#190 Sittenkin postaus

keskiviikko 16. marraskuuta 2011Lilli haluaisi Voiton mellasit


Oli pakko laittaa tää, vaikka kuvassa onkin Lilli. Pinja (ja Lilli) kyselevät minulta ruotsin sanoja :D


Hei! Nyt tulikin sitten kumminkin postaus ennen aluevalmennuksia, vaikka ei sitä varsinaista aihetta olekkaan ja sen takia vähän lyhyeksi tämä jääkin. Muistakaahan vastata lopussa olevaan kysymykseen!

Voitto on ollut nyt viime päivät vähän into pinkee ja ottanu omia spurttejaan tarhassa, sekä sisälle viedessä. Odotin, että olisi ratsastaessakin semmonen pinkee, muttei kyllä todellakaan ollu. Oli ihan reipas ja vähän kyttäs päätyä, mutta ei mitenkään menny yli. Kenttä oli jäätyny aika kovaksi, joten ei oikeen voinu tehdä mitään kunnollista. Tein sitten aluksi väistöjä ja Voitto toimi tosi hyvin, kun oon tehny väistöjä aika paljon lähiaikoina. Sitten ravissa ihan vain tein kahdeksikkoja yms. perusvoltteja ja yritin läpiratsastaa nopeasti, mutta kunnolla. Se onnistuikin ihan hyvin ja Voitto rupesi kulkemaan loppua kohti kivan pyöreenä ja rentona, mutta kumminkin polki hyvin takasilla.

Ratsastuksen jälkeen sit laittelit kylmät+lämpimät, siivoilin karsinan, käärin pinteleitä ja Pinja kyseli multa ruotsin sanoja, ku tänään oli koe.

Nyt olis muuten hauska tietää, mikä tässä minun blogissa on se juttu miksi seuraat tätä. Myös parannusehdotuksia otetaan taas mielellään vastaan!

26 kommenttia

 1. tätä on kiva seurata koska kirjotat kivasti ja on paljon kuvia. nii ja videopostauksia lisää ne on tosi hauskoja! :)

  VastaaPoista
 2. tätä blogii on kiva seurata koska, osaat kirjottaa tosi hyvin ja pitkii postauksia ja videopostaukset on TOSI kivoja! :) ja yksinkertasesti sun blogi on PARAS<3

  VastaaPoista
 3. Blogiis on kiva lukee ku kirjotat nii selkeesti ja on aina kivoja kuvia ja videopätkiä :p ! Ja toki videopostaukset on odotettu juttu :D !

  VastaaPoista
 4. Blogiasi on kiva lukea koska kirjotat tosi hyvin pitkiä kiinnostavia postauksia :) kuvat ovat ihania ja videopostaukset ihan huippuja :D joulukalenteriakin odotan jo innolla niin kuin varmasti moni muukin (;

  VastaaPoista
 5. Kirjoitat usein, hyviä postuksia, joissa kuvia tekstiä ja asiaa. Ja hyvällä suomella. Ja jotenkin teidän "olot" on erilaiset kun hevoset asuu kotona! Ja kun asun itekkin kuopiossa, nään teitä silloin tällöin kisoissa yms. on jotenkin hauska seurata! =)

  VastaaPoista
 6. Kirjoitat usein, hyviä postuksia, joissa kuvia tekstiä ja asiaa. Ja hyvällä suomella. Ja jotenkin teidän "olot" on erilaiset kun hevoset asuu kotona! Ja kun asun itekkin kuopiossa, nään teitä silloin tällöin kisoissa yms. on jotenkin hauska seurata! =)

  VastaaPoista
 7. Ootte niin huippu pari Voiton kans et ilomielin lukee teidän kehittymistä. :) ja lisäksi ku itellä ei oo mahollista harrastaa näin hyvin ku sulla, nii on kiva tutustua vähä ''enemmän'' reenaavan arkeen! :D

  VastaaPoista
 8. Mä vaa yksinkertasest rakastan tät sun blogii! :D Ja sä tunnut ihmisenäki tosi rennolt ja mukavalt. On hauskaa lukeeki! Plus videopostaukset parhaita!

  ~Roosa www.vvvito.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Sul on tosi kiva blogi <3 sitä on kiva lukee postaat usein joka on kivaa :) koska on luettavaa <3ja video postaukset on tosi kivoi <3<3

  VastaaPoista
 10. Täs blogis on mooonta asiaa jotka tekee tästä niin hyvän. Ensinnäkin se, että kirjoitat säännöllisesti ja kivasti ja se että täs on nii paljon hyviä kuvia ja kivoi videoita! :) Sitten se, että sä vaikutat tosi mukavalta tyypiltä ja luen mielenkiinnolla täl tasolla olevien ratsukoiden blogia, kuin missä te ootte. :) Tsemppia jatkoon sulle ja Voitolle + blogille!

  VastaaPoista
 11. Sun kirjotukses on kivoja ! ja tykkään sun hevosista :------) mut voisit vähän useemminkin viel ehkä kirjottaa ;)

  VastaaPoista
 12. Tätä on hauska seurata, koska kisaatte suunnilleen samalla tasolla kuin mekin (me seura/alue 80-90 cm luokissa) ja mekin ollaan aluevalmennusrenkaassa :D Mulla on tosin poni, mutta kuitenkin. Ja kirjotat tosi kivasti ja sopivasti kuvia/videoita, myös persoonallisemmista aiheista. TYKKÄÄN! :))

  VastaaPoista
 13. tätä on kivaa musta seurata, koska sulla on paljon mielenkiintosii postauksii, ja kirjotustyylis on kiva, eikä sellane pitkäveteine niinkun joillain: D, ja sitt toi ku sulla on aika usein valmennuksii ja kisoja, niin niistä kiva lukee ja kun tiiän silleen kunnolla kuka oot niin se tuo kans plussaa

  VastaaPoista
 14. Tätä on vain mukava seurailla, koska laittelet paljon kuvia, jotka ovat kivoja. Myös kirjoitat kivasti ja virheitä löydy melkein koskaan. Joskus jotkut pieneet virheet, mutta en yleesä niitä kyllä bongaile :)

  VastaaPoista
 15. Kiva ulkoasu, ihanat postaukset joissa kiinnostavat tekstit ja hyvät kuvat. Videopostaukset on mitä parhaimpia jota olen nähnyt, postailet tasasin väliajoin. Ja varmaankin myös se että teillä on oma talli joten on vähän erilaista lukea (?) Osaat ainakin kuvien ja videon perusteella ratsastaa hyvin ja sovit hyvin Voitolle.

  Tossa nyt muutama syy miksi sun blogias luen, se on vaan yksinkertaisesti PARAS! :)

  VastaaPoista
 16. Sulla on tosi mukava kirjotustyyli ja aina on postauksissa hienoja kuvia! Ulkoasukin on kiva ja selkeä. Teillä on ihanat hepat ja tooosi hieno talli :) +kisaatte ja valmentaudutte, en jaksa yleensä lukea puskaratsukoiden blogeja.

  ja videopostaukset on TOSI mukavaa kateltavaa! :---)

  VastaaPoista
 17. seuraan varmaan siksi, koska kirjotat tosi mukavasti, silleen lepposasti, tulee monipuolisesti kaikkea (kuvia, erikoispostauksia, videoita), ulkoasu on miellyttävä ja hepatki on kivoja :) ja sekin kun kirjotat aina kisoista ja valmennuksista + videot niin se on aika tärkee ja se että sulla ei mee se "kusi" päähän ja kirjotat asiallisesti ja mukavasti!! ::)

  VastaaPoista
 18. Ootte mun roomimallei!!:)))) ootte niiiiiiiiiiiii parhait! lisää videopostauksii ku ne on nii täydellisii ja hauskoi:)

  VastaaPoista
 19. Hyvin kirjoitettu, paljon kuvia ja hauskoja videoita!
  Yleensä nuorempien blogit ei oo niin mielenkiintoisia, mutta sä olet kyllä onnistunut =)

  VastaaPoista
 20. Kiitos kaikille ihan mielettömästi <3 :D Piristi kyllä mukavasti lukea näitä!

  VastaaPoista
 21. Sun blogi on paras koska sä oot paras!<3 Ja muutenki ootte niin hyvää pari, kirjotat hyvin ja videopostaukset on parhaita:D<3 RAKASTAN SUA TIIA, voittoo myös iha pikkusen;)

  VastaaPoista
 22. Hei, ihan mielenkiinnolla kysyn, miks laittelet kylmiä ja lämpimiä, vaikket olisi ratsastanut kunnolla?
  Kylmäyshän ei vaikuta lopulta, jos se on liian usein käytössä.

  VastaaPoista
 23. Kirjotat hyvin ja teidän elämää on kiva seurailla. Ja sopivasti kuvia ja videoita (:

  VastaaPoista
 24. Anonyymi - Eläinlääkärin ohjeesta (: Hän sanoi ettei kylmäyksestä ole koskaan mitään haittaa ja jos vaan innostusta riittää niin joka päivä ja vaikka monta kertaa päivässä (:

  VastaaPoista
 25. Mun mielestä on kiva lukea ja katsoa kuvia "jokaisen heppatytön unelmasta" ;) kirjotat kivalla tavalla, joten postauksia on mukava seurata!! kuvatkin ovat kivoja

  VastaaPoista
 26. Ihana tuo Punjan takki! Muistatko mistä se on ja minkä merkkinen? :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.