#195 Viimeinen hyppäri + videopostaus

perjantai 25. marraskuuta 2011
Moi! En ois millään jaksanu kirjotella, mut sit tajusin, että selailen vaan ihan turhaa kaikkia sivuja, et samahan se on postata:D

Eilen siis ajeltiin kuudeksi pikkupihalle, meitä oli tunnilla poikkeuksellisesti kolme ratsastajaa. Voitto oli alusta asti energinen ja käytti pöllöenergiat kyttäämiseen.. Ennen kun päästiin ees maneesin rupes pelkäämään taas vaihteeksi omaa varjoaan:D Maneesissa sitten pelkäsi vesimattoa joka nojasi seinään, puomin kolahduksia yms.

Ratsastaessa se oli kyllä tosi kiva kun oli sen verran reipas, mutta pitkästä aikaa taas kyttäsi erikoisesteitä. Hyppäsi erikoisesteille vähän isommat hypyt ja kielsi kaksi kertaa vesimatolle, jonka yli hyppäsi ilman minkäänlaista pelkäämistä viime viikolla.. :D Sitten kun en ollut edes valmistautunut kieltoihin niin pääs vähän yllättämään.

Muuten meni aika jees ja oon tyytyväinen sekä heppaan, että omaan ratsastukseen. En pahemmin säätäny etäisyyksiä, kun ei niitä kieltoja kyttäämisen lisäksi tullut. Ei tehty mitään erikoisia tehtäviä, eikä juuri ollut hirveesti "haastetta". Joka oli kyllä tosi kiva, niin jäi hyvä mieli nyt kun ei pääse hyppämään moneen kuukauteen (:

Tossa nyt toi vika rata, joka mentiin sit vähän isompana. Tuo seiska oli sianselkä, jota aluksi vähän jännitin kun oli vaikeessa paikassa, mutta hyvinhän  se meni. Ne kiellot tuli siis sille vesimatolle joka on tuo 3+8.

Alkuverkkana tultiin kaarevaa puomi-pysty-puomi-okseri-puomi jumppaa, joka oli tuossa sianselän paikalla. Sen jälkeen tultiin Tuukan kaa semmonen verkkarata (jossa oli 2.okserin paikalla puomi-pysty-puomi jumppa ja samoin kutosen kohalla), sitten taisi mennä Kia ihan radan(jossa ei ollu noita jumppia) ja sitten me Tuukan kanssa myös pienenpi rata, jonka jälkeen sit isompi rata.

Ei voi muuten muuta sanoa, kun että sattuu tää saikku ihan perfectiin paikkaan. Kun on nyt talvi tulossa ja meillä kenttä huonossa kunnossa, Martta lähtee hevosineen Hollantiin, muutenkin vähän ruennu väsyttään tää pimeys. Mutta, kuten Martta sanoi, harmittaa kun just nyt tää leikkaus kun meillä alkannu sujumaan hommat..


Nyt tässä aika vanha videopostaus, jonka sain vasta koottua tänään :D Taitaa olla maanantaila? Keskiviikon videopostaus tulee kunhan saan videot toimimaan tossa muokkaus ohjelmassa..

Luen muuten ihan ajan kanssa joku päivä nuo teidän kertomukset, kolmekymmentä ekaa taisin jo lukea eilen, mutta loput vielä luen (: Hirmu kiva kun noin moni oli innostunu
kirjoittelemaan.

9 kommenttia

 1. Onko tuosta estetreenistä videoita? Kun oli jo kuvat niin kivan näköisiä, että olisi hauska saada katsella videoitakin.=)

  VastaaPoista
 2. Ei oo viedota valitettavasti tältä kerralta.. (:

  VastaaPoista
 3. mihin leikkaukseen voitto menee?

  VastaaPoista
 4. tuolla ku jossai postaukses puhuit tost joulukalenterist :D nii sanoit et joka päivä ei tuu videoit nii vois tulla esim jotain erikoispostauksii mis kerrot esim, miten valmisatudut jouluun, mitä toivot lahjaksi ym :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - Edellisessä postauksessa oli siitä lisää, katohan siitä (:

  toka Anonyymi - Tälläistä olenkin ajatellut ;)

  VastaaPoista
 6. Heei, mulle tuli tässä mileen, että onko toi teidän talli niin Constall ky:n talleja? (:

  VastaaPoista
 7. Sinulla on tooosi hieno blogi! Haluaisitko olla kiltti ja tehdä minulle blogiini tollasen yläkuvan? :)

  VastaaPoista
 8. Ootko poistanu sen videopostauksen missä oot koulussa ja meette autollla joonaksen mökille? :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.