Puhelimen tyhjennys

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Pitkästä aikaa tuli ladattua puhelimelta kuvia koneelle, tein sen pari päivää sitten, joten uusimmat juhannuskuvat tulevat sitten taas seuraavaan postaukseen!
1.  Veeran kanssa lähdössä viettämään lauantai-iltaa.   2.  Välillä katsomonkin puolella, Korholassa Pinjan valmennus katsomassa, kolmen koiran kanssa.  3.  Matkalla Keravan bloggaajatapaamiseen.  4. Nipsu harjoittelee kisakoiran hommia Kiuruvedellä.


1.  Ihanan kesäistä, olisipa nytkin...   2.  Koeviikkoon lukemista. Tosin lukeminen vähän jäi, tämäkin kuva lavastettu ;)  3.  Aamuratsastuksella, jonnekkin oltiin lähdössä ja piti ehtiö ratsastaa ennen lähtöä.  4. Vähän vaaleampaa väriä kesäksi päähän.


1.  Löysin niin hyvän kajaalin, että oon nyt laitellut sitä melkein aina meikatessani.. Siitä lisää tulevassa youtube-videossa.   2.  Yksi lemppariasuista. Tulisipa vaan shortsikelit, että voisi käyttää..   3.  Sain yhteistyön tiimoilta Voitolle bootsit ja nyt Voitolla onkin kengät pysyneet jalassa!  4.Kisa-asun suunittelua. Valkeaa ja tummansinistä.
1.  Kisaevästä kotimatkalla maailman parhaasta grillistä! Tota tulee niin paljon ja maksaa saman verran kun mäkissä!   2.  Ihana, ihana, ihana Hipanema koru!<3  3.  Ylä-asteen luokan porukan kanssa grillailemassa.  4. Tässä näkyy hiusten vähän vaaleampi väri hyvin!
1.  &  2.  & 3.  Caseappilta saamien kuorien ympärille muodostetut sommitelmat. Vitsi näitä on kiva tehdä, voisin täyttää vaikka koko instagram feedini tälläisillä kuvilla.. Mikä on teidän suosikki?  4. Vappuna Jennan ja Vernan kanssa.
1.  Tämä on vähän vanhempi kuva, kun otettiin hokit pois talven jäljiltä.   2.  Jätin vahingossa kuolaimet likoamaan koussikkaan yöksi, aamulla odotti vähän mustaa vettä...  3.  Näitä riitti ennen bootseja..  4.Voitto ennen treeniä Korholassa
1.  Vitsi, että mäkkiruoka maistuu hyvälle aina pitkän tauon jälkeen - ja nälkäisenä.   2.  Blogitallin videoprojektia varten saatiin Canonilta lainaan tälläiset kätevät videokamerat!  3.  Snäppejä löytyy lisää nimellä tiiasuomalainen. Mun kone on niin hidas, että muokkaan toisella koneella videota, toisella katson youtube ja varsinaisella koneellani sitten kirjottelen blogijuttuja.. Yksikin riittäisi, jos se vaan ei lagisi ;) 4.Kesäloman alku kului näissä merkeissä monta päivää putkeen... Netflixistä Pakoa, smoothieta ja pestopastaa


57 kommenttia

  1. aika pahan näkönen haava Voitolla:o onneksi sillä on nyt bootsit;)

    VastaaPoista
  2. Oi että ku tykkään näistä sun kuvapostauksista! Kivoja kuvia ja hyvin selitit joka kuvasta jotain, uutta videota odotellessa :)

    VastaaPoista
  3. Monessa jaksossa olet menossa Paossa?:)

    VastaaPoista
  4. Jee tekin katotte pakoa! :D ihan paras sarja!

    VastaaPoista
  5. Nää on niin kivoja, vaikka suurimmat osat kuvista jo oonkin nähnyt. :-)

    VastaaPoista
  6. Nää on jotain niin parhautta!!

    VastaaPoista
  7. Onko gossip girliä vaa kuus kautta? Ootko kattonu kaikki? Voitko suositella jotai sarjaa netflixistä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista montako kautta, mutta oon kattonu kaikki :) Ja suosittelen mm. Pakoa ja Orange is the new black

      Poista
    2. Gossip girlistä tuli tuo kuudes kausi ihan muutama päivä sitten netflixiin :) amerikan netflixissäkin taitaa olla kuusi kautta.

      Poista
    3. tuleeko Orange is the new black TV:eestä?

      Poista
    4. Ei varmaan kun se on Netflixin oma sarja :)

      Poista
    5. Noi on tosi ihania kuvia!

      Poista
  8. Puhelinkuorten ympärille tehdyistä sommitteluista ehdottomasti 2 on mun suosikki!

    VastaaPoista
  9. Onko sulla mitään hyvää sarjaa suositeltavana katsottavaksi? Ajattelin että nyt kun on kesäloma niin voisi alkaa katsomaan jotakin kivaa sarjaa nii haluaisin vähän ehdotuksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan mulla vaikka mitä, muistaisin vaan.. No Netflixistä Pako, Orange is the new black, gossip girl, How i met your mother, modern family, pretty little liars. Sitten muualta niin Greyn anatomia!

      Poista
  10. Hei pakko kysyä että mistä toi sun harmaa korkeekauluksinen paita on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on H&M:stä, ostin sen kylläkin kaveriltani :)

      Poista
  11. Onko sun mielestä elämä muuttunut, kun täytit 18? Kerro pidemmin miten, ja mitkä asiat on muuttunu :)
    Kivoja nää puhelimen tyhjennykset♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muuttunut, isoimpana muutoksena tietysti auto. Ihanaa kun täältä maalta pääsee pois milloin haluaa ja tämän myötä olen sitten voinut enemmän hengailla kaverienkin kanssa. Ja tietysti, se että pääsee baariin ja voi juoda alkoholia. Lisäksi pääsy omalle tilille on ollut kiva, tai no toisaalta olen sitten saanut maksella juttuja vähän enemmän itse.. Mutta silti, voi netistäkin ostella verkkopankkitunnuksilla ilman vanhempia :)

      Poista
  12. Kuinka tiukalla pidät Voiton turpista? Miksi se tarvitsee turpiksen ja kaksoisturpiksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanon nyt Tiian puolesta mutta alaturpista käytetään jos hevonen aikoo ratsastaessa suutaan, mutta se ei ole yhtä tehokas kuin meksikolaisten turpis. (Korjatkaa) Ratsastuksenopettajani on sanonut näin. Joten luulen että Voitolla on siksi tuollaiset suittet. Okei tää on kuitenkin väärin ja nolaan itseni :(

      Poista
    2. Se pitää kuolaimet paikoillaan...

      Poista
    3. Turpista pidetään nykyään suunsulkijana, mikä johtaa siihen, että hevosen suu kärsii ja hevosella on hermopainetta. Niin sitä ei kyllä pitäisi käyttää.

      Poista
    4. Pidän sitä mleko löysällä, sillä valmentajat yleensä aina pistää sitä kireemmälle jos tsekkaavat :D Ja nuo Voitonhan on tavallaan meksikolaistyyppiset suitset, että ei voi edes ottaa turpista pois :)

      Poista
  13. Siis mitä tuo koussikka on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koussikka on niinku ämpäri XD

      Poista
    2. Ai jaa, ajattelin, että se on jotain puhdistusainetta, missä nuo kuolaimet lilluu x) Melko mustaa vettä siis kuolaimista tullut :D

      Poista
  14. Mihin meinaat hakea lukion jälkeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläinlääkkis houkuttelisi, vaikka sen jälkeen kun kuulin, että sinne on vaikeampi päästä kun "ihmislääkkikseen" niin oon vähän miettinyt sitäkin :D Noihin molmepiin on jokatapauksessa todella vaikea päästä, joten katsotaan.. Biologian lukeminen on myös yksi vaihtoehto, tai oikeastaan toinen kun näiden kahden lisäksi ei muita ajatuksia ole.

      Poista
    2. Näin vähän kirjavalikoimasta päättelinkin ;) Itsellä oli keväällä elukkaan toinen hakukerta ja nyt jännityksellä odotellaan tuloksia! Kyllä sinne kannattaa hakea jos paloa ammattiin on, aina sinne joku pääsee sisään :) Keskimäärin päästään kolmannella hakukerralla, joten yritystä vaan peliin! Tsemppiä!

      Poista
  15. kannattaa muuten kattoo netflixistä heroes-sarjaa ellet oo nähny jo

    VastaaPoista
  16. Wau mitä kuvia :o oispa mullaki tollanen kamera :D ja oisimpa noin kaunis ku sinä.

    VastaaPoista
  17. Tosi kiva postaus♥ Oot ihan älyttömän kaunis... tarvi kelata hetki et voiko joku oikeesti olla noin kaunis♥ :)

    VastaaPoista
  18. Oi ihania kuvia! Mikä väri sulla olikaan iphonesta :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on musta se harmaa, vai oliko siinä joku hienokin nimi.. Mutta kuitenkin valkeaa ja harmaata/hopeaa :)

      Poista
  19. Ei noi kuvat oikee mitää ole.. Minkä ikäne oot niisä??

    Jäätkö Kuopioon vai meinaatko muuttaa kauemmas itten kun muutat? Kuinkas vanha Voitto muuten on nyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kuikn ei ole mitään? Ja olen 18, ja en tiedä vielä minne muutan kun en tiedä minne pääsen opiskelemaan. Voitto on 13vuotta :)

      Poista
  20. Kiva potstaus :)) !! Onko muuten teidän maneesi jo valmis? :)) ja oit todi kaunis!!

    VastaaPoista
  21. Voiko teille lähettää postia ku en löydä mistään teidän posti osoitetta tai minne voi laittaa postii :'(

    VastaaPoista
  22. Kiva postaus ja ihania kuvia! Mun lemppari noista puhelimenkuoriasetelmista oli vaalenpunavalkonen ❤

    VastaaPoista
  23. Voisitteko tehdä pinjan kanssa yhteisen videopostauksen tallilla? Ihana toi sun uusi hiusväri :) !

    VastaaPoista
  24. Ei pahalla mutta yks juttu... paiskatkaa itteenne kannuksella ja vetäkää suupielistä. Sitten tiedätte vain osan siitä miltä hevosesta tuntuu. Kuinka paljon se kärsii. Pienikin kannuksenkäyttö on hevoselle tuskaa.

    Kivoi kuvii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon että hevonen käyttäytyisi vähän toisin, jos kerran pienikin kannuksen käyttö on tuskaa.

      Poista
  25. Meillä Pansku (shettistamma) astuu aina ratsastaessa jotenkin oudosti niin että saa haavan etujalkaansa mutta nyt olen ruennut käyttämään puutseja ei ole enää tullut :) Todella ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  26. Onko sun turvaliivi minkä merkkinen ja paljon se maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tipperaryn liivi ja tais maksaa yli 300e :D

      Poista
  27. Moi Tiia haluisin lähettää sulle fani-postia😊

    VastaaPoista
  28. No toi ykkönen on kyllä paras.
    Voiko sulle lähettää enää fani postia??

    VastaaPoista
  29. Moi Tiia! En ole vielä kovin kokenut ratsastaja, mutta olen haaveillut omasta hevosesta jo pitkään! Joten haluaisin tietää että: 1. Kuinka pitkään olet ratsastanut ennenkuin sait Voiton? 2. Käykö oman hevosen hoitaminen ajanmyötä tylsäksi? 3. Paljon hevosen pitäminen maksaa? 4. Onko pakko käydä kilpailuissa? Voitko vastata kysymyksiini? Siitä olisi paljon apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan neloseen Tiian puolesta,ei ole pakko.

      Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.