7 // Storytime: Kamalimmat tapaturmat maastossa osa 2

keskiviikko 7. joulukuuta 2016
Joulukalenterin 7. LUUKUSTA paljastuu supersuositulla storytime tyylillä toteutettu Voiton harjailuvideo. Kerron videossa maastossa tapahtuneita kommelluksia. Ensimmäisessä osassa kerroin esimerkiksi siitä kun rekka jahtasi meitä metsäpolulla ja  tilanteesta, jossa koira hyökkäsi kimppuumme talon pihasta. Sen voit katsoa täältä. Tässä osassa kuitenkin vähän pahempia onnettomuuksia, jotka ovat meidät jopa sairaalaan lähettäneet.

15 kommenttia

 1. Kiva video oli taas kerran (:
  Meillä ei oo varsinaisesti mitään hirveitä onnettomuuksia käyny, pahin oli varmaan se kun kaverin kanssa tiputtiin "vieraassa metsässä", ja ponit karkas ja juos monta kilsaa asvaltilla..
  Meillehän ei mitään käynyt mutta säikähdettiin tietty ponien puolesta et ois jääny auton alle tai vähintää jalat menny tms.
  Onneks kaikki päätty sit ihan hyvin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no olipa paha mun hevonen jäi traktorin alle+

   Poista
  2. Anonyymi 9.58, ei tää mikään kilpailu ole.

   Poista
 2. Mulla on kerran käynyt maastossa pieni kommellus, kun ponini säikähti, lähti kiitopukkilaukkaan ja liukastui märällä polulla. Ei onneksi sattunut mut sitäkin enemmän säikäytti.

  VastaaPoista
 3. Mulla murtui käsi toukokuussa kun laukkasin ilman satulaa hidastin raviin. Ravi oli hirveen pompputtava sitten en saanut mistään kiinni niin tipahdin. Oli sitten 4 viikkoa lastassa. Ratsastin tunnin vielä loppuun laukkasin, vaikka käteen sattui.

  VastaaPoista
 4. hyvä video (((((:L:::::

  VastaaPoista
 5. ihana video sydändydänsydän

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat tosi kivoja videoita! Itse kun olen huono katsomaan mitään viittä minuuttia pidempää pätkää :D

  Mutta maastokommelluksista. Kesällä sattui pieni kömmähdys, kun laukkasin hoitsullani niin tiellä olikin kyykäärme, eikä ihana menohaluinen suokki nyt halunnutkaan hidastaa saati pysähtyä niin, että saisi käärmeen kierrettyä. Noh laukattiin ihan täysillä vain kyyn ylitse ja heti kun sain hevosen pysähtymään, hyppäsin alas ja täristen tutkin jalat, että kerkisikö purra. Mutta selvittiin säikähdyksellä eikä kyy kerinnyt purra. :)

  VastaaPoista
 7. Mun pahin tippuminen tapahtui tossa 5 viikkoa sitten, olin omalla ponillani estetunnilla(poni oli ollut mulla 3vko) Olin nostamassa laukkaa ja samalla sekunnilla naapurista lähtee kentän viereiseen mäkeen iso sora-auto poni säikähtää sitä, en muista mitä se poni teki mutta tipuin sillai jännästi että pyrähdin samalla. Tulin olkapää/olkaluu edellä(kypärä otti kyllä vähän osumaa) no en voinut mennä heti selkään, sitten opettaja ratsasti sen ja sit äiti laitto ponin pois ja lähdettiin kotiin. Mentiin kumminkin päivystyksen kautta, mutta meidän piti mennä kotiin odottelemaan reilu 3tuntia ja sitten pääsimme lääkäriin. Siellä selvisi että olkaluu oli murtunut, onneks nyt saa alkaa ratsastaa:)

  VastaaPoista
 8. Muuten jos Pinjalla oli se kipsi 6 viikkoa, niin milloin Pinja sai alkaa ratsastaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun se otettiin pois, taisi tosi ratsasta ajo kipsinkin kanssa :)!

   Poista
 9. Viikko sitten tipuin ja käteen tuli kunnon osuma, päivystykseen ja tokaa viikkoa viedään ideaaliside kädessä.
  Poni on ollut mun oma jo 3kk, eli tunnen sen jo ihan hyvin, mutta noita sattuu..

  VastaaPoista
 10. Tää oli tosi kiva video! :) Itse tipuin ratsastusleirillä kesällä 2015 maastossa lujaa puuta päin, kun hevoset vähän lähtivät kisailemaan.. Selkä osui aika pahasti puuhun mutta onneksi oli turvaliivi. Kumminkin selkä oli monta viikkoa tosi kipeä ja alaselässä siinä kohtaa mistä turvaliivi loppui oli kunnon haavoja, mutta murtumia ei onneksi tullut.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.