#80 Tienpäässä + video!

torstai 21. huhtikuuta 2011

Moi! Argh... minusta on tullu hirmu laiska ja tänäänkin päätin korvata pitkän tekstin videolla ;p Sain nimittäin värvättyä pikkusiskoni videoimaan minun ja Pinjan maasto reissua. Laatu on aika mahtava, koska otettu pokkarilla.

Lupaan tehdä seuraavasta postauksesta kunnollisen, mutta eikös tämä ole kuitenkin parempi mitä ei postausta ollenkaan? :p

3 kommenttia

  1. mun mielestä on aika jees laittaa välillä pelkkää videoo, siitä näkee kuitenaki paljon enemmän kun kirjottamisesta! :-) niin onko teillä siis hepat omassa pihassa?? :o

    VastaaPoista
  2. anteeki kun kesti tässä vastaamisessa :D Mutta siis hepat ovat olleet jo yli vuoden omassa pihassa, omassa tallissa (:

    VastaaPoista
  3. Voikun mullakin olisi oma talli ja omat hevoset siellä. Voitto on muuten tosi ihanan näköinen. Minkä ikäisenä sait voiton ja mikä ikäinen se on nyt ?

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.