#77 aluevalmennukset ja kuvia!

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Moi! Mietin tässä jo, että pitäisikö tehdä kaksi ihan erillistä postausta, mutta päätin nyt tunkea aluevalkat ja kuvat samaan postaukseen.

Eilen vähän humputeltiin, tai aluksi piti mennä koulua pellolla, mutta pohja oli hirveän epätasanen, joten lähdettiin käymään tienpäässä. Pinja otti minusta ja Voitosta tollasia kaverikuvia (:Oltiin ihan varauduttu, että mennään tietty vielä maneesissa aluevalmennuksissa, mutta yllätyttiin todella koska mentiinkin ulkona. Kenttä oli lähes priima kunnossa ja vain paikoin oli hieman kostea/löllö. Tosi hyvä, että saatiin ainakin yhet ulkotreenit ennen Sorsiksen ulkokisoja alle.

Tää eka päviä aluevalmennuksissa on yleensä ns. estekoulupäivä ja nytkin mentiin pikkusen jumppaa ja sellasta. Alotettiin kiemurauralla, jossa oli puomeja, tarkemmin näättekin sen tolta videolta. Aluksi mentiin ravissa ja sitten laukassa, Voitolla oli ihan huomattava puoliero! Toiseen suuntan sattu etäisyydet melko nappiin, samoin laukanvaihdot, mutta toiseen suuntaan oli vähän hakemista.. Tämän jälkeen tehtiin suoraan ratsastus harjotusta, samaiset laukkapuomit oli laitettu linjalle, niin että niiden välistä voi mennä. Oikeassa laukassa sujui tosi hyvin, mutta vasemmassa laukassa yritti kokoajan vaihtaa laukkaa..

Sitten tultiin sellaista kiemurauraa pikkupystyillä, jonka jälkeen jumppa. Osittain jumpan edessä oli kentän ainot vesilätäkkö, joka hiukan hankaloitti suoraan lähestymistä.. Jumppa sujui ihan kivasti vasemmasta kierroksesta, mutta oikeasta kierroksesta kielsi muutaman kerran, kuten videosta näettekin.

En ole mikään hyper tyytyväinen, mutta menihän tuo ihan okei. Varsinkin kun todellakin ekat ulkokenttätreenit, olin kyllä odottanut Voiton innostuvan enemmän, mutta mennään kotona niin paljon ulkona. Voitolla muuten jalkojen asento aika huono, liian ravurimaisesta kengityksestä johtuen.. mutta sitä nyt parannellaan ensi kengityksellä.

Huomaan, etten ole kertonut mitään Lillin ja Pinjan treenistä, mutta en oikein osaa Pinjan fiiliksiä kertoa.. Mutta siihen nähden, että ovat hypänneet sairasloman jälkeen vain kerran meni kyllä hirmu hyvin! Huomenna sitten rataa, jonka ei kai ole tarkoitus olla niin tekninen, vaan ennemminkin sujuva.


EDIT// en ollu näköjään tajunnu laittaa sitä alkuverkkaa tohon ekaksi.. joten menevät väähn sikin sokin järjestyksessä tossa videolla..

2 kommenttia

  1. Söpöi noi ''kaverikuvat''! Voitto näyttää ihan tolt mun Puksult =)

    VastaaPoista
  2. Lillin häntä on ihana tossa valmennus-videossa, tollanen "liehuhäntä" :D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.