#189 Niin se aika vain menee

maanantai 14. marraskuuta 2011

Moi! Tuntuu, että viimeisestä kunnollisesta päivityksestä on jo aikaa vaikka kuinka ja niin siitä ehkä onkin.. hups! Ei ole jotenkin tapahtunut mitään kummia, joten en ole jaksanut postailakkaan.

Eilen juoksutin Voiton ja yritettiin kuvailla sitä joulukalenteri ;D Tuutte varmaan vähän pettymään, kun kerron ettei jaksoja todellakkaan tule joka päiväksi, vaan muina päivinä tulee sitten erikoispostauksia ja semmoista.. Olisiko teillä muuten ideoita mitä niihin muihin luukkuihin laittelen?

Nyt yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella kunnon postaukset aluevalmennuksista (: Sitä ennen ei varmaan tapahdukkaan mitään postaamiseen innoittavaa, koska Voitolla on nyt vähän kevyempää ja sitten itellä peräkkäisinä enkun ja ruotsin kokeet, joissa molemmissa olen aika huono.. Eli pitää yrittää malttaa lukea niihin kunnolla!
sitten vihdoinkin ne hihs ostokset, joista kertova postaus katosi hyvin mystisesti. Kaikki tuotteet mitä ostin olivat jonkinmoisessa alennuksessa. Ainiin, paisti tuo otsapanta ei ollu!


eskadronin huopa, ei oikeesti ihan ton värinen. IHANA<3

perus sukat horzesta, mutta pikeurin silti.

Horzesta. Tää on iso mulle, mut pitää vähän ommella pienemmäksi.Oli pakko ostaa kun makso vaan 3e!

Rockelit kisoihin, jotka olivat puoleenhintaan Horzesta!

Mun rakkaus<3 Tää tais olla veljekset Whalstenilta.

sitten tämmönen Bucas mutta kaulakappaleella talviloimeksi, täyte tais olla reilu 300g.

8 kommenttia

 1. Sun blogi on tosi ihana! Oon lukenu tätä varmaan koht melkee puol vuotta ja aina sä vaa jaksat tehä kivoja postauksia! :) Jatka ihmeessä samaan malliin! :D Ja voitto on ihanan näköne heppa !

  VastaaPoista
 2. Minkä hintasia noi HIHS:istä ostetut tavarat oli? (:

  VastaaPoista
 3. ihana otsapanta <3 Sun blogi on ihana! Missä päin oikein asutte, kun jossain videoissa puhutte jotain murretta (:

  VastaaPoista
 4. Ois kiva jos jossain postauksessa kertoisit vähän että mitä kamoja otat kisoihin matkaan ja kuinka ne eroaa kotona käytettävistä kamoista jne. Että onko teillä jotain "edustusloimia" ja näin :D Kuvien kera tietty!

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas kaikille (:

  eka Anonyymi - hömm.. en oikeastaan muista noiden hintoja, paitsi että toi loimi oli 99e :D satulahuopa oli ehkä 25e..¨

  Tia - Asutaan itä-suomessa -> kuopiossa. Mutta suku ei sieltä kotoisin joten ei välttämättä ole ihan savon murrettakaan:D

  VastaaPoista
 6. sun blogis on kyl ihana ;3 <3
  mikä ton joulukalenterin idea niinku on tai sillee :DD ? saisko tehä sellasen omaanki blogiin vai onks se just sillee et sellasta ei oo kellää muulla ku sulla ja haluut tehä sen sit itte et ei oo mun tietty sitä pakko tehä mut kysyn vaa :DD ?

  VastaaPoista
 7. No, siis en ainakaan viime vuonna törmänny missään joulukalenteriin ja minua ei haittaa vaikka tekisitkit sen myös (: Kunhan nyt ei ihan samanlaista tuu, vaikka saattahan sitä vahingossa tulla samis luukuja(::

  VastaaPoista
 8. No, siis en ainakaan viime vuonna törmänny missään joulukalenteriin ja minua ei haittaa vaikka tekisitkit sen myös (: Kunhan nyt ei ihan samanlaista tuu, vaikka saattahan sitä vahingossa tulla samis luukuja(::

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.