#81 Kuriton poni

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lupasin seuraavassa postauksessa kirjoitella ihan kunnolla, joten nyt yritän kertoilla mahdollisimman huolellisesti eilisestä päivästä. Kaverilleni Ellalle [joka ollut auttelemassa meitä valmennuksissa ja ratsastellutkin muutamia kertoja hepoillamme] tulee tänään kaksi omaa hevosta ja sain värvättyä Ellankin pitämään blogia, kerron teille hiukan myöhemmin sen osoitteen. Meillä oli muutamia tarvikkeita, joita ei olla käytetty pitkiin aikoihin, joten Ella sitten osti ne. Tuossa kuvassa on sininen satulahuopa, joka saatiin Lillin mukana. Sitten tuo ruskea fleece [joka oli kyllä ihan puhdas myyntihetkellä :P ]. Myimme vielä Lillin mukana tulleen ulkoloimen+kaulakappaleen, en kuitenkaan löytänyt siitä yhtään kuva..

                               

Käytiin Pinjan kanssa sitten eilen tienpäässä, koska tänään meillä on rataharjoitukset Keskimäellä, ulkokentällä. Laitettiin hevoset kuntoon tarhoissa ja lähdettiin sitten siitä suoraan. Lilli on nyt kolmen päivän ajan tehnyt niitä stoppeja, ettei suostu menemään minnekkään.. Tänäänkin se teki niin, peräti kaksi kertaa. Voittokin tietysti rupeaa kurittomaksi, kun Lillikin. Mutta siinä ne eroaa toisistaan, että Voitto kyllä lopettaa sen kun käsken kunnolla. Lilli ei ja Pinja ei vielä raaski/uskalla käskeä ponia kunnolla, koska Voittohankin teki tuota samaa jossain vaiheessa, mutta kun sitä kerran Jaana käski kunolla niin loppu heti. Enkä nyt meinaa tuolla kunnolla, että pitäisi rueta hakkaamaan ja potkimaan hulluna..Maasto meni muuten oikein hyvin ja molemmat otti hirmu loikkia vesi lätäkköjen yli :D Ravailtiin ja laukkailtiin vähän. Vitsi kun nyt tämä elämä on ratsastuksen suhteen vaan maastoilua, kunnes pelto kuivuu tai kenttä valmistuu..

Pääsiäsloman ohjelmaa tässä vähän;
la rataharjoitus Tuomaksen tallilla, ulkokentällä
su ??Ellu ratsastaa molemmat hepat??
ma käytäisi itsenäisesti Tuomaksen kentällä ratsastamassa

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.