17 // Pitkä tallivideopostaus

lauantai 17. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 17. LUUKUSTA paljastuu yhteinen pitkä videopostaus tallista! Kerrotaan vähän kuulumisia siinä, sillä nyt joulukalenterin aikaan ne on jääneet tosi vähälle. Seuraavaksi sitten vähän tiiviimmin editoitu ja kuvattu video, mutta nyt tällainen :)

15 kommenttia

 1. Voitto näyttää kentällä ihan varsalle, ja muuten eikös Vote sais vähän lihaksia hangessa kävelystä? Tosi hyvä video oli kyllä! Tämmöisiä lisää vaan!

  VastaaPoista
 2. Todella kiva video! Itse tykkään juuri katsella tämänlaisia pitkiä video postauksia. Joten ehdottomasti lisää näitä :)

  VastaaPoista
 3. Kiva video! MP-laskuri ei toimi ...

  VastaaPoista
 4. Voitto ja Lilli on kyllä niin niin söpöjä:3 ja minkä rotuisia Lilli ja Voitto on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lilli on risteytys ja voitto hollanninpuoliverinen

   Poista
 5. Aivan mahtava video.pitkä mistä tykkään
  Ja nää talli video postaukset on mahtavia.tämä on paras synttäri lahja minulle kiitos teille.❤

  VastaaPoista
 6. Iso kiitos tästä videosta, ja koko joulukalenterista! Nämä teidän yhteiset tallivideopostaukset on ihan parhaita!! Mä tykkään muutenkin ehkä enemmän tällaisista vähemmän editoiduista videoista, ne on paljon aidompia :) Kiva että tuli vaihteeksi tällainen "reaaliaikaisempi" video joulukalenteriin :D Teillä päin näyttää muuten olevan tosi paljon lunta, täällä Turun seudulla ei ole tällä hetkellä yhtään. ps. Sun blogi ja teidän Youtube-kanava ovat parhaita!

  VastaaPoista
 7. Mistä toi turvaliivi on ostettu? :)

  VastaaPoista
 8. Ah, niin oon odottanu!
  Kiva kun teitte (:

  VastaaPoista
 9. Jotenkin aikamoista sähläystä. Hevosia talutetaan miten sattuu, ne saavat näykkiä ihmisiä, roikottaa harjoja suussa. Varmaan toimitte näin vain videolla, toivottavasti ette muutoin.Hevosmiestaitoja peräänkuulutan. Meille opetetaan ratsastuskoulussa ihan erilaisia toimintoja talutukseen, harjaukseen jne. Hienoja hevosia teillä kuitenkin on. Omistatteki tuon ruskean suokin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suokki on yksityinen,asuu vain tiialla ja pinjalla.
   no kaikilla nyt on vain erillaiset tavat käsitellä hevosia,oli sitten videon vuoksi tai ei,kyllä meilläki hevoset laittaa harjoja suuhun,näykkii ihmisiä ja kai mää talutan sit väärin ku talutan riimusta tai annan narun olla kaulalla ja taltan silti :D

   Poista
  2. Minkä kokonen tuo Bellan karsina on? Näyttää todella pieneltä..

   Poista
  3. Ratsastuskoulu ja oma hevonen (jonka on tuntenut kohta 7 vuotta) on pikkusen eri juttuja..:) Ratsastuskoulussa opetetaan juttuja, jotka on turvallisia kaikkien hevosten kanssa. Oman hepan kanssa voi sitten vähän soveltaa kun sen oppii tuntemaan, kuitenkin kannattaa muistaa se turvallisuus ja siksi mekään ei Lilliä Bellan tultua päästetä vapaan oikeastaan koskaan enää sisälle.

   Ja Bellan karsina on pinta-alaltaan sama kun meidänkin heppojen eli 9m^2, mutta kapeampi ja pidempi :)

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.