#69 Voiton suku

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Moi! Päätin nyt esitellä teille Voiton suvun, joku sitä kauna aikaa sitten jo kyseli. Nämä tiedot perustuu ihan sitten googlen antamiin lähteisiin. Tästä tuli nyt tälläinen isän puolelta isien esittely, mutta kun ei oikein emänpuolelta löydy tietoa.


isä
INDOCTRO


 Indoctro  tummanruunikko Holstein ori ja säkäkorkeutta löytyy n. 168cm. Kasvattaja on G. Hansen. Indoctro on kilpaillut kansainvälisesti mm. World Cupissa ja Grand Prixissä Ulrich Kirchhoffin ratsastamana. Ori on hyväksytty mm. KWPN, Holstein, Hannover ja Selle Francais jalostukseen. 16vuoden iässä Indoctro sai arvonimen "Preferent". Indoctron jälkeläisistä todella monet ovat nousseet huipulle.


copyright
isänisä
CAPITOL I
Capitol I        

Kimo Holstein ori oli korkeudeltaan n. 169cm. Syntynyt 1975 ja kuollut 1999. Orilla on n. 160 jälkeläistä, joista menestynein on ehkä Indoctro. Orin on kasvattanut Harm Thormählen, Langenhals, Saksan liittotasavalta.
                                                                 isänisänisä
CAPITANO

cCapitano on kimo holstein n. 163cm korkea ja syntynyt 1968. Capitanon isäksi oli alunperin merkitty Corporal, mutta Capitano periytti 100% kimoa väriä - näin ollen ruunikko Corporal ei voinut olla oikea isä. Isäksi on vahvistunut myöhemmin nuori ori Grand Vikar, joka oli karannut Capitanon emän Retinan luokse


3 kommenttia

  1. voitollahan on hieno suku!

    VastaaPoista
  2. upee suku vodella!

    VastaaPoista
  3. Vautsi mikä suku votella miksköhän voitto ei ole ollut niin hyvä tai ollut sellaisella omistajalla joka kilpailisi 160cm luokissa.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.