Suitsitarvikkeiden esittely + alennusmyynti vinkki!

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Varustepostaukset jatkuu ja nyt vuorossa suitsitarvikkeet, jotka ovatkin melko PS of Sweden painoitteisia. Videosta tuli ehkä vähän liian pitkä, kun lörpöttelin liikaa, mutta toivottavasti jaksatte katsoa. Aikaisemmat osat ovat Satulatarvikkeet + huovat, Suojat ja pintelit ja Ensiaputarvikkeet ja harjat 


Vielä maanantaihin asti PS of Swedenillä on alennusmyynnit menossa. Alehintaan mm. meidän molemmat suitset sekä violetti otsapanta! Olen tehnyt yhteistyötä PS of Swedenin kanssa ja aikaisemmat suitsien esittelyt voit lukea täältä ja täältä. He pyysivät minua infoamaan alennusmyynneistä, joten tein sen mielelläni tämän videon yhteydessä. En siis itse tästä tai teidän ostoksista hyödy mitenkään.


Alennusmyynteihin pääset tästä! 
Vinkki: Joidenkin tuotteiden alennukset näkyvät vasta kun valitset suitsien värin ja koon. Meidänkin lempparisuitset siis alennuksessa, vaikkei ensi viklaisulta siltä näytä. Muistakaa muuttaa hinnat euroiksi, koska ovat varmaan automaattisesti kruunuina.


Aiotteko shoppailla jotain kivaa itselle tai hevoselle vai löytyykö teiltä jo kyseisiä tuotteita? 
Millaiset suitset tai kuolaimet toimivat parhaiten juuri teidän hevosilla?
 Millaisista ohjista te pidätte eniten?

51 kommenttia

 1. Muuten hyvä video, mutta puhuit välillä aika hätäisesti niin oli vaikea saada selvää.. :) lemppariohjat on melko ohuet kumiset ohjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama täällä välillä en saanut selvää kun puhuit niin nopeasti ja hätäsesti, muuten kyllä tykkäsin :)

   Poista
 2. Tällänen oli kiva! Mutta ei oo heppaa nii en voi shoppailla,mut muuten kyllä

  VastaaPoista
 3. Kyllähän mä noita suitsia aina salaa ihailen, ehkä sitten joskus aion ostaa ;) Meillä on koulussa käytössä remontti ja esteillä sitten meksikolaiset ja meksikolaiset on toiminu parhaiten ainakin meidän hevosella, joten niillä on menty! Ja mulla on kumi ohjat ja niihin oon ollu super tyytyväinen, pysyy hyvin käsissä kun tuppaa perusohjat aina luistamaan käsistä pois.

  VastaaPoista
 4. En tykkää näistä postauksista, kun tuntuu kurjalta kun ei ole omaa hevosta ja haluaisin kovasti. :D Ja kun nuo suitset on niin ihania ja haluaisin ostaa mutta ei ole käyttöä. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin harmittaa tämmöiset, kun en saa omaa hevosta ellen maksa sitä itse. Helvetistäkö semmonen määrä rahaa pitäis repäistä? Muuten kiva ajatus tämmöiset postaukset, mutta hevosettomia saattaa vähän harmittaa ja ärsyttää, varsinkin jos on sama tilanne kuin mulla

   Poista
  2. Kaikki postaukset ei voi miellyttää kaikkia, ettekä te voi sanoa ettei Tiia saisi tehdä tällaisia postauksia vain koska osalla lukijoista ei ole hevosta. Itsellänikään ei ole, enkä tähän elämäntilanteeseen voi tai haluakaan ostaa, mutta ei mua haittaa tämmöset postaukset : D Tää on Tiian blogi ja hän päättää mitä postaa.

   Poista
  3. Niimpä! Mulla on ylläpitohevonen, mut jos omistaja ei halua ostaa tai että sille ostetaan juttuja ni ei voi mitään. Jotenki tää blogi on muuttunut omaheppa-painotteiseksi. Missä muut harrastelijat? Kaikilla ei ole varaa.

   Poista
  4. Tämähän on koko ajan ollut omaheppa-painoitteinen, koska minulla on oma hevonen. Miten voin edes tehdä tästä vähemmän omaheppa-painoitteisen, myymällä Voiton ?;D Millaiset postaukset sitten on sellaisia jotka miellyttävät myös teitä, joilla ei hevosia ole? Ennen ainakin on varustepostaukset kiinnostaneet, niin ajattelin tämän olevan monelle mieluinen :)

   Poista
  5. Minä ainakin tykkään näistä varustepostauksista vaikka ei omaa hevosta olekaan. Voihan näistä ottaa vinkkiä vaikka tulevaisuuteen...? Jos siis aikoo hankkia joskus hevosen. Ja jos ärsyttää tälläiset postaukset, niin nehän voi jättää katsomatta ja lukea sitten niitä jotka ei ärsytä tai ole niin "omaheppa" painoitteisia :)

   Poista
  6. Itse ainakin tykkään tällaisista varustepostauksista vaikkei mitään mahdollisuutta omaan hevoseen tai edes ylläpitoheppaan ole. On aina kiva haaveilla ja nähdä minkälaisia kamoja muilla on :)

   Poista
  7. Mä tykkään aina katsoa näitä ja sitten tallilla ( missä käyn ratsastaa) niin kahtoa minkälaista erilaista on jotkut suitset ja jne.

   Mä oon liian nuori omistamaan hevosta ( tai en oo tai oon[miten haluaa ottaa]) ja meillä ei oo oikeen varaan kun meillä on lehmiä!

   Poista
 5. Itse kun ratsastan ravureilla niin käytän aina cresendro kuolaita ja niskavekkiä, ja parhaat ohjat omaan käteen ovat perus kankaiset joissa on välistopparit. En oikein pysty ratsuvälineitä ostamaan koska ravitarvikkeissa on niin paljon eroa, ja kerta ravisuitsilla pystyy ihan hyvin ratsastamaan, niin turha sitten on alkaa muita ostelemaan... paitsi otsahihna kyllä pitäisi uusia :D

  VastaaPoista
 6. Kylhän tollasaset suitset omistais heti hevosen hyvinvoinnin syystä. Mut ei oo hevosta ja rahan käyttö pitää suunnitella et minne rahansa pistää. Tosikiva postaus. Pinjan blogi ei toiminu ku siellä kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Blogi toimii pian kunhan Pinja saa ulkoasun kuntoon :)

   Poista
 7. Minusta video ei ollut liian pitkä! Tykkäsin siis.

  VastaaPoista
 8. Meillä samat ohjat kn teillä! Samanlanen kiinnitys ja toinen puoli nabkaa ja toinen kumia ja ne nupit siinä! Ollut parhaimmat. Ja toiset ovat kokonaan kumkset niinkuin teillä :). Kiva postaus! ;)

  VastaaPoista
 9. Pystyykö noita otsapantoja laittaa normi suitsiin? Siis ei Ps of Swden suitsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyy, tietysti jos suitset on liian leveät tai kapet niin sitten ei toimi, mutta muuten juu :)

   Poista
 10. Onko se ihan oikein jos laskin valuuttalaskurilla että nuo Voiton suitset maksaisi päälle 41 euroa? :o Olis niin siistiä ostaa tuollaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit katsoa väärin. Muuta sivun ylälaidasta hinnat euroiksi, et tarvitse valuuttalaskuria!

   Poista
 11. Oletko tulossa maaliskuussa 8-9 päivä Horse Fair messuille? :)

  VastaaPoista
 12. Suositteletko jompia kumpia noista hevoselle jolla käytetään meksikolaisia ja on aika kova aukomaan suutaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitolla oli ennen meksikolaiset tykkäsi siis enemmän Jump off mallista, mitä high jump. Mutta ihan hevoskohtaistahan se on :)

   Poista
 13. Tosi kiva postaus, ja suitset vaikuttavat tosi ihanilta! :) Onko muuten Pinjan blogi muuttunut yksityiseksi, en saanut sitä avattua?

  VastaaPoista
 14. Tämä ei nyt liity postaukseen, mutta kuinka usein peset/rasvaat Voiton suitset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kerran viikossa, riippu vähän miten likaiset sisältä :)

   Poista
 15. Jeees, tätä oli odotettu!!! :-)

  VastaaPoista
 16. Miksette kutsu äitiänne äitiksi vaan Tytiksi?

  VastaaPoista
 17. Minusta teillä on aikaa paljon kaikkea. Meillä on vaan 1 suitset ja satula, pari pintelia ja siinä ne melkein on. Meillä on 1hevonen ja 4 ponia, on riittänyt hyvin. Tietenkin on paljon sellaista mitä normisto tarvii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten yks satula sopii neljään selkään😶 meillä kaks hevosta, toisella kaks satulaa ja toisella yks, eikä niille kyllä millään sopis sama satula. Molemmilla on omat varusteet, hepat kun ovat niin erikokoiset ettei samat varusteet oikeen tahdo sopia. Ja mitä tarkoitat sillä, että on paljon sellaista mitä normisto tarvii?

   Poista
 18. Tosi hieno tää uus banneri ja ulkoasu, mutta mua jäi häiritsemään bannerissa kun voiton korvat ei näy kokonaan :D

  VastaaPoista
 19. miten saa sellasen nuolen tonne oikeesee alakulmaan mikä pinjallakin on?:)

  VastaaPoista
 20. No mä ainakin tykkään näistä varustepostauksista, oikein ihania! Rauhoittavaa katseltavaa jotenkin: vaikka ei omaa heppaa olekaan, ei yhtään nää mitenkään ärsytä. Tiedoksi vielä et nyt taidat ällistyä: olen vain 9v. Eli olen tämä Lilli ja Voitto fani... mitäs mietit iästä. Laita joku vastaus, ja voisitko tehdä esittelyvideo omasta huoneesta?

  ( anteeksi epäselvyys, kännykässä on tekstin arvaus päällä eli se arvaa)

  Terveisin. Lilli ja Voitto fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja voin tehdä jossain vaiheessa :)

   Poista
  2. Kiva!

   Terveisin. Lilli ja Voitto fani.

   Poista
 21. En tiedä näitkö kommenttiani toisessa postauksessa liittyen Free jumppeihin, niin ajattelin laittaa sen tähän. ymmärsin yhdessä kommentissasil, että luulit, että Free jumpeissa katkeaa se toinen puoli kokonaan kun tipahtaa? :D
  Free jumpeissa se oikea puoli taipuu eikä katkea kun tippuu! :D varmasti joskus on käynyt ja voi käydä niin että se menee rikki mutta se taipuu ja sen kautta jalka pääsee pois jalustimesta. Free jumpit on oikeasti turvalliset ja hyvät jalustimet ja tunnen myös ainakin yhden ihmisen joka saa ratsastaa vain Free jumpeilla koska ne on pelastanut hänet monesti tilanteelta roikkua jalustimesta. :) itsekin tykkään sprengereistä mutta Free jumpit on silti paremmat ! :D
  eli siis vaikka tiput Free jumpeilla niin toisen puolen ei pitäisi katketa, että jalka pääsee jalustimesta pois vaan se taipuu sen verran, että jalka ei jää kiinni jalustimeen.
  Ootko tykänny niistä sun Sprengereistä/onko paremmat kuin sun entiset jalustimet? :-)

  VastaaPoista
 22. Tuntuu aina nii oudolta ku sanotte päitset, koska ite oon sanonu koko ikäni noita riimu -nimellä :D

  VastaaPoista
 23. Tuollaiset piilo soljellaolevat ohjat, tms. eivät ole minun suosiossa kun monet ohjat ja suitset menneet rikki noilla kun ne ei ole niin kestäviä.

  VastaaPoista
 24. Tiesitkö että noi suojat jotka Voitolla on jatkuvasti käytössä niin eivät ole hyväksi hevoselle? Se kuminauha on liian kapea ja nappi kiinityksellä suojat voi laittaa huomaamatta liian tiukalle. Kun tuo kuminauha on liian kapea niin se paine siitä kohdistuu liian pienelle alueelle. Näin olen olen itse huomannu ja samaa on sanotto hevosalan koulutksessani varustehuollon opettaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä että lähes kaikki maailman huiput käyttää niitä silti tai on jossain vaiheessa käyttänyt, mä vähän uskon, että he tietävät paremmin mitä varustehuollon opettaja miten on hyvä :) Voihan se tietysti olla niin, varsinkin jos laittaa liian kireelle.

   Poista
 25. Aaa, otsikon yhdyssanavirhe häiritsee. :D Useissa tapauksissa voit "testata" yhdyssanaa niin, että ajattelet, onko tarkoittamasi asia yksi kokonaisuus vai ei. Tarkoittaako alennusmyyntivinkki, että alennusmyynti on siellä ja vinkki on tuolla (eli eri paikoissa)? No ei, vaan kyseessä on yksi asia (vinkki, joka koskee alennusmyyntiä). Ihan niin kuin ruokapöytä ei tarkoita, että ruoka on siellä ja pöytä on tuolla.

  VastaaPoista
 26. Mun oli kans vaikea saada selvää kun puhuit niin hätäisesti. Mutta muuten kiva! :)

  VastaaPoista
 27. en nää sitä violettia otsapantaa, siellä on vain yksi otsis, eikä se ole se teidän..?

  VastaaPoista
 28. Miten toi maksusysteemi toimii tuolla psofswedenillä?..

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.