12 // My day

maanantai 12. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 12. LUUKUSTA paljastuu aina niin paljon toivottu video eli my day! Päivän aikana mm. otettiin ylioppilaskuvat ja kahvittelin kaverieni kanssa, ei mitään sen erikoisempaa ohjelmaa siis, mutta toivottavasti pidätte silti!

5 kommenttia

 1. Hyvä video :-).
  Tee näitä lisää.
  Oot paras.

  VastaaPoista
 2. Olen seuraillut pitkän aikaa sun blogia, mutta en oo tainnu koskaan kommentoida mihinkään postaukseen. Nää sun mydayt saa kyl aina hymyn huulille! Ihanaa, että jaksat tehdä tämmöisiä, piristäävät kyllä todella päivää :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä my day! Heh, nauroin tota että "Nyt lähtee!" ja sit radiosta kuulu vaan kohina, ja sen jälkeen joku iskelmäkappale :,,D Mitä muuten tarkotat tolla "lukemisella"? Luetko pääsykokeisiin vai...?

  Edellinenkin video oli tosi kiva, niin ihanan näköstä toi vanukas, mä rakastan kaikkea makeaa! <3 Teetkö sä Tiia usein ruokaa/leivot, kun teet välillä noita ruokaohje-videoitakin?

  VastaaPoista
 4. Tuleeko enään ratsastuskoulut testissä? :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.