Uusi merkki: Martha Ridewear

maanantai 17. marraskuuta 2014

Martha Ridewear on ruotsalainen ratsastusvaatemerkki, jota Suomessa myy Ridmer. Itse en ollut ennen tätä yhteistyötä koskaan kuullut kyseisen merkin vaatteista, joten mielestäni oli tosi kiva testata ja esitellä teille jälleen uusi merkki. Ainakin edellisen esittelemäni uuden merkkituttavuudeen, PS of Swedenin, kohdalla olitte hyvin kiinnostuneita ja olen monen teistä kuullut innostuneen kyseisestä merkistä juurikin postauksieni ansiosta. Ridmerin kautta saa muuten helposti myös kyseisiä suitsia!

Mielestäni parasta Marthan vaatteissa on se, että ne eivät ensi vilkaisulla näytä yhtään tallivaatteilta. Merkin ajatuksena onkin ollut tehdä laadukkaita vaatteita, jotka soveltuvat niin vapaa-aikaan kun tallillekkin. Ridemeristä kerrottiin, että monet tätä merkkiä käyttävät eivät ole edes millään tavalla hevosihmisiä. Itsekkin sain vaatteista koulukavereilta kehuja, varsinkin saamastani takista.


Postauksissakin jo usein vilahtant Martha tekstillä varustettu Agnes collagepaita on ollut kovassa käytössä. Harmaa väri vaan näyttää mun mielestä aina niin hyvälle, varsinkin collagepaidoissa. Olen ratsastanut tällä nyt näillä parin asteen pakkasilla, kun hommiin rupeaa niin paita on ollut juuri sopivan lämpöinen ihanan paksun ja pehmeän kankaan ansiosta. Kun alle laittaa tarpeeksi lämpimästi tarkenee tällä varmasti treenata läpi talven ja sitten taas kelien lämmetessä keväällä alla olevia kerroksia voi alkaa vähentämään. Yleensä ratsastan hupparilla ja tämän huputtoman paidan myötä huomasin, että hupparin huppu paukuttaa ja heiluu niskassa yllättävän paljon!


Suosikkini saamistani vaatteista on tämä luonnonvalkea/beige takki, jota olenkin käyttänyt lähes päivittäin - tosin koulussa. Mulle käy usein niin, etten raaski kaikista kivoimpia tallivaatteiksi alunperin ajattelemiani vaatteita koskaan edes käyttää tallilla. Katsotaan käykö tämänkin kanssa niin ihan pysyvästi, tosin keväällä takki olisi ihan täydellinen ratsastukseenkin ja oikeastaan nyt, pienillä pakkasilla, tällä voisi hyvin myös ratsastaa koko treenin. Muut minun takit on liian lämpimiä vielä toistaiseksi, mutta sitten taas huppari alkaa olemaan välillä jo vähän viileä.

Takissa on tosi hyvin toimiva vetoketju, inhoan vaatteita joiden vetoketjua saa ähertää kiinni  minuutti tolkulla. Sellaisten takkien jälkeen osaa arvostaa hyvin toimivaa vetskaria. Taskuista tykkään myös. Kuvista näette, että takkissa on oikeastaan kahdet taskut päällekkäin. Vetoketjulliset taskut, jossa esim. puhelin pysyy hyvin ratsastuksenkin ajan sekä tavalliset taskut, joissa itse ainakin lämmittelen aina käsiä.


Käytin aluksi koulussa myös tätä raidallista pitkähihaista, joka on kyllä rehellisesti sanottuna kaikista mun pitkähihaisista mukavin päällä. Totesinkin muille, että huomaa muuten oikeasti eron niihin  kympin pitkähihaisiin mitä mulla on aikaisemmin ollut tallilla.

Kesällä pitkähihainen on yleensä Suomen sääolosuhteisiin se paras vaihtoehto, joten tämä tulee takuulla kovaan käyttöön tallillekkin. On vaikea löytää ratsastukseen sopivia paitoja, sillä itsellä ainakin suurin osa paidoista rullautuu ja nouse ylös. Ei ole kiva kesken treenin useaan otteeseen korjata paitaa syvemmälle housuihin. Tämä tosiaan on pysynyt koko treenin ajan hyvin paikoillaan, nytkin kirjoittelen postausta tämä paita päällä ja sitä ennen tämä oli hupparin alla kun käytiin maneesilla ratsastamassa.


Sain myös ihan farkuilta näyttävät farkkuratsastushousut, joissa on kokopaikat. Itse ratsastan yleensä paikattomilla ratsastushousuilla, joten täytyy myöntää että nämä tuntuivat varmaan sen takia melko jäykille. Voi tosin olla, että jo pelkkä kokopaikka tekee jäykän tunteen, paikattomat housut kun ovat mukavuusasteeltaan melkein kun kalsarit. Oletteko te muuten sellaisia ratsastajia, jotka haluaa ehdottomasti paikattomat tai paikalliset vai löytyykö teiltä molempia housuja? Vaikka nämä minun makuun vähän kankeat ovatkin niin hienointa näissä on se, että merkin farkuista suurin osa on tehty kierrätetystä denimistä. Marthan slogan niille onkin second life - lots of love.

Yhteenvetona voisin todeta, että aivan ihania ja laadukkaita vaatteita, jotka tosiaan menee niin vapaa-ajalla kun tallillakin! Kaikki ovat minulla aktiivisessa käytössä viikoittain ja harmittaa, kun en voi käyttää samoja vaatteita samanaikaisesti sekä tallilla että koulussa.

Martha Ridewearista merkkinä voitte lukea lisää täältä. Vaatteisiin voi tutustua Espoolaisessa Ridmerissä, jolta myös helppokäyttöinen verkkokauppa. Ridmerin facebook-sivua kannattaa myös seurata kampanjoiden ja alennusten varalta!

Mistä vaatteesta piditte eniten? Oliko Ridmer tai Martha Ridewear teille ennestään tuttu? 

Niin, ja mitä piditte vähän erilaisista kuvista? Vaikka kameran toiselle puolella ilman hevosta poseeraaminen ei ehkä ole se mun juttu, oli kuitenkin kivaa kuvata äidin kanssa vähän erilaisia kuvia blogiin.

100 kommenttia

  1. Nuo kakki vaatteet olivat tosi kivoja! En ole kuullut tuosta merkistä ennen, mutta hyvältä vaikuttaa. Itse käytän yleensä kokopaikkaisia housuja.

    Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita! En olisi ikinä uskonut että nuo on ratsstukseen! Tosi kivan näköisiä. :) Pitää katsoa jospa ostaisi/tilaisi itsekin!

    VastaaPoista
  3. En ollut ennen kuullut merkistä, mutta vaikutti kyllä tosi kivoilta vaatteilta! Ja myös kivoja kuvia, ja hyvinhän sinä poseeraat kameran edessä myös ilman hevosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah kiitos, yllättävän onnistuneita näistä kyllä tuli :D!

      Poista
  4. Tosi kivan näkösiä klassisia ja siistejä ratsastusvaatteita! Noita itsekin voisin pitää, sillä tykkään käyttää tallilla ihan tavallisia vaatteita, jotka eivät huuda minkään brändin nimeä. :)
    Muistan lukeneeni Pinjan blogista, että sille on kokopaikkaiset ratsastushousut ihan ehdottomat, mutta sulle ilmeisesti taas paikattomat. Onko toi jäykkyys se syy mikset tykkää kokopaikkaisista vai? :) Mä itse taas koen, että pysyy satulassa paremmin paikoillaan kokopaikkaisilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykkään sellasista rennoista housuista, joita kokopaikkaset eivät yleensä ole :D

      Poista
    2. Ne Hööksin sukkalahkeiset ~80e maksavat kokopaikkaiset on yllättävän rennot ja mukavat jalassa! Joustaa hyvin verrattuna joihinkin muihin kokopaikkaisiin :D Tosin laatu ei ihan päätähuimaavan hyvä ole, kestää peruskäytössä (pari kertaa viikossa) ihan hyvin, mutta tuskin jokapäiväisessä käytössä. :)

      Poista
  5. Oli pakko mennä selailemaan noita sivuja ja kaikki noiden tuotteet olivat aivan ihania! Tykästyin itsekkin tohon takkiin ja tohon raitapaitaan!

    VastaaPoista
  6. Kivoilta näyttää noi kaikki vaatteet, mutta ite tykkäsin ehkä eniten tosta college-paidasta. Onko noi housut siis ihan oikeaa farkkua ja sitten ne kokopaikat siinä, vai onko ne jotain "tekofarkkua"?:D

    VastaaPoista
  7. En oo koskaan kuullutkaan ennen tätä tosta? :D Ihan kivan näköisiä vaatteita ja varusteita. :)

    VastaaPoista
  8. Upeita kuvia!! :-) Ihana takki, ite likaisin ton heti ekana päivänä jos tallille pistäisin :D

    VastaaPoista
  9. Hirmu hyviä kuvia Tiia ja toi takki on ihanaaaaa <3

    VastaaPoista
  10. tuo linkki ei toimi tuonne verkkokauppaan, avaa niin tulee http://www.ridmer.f/, jääny i pois :)

    VastaaPoista
  11. :) Minulla on nuo samat housut. Superit. :)

    VastaaPoista
  12. Vähä ristiriitaista esim. tossa vikassa kappaleessa kun sanot, että nämä vaatteet sopivat niin talliin, kun vapaa-ajallekin, mutta heti seuraavassa lauseessa, että harmi, että et voi käyttää myös tallilla ;) Mutta varmaan tarkotit sitä, että ne haisis sitten hevosille? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tosiaan tarkotin sitä, että en itse ainakaan mene kouluun vaatteilla joita olen käyttönyt tallissa, ilman että ne pesee ja jonkun takin peseminen monta kertaa viikossa ei oo ehkä kovin kannattavaa :D

      Poista
  13. Kivannäkösiä vaatteita ja oot tosi kaunis!:)

    VastaaPoista
  14. Näissä kuvissa on kyllä tosi kiva tunnelma! Ite oon aina inhonnut niitä yleensä varsinkin nettikaupoissa olevia kuvia, joissa vaate on parhaimmaillaan jonkun mallinuken päällä.

    VastaaPoista
  15. Sustahan saa hyviä kuvia, kun itse yrittäisi niin ei... :D
    Tykkäsin eniten tosta takista ja sit tosta harmaasta collegepaidasta!
    Ennestään tuttu vaatemerkki ei kyllä ollu. :)

    VastaaPoista
  16. Kivan näkösiä vaatteita, ainut toi valkoinen takki. Ei siinä muuta mutta se väri tallille aiai. Omassa käytössä ei ois valkonen kauaa.
    En ollukkaan kuullut tästä merkistä, pitää käydä tsekkaa :)

    VastaaPoista
  17. Tosi ihania vaatteita ainakii mun mielestä ja en ois uskonu et sopii tallille:D Mä käytän ite polvipaikkaisia housuja:)

    VastaaPoista
  18. Kauheasti taas kirjoitusvirheitä.. Pomppaa ikävästi silmään, muuten kyllä kiva postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäh? Missä? Luin tän kaks kertaa läpi, jonka lisäks tän luki toinenkin ihminen :D?

      Poista
    2. En ole sama anonyymi, mutta nopeasti vilkaistessani löysin; "merkkituttavuudeen", "tallillekkin", "itsekkin", "vilahtant", "nouse ylös", "Espoolainen" ja "kameran toiselle puolella". Lisäksi siellä oli joitain kongruenssivirheitä, jotka osittain menee kyllä ihan puhekielisyyden piikkiin. Että en sanoisi että niitä kauheasti on, lähinnä tuollaisia yksi kirjain liikaa tai kirjain jäänyt pois -tyyppisiä virheitä.

      Poista
    3. Kivoja vaatteita! En ole tuo ensimmäinen, mutta luin nopeasti läpi niin nämä osui itsellä silmään:

      itsekkin
      vilahtant
      minuutti tolkulla
      takkissa

      Poista
    4. Minusta tuollaiset virheet ei ole kovin haitallisia.:) Itse en huomannut lukiessani...

      Poista
    5. En ymmärrä miksi pikku kirjotusvirheistä pitää huomauttaa? :D Ei ne itseäni ainakaan haittaa, kun en kiinnitä huomiota jos on yksi k-kirjain liikaa, vaan luen sen ihan sujuvasti.. Eri asia jos takissa olisi kirjotettu vaikka rtakkissas, tai jotain sinne päin...

      Poista
    6. Hah itse en noita virheitä eikä näköjään moni muukaan huomaa, ehkä joidenkin aivot korjaa itsestään kirjaimet oikeille paikoille ja toisen silmään taas sitten särähtää heti virheet. Kiitos kun kerroit missä kohti ne on, se aina auttaa :)!

      Poista
    7. Toki se riippuu ihan siitä "paikasta" mihin kirjoittaa, esim ylioppilaskirjoituksissa ne kirjoitusvirheet voi alentaa jopa arvosanaa, mutta blogissa voi kirjoittaa vapaammin. Toisaalta todennäköisesti ne samat virheet sitten toistuu muissakin teksteissä jos oikoluet tekstit useampaankin kertaan ja ne silti jää huomaamaatta (: Toki varmaan huolellisuusaste on vähän eri kirjoituksissa kuin blogissa : D

      Poista
  19. Tykkään kokopaikkaisista koska tuntuu että jos menisin paikattomilla niin housut kuluu niiin pahasti että niihin tulee reikä :D tosiaan en ole koskaan mennyt paikattomilla.. että noinaa :D

    VastaaPoista
  20. polvipaikkaiset housut ovat paljon paremmat notkeat ja vetreät, mutta kuluvat nopeammin puhki... Ostin juuri ridmerin talvihanskat ja kesä/syyshanskat . Talvihanskoja en ole vielä käyttänyt mutta kesä/syys hanskat ovat olleet käytössä! Ne ovat nahkaiset ja todella hyvät ja eivät maksaneet kuin 24 euroa ja ovat aitoa nahkaa ja pitävät ohjat todella hyvin käsissä++ ovat lämpimät eli näilläkin kylmillä säillä tarkenee ratsastella! Mutta talvihanskatkin vaikuttivat todella paksuilta ja hyviltä ! Jäi siis heti positiivinen kuva tästä merkistä :) tuote on hintansa arvoinen, minun mielestäni.

    VastaaPoista
  21. Ennen vihasin kokopaikkaisia, juurikin sen jäykkyyden takia, mutta nykyään käytän Horse Comfortin kokopaikkaisia ratsastushousuja jotka ei ole ollenkaan jäykät vaan sopivasti istuvat ilman että tuntuvat ahdistavilta. :)

    VastaaPoista
  22. Vau, tosi nättejä vaatteita! Ottaisin kaikki vaikka heti jos vaan saisin. Tuo kollaripaita etenkin vaikutti sellaiselta, että sitä tulisi käytettyä itsekin... :3 Kiva kun sun blogin kautta löytää tälläsiä uusiakin juttuja!

    VastaaPoista
  23. Kivan näköisiä vaatteita, ei välttämättä uskoisi ratsastusvaatteiksi! Itse en ole ikinä merkistä kuullut, täytyy varman tutustua. :)

    VastaaPoista
  24. Tosi kivoilta vaatteilta vaikuttaa! Ite tykkään käyttää kokopaikkaisia housuja, jotenkin tuntuu, ettei pääse liukumaan sieltä satulasta pois :D Mutta en ole kyllä koskaan paikattomia kokeillut...

    VastaaPoista
  25. Ihania vaatteita, mä tykkäsin eniten tosta harmaasta paidasta, se oli mun mielestä vaan niin kiva. Ja tykkään enemmän kokopaikka housuista, mutta on mul yhet polvipaikka housutki!:D
    heppaelamaani.blogspot.fi

    VastaaPoista
  26. Hyvä postaus ja hienot vaatteet! Mun mielestä polvipaikatkin on kivat. :)

    VastaaPoista
  27. Itse asun Ridmer-liikkeen lähettyvillä. Ostin sieltä juuri heijastavan Masta-koirantakin jackrussellilleni. Olen todennut sen tosi hyväksi.

    VastaaPoista
  28. Olin ennen ihan ehdoton kokopaikkaisten housujen käyttäjä. Kesällä kun tuli hiki tuntui, että ne jäävät satulaan liiaksi kiinni, eikä pysty liikkumaan, niin ostin paikattomat. Nyt uudessa satulassa on niin hyvä nahka, että en voi edes kuvitella laittavani kokopaikkaisia housuja. Paikattomat antaa jotenkin enemmän vapautta liikkua satulassa.

    VastaaPoista
  29. Ihania vaatteita! :)
    Tiia haluaisin kysyä sulta että jos sulle tarjottais vuonohevosta niin ottaisitko :D en tiedä mistä nyt keksin tämän mutta jotenkin vain se tuli mieleen :D Tiedätkö muuten sen ihanan valkohallakon jalostusorin,Solsikkens Fjalarin? Näin sen siellä elma-messuilla ja se oli käsittämättömän upea <3 Ja niin on Voitto ja Lillikin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ottaisi, mutta en kyllä ottaisi toista hevosta muutenkaan ellei tarjous olisi joku ihan hullu, että mulle annettaisi joku täydellinen opetusmestari tms. En tiedä noista vuoniksistaoikein :)

      Poista
  30. Löytyykö tuota takkia enää tuolta? En ainakaan itse löytänyt :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En löytänyt minäkään eli ei taida enää olla :/

      Poista
    2. http://www.ridmer.fi/index.php?route=product/product&product_id=362

      Poista
    3. Heti etusivussa tuo takki löytyi sokeat ihmiset...

      Poista
    4. Haha oho enmpä huomannut :D onko tuo siis sama?

      Poista
  31. Onpas erittäin tyylikkäitä vaatteita! Tuo valkoinen takki ei kyllä pysyisi itsellä hetkeäkään puhtaana :D

    VastaaPoista
  32. Euro-Star ENERGY grip hosut ovat minusta vähän niinkuin polvipaikallisten housujen mukavuus yhdistettynä kokopaikan hyötyyn. Eivät siis ole jäykät vaan sairaan mukavat päällä. Suosittelen kokeilemaan sinuakin näitä!

    VastaaPoista
  33. Mulla on kokopaikkahousuja, koska mun mielestä polvipaikkahousut tuntuu taas liukkailta! :D Se riippuu yleensä vaan siitä mihin on tottunut. Myös satulan materiaali vaikuttaa.

    VastaaPoista
  34. Hyvännäköisiä vaatteita kyllä, etenkin raitapaita! Onko paitojen materiaali jotain urheilukangasta vai ihan tavallista? Käytän itsekin monia vaatteita sekaisin ratsastuksessa ja vapaa-ajalla; esimerkiksi kosteutta siirtävä, ulkonäöltään ihan "tavallinen" (ei mitään kainaloiden tuuletusaukkoja tms.) nätti T-paita on hieno jakun alla tai ihan sellaisenaan ja jopa juoksuharrastuksessa. Käytän vapaa-ajalla jopa joitain kisapaitoja korkokenkien ja farkkujen kanssa kaulus aukaistuna ja olen saanut tästä yhdistelmästä paljon kehuja ei-hevosihmisiltä. Ratsastusvaatteet ovat usein niin ryhdikkäitä, että ne näyttävät hyvältä muuallakin. Ostin juuri Back on Trackin kauniin paidan, jota käytän ratsastuksessa ja vaikka töissä. Housukysymykseen vastaan kouluratsastusihmisen näkökulmasta, että ehdottomasti kokopaikat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tavallisen tuntuista ainakin, mutta en osaa sitten sanoa onko kuitenkin jotain teknistä kun urheiluun nuo on kuitenkin osittain tehty! Ratsastusvaatteet kyllä toisaan miellyttää monen ei-hevosihmisenkin silmää :)

      Poista
  35. missä teidän vanhempanne on töissä kun heillä on aika hyvät tulot ajatellen että teillä on rahaa mennä vaikka minne ja teillä on kaksi hevosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiia on kertonu ettei puhu perheensä raha-asioista tai missä ovat töissä blogissaan..

      Poista
  36. Nää kuvat oli tosi kivoja!! :D

    VastaaPoista
  37. Mitä kokoo sul nuo vaatteet on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housut on 28" ja takki S, paita ei ole käden ulottuvilla nyt, mutta se on varmaan XS tai S.

      Poista
    2. Ompa ison kokoisia vaatteita nuo jos sulle menee takki ja paita S ja jopa ehkä XS . :) en varmaan voi tilata jos pienempiä ei löydy. Nehän on kuin säkkejä päällä jos sulle menee noin pienenä.

      Poista
    3. Ihan normaaleja naisten kokoja nuo kyllä on, mä ainakin ostan aina vaatteet S tai XS koossa eli ei mitenkään poikkeuksellisen iso mitoitus kyllä olr :) Niin tarkistin vielä että paita oli S-kokoa.

      Poista
    4. Okei kiitos :) ehkä kuvat saa sut vaan näyttää isommalta.

      Poista
    5. Ihan normaalikokoiselta nuorelta naiselta Tiia näyttää kuvissaan : D Aika törkeetä tulla arvostelemaan toisen kokoa kun se ei sun elämään mitenkään vaikuta.

      Poista
  38. En ollutkaan ennen edes kuullut merkistä :)
    Kivan näköisiä ratsastusvaatteita :)

    VastaaPoista
  39. Kivoja kuvia, kuvasitteko millä kameralla? Koska teet uuden ulkoasun/bannerin? Yleensä merkit mitä on niin on aika kalliita, onko tämä? Esim verrattuna ihan tavallisiin esim hööksin vaatteisiin. Ja itse tykkään ehkä hieman enemmän polvipaikoista koska ne on niin "pehmeät" tai semmoset joustavat. Kokopaikkoja mulla on kans kolmet mutta tosiaan en niitä kauhean ahkerasti käytä koska on niin jäykät. Yhdet mun kokopaikoista on semmoset , että tuntuu ihan polvipaikoilta, että huomaa kyllä jos on vähän kalliimmat niin materiaalikin sitten varmaan vähän parempaa. Muuten kiva postaus :) Koska tulee videopostausta taas?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olympuksella kuvattiin ja uusi ulkoasu tulee kunhan saan jotain kivoja kuvia ja keksin millaisen teen, tosin taidan jatkaa samalla simppelillä linjalla nyt.. :) Kiitos ja uutta videota tulee kunhan ehditään tehdä!

      Poista
  40. Ihania kuvia, melkein kuin jostain muotikuvastosta! :) En ole aiemmin kuullut kummastakaan, tuosta merkistä enkä siitä kaupastakaan.

    VastaaPoista
  41. Tosi kivoja vatteita, varsinkin tuo collegepaita! Ja voi ku itelläkin ois tuollanen takki jossa ei tartteis kiskoa vetskaria ylös ja alas kun se jää aina siihen takin kankaaseen jumiin.. Mutenkin ois ihana jos omistaisi tuommoisia paksuja ja lämpimiä, mutta hyvän näköisiä vaatteita ettei tarvis mennä tallille sumopainijan näköisenä, kaikki maailman toppavatteet päällä että pysyis lämpimänä ;) (vaikka eihän tallilla niin väliä ole ulkonäöllä..) Tää kysymys ei liity nyt yhtään aiheeseen, mutta leivotko paljon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä ihana kun ei jumita just noin kuten kuvailit! Mäkin kyllä joudun talvella pukemaan melko paksusti, vaikka välissä laadukkaita vaatteita onkin.. Paksu untuvatakki saa kuitenkin näyttämään sumopainijalle sitten lopulta ;) Mä en leivo oikeestaan koskaan, kun muut meillä on vähän innokkaampia leipureita!

      Poista
  42. Noi vaatteet on ihania! ite tykkään vain kokopaikkasista housuista just koska paikattomat tuntuu kalsareilta :D

    VastaaPoista
  43. vitsit kuinka ihana toi takki on! mä tykkään enemmän kokopaikkasista, mut en sellasista jotka tosiaan tarraa vähän liiankin hyvin satulaan ja tuntuu ettei sielä pystyisi liikkumaan :D

    VastaaPoista
  44. Kiva postaus! Ihania vaatteita! Varsinkin toi takki, raitapaita ja college paita. Mä tykkään polvipaikallisista housuista koska ne ratsastus housut mitkä mulla on joustavat ja ei tunnu jäykiltä ratsastaessa. Ja kokopaikallisista housuista en tykkää hirveesti kun ne ei jousta niin paljoo... :)

    VastaaPoista
  45. Itse käytän AINA vain kokopaikkaisia housuja ja kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  46. Toi pitkähihanen ja takki oli tosi kivoja! Mäki haluun!! :---(

    VastaaPoista
  47. Tosi onnistuneita kuvia! Ihanku jotaki Hööksin talvimallistoa selais..
    Itellä ratsastushousut on polvipaikkaset ja tosi joustavat, että on kivat päällä :) mulle ei oo ihan nii tärkeetä onko paikat vai ei, vai polvipaikkaset vai..
    Vaatteet oli kivoja, mutta ite tykkään ehkä enemmän siitä enemmän "ratsastajan" -tyylisistä tallivaatteista (esim. Tupsupipo, ratsastushousut, toppaliivi ja joku huppari kivalla logolla jne :D)
    Takki oli muuten kiva, mutta en kyllä ihan valkoista takkia tallille pukis!
    VIDEOEHDOTUKSENA ois backwards challenge, eli me ehotellaan aiheita, jotka teette väärinpäin (esim takaperin hölkkäys) ja sit muokkaatte ne menemään "oikein", eli tässä tapauksessa hölkkääjä juoksisi eteenpäin :D

    VastaaPoista
  48. tosi kivoja vaatteita ja kivasti kuvattu noi, mulle tuli heti mieleen joku hööksin kuvasto! :DD ja mä käytän kokopaikkasia ratsastushousuja mutta muutama viikko sitten koitin siskon paikattomia, ja ne oli niin rennot päällä! Taidan siirtyä pikkuhiljaa paikattomien ridahousujen puolelle ;)

    VastaaPoista
  49. Jahas, et näköjään julkaissut kysymystäni tämän postauksen rahoituksesta ;) Kumman kanssa tämä postaus on toteutettu, Ridmerin vai Martha Ridewearin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En julkaissut, kun en siihen kuitenkaan olisi vastannut muuta kuin, että raha-asiat ei kuulu blogiin. Ja molempien!:)

      Poista
    2. Eikö Tiia ole jo aika monta kertaa sanonut että raha-asiat ei kuulu blogiin? Ja en kyllä itsekään ymmärrä että ketä kiinnostaa toisen raha-asiat, ellei sitten kateudesta ;)

      Poista
    3. Sen takia kysyin, koska postauksesta en löytänyt mitään mainintaa, kenen kanssa postaus on totetutettu. :)

      Poista
    4. Niinno, jos olist vaikka lukenut ensimmäisen kappaleen niin siitähän se olisi varmaan selvinnyt, mutta kun kaikki pitää nykyään saada suoraan pureskeltuna ;)

      Poista
    5. Jos sanon blogissani, että "Rainbowilla on uusi tuote, appelsiini, katsokaa miten hieno se on", onko postaukseni toteutettu Rainbowin kanssa? :) Yleensä bloggarit tykkää laittaa vielä selkeästi maininnan yhteistyöpostauksesta, tai edes tyyliin "Rainbow pyysi minua testaamaan appelsiinin makua!" ;)

      Poista
    6. Mun mielestä on aika selkeästi mainittu, jos toisessa lausessa sanon "ennen tätä yhteistyötä", jonka lisäksi tunnisteissa on yhteistyö tag. Voin rueta merkkaamaan vielä selvemmin, jos tuo toisessa lauseessa mainitseminen ei riitä :)

      Poista
  50. Kivan näköisiä vaateiita oli ja hienoja kuvia :-)

    VastaaPoista
  51. Tosi hyviä kuvia, noihan kelpaisi vaikka mainoskuviksi kuvastoon! :) Minunkin silmää nuo kaikki vaatteet miellytti tosi paljon, erityisesti college ja takki! Onko tuo valkoinen väri ollut "pelottava" pitää tallilla, tuntuuko, että se pysyy puhtaana? :D
    Itse en hirveästi ole mieltynyt ratsastushousuihin, jotka ei näytä ratsastushousuilta, mutta nuo kyllä miellyttivät minunkin silmääni! Merkki ei ole entuudestaan tuttu.
    Erittäin hyvä postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tosiaan oon käyttäny tota nyt vaan koulussa, mutta katsotaan sitten kun siirrän tallikäyttöön.

      Poista
  52. Ääää...mä niin haluun noi ❤❤

    VastaaPoista
  53. Jos joulukalenteria haluut välttämättä järkkää, miten ois että et julkaisisi joka päivä vaan enemmin joulukuun kunniaksi niitä erikoispostauksia normaalia useemmin tai tulis joku joulu-postaus sarja :D Itse kuitenkin mieluiten luen kuulumispostauksia ja toki myös mietintöjä/mielipide teksteä. Eli toicon että mahdollinen joulukalenteri ei syö aikaasi normi postauksilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä vaikuttaa tällä hetkellä hyvälle vaihtoehdolle, sillä joulukalenteria en ehdi toteuttamaan :(

      Poista
  54. Kivoja vaatteita! . Itse en ole kuullut martha ridwearista mutta ridmer on tuttu nimi. Kivoja kuvia vaikka ei ollut heppoja taustalla !

    VastaaPoista
  55. Moi postauksesi ovat ihanii♥.
    Haluaisin nähä sun ja Voiton kisaavan ni voisitko ilmotaa niistä täällä bblogissa niin osaa lähtee kattoo kisoja;-)

    VastaaPoista
  56. Vitsi noi sun vaatteet on hienoja (◎_◎;) Ja noi housut on tosi hyvän näköset (ainakin sun päällä)!
    Ja ite kuulun siihen kastiin, joka käyttää mieluiten kokopaikkasia. Hankin itselleni polvipaikkaiset talvihousut ja musta tuntuu et luiskahtelen etenkin satulan kanssa puolelta toiselle. Mutta kai noihinkin tottuu ku vaan tarpeeks käyttää, ja koko talvihan noihin on aikaa totutella :D

    VastaaPoista
  57. Kiva postaus.
    Innostuin kyllä niin paljon tosta merkistä, mutta oishan se pitäny arvata että tollanen tavallinen collegepaitakin on jo yli 60€... ._.

    VastaaPoista
  58. Sponsorini Hevostarvike Equitarelta saa myös Martha Ridewearin tuotteita.. :)
    http://www.equitar.fi/

    VastaaPoista
  59. mää tykkäsin noista housuista ja siitä collarista :) ja mää ite käytän koko paikkasii,sillä en oo testannu polvipaikkasii.pitääpä tutustuu tuotteeseen :D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.