#85 Puomeja + super shopping

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011Moi! Eilen lähdettiin sitten Tuomaksen kentälle tuntejen välillä itsenäisesti ratsastamaan. Kentältä oli siivottu kaikki viikonloppuset esteet, joten viriteltiin ihan omat puomit sinne. Laitettiin sama puomitehtävä mikä aluevalmennuksissa eli pituuslävistäjälle kaksi laukkapuomia ja niinkuin kolmen jonoon, jotta voi tulla kahdeksikolla. Jossette tajunneet katsokaa tuolta aluevalmennuksen 1pv videosta :D

Molemmat hepat oli aika väsyneitä, oli melko lämmintä ja oli raskas vklp takana. Tehtävät onnistu kyllä muuten melko hyvin ja molemmat oli aika vetreitä Ellun ratsastastamisen jäljiltä. Lillille tuotti vähän hankaluuksia tehdä laukanvaihto puomin jälkeen, takajalat tulee aina muutaman askeleen jäljessä, mutta pikku esteen jälkeen onnistu kyllä oikein hyvin.

Tänään käytiin sit äitin kaa heppakaupoissa kattomassa suitsia ja mukaan tarttui kaikkea muutakin :pp Löydettiin sitten sellaset eurohunterin suitset, löysin vaikka mitä ihanii muitakin, mutta kaikki oli niin massiivisia. Katotaan nyt sitten sopiiko nuo ja miten ne kestää kun maksavat kuitenkin vaan 45e, mutta joskus halpakn voi olla laadukasta ;)

Sitten mukaan tarttui kisapaitoja, kisatakki, kypäriä, satulahuopa, pintelit, paita, sukat yms..

Pinja osti tuon Lamicellin vaaleanpuna/harmaan kypärän ja Kingslandin kisapaidan.


Minä taas pitkän harkinnan jälkeen Cascon Mistral kypärän, aivan ihana päässä tuo kypärä1 Sitten Pikeurin skarlett  kisatakin ja Kingslandin kisapaidan.

Voitolle sitten tämä Jacksonin punanen huopa.


Ja siihen sopivat jousto-fleece pintelit, Kingslandin sukat ja Mountain Horsen T-paita.

9 kommenttia

 1. oaa, aivan ihanasti kaikki sävy-sävyyn :D
  Ilmeisesti kesän kisoja ajatellen? ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana tää uusi otsikkokuva! Ihan superhieno oikeesti:)

  VastaaPoista
 3. AIVAN TÖRKEEN MAGEE BANNERI!! =) upee..

  VastaaPoista
 4. Hih :D kiittäkää vaan Tuuliaa, en itse sitä ole tehnyt! Mutta kiva jos pidätte ;)

  VastaaPoista
 5. Heei minäki kokeilin tota pottaa minkä ostit, hyvä oli päässä mutta en oikein osannu päättää tykkäänkö tosta ulkonäöstä vai en:p, ens kuussa varmaan sit ostaa mut varmaanse toinen: )

  VastaaPoista
 6. tiiaah - Tosi hyvä oli päässä munkin mielestä, mutta minäkään en vielekään tiiä tykkäänkö tuosta ulkonäöstä ::D

  VastaaPoista
 7. Faѕtidіοus геplіeѕ іn
  rеturn of this isѕue wіth genuine argumеnts аnd telling the whοle thing on the
  tоpiс of thаt.

  Hеre іs mу pаge: Make solar panels

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.