13 // Most likely to tag ft. Nerea & Einar

tiistai 13. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 13. LUUKUSTA paljastuu youtubessa paljon kiertänyt most likely to -haaste. Tosin omilla hauskoilla kysymyksillämme, jotak liittyvät niin jouluun kun hevosteluunkin. Ei juuri tykätä näitä perinteisiä haasteita Pinjan kanssa tehdä, mutta mielestäni tästä tuli ihan hauska, kun Nerea ja Einar tulivat mukaan!

20 kommenttia

 1. Hyvä video👍 ja olisi kiva jos tekisitte Nereanin ja Einarin kanssa tallivideopostauksen 😊

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video:D perus toi "koska Tiia on tosi kuuluisa"😂💙

  VastaaPoista
 3. Nerea ja Einar on niin söpöjää!Tehkää niiden kans paljo muitaki videoita kuten esim. haasteita ja tallivideoåpstauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä he taas tekevät videoista hankalasti seurattavan ja ehkä vähän kiusallisen kun ovat tosi jännittyneen oloisia. Tallivideoissa toimii toki paremmin kuin tämäntyyppisissä.

   Poista
 4. Tää video oli tosi hauska!

  VastaaPoista
 5. Tää oli ihana video, voisitte vaikka tehdäkin heidän kanssa vielä lisää vdeoita! :)

  VastaaPoista
 6. Onkos tämän joulukalenterin aikana tulossa ollenkaa postauksia jossa olisi tekstiä jonkun verran vai tuleeko joka luukusta vain video? Mites Voiton jalka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkästään videoita, tämä on videojoulukalenteri :) Jalka voi hyvin!

   Poista
 7. Tosi kiva video! Ihania on Nerea ja Einar:)

  VastaaPoista
 8. Back on Trackin käytöstä sanotaan ettei saisi käyttää kuin pari viikkoa ja sitten tauko viikon. Onko sulla tietoa että onko myös näin satulahuopien kanssa kun niitä ei nyt edes käytetä kuin joku max 2 tuntia päivittäin.:) ajattelin et onko se ohje vain noille loimille mitä pidetään sitten kauemmin (8tuntia tai enemmän).
  Kun Lillillähän käytetään sitä huopaa?:) onko se ollut hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satulahuopaahan ei käytetä kovin montaa tuntia kerrallaan eikä ihan joka päivä joten me ei olla ainakaan tauotuksia otettu huomioon :) Lisäksi pidempi taukohan tulee aina sitten kun huopa on pesussa ja tilalla toinen!

   On ollut hyvä huopa, tälläkin hetkellä varmaan lillillä!

   Poista
 9. Saisko tuohon 11. päivän postaukseen sen reseptin, mikä jäi uupumaan? :-)

  VastaaPoista
 10. Ihana video.tallilla joku video nerean ja einarin kanssa.

  VastaaPoista
 11. Luin Voiton jalkavaivoista ja sanoit että jalat lääkittiin. Saiko se siis kortisonia niihin ja oliko niissä niveltulehdus? Johtuuko Voiton ongelmat siis oikean etujalan kavionivelen nivelrikosta eniten?
  Kyselen kun omalla hevosella etujalat piikitettiin kun oli niveltulehdus. Ja oikean etujalan kavionivelen etupinnalta hyvin lievää muutosta. Lääkäri antoi positiivisen ennusteen mutta silti... :/ eläinlääkäri sanoi että jos kuvattaisiin kymmeneltä hevoselta jalat niin suurimmalta osalta löytyy varmasti muutoksia jaloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niveltulehdukseen sai kortisonia. Todella monella hevosella on muutoksia, mutta kaikkia ne eivät vaivaa, tuon Voitonkaan vamman ei pitänyt näin pahoin lamaannuttaa vaan meidänhän piti palata vielä kisakentille..:/ Tsemppiä!

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.