#192 Psykologisia ongelmia

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

c Venla Rinne

c Venla Rinne

c Venla Rinne


 Niitä kieltoja ei saatu videolle, mutta tuo rata alkaa niinku vasta sen toisen kiellon jälkeen tosta + menin ton ekan radan väärin lopussa:D

Moi! Eilen en ehtinyt taikka jaksanut kirjoittaa kun tultiin kotiin vasta tossa kahdeksan aikaan. Jäätiin nimittäin taas katteleen niitä muita ryhmiä. Tänään sitten olin kuuntelemassa Sanna Backlundin luentoo kuolaimista ja kilpahevosen vuodesta, Sannahan siis on meidän aluevalmentaja nii nei hirveesti tullu uutta tietoo, mutta jonkin verran varsinkin. Rupeankin tässä väsäämään ensi vuoden vuosisuunitelmaa Sannan ohjein ;D

Meillä oli siis ratapäivä tänään ja odotukset eivät olleet kovin kovat, koska eilen meni niin hyvin niin usein kaksi täydellistä päivää on mahdottomuus. Alotettiin sitten ekana sileen verkalla, jossa tehtiin siirtymisiä ja yritettiin saada hepat toimimaan mahdollisimman hyvin. Voitto toimi yllättävän hyvin, vaikka normaalisti onkin aika hidas tolla kumikuolaimella. Tän harjotuksen ideana oli keskittyä enemmän hevosiin, kun taas perjantain hartotus oli enemmän ratsastajiin.

Sitten alotettiin verkkatehtävällä. mentiin noita kumpaakin molemmista suunnista ja tota joss atoi okseri mukana niin sitten ihan ratakokosena ja tohon punaselle kavaletille joka on kentän päädyssä tuli sitten viisi laukkaa, joka onnistu meillä aika helposti joka kerta. Yhden kerran tuli tossa verkassa pohjaan ja sit hissihyppy, mut muuten hyvin (:

Sitten tossa toi rata, ekana mentiin tota jossa oli mustat numerot. Ja nyt alko ne mun psykologiset ongelmat. Heti kun Sanna sanp et "nyt tullaan rata", niin alan tohon ykköselle tuuppaamaan ilman minkäänlaista askelta, vaikka tähän asti jokanen lähestyminen kyseiselle esteell on onnistunut?:D Siitä sitten kolmoseen asti ja taa sama.. Sanna sit sano tästä ongelmasta mulle sillon ja sit päätin keskittyä ihan kunnolla, päästiin vauhtiin ja loppu rata tosi hyvin (: Sitten toi lyhyempi punasilla merkitty rata, alko samalla tavalla?? Voitto onneksi tosi urheena hyppäs ton trippelin ihan huonosta paikasta, loppurataa kohti sit taas alkaa sujumaan. Vitsit ottaa ihan oikeesti päähän tää mun ongelma, treeneissä mokaan ekat esteet ja kisoissa vikat?!

Tänään siis kävin kuunteleen sen luennon ja oli mun mielestä tosi hyvä, suosittelen jos mahdollista teidän mennä sinne joskus! Onko joku muu käyny muuten Sannan luennolla joskus? Pääsin sit sieltä Venlan äidin kyydillä pois, käytiin hakeen Venla Pikkupihasta ja he tulivat kattoon meidän tallia. Käykäähän kurkkaamassa Venlan blogi, Venlan poni on muuten melkein kaksoisolento meidän Lillin kaa ;D

Ja sitten toiveita kolmensadan lukijan erikoispostaukselle saa esittää!

9 kommenttia

 1. varmaan tarkotat 300 lukijan :D:D::D

  VastaaPoista
 2. semmonen postaus missä kerrot sun koko ratsastushistoriasta (millon aloitit, missä jne..) olis hirmu kiva :) !

  VastaaPoista
 3. Varuste postaus ois kiva :) (siis et se on videopostaus) :))

  VastaaPoista
 4. Sä ratsastat Tiia tosi siististi ja eleettömästi :) Peukkuja kisoihin ja treeneihin. Kuvasitko siis pikku pihalla niitä valmennuksia? Tuuleko niistä kuvia Bonbon galleriaan? jos siis kuvasit ( :

  VastaaPoista
 5. Tekisitkö jonkun koosteen luennon asioista? Olis kiva kuulla mm. noista vuosisuunnitelmien teosta:) ! Ja hei kuule, noi sun radat oli tosi siistejä ja eleettömästi ratsastettuja, kaikki mokailee joskus... ;)

  VastaaPoista
 6. Joku ratsastushistoria/ vuoden kohokohdat -postaus olis kiva (:

  VastaaPoista
 7. Mitä se tuuppaus niinku on? :D

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Tittapina - Housut ovat Gersemin ja kypärä Cascon, otstteu Kuopion Satulavyöstä (:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.