Testissä kasvonaamio

keskiviikko 14. joulukuuta 2016


Nyt olisi vuorossa MayBeautyn kanssa yhteistyössä toteutettu testipostaus, jossa kokeilen huippu hauskan näköistä ja paljon hyvää lupaavaa The Incredible Face Mask -kasvonaamiota. Moni on varmaan huomannut ja lukenut blogista, että olen aiemmin kärsinyt aknesta eikä ihoni vieläkään missään parhaassa kunnossa ole. Joten olin enemmän kuin innoissani saadessani nämä naamiot postista!

Ennen kasvonaamiota

Mä en ole aiemmin uskaltanut käyttää juuri muita kun apteekin tuotteita, etenkään sellaisia missä on voimakas tuoksu tai muuten epäilyttävä olemus. Tämä kuitenkin vaikutti niin sisällöltään, rakenteeltaan kun tuoksultaankin luotettavalle, joten en hetkeäkään epäillyt sen kasvoille levittämistä.

Olenkin viime aikoina lukenut paljon kasvonaamioista, jotka ovat nyt jonkin sortin hitti.  Ja itsekin pääsin nyt testaamaan tätä The Incredible Face Mask -kasvonaamiota, joka on juurikin sellainen naamio mikä  sanasta kasvonaamiosta ekana tulee mieleen. Kurkut vaan puuttuu silmiltä ;) 

MayBeautyn kasvonaamio poistaa mustapäitä, rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Lisäksi sen kehutaan ehkäisevän aknea, joka sopii ehdottomasti mulle! Tämä on lisäksi loistava tehdä päivä ennen itseruskettavan levittämistä, sillä kaikki kuollut ihosolukko on silloin poissa ja itseruskettavan lopputulos on kaikkein tasaisin ja pysyvin. Itse olenkin käyttänyt tätä niin mustapäiden poistoon kun juurikin tuohon itseruskettavan parempaan lopputulokseen.

Kasvonaamion musta väri tulee syvänmeren mudasta, jota naamio suurimmaksi osaksi sisältääkin. Sitä ei ole muuten myöskään testattu eläimillä. Sen levittäminen oli super helppoa siveltimellä, mutta olisi varmasti onnistunut myös sormilla. Naamio viilentää ihanasti ihoa levityksen aikana. 


Annoin naamion kuivua n. 35 minuuttia ja sen jälkeen otin sen suikaleittain irti kasvoistani.  Naamion kanssa oli helppo olla, sillä se kuivui melko nopeasti iholle, jolloin ei tarvinut enää varoa mihin sen sotken vahingossa muita juttuja puuhaillessa. Naamion kuivuttua tarpeeksi aloitin sen irrottamisen reunoilta. Ensimmäisellä kerralla pois ottaminen sattui ja naama punoittikin koko illan sen jälkeen, mutta näiden oireiden pitäisi helpottaa säännöllisen käytön myötä. Naamio oli oikeasti melko napakasti kiinni, joten sen mukaan tarttui tavaraa reippaasti!

Sain punoitukseen ja poistokipuun jälkeenpäin ohjeeksi laittaa naamiota paksummin, jolloin irrottaminen olisi myös mukavampaa. Vinkkinä kerrottiin myös, että naamion pohjalle kannattaa levittää herkkäihoisena ohut kerros hunajaa tai lempikasvovoidettasi. Näin naamio ei pureudu kasvoihisi niin kovasti kiinni ja irroitus helpottuu! Ensi kerralla sitten näillä kikoilla, jospa lopputulos olisi vieläkin parempi!


Vaikka ihoni onkin nykyisin melko hyvässä kunnossa, varsinkin jos vertaa vuosien takaiseen vointiin, on naamion tuomat vaikutukset tervetulleita ja odotan innolla minkälaisia tuloksia saan aikaan pidemmällä käytöllä! Käytön jälkeen pistin kasvoille vielä kerroksen rasvaa ja yön aikana punoitus oli rauhoittunut ja aamulla oli ihanaa meikata freshille iholle! Iho on tuntunut naamion pois ottamisen jälkeen sileälle, sama tunne jatkuu nyt vielä parin päivän jälkeenkin. Rasva ja muut kasvojen hoitoon tarkoitetut aineet ovat myös tuntuneet imeytyvän jollain tapaa paremmin. Naamiohan voi aluksi nostaa pintaan epäpuhtauksia syväpuhdistavan vaikutuksen vuoksi, mutta vielä en ole huomannut kun positiivisia seurauksia.  Säännöllisellä viikottaisella käytöllä toivonkin saavuttavani yhä paremman ihon!

Jos teitäkin kiinnostaa kokeilla tätä kasvonaamiota niin koodilla voittomask saatte huikeat 30% alennusta täältä


15 kommenttia

 1. Katoin eka et mitä mutaa sun naamassa on :D xD

  VastaaPoista
 2. Oon ollut näkeväni useassa sun mydayssä sellasia pilleri"levyjä" niin syötö e-pillereitä? Jos syöt niin auttaako ne sulla akneen vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syön akneen ja ne sen paransivat tähän tilanteeseen :)

   Poista
 3. Itellä kanssa näppyä ja mustapäätä t-alueella, mikään ei tunnu auttavan! Kokeillaanpa tätä :)

  VastaaPoista
 4. Tämä postaus tuli mulle oikeesti tarpeeseen, koska oon miettinyt kasvonaamion hankkimista! :) Iho tuntuu niin tunkkaselta jotenkin varsinkin näin talvella...

  Muuten tosi kivoja olleet noi joulukalenteri-postaukset! :D Toi viimeisin eli piirustushaastekin oli hauska, vaikka mä en yleensä niin kauheesti noista haastevideoista välitäkään.

  VastaaPoista
 5. Äää!! Pakko kokeilla, näyttää hauskalta :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä postaus! Ite oon ettiny pitkää tommosta maskia, koska noi taitaa olla tällähetkellä joku hitti ja paljon oon noista hyvää kuullu. Aion ehdottomasti tilata alekoodin innoittamana ;) Kauan toi alekoodi on voimassa/mihin päivämäärään asti?

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva ja hyödyllinen postaus :)! Aion ehdottomasti testata alekoodin innoittamana, mutta kuin kauan/mihin päivään asti tää koodi on voimassa?

  VastaaPoista
 8. Ihana postaus ja vois aattella vaikkajoululahjaks kavereille/siskoille 🤗💖kiitos ideasta👍💙

  VastaaPoista
 9. Ihanaa mä oon myös testannut erilaisia kasvonaamioita ja mulla on just samanlainen iho kun sulla mutta näitä lähden heti ostamaan kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 10. Auttoiko tää miten hyvin mustapäihin? Mulla alkaa pikkuhiljaa naama olla ihan jees muuten, mutta noista mustapäistä tunnu pääsevän eroon millään.. :/

  VastaaPoista
 11. Mulla ei ainakaan lähtenyt maskin mukana mitään muuta kuin kuolleita ihosoluja. Mustapäät jäivät visusti paikoilleen! Näissä oli onneksi rahat takaisin -tyytyväisyystakuu..
  Lisäksi hämäävää oli nettisivuilla mainittu "ilmainen toimitus", mutta laskussa on kuitenkin eritelty erikseen "lähetyskulut". Ilmaisilla toimituskuluilla kuvittelen maksavani pelkästä tuotteesta, en sen pakkaamisesta ja postiin kiikuttamisesta & laskutuksesta sun muusta, jotka "lähetyskuluiksi" voidaan lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no on se firma mikä tahansa niin täytyyhän niiden siitä postituksesta siis jotenkin maksaa! Näin yrittäjänä tämän tiedän ja mulla ilmaset postikulut asiakkaille tarkottaa siis sitä että maksan postikulut omasta pussista joten voittoa tuotteesta jää itelle vähemmän.... sama siis varmasti heilläkin luulisin. Ite oon tykännyt tästä tosi paljon mutta mulla meni se neljä kertaa että näin oikeasti tuloksia. Eihän mikään naamio voi olla niin ihmeellinen että heti ekalla kerralla koko kasvot on kuin uus :o !!

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.