15 // My day

torstai 15. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 15. LUUKUSTA paljastuu Pinjan my day. Sinänsä outoa julkaista se minun blogissani, mutta yhteisiä my day videoita on vähän vaikea kuvata. Julkaisin eilen kuitenkin tavan luukun lisäksi toisen postauksen, joten kannattaa tsekata se. Sieltä löytyy kiva 30% alennuskoodikin..

5 kommenttia

 1. Tää video loppu jotenki tosi kesken ja vaikka puhelimen äänitys ei mikää paras tietenkää ookkaa, siltikin vois puhua vähän kovempaa :) mutta kiva video!

  VastaaPoista
 2. Himppa ihmetyttää. Nukutte puolille päivin, valvotte kahteen yöllä ja taas illalla mennään. Eikö teidän tarvitse tehdä mitään töitä? Ei edes kotitöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herätään kyllä aina viimestään siinä 10 aikaan viikonloppusinkin :) Pinja käy kouluss ja mä töissä joten kyllä meillä arkena on ihan normaali elämän rytmi ja kotitöitä tehdään kyllä plus hoidetaan tallia. Ei syytä huoleen ;)

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.