Viikon blogihaaste: Kuvahaaste

perjantai 27. kesäkuuta 2014


OHJEET: Jaa lempparikuvasi antamistani aihekategorioista, kerro miksi pidät juuri siitä tai miksi valitsit juuri sen. Kuvan ei ole tarkoitus olla sinun ottamasi vaan sellainen missä sinä ehkä itse esiinnyt tai missä suosikkihevosesi on. Muista kysyä lupa kuvaajalta kuvan julkaisuun ja mainita kuvaaja! Kopioi halutessasi yllä oleva banneri postaukseen ja linkitä tämä haastepostaus, josta ohjeet löytyvät. Haasteen voi tehdä kuka vain, mutta postauksessa voi myös haastaa halutessaan muita bloggaajia mukaan. Linkitä sinun tekemä postaus tämän postauksen lopussa olevaan osioon, jonne kaikkien haasteeseen vastanneiden blogit tulevat. Sieltä minä ja muut voivat käydä sitten lukemassa sinun tekemän postauksen. Jaan suosikki postauksiani blogin facebook-sivulla ja ehkäpä täällä blogissakin.

LEMPPARI.. 

..ESTEKUVA

Tämän kuvan ottamisesta ei ole kauaa, mutta oon tykästynyt tähän ihan mielettömästi. Voitto hyppää kivasti, itsekkään en sähellä selässä ja kuvan tunnelma on muutenkin melko rauhallinen.

..KOULUKUVA

Koulukuvakin on melko tuore, mutta valitsin tämän, koska näytetään kerrankin edes vähän kouluratsukolle ;) Epäonnistuneen tunnin jälkeen viimeiset ravipätkät tuntuivat supermahtaville, joten se fiilis tulee tätä kuvaa katsoessa vieläkin mieleen.Korholassa tuo järvitaustakin on niin kiva..

..YHTEISKUVA

Tämä kuva on otettu muistaakseni viime keväänä. Halusin banneriin kivan yhteiskuvan meistä ja lähdettiin ihan vartavasten tätä ottamaan. Mielestäni kaikin puolin onnistunein kuva minusta ja Voitosta ikinä!

kuvan ottanut aaveen.net

Tämä kuva kävisi myös kisakuva kategoriaan, mutta mielestäni tämä on kuitenkin hieno juurikin yhteiskuvana. Tästä välittyy niin hyvin meidän molempien kisafiilis, heppa on innoissan menossa ja minulla keskittynyt ilme.

.. KISAKUVA
 kuvan ottanut ak.galleria.f

Tämä on melko vanha kuva jo, mutta silti tämä on pysynyt mun lempparina. Näissä kisoissa taidettiin mennä meidän eka 105cm, joka onkin isoin luokka mitä olen Voiton kanssa mennyt. Hevonen oli ihan super ja ruusukekkin napattiin siitä luokasta. Hyvät muistot tekevät kuvasta heti paljon kivemman.

 kuvan on ottanut Wilma Sorjonen

Tykkään erityisesti tämän kuvan sumuisesta tunnelmasta ja kylmistä väreistä.Mulla ei ole mitään mielikuvaa miten itse kisat menivät, joten tämän kuvan ihanuuteen ei siis ole vaikuttanut hyvät muistot.

...MAASTOESTEKUVA

Tämä ei kuvana ole kovin taidokas, mutta kun mulla ei ole tämän lisäksi muita maastoestekuvia, joten tän on sitten pakko olla lemppari..:D

...TIPPUMISKUVA
Kuvan on ottanut Victoria Graham

Vaikka tämä on vanha kuva, musta tää on yksi hauskimmista tippumiskuvista ja samalla valokuvana parhaiten onnistunut. Kiva tausta, hyvä rajaus ja hauska vaihe. Tippuuko vaike eikö? Saako puomista kiinni vai e?

KUVA, JOHON LIITTY HYVIÄ MUISTOJA

Ekat hypyt leikkauksen jälkeen. Niin onnellisia - molemmat! Hevonen oli ollut pitkään poissa käytöstä, ennen leikkausta oli huolettanut hevosen kuntoutuminen ja selviäminen. Voitte vaan kuvitella miten hyvä fiilis oli päästä ottamaan ensimmäiset hypyt!

kuvan ottanut Emilia Räisänen


Oma poni, toiset kilpailut, ekat seurakisat, ensimmäinen 80cm luokka ja voitto. Oliko pieni ponityttö ja uuden ponin omistaja enää onnellisempi!


ENSIMMÄINEN KUVA OMAN/LEMPPARI HEVOSESI KANSSA

Haha, ehkä epäonnistunein kuva ikinä, mutta tämä oli ensimmäinen kuva, joka on tallessa ja jossa olen Voiton kanssa. Kuva on koeratsastuksesta ihan ekoja askeleita Voiton selässä.

PARAS KESÄKUVA

 Tämä on vaan mun mielestä niiin ihana. Kesäinen, iloinen ja hauska!

PARAS TALVIKUVA

Jäällä laukkaamassa. Toivottavasti päästään tulevana talvena jäälle jälleen, sillä tuolla eivät kuvat voi kun onnistua. Vauhtia, täydellisen rauhallinen tausta ja iloisia ratsukoita.

TUNNELMALLISIN KUVA
Korholan uimapaikalla on aivan upeat maisemat, siellä saisi kyllä vaikka kuinka hienoja kuvia. Tässä on mun mielestä ihanan rauhallinen ja kesäinen tunnelma.

Lisää postauksesi listaan painamalla Add your link painiketta. Täytä kentät joissa kysytään postauksesi osoitetta (URL), blogisi nimeä (Name) ja sähköpostiosoitettasi (mail), joka ei tule näkyviin muille.





58 kommenttia

  1. tosi hienoja kuvia!!!! o:

    VastaaPoista
  2. Ei pahalla mutta mielestäni teistä on paljon hienompiakin kuvia... Voitto näyttää aika lihavalta->näytät olevan ns. eriparia hevosen kanssa ja jalka liian edessä.. Mutta muut kuvat oli tosi kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, unohdin kirjoittaa :D siis tuo koulukuva. Ei se paha ole, mut parempiakin on mun mielestä teistä otettu.. :)

      Poista
    2. Aijaa, mä kyllä tykkään tosta eikä kansioita selaillessa tullu yhtä kivoja vastaan :D

      Poista
    3. Toi pieni huopakin varmasti vielä korostaa, onhan toi ihan kiva kuva kyl muuten. :)

      Poista
    4. no ei Voitto todellakaan näytä tuossa lihavalta! :D ja jalka näyttää varmaan olevan edessä siksi, että Voitto astuu juuri vasemmalla etujalalla eteen.

      Poista
  3. Ihana! Ootan aina innolla viikon blogihaastetta! :)

    VastaaPoista
  4. Toi kesä kuva on mun kännykän taustakuva

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Tykkään erityisesti tuosta Voiton irvistyskuvasta :) Blogisi kuvapostaukset ovat parhaita koskaan näkemiäni, sillä osaatte Pinjan kanssa kuvata tosi ammattimaisesti. Kivoja, laadukkaita ja iloisia kuvia! :)

    VastaaPoista
  6. Sun blogi on ihana ja oot kaunis Lilli ja Voittokin on ihania ja söpöjä:3 Mullakin on blogi ja ois kiva jos voisit joskus vilkasta sitä ja vaikka kommentoida mitä pidit ja mitä voisin tehä paremmin:) mun blogi on yksiaskelyksielama.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. milloin kuvasit ensimmäisen videopostauksen? miten sun vanhemmat siihen suhtautu tai kerroitko edes niille kun kuvasit ensimmäisen videopostauksen? miten ne suhtautuivat kun aloitit bloggaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista milloin kuvasin, varmaan pari vuotta sitten. Sitä ennen tein hevosvideoita jo youtubeen, joista kerroin heti porukoille tietty ja nidien mielestä ne oli hienoja. Ei ne oo mitää ihmeellistä sanonu, sovittii vaa mitä saa kuvata ja mitä ei :) Sama bloggauksessa, sovittiin vaan säännöt.

      Poista
  8. Kivoja kuvia! Osasta hieman yllätyin esim. Tuosta ensimmäisestä. Mutta kaikki ihania kuvia ja sinulle jollain tavalla varmasti tärkeitä. :)

    VastaaPoista
  9. Kivoja kuvia! Vihdoin jaksoin itsekkin toteuttaa haasteen :D Meinas mennä hermo koko bloggeriin ku alko säätää jotain ja kirjoitin sitten sen postauksen kolmesti xD Pakko oli vaan tehä :DD

    VastaaPoista
  10. Todella ihania kuvia :) Kyllähän noista huomaa myös miten sun ja Voten suhde on läheinen ja miten paljon olettekin jo ratsastusksessakin kehittyneet huimasti! Ja kyllä mustakin tuossa koulukuvassa näytätte jo enemmänkin koulua menneiltä ja kisanneilta :D

    VastaaPoista
  11. Aivan ihania kuvia!:) Ompas Voitto saanut hyvän ratsastajan :) Kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista
  12. Olipa kivoja kuvia! Tykkäsin eniten ehkä tuosta viimeisestä kuvasta (: Tein itse myös tuon haasteen, lisäsinkin blogini osoitteen siihen, tavoitteena mahdottomuus (:

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia!!!! Mutta nyt on pakko kysyy: Se Pinjan kaatuminen Lillillä viedo oli karmivan-pahan näköinen ja sattuko Pinjaa??? Tai Lilliä? Oli pakko kysyy xD xD :O

    VastaaPoista
  14. Tosi kivoja kuvia ! :) Toi talvi kuva on toi hieno missä te meette vissiin jäällä ? :D Muuten tuli mieleen et eikös sulla joskus ollu lasit ? Ainakin muistelisin jossakin posauksessa että sulla oli sellaset ? :) Ittelläni on lasit ja vielä kun oon likinäköinen (en näe kauas) on ärsyttävää ratsasta laseilla .. :/ Käytätkö piilareita ? :`)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on jäältä. Mullakin on lasit, mut en juuri käytö niitä paitsi tunnilla, koska en nää mitään. :D En koskaa oppinu käyttää piilareita.

      Poista
  15. Tosi kivoja kuvia ! :) Oliko sulla koneessa jo valmiina toi movie maker ku meillä on Windows 8.1 onko sulla tää netti ? Nii e pitääköhän siihe ostaa/ladat sellane ? :) Kiitti jos vastasit ! :)

    VastaaPoista
  16. Aaaaahhh..
    Noi kuvat on niin hienoja!Kumpa mäkin osaisin ottaa tommosia.Sä ja Voitto ootte täydellinen pari huomasin sen heti ekasta kuvasta :) Jatka samaan malliin ni kukapa sitä tietää jos oot jo parin vuoden päästä SM-kisoissa voitolla :)

    VastaaPoista
  17. Olipa kiva nähdä yksi oma ottama kuva joukossa :)

    VastaaPoista
  18. Voiko tän alottaa myöhässä vaikka en oo tehny aikasempia!???????? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietty! Siis saa valita mitkä haasteet haluaa tehdä, ei oo aina pakko tehä tai sit voi tehä vaan sillon tällön.

      Poista
  19. Tosi ihania ja upeita kuvia! ♥

    VastaaPoista
  20. Mä haluaisin pitää blogia mut en saa. :(
    No jollain on epäreilu elämä. :(

    VastaaPoista
  21. On pitänyt jo aikaisemmin kommentoida mutta se on aina jäänyt!
    Teet Tiia hienoa työtä tämän blogisi kanssa, keksit aina uusia ideoita ja postausaiheita, mitkä pistävät kuitenkin miettimään ja ajattelemaan kaikenlaisia asioita hevosten parissa, mikä on hyvä juttu! Myös täältä blogista huomaa miten panostat tähän: Ulkoasu on huolliteltu ja siisti, monillakaan ei ole, (jonka takia itse saatan jättää jopa lukematta blogia jos värit ovat yltiökirkkaat ja teksti ei ole selkeää ym..) myöskin on ihanaa kun kirjoitat niin rehellisesti, jos estevalmennus on mennyt huonosti et häpeä kertoa sitä, kukaan ei ole täydellinen eikä kenenkään elämä ole aina kuin ruusuilla tanssimista. Joskus aikaisemmin minua ärsytti kun sait kokoajan ilmaisia vaatteita ym. kamaa, mutta nykyään en ole ajatellut asiaa sen enempää joten se ei häiritse minua täällä blogissa, niitä yhteistyöpostauksiakin on tullut mielestäni paljon harvemmin! Aina kun käyn koneella tulen katsomaan oletko kirjoitellut taas jotain uutta, oli se sitten kuulumispostaus tai mikä vaan, kaikki postauksesi luen jokakerta, ja olet tehnyt monesti postauksia joista on apua mm. kameran käyttämisessä tms. Halusin kertoa tämän koska toivon että tämä kommentti kaataa ainakin 10 kommenttia missä haukutaan tai valitetaan jostain täysin asiattomasti.
    Hyvää kesää sinulle ja Voitolle, jatka samaan malliin blogisi parissa :)
    P.S: Tämä uusi ulkoasu on aivan ihana, ei näää joka blogissa tällaista, pidä tämä!

    T.Minna

    VastaaPoista
  22. onko sulla kisahousut ku testaat voittoa? :D ihania kuvia kaikki <3

    VastaaPoista
  23. Ootko muuten huomannu miten V menee selkä notkolla mm. Tuossakin kuvassa minkä oot laittanu koulu-kohtaan? Siis et se ei käytä itteensä kunnolla. Kuten huomaat, satulan takana on tollanen nousukohta rangassa.

    VastaaPoista
  24. On pakko kysyä tosta "ENSIMMÄINEN KUVA OMAN/LEMPPARI HEVOSESI KANSSA" Tarkotatko että tämän hetkinen lemppari/oma vai ensimmäinen lemppari/oma? Ja ihana ulkoasu sun blogillasi:) Ihana banneri ja bloggaat tosi hyvin. Kuvat ovat niin ammattimaisia!

    VastaaPoista
  25. Muistatko yhtään mistä oot ostanut/ladannut Sony vegas prosi?

    VastaaPoista
  26. Kiva haaste, pitää kyllä itsekin tehdä! Ihania kuvia myös, varsinkin tuo kesäkuva. :)

    VastaaPoista
  27. Saaks tän siis tehä omaan blogiin?

    VastaaPoista
  28. Tehty! Tykkäsin tästä tosi paljo !:)

    http://camillan-blogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  29. Mulla ei kyllä oo mitään heppablogia, mutta voisinkohan tehdä tän silti?

    http://tastaeitulemitaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  30. Heippa! Voiko tän tehdä vaikka ei tuolla listalla olekkaan. Mukavan oloinen haaste :)

    Blogini kertoo lv.tammani elämää ravuriksi :)

    http://energyvice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen blogin siis voi lisätä tuonne kunhan on haasteen tehnyt :D

      Poista
  31. Olen tehnyt haasteesi!:)


    http://anskukirjoittaa.blogspot.fi/2014/06/viikon-blogihaaste-kuvahaaste.html

    VastaaPoista
  32. Hienoja kuvia! Etenkin tuo kesäkuva ja yhteiskuva. :3 Ja kaikki muutkin... Heh.. :D

    VastaaPoista
  33. Tiia. Oon ehkä joskus kuullu ton Victoria Grahamin ehkä joissain kisoissa. Onko se opettajana jollain tallilla? Vai onko se joku kisaratsastaja kun oon sen jossakin kuullu? Missä tuo tippumis kuva on otettu? Ja onko se kattellu sun valmennuksia? Kisasko se siellä sorsasalossa? jos kisas nii tiiäkkö kellä?

    VastaaPoista
  34. Yritin lisätä blogini tuohon listaan mutta en voinut joten kun teen tämän haasteen blogiani ei tule listaan.
    Blogini: embunheppailuja.blogspot.fi

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.