#73 maastoilua ja shopping

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Moi! Eilen käytiin äitin kanssa sit Suitsisopissa vähän katseleen uusia ratsivaatteita, sieltä ihan heräteostoksena löytyi ihana KL huppari. Myös kivoja KL kisapaitoja oli tullu, mutta niitä ei vielä ostettu. Käytiin sitten myös puuilossa, josta ostettiin uusi kivennäinen, sillä huomattiin, että vanhassa kivennäisessä ei ole mitään vitamiinejä. No nyt ostettiin sitten Racing Mineral Plus, mukaan tarttui myös sellainen pehmeä juomasaavi, linimentti ja talliin kauhoja.

Nyt olisi tarkoitus ostaa Voitolle punanen huopa ja pintelit, jotka sopisi sitten tuohon minun huppariin ;)


Käytiin sit maastossa illalla, meidän piti lähteä ihan vain tienpäähän, mutta sitten innostuttiin lähtemään vähän pitemmälle tukkiautotielle. Voitto sit säikky jo alkumatkasta kaikke, metsäkone ja tienvieressä oleva kuoppa olivat hirmusen jännittäviä. Joudutaan siis menemään hetki pyörätiellää, ennenkuin päästään siihen tukkiautotielle. Pyörätien yli meni sit sellanen pieni puro. Voittoa vähän pelotti, mutta uskalsi lopulta Lillin perässä ohi. Voitto yritti puron yli kävellessään pitää kaikkia jalkoja yhtäaikaa ilmassa ja näytti kuulemma sangen huvittavalle :D

Tukkiautotiellä oli tosi hyvin ja sopivasti lunta, tuli tosi hyvä hankitreeni, vaikka ei lunta ollutkaan kuin max. suojien yläpuolelle. Ekan ylämäen ylitys ravissa tuotti jo hankaluuksia, on hevosten kunto hieman huonontunu kesästä.

Tien yli meni sitten täälläkin puro, sitä sitten yritettiin Voiton kanssa ylittää n. 20min. Lilli meni heti yli kun Pinja talutti, minäkin olisin voinut suorilta taluttaa, mutta en oikein pääse tuonne selkään ihan yhtä helposti kun Pinja Lillin selkään. No, yritettiin sitten Voiton kanssa yli hyvällä ja pahalla, Lilli hyppelehti puron yli jo monta kertaa, kun yritettiin saada Voitto sen perässä puron yli. Lopulta sitten jouduin taluttamaan ja eikös herra tullut heti yli -,- No, selkään menosta koituikin pieni ongelma, kun nousin selkään satulavalui ihan kallellee, vaikka vyö oli jo tosi kireällä. Sitten kiristin vyön ja pääsin kuin pääsinkin selkään.

Matka jatkui ongelmitta, mitä nyt Voitto muutaman kerran teki stopin ja äkkikäännöksen takaisin kotiin. Voitto hieman innostui laukassa, onneksi oli pitkä pätkä turvallista laukkapätkää, koska minulla ei ollut hevonen minkäänlaisessa hallinnassa. Päätettiin sitten laukata sama pätkä takasinkin päin, koska luultiin hevosten olevan jo ihan väsyneitä, mutta ei. Voitto tykittää samalla vauhdilla takaisin. Lilli pysähtyi heti raviin, kun Pinja käski, mutta Voitto jatkoi siitä huolimatta laukkaamista. Lopulta Voittokin pysähtyi, eikä ojien ylittäminen kotiin päin ollut ongelma :D


3 kommenttia

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.