#193 Lähes 3kk saikku tiedossa

maanantai 21. marraskuuta 2011


Moi! En ole vielä blogiin aikaisemmin tätä halunnut kirjoitella, kun kaikki ollut niin auki. Mutta tiistaina 29.11 lähdetään heppojen kanssa Tampereen hevosklinikalle. Voitolta leikataan takajalasta irtopala ja Lilli tutkitaan perusteellisesti.

Tarkemmat kuntoutusohjeet saadaan klinikalta sitten, mutta kolmen kuukauden päästä Voiton pitäisi olla täydessä treenissä taas takasin. Sen takia oikeastaan tein ton joulukalenterin, koska ei heppojen kanssa oikein tapahdu mitään täs lähiaikoina.

Tässä nyt videopostauksena eilinen ja yritän kuvailla joka päivä nyt videopostauksen kolmensadan lukijan kunniaksi! Kiitos kauheesti kaikille lukijoille ja oon tosi ylpee teistä kun tullu nyt niin paljon kommentteja ja vähän negatiivistä palautetta! Toteutan muutaman muunkin erikoispostauksen, mutta muutamia mitä on toivottu löytyy jo tehtynä. Löydätte kaikki erikoispostaukset tunnisteita ja sieltä erikoispostaus(:

17 kommenttia

 1. onneks ei ton pitempään kuitenkaa mene tossa saikussa ja sit ei ainakaan myöhemmin tule mitää :)

  VastaaPoista
 2. Ootte aika vikkeliä heppastelijoita, hehhe (;

  VastaaPoista
 3. Harmi juttu :( Mutta kyllä se 3kk menee semi nopeesti! :)

  VastaaPoista
 4. ku teil on toi yks ylimääräne karsina nii ettekste löytäis siihe ylläpito/leasing heppaa ku lillillä vaa köpötellään ja voitolla on se saikku? mut hyvään aikaan tuli toi leikkaus, ei mee kisakausi ohi"

  VastaaPoista
 5. No toivottavasti Voitto on sitten entistä ehommassa kunnossa! Oon niin kateellinen kun kattelen tota videota, kun Voitto seisoo melkeen hievahtamatta kokoajan!! Sen kun sais omille opetettua, hah (;

  VastaaPoista
 6. Voin sanoa omasta kokemuksesta, että 3kk menee yllättävän nopeasti! Mutta hienoa että Voitto tulee entistä ehompaan kuntoon! (=

  VastaaPoista
 7. millan kanssa samaa mieltä ! onneks 3kk menee loppujen lopuks tooosi nopeasti (:

  VastaaPoista
 8. Avasin bloglovinin, ja ensimmäisenä silmiin iski tuo sinun otsikko, 3 kk saikku! Ensimmäisenä tuli mieleen että mitä ihmettä on sattunut? Jännittyneenä avasin sitten postauksen ja huh, selvisin paljon vähemmällä kuin olin jotenkin odottanut. On erittäin ikävää, että tuollainen tiedossa, mutta pelkäsin jo pahinta! Jotenkin kun teidän elämää seuraa blogisi kautta, olette aina osa päivää:- mitäköhän Tiia on tehnyt tänään? Vähän kuin joku kirja, jota haluaa aina vain lukea lisää. (Ja siitä tuli mieleeni, onko Nälkäpeli ollut hyvä, missä vaiheessa olet?) Kiitos siis mukavista postauksista ja nuo videopostaukset❤! Tsemppiä reissuun!

  VastaaPoista
 9. Avasin bloglovinin, ja ensimmäisenä silmiin iski tuo sinun otsikko, 3 kk saikku! Ensimmäisenä tuli mieleen että mitä ihmettä on sattunut? Jännittyneenä avasin sitten postauksen ja huh, selvisin paljon vähemmällä kuin olin jotenkin odottanut. On erittäin ikävää, että tuollainen tiedossa, mutta pelkäsin jo pahinta! Jotenkin kun teidän elämää seuraa blogisi kautta, olette aina osa päivää:- mitäköhän Tiia on tehnyt tänään? Vähän kuin joku kirja, jota haluaa aina vain lukea lisää. (Ja siitä tuli mieleeni, onko Nälkäpeli ollut hyvä, missä vaiheessa olet?) Kiitos siis mukavista postauksista ja nuo videopostaukset❤! Tsemppiä reissuun!

  VastaaPoista
 10. voi ei, tuli kahteen kertaan! No, tupla tsempit ja terveiset hepoille!

  VastaaPoista
 11. Tää on kyl niin kiva blogi ja tykkään ihan sikana kaikista postauksista. Nää on nii vaihtelevia aina ja nää videopostaukset! Ihan parhaita oikeesti! Kiva kun aina kerrotte niissä mitä teette ja selitätte vaikka nyt kentästä jne.

  Vois tehä tunnuksen tännen niin pääsis ihan "listoille" lukijaks! :D

  VastaaPoista
 12. No harmi et joudutte pitää niin kauan saikkua,mut me tääl blogissa yritetään piristää sua :)voimia sinne !

  VastaaPoista
 13. nää sun videopostaukset on ihan parhaita! :)

  VastaaPoista
 14. nää sun videopostaukset on ihan parhaita! :)

  VastaaPoista
 15. Onnea matkaan :D! Sulla on kivoja postauksia.. odotan innolla lisää (:!

  VastaaPoista
 16. Tykkään näistä sun videopostauksista ja muutenkin videoista ja blogista yleensä!

  VastaaPoista
 17. Mäkään en voi muuta sanoo ku että sun videopostaukset on tositositosi hyviä! :) Ja onneks ei ton enempää saikkua voitolle!

  http://whole-world-around-me.blogspot.com

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.