#82 Onnistumisia rataharjoituksissa

lauantai 23. huhtikuuta 2011

jtn säätöö :DTämän korkuinen rata mentiin aluksi :DDkaikki kuvat c Miia K, KIITOS!


Tänään lähdettiin sitten tuohon n.5km päähän olevalle estevalmentajamme Tuomaksen tallille, jossa Lilli asuikin talven 2009-2010. Ennen talli toimi yksityistallina, mutta nykyään estepainotteinen ratsastuskoulu. Tunnilla oli kaksi tuntsaria, yksi ulkopuolinen ja Tuomaskin hyppäsi yhdellä ratsutettavallaan. Kenttä oli hyvässä kunnossa, lukuun ottamatta yhtä löllynurkkaa. Laitoin Equilinen harmaan flättärihuovan, viimeksi kauan sitten kun se oli päällä, Voitto kielsi hirveesti. En ole uskaltanut sen jälkeen käyttää, kun pelkäsin et se johtuu siitä ;DD


Rata oli aika perushelppo ja aluksi mentiin ihan miniminimini esteillä, tuntu jotenkin ihan turhalle, ku Voitto pääsisi niitten yli käynnissäki :P Voitto oli melko laiska verkassa, mutta innostui kyllä heti hyppäämisestä. Miniminimini rata sujui esteiden osalta ongelmitta, mutta Voitto ei oikein tajunnut kiivetä tuonne kukkulalle. Mentiin kaksi kertaa ohi, ennen kuin meni sinne. Asiaa saattoi kyllä vaikuttaa iso lätäkkö esteen edessä..

Seuraava rata oli n. 80cm, sekin meni hyvin ja askeleetkin sattui aika nappiin. Saatiin sitten vielä mennä yksi rata joka oli varmaan n. 90-100cm. Voitto hyppäsi ihan superisti, vaikka muutamalle tultiinkin pohjaan. Oon ihan hirmusen tyytyväinen heppaan, joka hyppi hirmu hienosti ja lähti muutamista huonoistakin paikoista.

Loppuverkkailtiin sit ihan kunnolla ja taivuteltiin ja käänneltiin, koska ei päästä kotona menemään muuallakaan kun maastossa. Kotona suihkuteltiin heppojen jalat ekaa kertaa koko keväänä. Lilli antoi tosi nätisti suihkuttaa, vähän se takajalkoja nosteli. Voitto viime vuonna vähän pelkäsi suihkutusta, mutta nyt meni kyllä hirmu hyvin.

Sitten kun tällä blogilla on 50lukijaa [yksi enään puuttuu] niin teen varustepostauksen, johonka olen jo kuvaillut varusteet ;)

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.