2 // Storytime: Tapaturmia maastossa osa 1

perjantai 2. joulukuuta 2016
Joulukalenterin 2. LUUKUSTA paljastuu supersuositulla storytime tyylillä toteutettu Voiton harjailuvideo. Kerron videossa maastossa tapahtuneita kommelluksia. Tässä ensimmäisessä osassa kerron esimerkiksi siitä kun rekka jahtasi meitä metsäpolulla ja toisessa tilanteesta, jossa koira hyökkäsi kimppuumme talon pihasta.

14 kommenttia

 1. Tykkäsin paljon tästä videosta, oli ehkä kivempi kun edellinen (:

  VastaaPoista
 2. Tää oli super kiva! Ja mullle ei oikeestaan oo käyny mitään tollasta. Varmaan aika pelottava se rekka juttu...😯

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva Video😊

  VastaaPoista
 4. Milloin se toinen osa tulee?

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva video oli👍❤

  VastaaPoista
 6. Oletteko miettinyt, miten tällaiset "onnettomuustilanteet" voisi välttää?

  VastaaPoista
 7. Mul kävi viime jouluna niin et aattelin et meen maastoon mun hevosen kaa. No ihan rauhassa mentiin metsäpolkua kun yhtäkkiä mun hevonen mira alkaa hyppimään pystyyn ja yrittää kääntyä. Mä siin komensin miraa ja tiesin jo sillo et mira ei riehu ilman syytä. No sain miran rauhotettua jotenkin kun tajuan että vasemmalla puolella noin 30 metrin päästä musta ja mirasta on susi... no sitten käänsin miran pienessä paniikissa ja annoin miran laukata kotiin.:D silloin ei naurattanut mutta nykyään kyllä:D toinen maasto kerta oli kun menin siskoni ponilla pepilla ja menin isäni omistamia teitä pitkin. Ja siis kuulen kuinka skoottereitä tulee takaa. Ja kyseessä oli naapurin pojat jotka olivat 12 vuotiaita ilman korttia ajeli ja ei hidastanut yhtään vaikka huomasi mut ja pepin... käännän pepin ojan penkkaan ja pojat kaasutteli ihan tahalteen täysillä ohi. No kotona kerroin isälleni ja isäni soitti naapurien vanhemmille ja isäni sanoi että enään ei saa ajella meidän teitä pitkin ennen kuin nämä ovat saaneet kortit ja ymmärtävät väistää kun hevosia on vastassa. Kaikkein pahin kerta oli kun olin uudella hevosella maastossa kun hornetit lensi yli... no onneksi heppa otti vain kaksi laukka askelta ja sitten pysähtyi.:)
  Se on kyllä kamalaa kun näitä tapauksia tulee mutta onneksi yleensä selvitään säikähdyksellä!:)

  VastaaPoista
 8. Tosi Kiva video:)) ei Oo käynyt muutakin että tarkastaja oli metsässä ja sitten jouduttiin alkaa puhumaan sille että hevoset ei luulisi sitä joksikin ihan oudoksi tyypiksi;DD

  VastaaPoista
 9. Oli kiva video ja on käynyt maastossa vähän kaikkea mulla on tullut auto vastaab ja hevonen hyppäs semmosen ison loikan sinne reunaan ja tipuin selästä ja sitten oli sellanen iso oja minkä yli mä päätin hypätä ja hevonen kielsi niin mä olin just antamassa pohjetta ku se hyppäs taas ison loikan ja mä tipuin selästä ja multa murtu selästä nikama ja olin 2 kuukaitta niinku tekemättä mitään

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva tää toinenkin luukku! Mä luulin ensin et se koira oikeesti kuoli vaikka sä vaan vitsailit :o Mun heppa potkas kerran kaverini koiraa koska se koira meni (hevosen mielestä) liian lähelle. Ei siinä mitään sattunut mutta olin kyllä aika pelästynyt siitä! Sen jälkeen kaveri pitikin koiran tallilla aina kiinni. Niin ja onneks tossa kertomassasi tukkirekka-jutussa ei käynyt pahasti!

  VastaaPoista
 11. Moneltako Nämä luukut tulee viikonloppuisin? Muuten,tosi hyvä video;)

  VastaaPoista
 12. Aika vastuutonta jättää kertomatta koiran omistajalle tapahtuneesta. Mitä jos koira oireili jälkikäteen, olikin saanut osuman? Helposti toinen olisi pitänyt hevosia ja toinen käynyt ovella, tai vaihtoehtoisesti olisitte jälkeenpäin käyneet autolla kertomassa tapahtuneesta. Oon pitänyt teitä fiksuina, mut nyt tuli iso särö siihen mielikuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä. Jäi tosi huono fiilis tästä luukusta.

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.