9 // Mielipiteitä -video

perjantai 9. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 9. LUUKUSTA paljastuu Pinjan kanssa yhdessä kuvattu mielipiteitä -video, jossa vastaillaan teidän meille lähettämiin mp kysymyksiin. Kerrotaan mielipiteitä niin kannuksista kun eläinrääkkäyksestä.

12 kommenttia

 1. Miksi et vastaa kommentteihin? Ja milloin se hamppupaali arvonta on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehdi joka päivä vastailla :)! Mutta vastaan ennemmin tai myöhemmin! Ja joulukalenterin aikana se tulee en vielä tiedä mikä päivä.

   Poista
 2. Missä Pinjan oikea tissi on? :D
  Koska muutat pois kotoota? Mihin haluisit muuttaa? Mitä nyt teet päivisin, kun ei oo koulua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan lähitulevaisuudessa opiskelujen myötä ja nyt luen pääsykokeisiin ja teen töitä :)

   Poista
 3. Tää oli tosi hyvä, voisitte tehä vaik toisenki joskus (:

  VastaaPoista
 4. Minkä ihmeen takia Tiia katsoit eri suuntaan koko ajan videossa ja miksette vastanneet kaikkiin kysymyksiin, kun vain nauroitte?🙈🙈😝😝😝

  VastaaPoista
 5. Minkä ikäinen sini on?

  VastaaPoista
 6. Laitan nyt tähän kun on uusin postaus, niin että koitko näin jälkeen päin lukion käymisen 3,5 vuoteen juuri oikealta vaihtoehdolta vai olisiko se kolmeenkin vuoteen mennyt? Ja ajattelitko koskaan käyväsi neljään vuoteen, niin olisitte valmistunut Pinjan kanssa samana päivänä = yhdet juhlat = yksi siivous jne urakka. Kuinka paljon 3,5 vuoteen käyminen kevensi lukkaria? millainen lukkari sulla oli täydemmillään ja tyhjemmillään (jos muistat)? Kävitkö kesälukiossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koin sen tosi hyväksi! Vaikka olisin ehtinyt helposti tehdä kolmeenkin vuoteen :) Mulla oli melko täydet jaksot aina vaikka teinkin pidempään kun kävin sen verta paljon kursseja :)

   Poista
 7. Arvasin ettei tästä videosta voi tulla kovin hyvää kun luin silloin niitä Insta kommentteja 😂 niissä kyllä huomaa minkä ikäiset tätä blogia lukee. Tunnen itteni aika vanhaks tämmösille 😂

  Mut jaksoi kuitenkin katsoa videon kokonaan kun tekin naureskelitte niille hölmöille kysymyksille.

  VastaaPoista
 8. noi teidän meikit häirihti :D entiijä miks :D ootteko kattonu Syke-sarjaa? se on hyvä!:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.