#194 Teidän vuoronne

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

viime talvi


Kiitos kaikille todella ihanista ja piristävistä kommenteista viime postauksessa!!

Eilisestä ei nyt ole videopostausta kun oli kauhee kiire ridaa, koska lähin vielä illalla kattomaan Aamunkoin kaupunkiin kavereiden kaa. Mutta pitää kertoa, että Voitto oli tosi virkee ja menin ilman satulaa. Ja tulihan sieltä sitten pitkästä aikaa tipahdettuakkin ;D Tipahdin kun olin nousemassa selkään ja Voitto lähti ravaamaan juuri kun olin istahtanut selkään. Ei sattunut mitään pahempaa onneksi ja tipahdettuani heppakin pysähty. Tiistaiain vapaapäistä laitan videopostauksen varmaan viimeistään perjantaina.

Mutta nyt itse asiaan, haluan siis että kerotte vähän itsestänne.
Minkä ikäinen olet? Onko sinulla oma hevonen? Minkälainen hevonen? Millä tasolla kilpailet? Missä ratsastuskoulussa käyt? Kuinka pitkään olet ratsastanut? Oletko koulu vai esteratsastaja? Onko sinulla oma blogi? Seuraatko paljon blogeja? Tunnetko/tiedätkö minut jostain?  Ja oman blogin voi sitten linkittää myös.

Tuossa vähän suuntaa antavia kysymyksiä, mutta voitte kertoa ihan mitä tahansa itsestänne (:

Sitten Hööksin joulu uutuuksissa oli tämönen toodella ihana huopa. Vaan 26e, teksi mieli kyllä tilata ;D Tästä tulee jotenkin mieleen KL ja ei muutenkaan näytä ainakaan kuvassa "halvalle".

83 kommenttia

 1. Oon neljätoista, ei oo omaa hevosta. ): Vuokraheppa kyllä :) Vuonis x welsh risteytys, en kilpaile kunnolla millään tasolla, joskus harvoin ihan seuratasolla. En käy tällähetkellä missään ratsastuskoulussa vaan vuokraan Bellaa ihan pikkutallilla. Oon ratsastanut reilu 7v, ja tykkään enemmän hypätä ! :D On oma blogi, viivi-myworld.blogspot.com
  Seuraan aika paljon eri blogeja, iso osa tuttujen blogeja. En tunne, ja en oikeen tiiäkkään muuten kun tän blogin kautta.

  Kiva et joku bloggaaja haluu tietää lukijoistaanki jotain. Ihan huippu blogi, ja sovitte Voiton kanssa yhteen mainiosti ! :)

  VastaaPoista
 2. Minkä ikäinen olet?
  -17
  Onko sinulla oma hevonen?
  -ei
  Millä tasolla kilpailet?
  -En kisaa tällähetkellä, mutta ennen 80cm
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -En missään tällähetkellä
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -Melkein 10 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  -Molempia (:
  Onko sinulla oma blogi?
  -Ei ole
  Seuraatko paljon blogeja?
  -kyllä
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -en

  VastaaPoista
 3. oon 14, on oma hevonen. ISO kimo holstein tamma joka on tosi kiltti joka on hypännyt aikoinaan isoja luokkia :) Kilpailin vanhalla ponillani seuratasolla 100cm/HeB ja aluetasolla 90cm, nykyisellä olen mennyt 80/90 (nykyinen hevoseni on ollut mulla vasta 1,5kk) En käy missään ratsastuskoulussa mutta olen kaynyt husön ratsastuskeskuksessa ja minua valmentaa tällä hetkellä Juhani Eho. Olen todellakin esteratsastaja, seuraavalla kaudella tavoitteet ovat korkealla, joskus olen kyllä yksynyt koulukisoihinkin. Oma blogi löytyy ja seuraan aika montaa blogia, joista sun blogisi on yksi parhaista.

  oma blogini on :

  VastaaPoista
 4. oon 16 ja asun turussa . ei ole ainakaan vielä omaa hevosta , toivottavasti joku päivä :) vuokraheppa tällä hetkellä. en kilpaile aktiivisesti kun ei ole hevosta millä pääsisi säännöllisesti valmentautumaan ja kisaamaan. käyn artukaisissa ML Pedantissa 2x viikossa este tunneilla ja artukaissa asuu myös vuokris jolla käyn n.3krt viikossa. oon ratsastanut 10-vuotta. oma blogi löytyy osoitteesta :

  http://momoona.blogspot.com/

  Seuraan aika paljon eri blogeja. En tunne/tiedä sua mistään muutaku tän sun blogis kautta ,joka on yks mun lemppari blogeista! :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Oon 17v ja ei ole omaa hevosta :(
  Ratsastan Ponilaaksossa Keuruulla ja siellä mulla on kaverin kanssa yhteinen 4v hoitsu/projektiheppa Sefir :) Sefiristä voi lukea lisää: http://sefir07.blogspot.com/

  Oon ratsastanut kohta 8 vuotta ja kisannut ratsastuskoulun poneilla seura- ja aluetasolla. Enemmän oon ehkä esteratsastaja, mutta koulukin on kyllä mieluista :D

  Luen tosi monia blogeja! Sun blogin löysin muistaakseni ht.netistä ja jäin heti koukkuun :D

  VastaaPoista
 7. Minkä ikäinen olet?
  - 15
  Onko sinulla oma hevonen?
  - on oma poni
  Millä tasolla kilpailet?
  - Aloittamassa kilpailemista uudelleen, nyt kun yhteistyö on ruvennut ponin kanssa sujumaan, tavoiteet on ainakin alue 80cm ja harrastetta
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -Ratsutila Aramaralla, jossa ponikin asuu.
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -Melkein 6 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - kenttä, mutta esteet vie jos pitää valita noista
  Onko sinulla oma blogi?
  - on
  Seuraatko paljon blogeja?
  - kyllä, mutta joitain tarkemmin
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -en

  VastaaPoista
 8. oon 13 ja on oma heppa 7-vuotias ESH (estoniean sport horse) jossa on puolet täykkäriä puolet SF:ää :)
  Kisataan 80-90cm tasolla nyt ihan seuratasolla ja ensi kaudelta alkaen aluekisoissa,heppa asuu Tampereen ratsastuskeskuksessa Niihamassa :) Ratsastusta olen harrastanut kohta 5-vuotta.Esteratsastus on kyllä mukavampa :D Ja sitten mulla on myös eestinponi joka on tosin ratsastuskoulu kytössä joten sillä en niin aktiivisesti mene :( Blogeja seuraan jonkin verran,osa sellaisia joiden kirjoittajan tunnen :D Blogisi kuuluu ehdottomasti parhaimpiin lukemiini blogeihin (; pakko muuten kysyä kun näin tubessa videon Horseforten ponista Felixistä niin oletko mennyt muillakin tallin poneilla? (kaikki Tahkon ponit ovat nyt heposeni kotitallilla niin päätimpä kysäistä) :) ja oma blogini on johanna-vertical.blogspot.com :D

  VastaaPoista
 9. ainiin unohin linkittää mun blogin:
  http://fionann.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Oon 14 vuotias. Omaa heppaa ei oo mutta ylläpidossa aivan mahtava tilasto tamma! En kisaa, yhdet seurakisat oon käyny.. Jokusen 7 vuotta oon ratsastanu. Esteet on kivoimpia mut koulukin hauskaa.
  En tunne sua mistään.

  Oma blogi: fridanpostaukset.blogspot.com (tosin taidat jo lukea sitä?)

  Seuraan ihan hirveeesti blogeja, ruotsalaisia myös :D

  ps. sun blogis on mun ihan ehdoton lemppari blogi (-:

  VastaaPoista
 11. Olen 17 vuotias tyttö Varkaudesta, sinutkin siis monesti bongannut täältä päin kisoissa esimerkiksi Kimmon tallilta. (:

  Minulla ei ole omaa hevosta mutta vuokraan/liikutan 7 vuotiasta tinkertammaa. En kisaa, mutta joskus kuuluin Varkauden ratsastuskeskuksen valmennusryhmään mutta kisaura ei minua kamalasti kiinnosta joten lopetin siellä.

  Olen ratsastanut 10 vuotta ja kiertänyt monia talleja. Itse olen enemmän kouluratsastaja, mutta tykkään välillä myös hypätä esteitä.

  En tunne sinua, mutta tiedän. Niinkuin aikaisemmin mainitsin niin kisoissa olen sinua nähnyt. (: En ole lukenut blogiasi kauan, mutta kun löysin sen niin aloitin heti lukemaan. Luen myös todella paljon muita blogeja.

  Ja jos kiinnostaa niin minultakin löytyy blogi, jjensyn.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. oon 14 ja on oma hevonen 16-vuotias hollantilainen puoliverinen mutta ens keväänä ostetaan mulle uus ihan kilpailukäyttöön en kilpaile ollenkaan mutta nyt ensvuonna ois tarkotus seurakisoi käydä läpi ja sit mahdollisesti haen aluelupaa ja aluekisoi rupeen menemään. käyn ratsutalli verrattomalla ja oon ratsastanut 9 vuotta oon enemmän esteratsastaja ku koulu mut yleensä riippuu hevosesta mut silti ne esteet on se ykkösvalinta ! :) on mulla oma blogi jossa kerron mun elämästä ja satunnaisesti hevosista mutta sitten teen uuden blogin kun uus hevonen tulee. seuraan ja sun blogi on ehdottomasti yks lemppareista ! =) en tunne sua ollenkaan. and-see-like-me.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Olen kohta 17-vuotias eikä ole omaa hevosta ): Käyn ratsastamassa kahdesti viikossa kahdella yksityisellä estehepalla, joista toinen oli mulla kesällä vuokralla. Eli pv-tamma, 178cm korkea, 11-vuotias ja superkiltti. :) Ratsastusta olen harrastanut 10 vuotta ja tuolla pv-tammalla alan nyt kisailemaan aluekisoja alkuun 80-90 cm luokissa. Pidän sekä koulu- että esteratsastuksesta ja itselläni on oma blogi ja seuraan paljon muitakin blogeja, mutta tämä sun blogi on kyllä parhaimmistoa! Tiedän sut kisoista ja oon sut monesti nähnytkin ja Voittoa tulee joka kerta ihailtua! :)

  oma blogini: http://aiinon.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. Minkä ikäinen olet?
  - Olen 16.
  Onko sinulla oma hevonen?
  - On. (:
  Minkälainen hevonen?
  - Issikkatamma Uffe, täyttää ensi vuoden alussa 22, mutta on todella pirtsakka ja hyvässä kunnossa! (:
  Millä tasolla kilpailet?
  - En kilpaile paljoa, mutta olen käynyt muutaman kerran askellajikisoissa.
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  - En käy missään ratsastuskoulussa, kun meillä on oma talli kotona.
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  - Reilu 10 vuotta.
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - Koulu, mutta esteetkin ovat kivoja! (:
  Seuraatko paljon blogeja?
  - Joo seuraan, varsinkin heppablogeja.
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  - En tunne. (:

  Ja mun blogin osoite on: http://aldavinur.blogspot.com/ turvetuloa tukemaan! (:

  VastaaPoista
 15. Olen 15v, muutaman kuukauden päästä 16v. Mulla on puoliylläpitohevonen, rodultaan suokki :) Ollaan vasta aloiteltu kisauraamme 60-70 cm:n luokista, mutta pienenä tavoitteena olisi ennen ensi syksyä startata 80 cm seuratasolla ja käydä ehkä vähän muuallakin kuin oman mäen kisoissa. Itteäni vähän välillä jännittää hyppääminen, mutta on se ehkä kivempaa kuin koulu :D Sun blogisi löysin jonkun toisen blogin kautta, en nyt jaksa muistaa että minkä.

  Oma blogini yrittää saada ilmaa siipiensä alle parin kuukauden tauon jälkeen. Se ei ehkä ole ihan perinteinen heppablogi, mutta kuitenkin: kirjavaelefantti.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Olen 17v tyttö lapista. Ei ole omaa heppaa, mutta lämppäriruuna Make seisoo tuossa takapihalla niin kauan, kun pystyn pitämään sen. En ole kilpaillut, enkä käy enää missään muuallakaan ratsastamassa. Tykkään mennä vähän kaikkea ja kokeilla kaikkea erilaista hevosten kanssa. Eniten luen heppablogeja ja silloin tällöin seurailen muunlaisiakin.
  http://makejapetra.blogspot.com/

  VastaaPoista
 17. Oon 18 vuotta, ekan ponini sain eskari-ikäisenä ja sen jälkeen on sitten ollut oikeastaan koko ajan hevosia tuossa omassa tallissa. Tällä hetkellä mulla ei ole omaa hevosta, sillä kovasti kipeytynyt ja vanhuuden vaivaama rakas ponini jouduttiin lopettamaan syyskuun 16. päivä :( Tällä hetkellä meillä on siis kaksi suokkiravuria mutta en oikein oo kiinnostunu tuosta ravipuolesta ollenkaan... Ponin kanssa kilpailtiin vielä kesällä aluetasolla helppoa A:ta. Esteitä sillä ei pystynyt hyppäämään, kun sillä oli niin huono näkö että hyppääminen olis ollu sekä mulle että ponille vaarallista. Koulua kuitenkin tuuppailtiin ja ihan mukavasti menestyttiinkin :) Ratsastuskoulussa/tunneilla en ole käynyt kai vuoden 2006 jälkeen, sillä oon käynyt paljon valmennuksissa tai valmentajat on käyneet meillä :D Ratsastamisen aloitin iiihan pikkulikkana, oisinko ollut jotain 5. Vuosia on siis takana jo ihan kiitettävästi!
  Omaa blogia ei ole, mutta lueskelen paljon blogeja. Sen jälkeen kun poni lopetettiin niin mulle tuli ihan järjetön blogiaddiktio ja oon ruvennu seuraamaan ihan hullun monia hevosblogeja! :D Ja en tunne sua mistään enkä ees muista mistä löysin tämän blogin. Varmaan jostain ht.netin syövereistä :--D

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Moi! oon 13 vuotta oleva tyttö pohjois-savosta! (: Ei ole omaa hevosta ja en kilpaile vielä!(: en ole hypännyt vielä enkä menny koulua. olen ratsastanut päälle 2 vuotta ja käyn kerran kuussa tallilla paitsi nyrt en ole käynyt varmaan kolmeen kuukauteen kun ei ole aikaa ):Ja ratsastan onnenhumman tallilla. Minulla on oma blogi ja seuraan suhtkoht paljon blogeja mutta noin 5 tiettyä blogia. En tunne sinua muutenkun blogin kautta ja youtuben. ja blogiini päsäet : http://naurisonkivakasvis.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. Oon 13 vuotias, ja on oma heppa, tai no poni. 8-vuotias shettisruuna kiva ja kiltti. Kilpailen satunnaisesti esteillä max. 60cm kun on shettis vaan + sen lisäksi näyttelyissä ja raveihin pyrin menemään ensi vuonna. Käyn satunnaisesti Ratsutalli Heidi Mäkisellä, mutta oikeastaan käyn vain yksityisillä. Olen ratsastanut kohta 8vuotta ja olen enemmän esteratsastaja. On oma blogi tai no tavallaan :D Seuraan todella monia blogeja. En tunne.

  VastaaPoista
 21. Minkä ikäinen olet? Onko sinulla oma hevonen? Minkälainen hevonen? Millä tasolla kilpailet? Missä ratsastuskoulussa käyt? Kuinka pitkään olet ratsastanut? Oletko koulu vai esteratsastaja? Onko sinulla oma blogi? Seuraatko paljon blogeja? Tunnetko/tiedätkö minut jostain? Ja oman blogin voi sitten linkittää myös

  Oon siis 12.vuotias ja onha mulla Anny (; siitähän sä nyt sillee tiiät millane se on, mut tarkemmin 18.vuotias saksalainen ratsuponitamma :D ja sit meille on nyt tulossa se uus (: ja kisaan sitä alue 90cm, ja oon ratsastanu n.7vuotta, vähä yli. a esteitä mä enemmän. Seuraan joitain tuttujen blogeja, tai no kivoja sellasia, mut tää sun ja Voiton blogi on mun uosikki ;) ja joo kylhä mä sut tiiän :D:D

  www.prinsessaponi.blogspot.com

  VastaaPoista
 22. Meikäläinen on kohta 15 ja oma heppa on löytyny pihasta jo 3 vuoden ajan. 10 vuotias lv-tamma jonka kanssa käydään tunneilla ja ens kesänä varmaan alotellaa käydä harkkakisoissa mutta ei meillä mitää suunnitelmia oo. Harrastellaan omaks iloks ja kehitytään yhessä :) Meiä ystävyys on mulle itelleni paljon tärkeempää kun se että saan ruusukkeita. Oon ratsastanu 9 vuotta, pääasiassa omalla tuuppailen mutta tykkään myös hypätä.

  Sua en tunne mistään mutta blogias luen tosi ahkerasti ja on yks lempi blogeistani ;) Luen aika paljon erillaisia blogeja aininki sellasia joissa on paljon kivoja kuvia ja videoita ym :p !

  www.vastrabanken.blogspot.com

  VastaaPoista
 23. Taidan kuulua blogin lukijoiden vanhuskaartiin, olen 31-vuotias ;O))
  Mulla on omassa pihassa kaksi hevosta, arabi 15 v. ja tinkeri 4 v.
  Arabin kans on kisattu koulua heB-tasolla. Muutama harjoituskisa ja muutama seurakisa.

  Olen harrastanut hevosia 7-vuotiaasta asti eli vuodesta 1987 ;D Ensimmäisen oman hevosen ostin ylioppilasrahoilla (salaa vanhemmilta!).

  Minulla on oma blogi ja seuraan paljon blogeja! Osa kertoo hevosista, osa muodista, osa lapsista!

  En tunne sinua, jostain klikkailemalla tänne sun blogiin eksyin ja pidän tavastasi kirjoittaa ja laittaa kuvia & videoita!

  http://univiidakko.blogspot.com

  VastaaPoista
 24. -Minkä ikäinen olet?
  14

  -Onko sinulla oma hevonen?
  On (:

  -Minkälainen hevonen?
  12 vuotias new forestinponiruuna (: Nyt on tosin jalkaviabn takia saikulla ):

  -Millä tasolla kilpailet?
  70cm esteitä

  -Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  7-8 vuotta

  -Oletko koulu vai esteratsastaja?
  Ehkä este enemmän :D

  -Onko sinulla oma blogi?
  Eei :)

  -Seuraatko paljon blogeja?
  Juuu

  -Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  En, mut ois kyllä kiva tuntea ((:

  VastaaPoista
 25. Minkä ikäinen olet? - olen 14-vuotias
  Onko sinulla oma hevonen? - on kaksi tai vielä kolme
  Minkälainen hevonen? - kaksi ponia, toinen kaverilla ylläpidossa ja toisella kisaan. Hevonen on nuori pv
  Millä tasolla kilpailet? - tällä hetkellä 110cm kansallista
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? - 5 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja? - este, mutta ponilla käynyt välillä koulukisoissa
  Onko sinulla oma blogi? - kyllä Seuraatko paljon blogeja? - kyllä, pidän blogistasi! :) Tunnetko/tiedätkö minut jostain? - en

  http://myworldwithhorses.blogspot.com/

  VastaaPoista
 26. Minkä ikäinen olet? - 15v
  Onko sinulla oma hevonen? - on, kolme omaa ponia :)
  Minkälainen hevonen? - iäkäs pikkuponi, isompi ponitamma ja sen vuotias varsa :)
  Millä tasolla kilpailet? - nykyään 70-80cm tasolla, koulua heC-B.
  Missä ratsastuskoulussa käyt? - en käy missään
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? - säännöllisesti 8 vuotta.
  Oletko koulu vai esteratsastaja? - molempia... tällä hetkellä enemmän koulupainoitteinen lievän estekammon vuoksi.
  Onko sinulla oma blogi? - on, kaksi (:
  Seuraatko paljon blogeja? - tosi paljon!
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? - en muuta kuin blogisi kautta :)

  http://kouluponi.blogspot.com
  http://damakke.blogspot.com

  Kiva idea tämä! :)

  VastaaPoista
 27. Minkä ikäinen olet?
  11
  Onko sinulla oma hevonen?
  -Oon saammassa :)
  Millä tasolla kilpailet?
  -50-60cm (pikkuponil) ja Helppo C
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -Tapiolan ratsastuskoulu ;)
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -5 v
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  -Este <3
  Onko sinulla oma blogi?
  -ei vielä ;))
  Seuraatko paljon blogeja?
  -kyllä
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -en

  VastaaPoista
 28. 14.vuotta. ei,melkein oma :D?.19.suomenhevonen? Ratsastuskoulun kisoja. Nerkoon Ratsutallilla. 6? esteratsastaja. Kyllä!Seuraan.Tunnen.
  http://valtinmustablogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 29. Minkä ikäinen olet? - 14, eli 1997 syntyny
  Onko sinulla oma hevonen? - ei ole, kovasti kyllä haluaisin, mutta tällähetkellä vuokraponi.
  Minkälainen hevonen? - poni on welsh b, 7 vuotias pirtee ja utelias ponski jolla pilkettä tarpeeksi silmäkulmassa.
  Millä tasolla kilpailet? - 60-80 cm, heC
  Missä ratsastuskoulussa käyt? - en käy missäääää
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? - säännöllisesti 8 vuotta.
  Oletko koulu vai esteratsastaja? - enemmän esteet kiinnostaa, mutta enemmän sitä tulee silti mentyä koulua, eli en osaa sanoa..
  Onko sinulla oma blogi? - on. :)
  Seuraatko paljon blogeja? - tosi paljon!!
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? - en mutta tän blogin kautta oon oppinu ''tuntemaan'' :D

  http://moooonau.blogspot.com

  VastaaPoista
 30. Minkä ikäinen olet? - oon 17v
  Onko sinulla oma hevonen? - nöyp :(
  Minkälainen hevonen? - ....
  Millä tasolla kilpailet? - 70-90cm ja helppo C-B
  Missä ratsastuskoulussa käyt? - Vahannan ratsutilalla ja Perinnekyläs, Einolan tallilla leireillä
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? - ööps jotain 7v
  Oletko koulu- vai esteratsastaja? - no öööh.. Ehkä enemmän este, mut tykkään kyl koulustaki
  Onko sinulla oma blogi? - on
  Seuraatko paljon blogeja? - vähän liikaaki :D
  Tunnetko/tiedätkö minut jostakin? - en

  http://rekokotelon.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 31. Minä olen 15 vuotias. Minulla on oma heppa, nuori tamma mitä nyt aletaan treenaamaan esteille sekä kouluun.
  Olen kilpaillut pari kertaa mutta kisaaminen on ollut hieman vaikeeta kun ei ole ollut sopivaa hevosta esteille. Nyt siis mun olisi tarkotus aloittaa kilpaileminen pikkuhiljaa esteillä meidän Laran kanssa.
  Muuten olen seuratasolla mennyt metriä ja yksi metrikymppi?
  Olen ratsastanut n.10 vuotta ja olen ehdottomasti esteratsastaja mutta kyllä kouluakin väännän.

  Tiedän sut blogin kautta. Sun blogi on muuten aivan ihanaa luettavaa! Sun postauksia on aina kiva lukea kun on kiinnostavaa tekstiä, kuvia ja videoita jotka hyvänlaatusia. Vaikutat myös todella mukavalta! :)

  Tässä mun blogi: http://albonblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 32. Minkä ikäinen olet?: oon 12v

  Onko sinulla oma hevonen? : jeps(:

  Minkälainen hevonen?: 6- vuotias eestinhevosruuna

  Millä tasolla kilpailet?: en tällähetkellä millään, mutta kunhan saadaan poni opetettua kunnolla traikkuun nii siitä se lähtee..

  Missä ratsastuskoulussa käyt? : en missään tällähetkellä..

  Kuinka pitkään olet ratsastanut?:5-6vuotta

  Oletko koulu vai esteratsastaja?: Molempia

  Onko sinulla oma blogi? onon>
  http://torresponijaessi.blogspot.com/

  Seuraatko paljon blogeja? jepjep

  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? Mjaa,tubeja täällä, oon tainnu joskus kisoissa ja kuopiossa sut tunnistaa jos oon siellä päin liikkunut:D

  VastaaPoista
 33. Minkä ikäinen olet?Olen kohta 15 vee
  Onko sinulla oma hevonen? Ei oo mutt vuokraan ja sit oon ratsastuskoululla :)
  Minkälainen hevonen? -
  Millä tasolla kilpailet? Tykkään kisaamisessta mutt on vaa noi ratsastuskouluhepat mill oon menny 70 cm :D
  Missä ratsastuskoulussa käyt? Keiramon tallilla ja sellasella pikkutallilla
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? oikso 7 vuotta?
  Oletko koulu vai esteratsastaja? ESTE mutta koulukin sujuu jotenkuten :D
  Onko sinulla oma blogi? Juu http://challinblogi.blogspot.com/ Seuraatko paljon blogeja? Aika paljon (tää on muute yks parhaista!)
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? Noups :D

  VastaaPoista
 34. Olen 14v ja mulla on kaks ponskua. Toinen on eestinhevosruuna, minkä kanssa kilpailin ensimmäisen kauteni seurakisoissa 70-80cm. Ensivuodelle meinataan hankkia aluelupa ja kisata vähän enemmän :)
  Olen kyllä esteratsastaja enemmän, mutta startataan vielä tänävuonna yhdet koulukisat, iiik :D
  Blogin kautta tunnen sinut, mutta monesti olen törmännyt suhun kisoissakin, en vaan ole uskaltautunut juttusille :D Ainakin nyt Sorsasalossa oltiin samaan aikaan ja jos olit Tahkolla myös kesällä? :)Videolta ainakin olin tunnistavani sinut.

  Tässä vielä blogini!
  http://aatujalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
 35. Minkä ikäinen olet?
  -14 vuotta

  Onko sinulla oma hevonen?
  -On, kaksi.

  Minkälainen hevonen?
  - Toinen on lehmänkirjava risteytysponitamma, toinen 7 vuotias budjonnyruuna.


  Millä tasolla kilpailet?
  - Esteillä aluetasolla 90-100cm, koulua hlp B

  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  - Noin 5 vuotta

  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - En ole vielä "päättänyt" :D

  Onko sinulla oma blogi?
  - On http://roosaetkonit.blogspot.com

  VastaaPoista
 36. Minkä ikäinen olet?
  - 15
  Onko sinulla oma hevonen?
  - on kaksi, poni ja hevonen
  Millä tasolla kilpailet?
  - hevosella alue ja kansallisella tasolla 110-120cm ja ponilla seurakisoja HeC-B ja 80cm:D
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -en missään..
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -Ihan pikkutytöstä asti:D
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - este
  Onko sinulla oma blogi?
  - on, http://pikkuponit.blogspot.com
  Päivittele kyllä aika harvoin ku ei tuu otettua kauheesti kuvia ja kuvattomia postauksia on aika tylsä lukee:D
  Seuraatko paljon blogeja?
  - joo
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -näin sut joskus kisoissa Voitolla:D

  VastaaPoista
 37. Minkä ikäinen olet?
  -15
  Onko sinulla oma hevonen?
  -Kolmehan niitä :)
  Minkälainen hevonen?
  8v kimo pv tamma tullut heinäkuussa.
  9v "sporttinen" suokki ruuna. Vihreä vielä.
  28v Haflinger-arabi ruuna. -96 kultaa sm ponien koulu

  Millä tasolla kilpailet?
  -ennen oon menny 80cm, nyt 60-70cm, ens kaudella varmaan 90cm
  Missä ratsastuskoulussa käyt? -
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -9v
  Oletko koulu vai esteratsastaja? -Este ehdottomasti : D
  Onko sinulla oma blogi?
  Kyllä
  Seuraatko paljon blogeja?
  Juu
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  En

  VastaaPoista
 38. Minkä ikäinen olet?
  -Täytän 14v
  Onko sinulla oma hevonen?
  -Juu 3 omaa ponia, yhdellä kilpailen
  Minkälainen hevonen?
  -Jelle (jolla kilpailen) on New Forest ruuna. Re: 120-130cm ja Ko:He A. Kiltti poni:)
  Millä tasolla kilpailet?
  -Esteet Alue 90cm ja 100cm
  Koulussa Alue He B (harvoin kyllä käyn:D)
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -En missään, yksityistunneilla jne.
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -jotain 5-6v
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  -Este!
  Onko sinulla oma blogi?
  -Juu on. http://annijajelle.blogspot.com/
  Seuraatko paljon blogeja?
  -Aika paljon juu:)
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -En tunne, enkä ole nähnyt. Ehkä ensikaudella pyöritään samoissa kisoissa ja olisi kiva tutustua !:)

  VastaaPoista
 39. Niin ja omat ponit asuu siis pihassa !:)

  VastaaPoista
 40. Minkä ikäinen olet?
  -15
  Onko sinulla oma hevonen?
  -eiole, mutta pari hoitohevosta löytyy. Ex-ravuri (4-vuotta ratsuna) lämminveri tamma sekä 2,5 puoliveri/täykkäri. Kisaan/valmennaudun ratsastuskoulun hevosella (täykkäri/pv) (:
  Millä tasolla kilpailet?
  helppo b ja 80cm
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -Aittolahden ratsastuskoulu
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -Koko ikäni, mutta ratsastuskoulussa 9 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  -Tykkän koulusta enemmän, mutta esteitä tykkään kans hypätä (:
  Onko sinulla oma blogi?
  -On, mutta se on piilotettu..
  Seuraatko paljon blogeja?
  -juuu
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -en

  VastaaPoista
 41. •Minkä ikäinen olet?
  -14 vuotta
  •Onko sinulla oma hevonen?
  -Kotona on 6 hevosta, äitin ovat eli siis periaatteessa omia
  •Minkälainen hevonen?
  - Omista ratsastan 6 vuotiaalla suomenhevostammalla joka oma kasvatti. Satunnaisesti myös siitoskäyttöön ylläpitoon otetulla pv-tammalla jolla ollut vähän taukoa.
  •Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -Vuohimäen ratsastuskoulu oy
  •Millä tasolla kilpailet?
  - Esteillä omalla seura 80cm ja ratsastuskoulun hevosella jolla valmennaudun seura ja alue 80-90cm
  •Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  - Periaatteessa koko elämäni, mutta säännöllisesti vasta muutamia vuosia
  •Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - ESTE!!
  •Onko sinulla oma blogi?
  - Jep (; http://reeetan.blogspot.com/
  • Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  - En, vaikka tän blogin kautta tuntuukin välillä että tuntisin kun kerrot niin paljon ja tarkasti olen seurannut :D

  ps. tää oli hyvä idea, toivottavasti vaan jaksat lueskella näin paljo vastauksia;) ja siun blogi on ihana (: !!

  VastaaPoista
 42. IHANA kuva toi eka!! :DD
  Ja sun blogi on muute yks parhaimmist! Vastaisin noihi kysymyksii mut ei oo nyt just aikaa...

  VastaaPoista
 43. •Minkä ikäinen olet?
  -14 vuotta
  •Onko sinulla oma hevonen?
  -Ei ole
  •Minkälainen hevonen?
  - ...
  •Missä ratsastuskoulussa käyt?
  - VuR:rilla
  •Millä tasolla kilpailet?
  - En ole oikein kisannut, yhissä koulukisoissa tultu käytyä :D
  •Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  - Kaksi vuotta tulut vasta täyteen
  •Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - Ehkä este
  •Onko sinulla oma blogi?
  - Ei, mutt aolen aatellut perustaa, mutta en kuitenkaan kehtaa, kun kukaan ei sitä lukisi :D
  • Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  - Enpä tiedä :D

  Ps. Luulin, että asut jossain kuusessa, mutta sutkin sitte Kuopiossa, olenpas tyhmä ;)^^

  VastaaPoista
 44. Minkä ikäinen olet?
  - 15
  Onko sinulla oma hevonen?
  - on
  Minkälainen hevonen?
  - 8v liettualainen (idän ihme :D) pv-ruuna
  Millä tasolla kilpailet?
  - tällä kaudella yks alue 90 startti ennen ku heppa hajos, ens kaudella tarkotus metriä mikäli heppa kuntoutuu (:
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  - en missään
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  - 6 v (?)
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - enemmän ehkä este
  Onko sinulla oma blogi?
  -on, http://www.laurajavellu.blogspot.com
  Seuraatko paljon blogeja?
  - prisenkymmentä heppablogia, sun on yks parhaista ! Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  - en muuten, mutta olin yks ensimmäisistä lukijoista sun blogissa :D

  VastaaPoista
 45. Hah sä varmaan musta jo tiedätkin mut kerronpahan silti :D

  Oon 18-vuotias, oma hevonen on mutta se on ylläpidossa. Ja 7-vuotta täyttävä sekopää pv-tamma. Kilpailen 100-120 tasolla eri hevosilla. Koulua oon joskus kilpaillut (ihme kyllä ihan hyvin tuloksin) heA luokissa. En käy missään ratsastuskoulussa, mutta oon käyny Kimmolla ja sitten VURrilla. Oon ratsastanu 4-vuotiaasta (siitä jokainen vaan laskemaan, en jaksa). On oma blogi, tiedätkin mutta (mainostusta) laepinelamaa.blogspot.com, ja seuraan muutamia blogeja. Suosikki on joko sinun tai Kaktun ja Futuran blogi. Tiedän, mutten kuitenkaan tunne sinua :)

  VastaaPoista
 46. Oon 18-vuotias, täytän kohta 19 vuotta, mutta en koe aikustuneeni lainkaan... :D Minulla ei ole omaa hevosta, mutta tällä hetkellä pidän kovasti yhteyttä ylläpitotammaani, joka ei pidä minusta lainkaan. Mammutti on kiva heppa, jonka kanssa on mukava tehdä töitä niin kauan kuin kuski vaan jaksaa säilyttää hermonsa ja hevonen takajalat ja hampaat kurissa ;) Huonoina päivinä näyttäytyy idän ihmemuulina, mutta hienoina päivinä muistuttaa andalusialaista jalostusoria.

  Kilpailen tällä hetkellä max. 80cm radoilla, tarkoituksena päästä hyppäämään aluetasolla 90cm ensi keväänä ennenkuin muutan opiskelujeni perässä muualle. Koulua olen kilpaillut Helppo B asti vaihtelevin tuloksin - jos homma sujuu ja kuski keskittyy niin voitto napsahtaa, mutta sitten jos ei suju niin pidellään viimeistä sijaa luokasta. En ole hyvä kummassakaan lajissa, hyppäämistä vieroksun ja "koulua" mennessä vaan humputtelen ohjat löysällä. Viime aikoina olen kuitenkin kunnostautunut ja ottanut muutamista seurakisoista ruusukkeita.

  Ratsastan (ja käyn töissä) Koljonvirran Ratsastuskeskuksella, olen ratsastanut siellä nyt yhteensä 8 vuotta kerran viikkoon. Hevoset ovat olleet koko elämäni kuvioissa, ensimmäistä kertaa selkään istuin 90-luvun lopulla ja vuosituhannen vaihtuessa tutustuin ensimmäiseen melkein-omaan-hevoseen, jonka jouduin hautaamaan talvella 2011.

  Seuraan liian montaa blogia ja kirjoitan itse kahta, http://rakkauslada.blogspot.com & http://aaveennet.blogspot.com

  en tunne sinua, mutta olen monesti nähnyt kisoissa. :)

  (psst. anteeksi romaani)

  VastaaPoista
 47. Minkä ikäinen olet? 15
  Onko sinulla oma hevonen? on :--)
  Minkälainen hevonen? tommonen pieni 7 vuotias suomalainen puoliveriruuna
  Millä tasolla kilpailet? ei vielä oo päästy kisoihi :D
  Missä ratsastuskoulussa käyt? yksityistallilla :-)
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? 7 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja? aika lailla molempia mutta esteitä ois jossai vaiheessa tarkotus alkaa kisaamaa
  Onko sinulla oma blogi? joo on :) http://aajjjee.blogspot.com

  VastaaPoista
 48. Oon 11 vuotias ( nuori, tiedän ) tyttö helsingistä. Ei ole omaa heppaa, mutta käyn ratsastuskoululla ja alotan estejuniorit keväällä. Käyn hoitelemassa yksityisheppaa kilpatallilla, ja joulun jälkeen alan hoitamaan ratsastuskoulun ponia. Samalla ponilla sitte ois tarkotus suunnata pieniin estekisoihin. En tunne sua mutta luen blogia, tykkään valtavasti :)

  VastaaPoista
 49. Oon 14 vuotias. :) Löytyy oma kiltti kylläkin vähän tohelo, semmoinen 170cm suokki (+ russi ja lämppäri).

  Oon kipaillut 80cm/He B. Tällä hetkellä kuitenkin pienempiä luokkia, että saatais vähän harjotusta ja varmuutta kisoista tuon suokin kanssa. Mutta toivon mukaan seuraavana vuonna edetään isompiinkin luokkiin ja aluekisoihin. Katsotaan nyt mihin malliin saadaan treenattua tässä talvikaudella.

  Meillä on oma kolmen karsinan talli ja sen lisäksi käyn toisella, aika pienellä tallilla valmennuksis ja tunneilla. Aloitin 5 vuotiaana tunneilla käymisen, eli periaatteessa 9 vuotta. Mutta osan siitä oon ratsastanut toodella epäsäännöllisesti.

  Noh, käyn tosiaan viikoittain estevalmennuksessa joten enköhän sanoisi olevani esteratsastaja. :D Mutta tykkää myös koulusta!

  Seuraan päivittäin useampaa heppablogia.. En tunne sua. :) Ja on oma blogi; http://eveenska.blogspot.com/

  VastaaPoista
 50. No mä oon 15 vuotta ja mulla on oma heppa, tammamainen Sanni ja ylläpidossa sellainen "lössykkä" ruuna Patu. Sanni on toosi säpäkkä ja se ei ota puomeja kyllä juuri koskaan mukaansa. Neidin kanssa kisataan esteillä, ens kaudella junnucuppia jos kaikki menee hyvin. Patun kanssa mennään kisoissa enemmän koulua, HeA tasolla, mutta mielen virkistyksenä myös estekisoissa 100 - 110 tasolla. Olen siis vähän "sekaratsastaja". Ja luen aika paljon blogeja, joista tämä on eksi suosikkini :) Oma blogini on http://sadejasanni.blogspot.com/

  VastaaPoista
 51. Oon 15-vuotias tyttö Oulusta. Oma poni kyllä on :) Vallu on 8-vuotias eestinhevonen. Iloinen, kiltti, utelias ja ylipäätään ihana poni ruuna. Kilpailemme aluetasolla tällä hetkellä 90-100cm. Melkein koko viime kauden kisasimme 90cm, mutta pari 100cm starttia tuli ihan hyvin loppu tuloksin :) Eli siis esteratsastaja olen ;) Kyllä se tuupailukin joskus jollakin osaavalla hepalla/ponilla on mukavaa kisoissakin, mutta Vallulla pidättäydytään tässä melkein joka päiväisessä sileän harjoittelussa ;) En siis käy ratsastuskoululla, kun oma poni on. Mutta ennen kun Vallun sain, kävin Äimärautionratsastuskeskuksella tunneilla. En oo ihan varma kuinka kauan oon ratsastanu, mutta oisinko suunnilleen ainakin sen 8.vuotta.
  Oma blogi löytyy ;)
  http://essijavallu.blogspot.com/
  Se kaipailisikin lisää lukijoita ;;;)
  No en sanoisi, että seurailen paljon, mutta jos löytyy joku lukemisen/seuraamisen arvoinen blogi, toki alan lukijaksi. Ja tällä hetkellä niitä taitaa olla semmoiset 20klp.
  Täältä blogin kautta tiedän jotenkin ja kyllä tunnistan ht-netissä aina nimimerkistä ja youtubesta myös ;)

  VastaaPoista
 52. Minkä ikäinen olet? 15 vuotias

  Onko sinulla oma hevonen? Onhan mulla sellanen pikkuponi :)

  Minkälainen hevonen? Monitoimiponi:) Lähinnä harrastekäytössä.

  Millä tasolla kilpailet? Ei paljoa kisata, mutta seuratasolla re 80 ja ko heB

  Missä ratsastuskoulussa käyt? Käyn vaan todella harvoin:)

  Kuinka pitkään olet ratsastanut?Noin 8 vuotta

  Oletko koulu vai esteratsastaja? Kumpikin, ehkä enemmän este:)

  Onko sinulla oma blogi? http://honeys-smock.blogspot.com/

  Seuraatko paljon blogeja? Seuraan!

  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? Netin kautta vain:) Tosin tunnen sun tuttujas, ainakin samassa valkuissa käyviä.

  VastaaPoista
 53. 50 kommenttia... oho: D mutta päätin kuitenki iteekki nyt vastata.Oon 14 , ja ei oo omaa hevosta mutta useemmalla tutulla on, ja yks ihan kunnon vuokraheppa oli, kilpailen tasolla 80 ja silloin harvoin kun erehyn koulukisoihin niin he c tosin b:n oon suorittanu, mutta hikiseen pääsin läpi. Koulu ei tosiaan oo munkaan laji... ja on juu oma blogi, ja en oikeestaan seuraa kovin montaa blogia, ja kaikki seuraamani blogit onkin ihmisten jotka tunnen tai edes tiedän/olen nähnyt livenä yms, koska muuten mulla ei oikein riitä mielenkiinto. Enkä keksi mitään muuta kerrottavaa: D!http://tiiaah.blogspot.com/

  VastaaPoista
 54. Minkä ikäinen olet?
  - 15v
  Onko sinulla oma hevonen?
  -kolme (:
  Minkälainen hevonen?
  -tilastoponi,pv ja shettis
  Millä tasolla kilpailet?
  -nyt seura 100cm, ens kaudella aluetta (:
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -en käy ratsastuskoulussa, meillä on oma talli.
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -ehkä 7vuotta?
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  -este !
  Onko sinulla oma blogi?
  -on,os: kultakimpaleita.blogspot.com
  Seuraatko paljon blogeja?
  -joo päivittäin (:
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -ensin netin kautta, olen kyllä nähnyt sut aluevalmennuksissa kuvailemassa poniryhmää :)

  VastaaPoista
 55. Minkä ikäinen olet?
  - Olen 13-vuotta.

  Onko sinulla oma hevonen? - Ei ole, mutta vuokrahevonen löytyy :)

  Minkälainen hevonen? - Tilastoruuna, s. 1999, he B(?)/ei hypätä. Aivan todella ihana :)

  Millä tasolla kilpailet? - Tällä hetkellä kierrän vain tallin omia kisoja tasolla, 70cm & he C.

  Kuinka pitkään olet ratsastanut? - 8-9 vuotta

  Oletko koulu vai esteratsastaja? - Sekä että, pidän molemmista lajeista todella paljon, ehkä enemmän este?

  Onko sinulla oma blogi? - Jeps, löytyy leivonta- & lifestyleblogi www.muffarit.blogspot.com ;) Tulossa ehkä myöhemmin erikseen hevosblogi :)

  Seuraatko paljon blogeja? - Totta kai! Sinun blogisi on ehdottomasti monipuollisuuden takia lemppari, myös muoti-/eläinblogeja jne tulee seurailtua.

  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? - Tiedän paljonkin sinusta :'D ja asut reilun tunnin päässä. tulisit joskus meseen niin juteltas ;)

  VastaaPoista
 56. Minkä ikäinen olet?
  17 (taino vasta viikon päästä:D)

  Onko sinulla oma hevonen?
  On

  Minkälainen hevonen?
  Lämppäriruuna, HeB/90cm

  Millä tasolla kilpailet?
  Tällä hetkellä seura 70-80cm

  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  En missään

  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  7 tai 8v

  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  este

  Onko sinulla oma blogi?
  On. http://emmurampe.blogspot.com/

  Seuraatko paljon blogeja?
  Jonkin verran

  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  Noup, blogia vaan lueskelen:)

  VastaaPoista
 57. Minkä ikäinen olet?
  -19
  Onko sinulla oma hevonen?
  -on
  Millä tasolla kilpailet?
  -helppo A/70-80cm
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -Enh missään
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -Yli 10 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  -Molempia, pääpaino kouluun
  Onko sinulla oma blogi?
  -on, minusta ja hevosestani voi lukea saarajarhea.blogspot.com
  Seuraatko paljon blogeja?
  -joo
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -en, mutta blogiin törmäsin ja oli niin kiva että aloin lukeen! :)

  VastaaPoista
 58. Minkä ikäinen olet?
  -19
  Onko sinulla oma hevonen?
  -ei
  Millä tasolla kilpailet?
  -alue 90cm
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -keskimäellä
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -varmaan jotain 8 v
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  -este
  Onko sinulla oma blogi?
  -eipä oo
  Seuraatko paljon blogeja?
  -jonkin verran, mut vaan muutamaa lähes päivittäin :)
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -samoissa kisoissa on pyöritty, joten tiedän sut, mutten tunne =)

  VastaaPoista
 59. Olen 17 vuotias, ei ole omaa hevosta mutta liikutettavia ja reeni hevosten kans töitä riittää siitäki eestä, en kilpaile.. kävin joskus vuorelan tallilla,ilmarialla,siilin ratsastuskeskuksella,mattilan hevostilalla jne mutta enää en käy, olen ratsastanut 10 vuotta, olen koulu sekä esteratsastaja, on oma blogi reeni hevosistani=), seuraan jonkunverran, tiedän sinut, http://salamanlumous.blogspot.com/ TUONNE TOIVOISIN LUKIJOITA!!!!!=))

  VastaaPoista
 60. No mä oon just täyttäny viistoista :) En oo lukenu sun blogii kauaa, mut onneks aloin lukee. Sun blogi on vaiks kuin kiva!! :) asun ´Turun seudul ja kisasin tällä kaudella 80-90cm, ens kaudella varmaan metriä :) Ja omistan siis ponin, kimon :)Mullakin on blogi:
  http://helminjarastanblogi.blogspot.com/

  Ois kiva jos kävisit kattomasssa :)

  VastaaPoista
 61. Minkä ikäinen olet? 13
  Onko sinulla oma hevonen? oma poni on :)
  Minkälainen hevonen? Ruskea, 145cm korkea, tuntematon suku ja kiltti luonteeltaan. Tällä hetkellä saikulla hankkarivamman takia.
  Millä tasolla kilpailet? Kilpailin viimekaudella koulua helppoa b:tä, esteitä noin 90cm ja kenttää ponien SM'iin asti. Ponin saikun takia tällähetkellä toinen hevonen ratsastettavana. Ei vielä tietoa millä tasolla sen kanssa tulen kilpailemaan, mutta kilpailla aion.
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? 4-5 vuotta.
  Oletko koulu vai esteratsastaja? kenttä ennemminki :)
  Onko sinulla oma blogi?
  On, http://sjille.blogspot.com/
  Seuraatko paljon blogeja? Aika paljon.
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  En, mutta teidän lilli meinattiin kaksi vuotta sitten ostaa... pienestä jäi kiinni :)

  VastaaPoista
 62. Yksi nori lukija ilmoittautuu! :D

  Minkä ikäinen olet?
  - 11 :)
  Onko sinulla oma hevonen?
  - on
  Minkälainen hevonen?
  - 12w lämppäritamma, syksynä tulee olemaan joku kiva poni.
  Millä tasolla kilpailet?
  - en vielä oikeestaan millään. Ensisyksynä ois tarkotus alottaa. Nyt oon kumminkin käynyt säännöllisesti valmenniuksissa.
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  - en enään millään.
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  - n. 4-vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - molempia
  Onko sinulla oma blogi?
  - onjoo, http://www.miksujalusikka.blogspot.com
  ois kiva jos kävisit edes vilkaseen :)
  Seuraatko paljon blogeja?
  - juu aika montaa :D
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  - Tubesta ensin vaan löysin videonne ja sieltä tänne.

  VastaaPoista
 63. ikä:12.v
  oma hevonen: 3 omaa heppaa !
  Minkälainen hevonen: 2 Issikkaa ja 1 shettis :3
  Millä tasolla kilpailet : Joskus tosi harvoin esteillä seuratasolla :DD
  Missä ratsastuskoulussa käyt:Reksalla :)
  Kuinka pitkään olet ratsastanut: jonku päälle 3 vuotta ;)
  Koulu vai esteet: Esteet ehdottomasti !!
  Onko sulla oma blogi : juu !
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain:
  Youtubesta oon sut bongannu ja hiljattain vasta tajusin et sulla on blogi :DD (joka on muuten tosi ihana, Yks myn suosikeista <33)
  seuraatko paljon blogeja:Juu,lemppareita (suosittelen et alatte lukee näitä):
  www.ppollet.blogspot.com
  www.bonbonponi.blogspot.com
  www.Kaktujafutura.blogspot.com
  ja tietty tää :DD

  oma blogger: www.erikaandhorses.blogspot.com

  VastaaPoista
 64. Minkä ikäinen olet? - just täytin 16!
  Onko sinulla oma hevonen? - on, viime heinäkuussa sain :) Minkälainen hevonen? - 5-vuotias vielä raaka latvialainen ruuna, mutta kehittyy koko ajan :)
  Millä tasolla kilpailet? - entisen ylläpitohevosen Fränkin kanssa kilpailin aluetasolla 100cm -luokkiin asti sekä koulua alueella heB.
  Missä ratsastuskoulussa käyt? - Ratsastuskoulu Ponilaaksossa Keuruulla :)
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? - reilu 4 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja? - enemmän este, mutta pidän kovasti kilpailemisesta myös koulupuolella.
  Onko sinulla oma blogi? - on!http://lanters-ronja.blogspot.com/ Seuraatko paljon blogeja? - jonkun verran, mutta haluaisin seurata enemmän!
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? - en oikeastaan, löysin vain blogin joka vaikutti mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 65. Minkä ikäinen olet? - 19V vielä hetken ;D
  Onko sinulla oma hevonen? - On
  Minkälainen hevonen? - TodellA osaava Suomenhevos ruuna 19v
  Millä tasolla kilpailet? - kisannut ennen mulle tuloa Aluetta 120/130 ja nyt pari vuotta mä oon menny sillä satunaisesti Seura-ja harjoituskisoja esteissä 60,70,80 ja 90 ja Koulua helppo C( vaikka koulussa ois mahiksia paljon korkeemmalle, ite en vaan uskalla mennä :( )
  Missä ratsastuskoulussa käyt? - en käy missään
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? - vissiii 13 tai 14-vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja? - Kai se esteille kallistuu, nyt viimesen vuoden aikana myös pieni palo on tullut kouluratsastusta kohtaan..
  Onko sinulla oma blogi? - Ei vielä :D
  Seuraatko paljon blogeja? - tosi paljon!
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? - en muuta kuin blogisi kautta :)

  VastaaPoista
 66. Oon 15 (kohta 16) vuotias tyttönen Pohjois-Suomesta. Omaa hevosta ei löydy, mutta käyn pienellä kahden hevosen yksityistallilla hoitamassa täykkäriruunaa ja lämppäritammaa. Oon ehkä enempi kouluratsastaja, mutta tykkään kyllä hypätäkkin, tosin pelkään aina alkutunnista ja pitkän hyppytauon jälkeen aina ihan järkyttävästi, koska mulla on pieni estekammo. Oon ratsastanu nyt kuutisen vuotta, ja hoitelemassa oon kulkenu kolme vuotta :) En kilpaile, koska se ei mua kiinnosta. Muutamissa harkkakisoissa oon käyny, ja ruusukkeitaki on tullu :D En tunne sua muuten ku blogin kautta. Luen aika paljon blogeja, ja omaki blogi löytyy :) http://svitanien.blogspot.com

  VastaaPoista
 67. Minkä ikäinen olet?
  - 13
  Onko sinulla oma hevonen?
  - on, 12 vuotias FWB-tamma
  Millä tasolla kilpailet?
  - eka hevonen tulee meille vasta 30.11 niin jotain pikku luokkia varmaan keväällä/kesällä
  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  -Tolkinkylän ratsastuskoulussa
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -kohta 3½ vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - molemmat (:
  Onko sinulla oma blogi?
  - on
  Seuraatko paljon blogeja?
  - joo
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -en

  Blogini:http://hoitajanelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 68. Minkä ikäinen olet? Onko sinulla oma hevonen? Minkälainen hevonen? Millä tasolla kilpailet? Missä ratsastuskoulussa käyt? Kuinka pitkään olet ratsastanut? Oletko koulu vai esteratsastaja? Onko sinulla oma blogi? Seuraatko paljon blogeja? Tunnetko/tiedätkö minut jostain?

  oon 14 vuotta ja ei oo omaa heppaa. Käyn naapuritallilla,jossa venlan poni anny ennen oli. Hoidan myös pikkuista shettishoitsuani. Oon ratsastanu noin 5 vuotta. Tykkään enemmän esteratsastuksesta,mutta ei ole niin paljon mahdollisuutta hypätä. Mulla on oma blogi. Seuraan kavereitteni ja sun blogeja. En tunne,mutta venla on kertonut :))

  Oma blogini on:horsebloggeer.blogspot.com

  VastaaPoista
 69. Olen satunnainen kävijä blogissasi, joka nyt lopulta päätyi lukijaksi.

  Olen 21-vuotias hevostilan emäntä, meillä on 10 hevosta (yksi lv, shettis ja loput suokkeja, vain tammoja ja oreja). Pääasiassa kasvatetaan ravihevosia omaan käyttöön, mutta luonnollisesti kaikkia kasvatteja ei voi pitää. Omilla hevosilla ratsastan, kenttä meille tähän kotiin valmistumassa.

  En kilpaile, enkä käy missään ratsastuskoulussa enää. Kunhan kenttä on valmis ja asiat sillä mallilla, niin toiveissa kutsua valmentaja kotitallille opettamaan.

  Meidän juttuja voi käydä lukemassa täältä!

  VastaaPoista
 70. Oon 18 vuotias tyttö Kymenlaaksosta ja mulla on nelivuotiaaksi kääntyvä tällähetkellä teineilevä, nopeasti oppiva lv-tamma ''projekti'', jolla ei oo eikä tuu ravitaustaa eikä sen vanhemmat oo ravureita. Oon heppaa hoidellut jo yli vuoden ennen kuin se siirtyi minun nimiini. Neiti asustelee kuuden muun hevosen kanssa kaverin vanhempien tallissa ja siellä aiotaan pysyä. Syystäkin ei kilpailla mut ehkä joskus jotkut tallin omat harkkakisat on tulevaisuudessa pakko mennä kokeilemaan! Suuremmat kilpailut ei tällähetkellä minua houkuta. Esteitä ei olla vauhtihirmun kanssa kokeiltu kun satunnaisia ja pieniä, koulutuupareiksi tunnustaudutaan. Ajelukin on oikein miellyttävää puuhaa Neidin mielestä.
  Oon ratsastellut yhteensä about 10 vuotta, josta varmaan viimisimmät 5 vuotta on ollu aktiivista itseopiskelua ja kantapään kautta oppimista ennen tän vuoden alkua. En oo koskaan isossa ratsastuskoulussa käynyt, oon pikkutallien kasvatti ja ratsastin maaliskuusta viime kuun alkuun ennen omaa heppaa aktiivisesti todella ihanassa pikkutallissa Haminassa, nyttemmin sitten vähän harvemmin.
  Omaa blogia ei ole eikä varmaankaan tule. Seuraan aika kohtalaisesti blogeja, niin muoti-, heppa- ja käsityöblogeja :> En sinua tunne ja tämän bloginkin löysin joskus jonkun mutkan kautta jostain, on osoittautunut tosi kivaksi tapaukseksi :>

  VastaaPoista
 71. Kiva postaus jälleen kerran (:

  No siis olen 14 vuotias. En omista omaa hevosta, mutta tallissa on ollu monenlaista hevosta ajanmittaan (: Omistin kaverin kanssa puoliksi New Forest ponin. se valitettavasti jouduttiin lopettamaan 2008 jalkavaivojen takia ): Kilpailen seuratasolla silloin tällöin Keskimäen hevostilan hevosilla. Eli siis käyn keskimäellä myös ratsastamassa. Olen ratsastanut noin 8 vuotta (: Olen enemmän este- kuin kouluratsastaja, mutta koulua on kiva tuupata silloin tällöin. Oma blogi on kyllä ja sitä voit halutessasi lukea heposetjamie.blogspot.com
  Seuraan blogeja :D Tälläiset hevosaiheiset ovat parhaita. Tiedän sinut, mutta en sinäänsä tunne (: Oot ollu kait joskus kuvaamassa meidän tuntia mut siitäkin on jo aikaa enemmän kuin vuosi. Sinulla on todella mukava blogi ja pidän sen seuraamisesta.

  VastaaPoista
 72. Heips! Olen 13 vuotias, ja en omista hevosta, mutta welshvuokra/ylläpitoponin kyllä (ratsastan ja kisaan yms. samanlailla, kuin omaa :D. Kisaan tällä hetkellä seuratasolla, koska vuokraponini Muru on menossa vata toisiin estekisoihinsa, mutta tarkoitus olisi joskus mahdollisesti kisata Murulla aluetta, mutta jos ei Murulla, niin sitten jollakin muulla. :) Olen ratsastanut 7 vuotta Aramaran Ratsastuskoulussa, mutta nykyään valmennaudun Murulla monilla eri valmentajilla. Kisaan sekä koulua, että esteitä, mutta esteet ovat silti ylivoimaisesti mieluisempia. Minulla on oma blogi, ja seuraan useita blogeja aktiivisesti. En tiedä sinua, muutakun blogin kautta. Oma blogini löytyy osoitteesta

  VastaaPoista
 73. 1. 17 vuotta
  2. oma pv-ruuna
  3. kisaan aluetasolla
  4. aloitin ratsastuksen 7-vuotiaana
  5. olen esteratsastaja
  6. ei oo omaa blogia
  7. seuraan aika paljon hevos- ja muotiblogeja. myös paljon ruotsalaisia
  8. en tunne sinua

  videopostaukset mahtavia :D

  VastaaPoista
 74. no, oon 13v. Ei oo omaa heppaa :< Parin vuoden päästä toivottavasti olis (: mutta vuokraponi löytyy, risteytysponi, jonka kanssa ois tarkotus keväällä alottaa kisaaminen :D Käyn ponihaassa, mutta jouluna lopetan ja satsaan aikaa enemmän vuokrikseen. Oon ratsastanu 9 vuotta. Esteet vie voiton (; Vaikka hyvät kouluvalmennukset on kivoja (:
  Seuraan muutamia blogeja.
  En tunne enkä tiedä sinua, mutta blogisi on tosi kiva (: Odotan aina innolla uutta postausta!

  trinejalola.blogspot.com

  VastaaPoista
 75. Minkä ikäinen olet?
  - 20v

  Onko sinulla oma hevonen?
  - on

  Minkälainen hevonen?
  - 8v russtamma ja sen 5kk vanha varsa

  Millä tasolla kilpailet?
  - en kilpaile ratsastuksessa :)

  Missä ratsastuskoulussa käyt?
  - en ratsasta tällä hetkellä, mutta jos rahatilanne antaa myöten niin Tarhakalliossa meinasin aloittaa uudelleen :)

  Kuinka pitkään olet ratsastanut?
  - Ratsastin epäsäännöllisesti n. viisi vuotta hoitohevosella maastossa, nyt ollut vuoden tauko

  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  - maastoköpöttelijä vaan :)

  Onko sinulla oma blogi?
  - on

  Seuraatko paljon blogeja?
  - voiton ja lillin blogeja ainoastaan tällä hetkellä, + satunnaisesti muita

  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  - en

  VastaaPoista
 76. Minkä ikäinen olet?Oon 14v
  Onko sinulla oma hevonen? Ei ole vaan vuokrahevonen 3x viikossa siihen asti kunnes löydän oman hevosen. eli oman hevosen etsintä on käynnissä.
  Minkälainen hevonen?: 11v shruuna
  Millä tasolla kilpailet?: kilpailen tällähetkellä pelkästään seurakisoissa esteitä 70-80 mutta talven jälkeen rupeen kisaamaan isompia luokkia.
  Missä ratsastuskoulussa käyt? Korpi-jukolan tilalla Keuruulla
  Kuinka pitkään olet ratsastanut?: 4-5 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja? esteratsastaja
  Onko sinulla oma blogi? Http://milajavaltsu.blogspot.com
  Seuraatko paljon blogeja? kyllä
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?en

  VastaaPoista
 77. Minkä ikäinen olet? 14
  Onko sinulla oma hevonen? eips Minkälainen hevonen? ei oo edelleenkää omaa mut ois tarkotus alkaa kisaa este+koulu -05 synt welsh cob zorrolla. mennää nyt vielä ihan pieniä (60 cm) ku zorro ei oo kauheen kokenu :D
  Millä tasolla kilpailet? no zorrol jotai seurakisoja 60 cm luokissa ennen menin kaks kautta dollylla 80 cm..
  Missä ratsastuskoulussa käyt? lounaisraniikon ratsastuskoulussa ja ku laitat googleen lounaisrannikon ratsastuskoulu ja sielt hevoset&ponit ni löydätte zorron :)
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? 4 säännöllisesti ennen sitä joskus pienenä n 2 v talutuksil ku olin nii pieni
  Oletko koulu vai esteratsastaja? molemmat
  Onko sinulla oma blogi? kristiinajazorro.blogspot.com LUKEKAA ;))
  Seuraatko paljon blogeja? khyl mä jotai heppablogei
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? e

  VastaaPoista
 78. Olen 13-vuotias.
  Omaa hevosta minulla ei ole mutta hoitoheppa on!
  Misty Man on valkoinen New Forest, joka on 145cm korkea. En kilpaile.
  Käyn Hietasaaren Ponipihalla, Oulussa.
  Olen ratsastanut ehkä jotain n.3 vuotta.
  Pidän molemmista tosi paljon!! ^_^
  Minulla ei ole omaa blogia , mutta ajattelin tehdä.
  Seuraan aika monia blogeja.
  En tunne sua mistään :D

  VastaaPoista
 79. Minkä ikäinen olet? 14
  Onko sinulla oma hevonen? juu,kolmeki joista yksi lähtee varmaan pian
  Minkälainen hevonen? Kasper 19-vuotias Welsh.Siru suokki 13vee. Ja Fredi 28vee joka siis lähtee pian pois.
  Millä tasolla kilpailet? En kilpaile, koska Kamulla on puhkuri ja Siru ei oikein vielä osaa mitään koska on ollut vanhalla papalla
  Missä ratsastuskoulussa käyt? Kotona, joskus Kamun kanssa maneesilla
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? n 10vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja?enemmän esteratsastaja
  Onko sinulla oma blogi? Noo on, mutta en oikeen kerkeä kirjoitella sinne.
  Seuraatko paljon blogeja?Juu, ainaski sun blogii
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? Enn tunne

  VastaaPoista
 80. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 81. Minkä ikäinen olet?
  -12
  Onko sinulla oma hevonen?
  -on
  Millä tasolla kilpailet?
  -minulla on aika uusi hevonen joten sillä en vielä kilpaile, mutta vielä seura kisoissa 60-80cm
  missä ratsastuskoululla käyt?
  -haaparannalla
  kuinka pitkään olet ratsastanut?
  -Melkein 4 vuotta
  Oletko koulu vai esteratsastaja?
  -esteratsastaja enemmän (:
  Onko sinulla oma blogi?
  -Ei ole
  Seuraatko paljon blogeja?
  -kyllä
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain?
  -en

  VastaaPoista
 82. Minkä ikäinen olet? 11v.
  Onko sinulla oma hevonen? Ei :(
  Minkälainen hevonen?
  Millä tasolla kilpailet? Käyny muutamassa sen tallin missä ratsastan kisoissa
  Missä ratsastuskoulussa käyt? Ponilaaksossa
  Kuinka pitkään olet ratsastanut? Hmmm... Oiskohan muutama vuosi? En oo varma
  Oletko koulu vai esteratsastaja? Molempia
  Onko sinulla oma blogi? Ei
  Seuraatko paljon blogeja? Joitakin
  Tunnetko/tiedätkö minut jostain? Blogista ja videoista

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.