#83 Varustepostaus - 50 LUKIJAA

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Moi! En olisi ikinä uskonut, että blogini saisi 50 lukijaa. Jotenkin ihan mieletöntä, että 50 ihmistä seuraa meidän tekemisiä ja tapahtumia. Lupasin tehdä tälläisen pienen erikois postauksen 50 lukijan kunniaksi. Tällä kertaa esittelen suojat + pintelit ja satulat + satulatarvikkeet.


Lillillä on wintecin estesatula, jonka saimme ponin mukana. Jossain vaiheessa olisi varmaan tarkoitus ostaa kunnon estepenkki.

Saimme ponin mukana myös koulusatulan, mutta siitä oli runko poikki. Ostimme sitten kiefferin vähän käytetyn satulan.

Neopreenisen kouluvyön saimme vanhan koulupenkin mukana, samoin vatsapanssari tuli Lillin mukana. Koska maastoilemme yleensä estesatulalla, ei silloin viitsi laittaa panssaria, joten ostimme ihan normi vyön estesatulaan.
Voiton mukana emme saaneet mitään tavaroita, joten jouduimme heti ostamaan satulan. Estesatulan löytäminen oli vähän työn takana, muutama käytetty sopi Voitolle, mutta minun oli tosi hankala istua niissä. Tämä Zaldi sopi minulle tosi hyvin, mutta Voitolle piti oli eri rungonleveydellä. Sitten kun tilaus saapui, ei se istunutkaan ihan täydellisesti.. Nyt tuolla karvaromaanilla ollaan saatu ihan sopivaksi. Voitolle olisi jossain vaiheessa tarkoitus ostaa myös koulusatula.

Voitollakin on kaksi vyötä, ihan normi panssari joustoilla ja perusvyö joustoilla.


Lillillä on kolme kouluhuopaa ja kaksi este. Pinja tykkää itse eniten tuosta hempeimmän vaaleanpunaisesta kouluhuovasta, mutta minä pidän ehkä eniten tuosta Hööksin harmaa/vaal. punaisesta huovasta. Tuota "likaisen" vaaleanpunaista huopaa tulee kuitenkin käytettyä, kosma löysimme siihen sattumalta saman väriset pintelit.

Tuon brodeeratun Equilinen huovan saimme Lillin mukana. Kisa- ja valmennushuopana toimii tuo hempeän vaaleanpunainen Alca-Pad huopa.

Voitolla on neljä huopaa + molempien hevosetn yhteinen valkeakisahuopa.
Lampaankarva huovasta en itse oikein tykkää, mutta emme löytäneet mistään paksua satulahuopaa ja sellainen tarvittiin, koska satula ei istunut hyvin. Käyttelen yleensä aina kotona tuota, koska tuon huovan ostamisen jälkee, rupsei selkäkin paranemaan.

Hööksin hieman "likaisen" harmaa huopa on minun makuuni hieman iso estesatulaan. Ostimme sen netistä ja sen kehuttiin olevan paksu, mutta ei se kyllä todellakaan ollut.

Kouluhuopa Eskadronin ja siinä on vaaleanvihreä nyöri reunoilla. Huopa on molempien hevosten, mutta Voitto sitä on enimmäkseen käyttänyt.

Harmaaseen Hööksin huopaan on brodeerattu molemmille puolille Voiton nimi ja tämä on ns. meidän edustushuopa.

Equilinen flättäri oli valmiiksi kiinni satulassa, joten en jaksanut irroittaa sitä siitä. Huomaa kyllä selän laatu eron tämän ja noiden Hööksin huopien välillä. Tämä on aika ohut ja välillä ei voinut sitä käyttää, koska selkä kipeytyi, mutta tuon lampaankarva romaanin oston jälkeen on tätäkin voinut käyttää huoletta.


Voitolla on Veraduksen Garbon Gel suojasetti. Minun aarteet <3

Nuo beiget pintelit saatiin Lillin mukana, mutta nykyään molempien hevosten käytössä. Niissä on siis alla fleece ja päällä jousto. Voitolla käytän varmaan eniten näitä Hööksin harmaita pinteleitä. Niissäkin alla fleece ja päällä jousto.

Voitolla on Eskadronin kuljetus suojat. Voittoa on toden näköisesti kuljetettu ennen pelkillä etusuojilla tai ei suojia ollenkaan, koska potkii hirvestä jos laittaa takasuojat. Ollaan nyt kuljetettu pelkästään etusuojilla.Saatiin Lillin mukana kahdet etusojat ja yhdet takasuojat. Ne huonommat suojat heitettiin roskiin, kun ostettiin ns. edustussuojiksi nuo Veredus Garbon Geelit ja noita toisia Euro Hunterin suojia ollaan sitten käytetty ihan huonoimmilla kurakereillä. Ostettiin Lillille Vereduksen takasuojat, mutta olivat liian pienet Lillille. Hevoskoko taas liian iso.. Jouduttiin sitten paluttamaan ja käyttämään noita ihan perus takasuojia.

Ostettiin Lillille nuo hempeän vaaleanpunaiset fleece pintelit, aluksi olivat ihan ratsi käytössä, mutta nykyään lämppäreinä. Noita "likaisen" vaaleanpunaisia pinteleitä on oikeasti neljä kpl, vaikka kuvassa vain kaksi. Pintelit sopivat täydellisesti siihen kouluhuopaan. Olen yllättynyt miten hyvin nämä Horzen pintelit ovat kestäneet! Näissäkin alla fleece ja päällä jousto.

Saatiin Lillin mukana kuljetusuojat kaikkiin jalkoihin. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus ostaa uudet, koska nämä jo aika kuluneet ja rikkinäiset.

6 kommenttia

 1. Ihana postaus :) Lisää tällasia!

  VastaaPoista
 2. Voisin tehdä lopuistakin tavaroista (: Tälläsen saa kyllä helposti aikaan, kunhan vaan jaksaa kuvailla kaikki tavarat.

  VastaaPoista
 3. Joo, tee vaan! Se ois ihan mukavaa. OOn muttes sun blogis uus seyraaja xD

  VastaaPoista
 4. voitko tehdä lillin varusteista video muodosa

  VastaaPoista
 5. Mistä olette ostaneet nuo hempeän vaaleanpunaiset pintelit? :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.