#196 Maastokäppäily + kengättömyys

maanantai 28. marraskuuta 2011


Moi! Huomenna sitten se Voiton irtopala leikkaus tampereella, onneksi ei ole ihan kamalaa keliä luvattu! Voitolta otettin tänään kengät pois ja kaviot vuoltiin, sillä leikkaukseen mennessä ei saa olla kenkiä jalassa. Kerron sitten varmaan keskiviikkona tarkemmin miten klinikalla meni, koska huomenna siellä menee koko päivä. Pitää kohta lähteä pakkailemaan loimia yms. kamoja huomiseksi.
Mutta nyt eiliseen. Lähdettiin piitkästä aikaa maastoon, ihan vain käppäilemään, mutta kumminkin. Olis tehny kauheesti mieli lähteä ilman satulaa, mutta turvallisuus syistä päätettiin sit laittaa kumminkin satulat. Ei uskallettu myöskään ottaa järkkäriä, joten Pinja kuvaili pokkarilla. Laatu onkin sen mukaista:D

Käveltiin koko matka, koska tiet olivat kovia, mutta onneksi eivät jäisiä. Voitto oli ihan höyry ja pinko hirveetä vauhtia Lillin edellä :D Sillä oli joku ADHD kohtaus, eikä se voinu yhtään kävellä vaan normaalisti. Koko ajan piti mutkitella, ravailla tai tuijotella ojia yms. Sitten kun lähdettiin metsäpolulle niin Voitto teki stopit, mentiin siitä sitten toisella kerralla ihan helposti ohi. Seuraava kauhun paikka oli metsäkoneen urissa olevat vesilätäköt, jotka tuottivat sitten enemmän ongelmia. Maanittelun, käskemisen ja kehumisen jälkeen päästin siitä sitten ohi. Voitto hyppäsi yhden lätäkön yli ja törmäsi semmoiseen puuhun, jossa törrötti kuivia oksia. Pelästyin hirveesti, että osu johonkin silmään semmonen kuiva oksa, mutta ei sit onneksi osunu.


Käveltiin sielä metsässä ja molemmat hepat oli ihan intopinkeenä, pomppi ja hyppi joka suuntaan :D Käveltiin siellä sitten niitä polkuja niin pitkälle kun päästiin ja palailtiin takasin päin. Teki kumminkin niin paljon mieli vielä jatkaa niin käytiin yhdellä toisella polulla, joka oli vähän parempi pohjaltaan, mutta lyhyempi. Siinä oli sitten kumminkin semmonen pieni oja, jonka yli Voitto otti hienon hypyn :D

11 kommenttia

 1. Onnea leikkaukseen!

  Mekin mennään Teivoon (oletan että sinne meette? :D), mutta vaan keskiviikkona, ponilla jänneultra... :/

  VastaaPoista
 2. Me mennään siis Tampereen hevosklinikalle, en oo varma onko se sama vai eri paikka ::D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä leikkaukseen! Toivotaan että kaikki sujuu hyvin ja Voitto paranee nopeesti ja hyvin taas kisakuntoon. :)

  VastaaPoista
 4. Laitaks säpöö tähä osotteesee ? (: karoliina.sulkava@gmail.com
  Siitä bannerista meinaa :D

  VastaaPoista
 5. Tampereen hevosklinikka on Teivossa :) Mutta hurjasti tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. www.estehevosenelamaa.blogspot.com29. marraskuuta 2011 klo 13.32

  Voitto näyttää niiiin Puksulta oikeesti! :D

  VastaaPoista
 7. Hei löysin sun jutun ht netissä et teet banneraita, mut en tiiä ollenkaa kuinka vanha toi on, mut olisitko halukas tekee mulle bannerin, jos siis teet niitä pyynnöstä vielä... Jos vaikka laitat kommenttia mun blogii? (:

  Aloin muuten lukemaan, en oo ku vasta nyt löytäny sun tänne blogii, oon kyllä tubessa tilannu sun kanavan mutta vihdoin tänne blogiikin pääsin (:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.