#71 Pinjan+Lillin comeback

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Moi! Eilen oltiin siis hyppärillä Korholassa ja Pinjakin hyppäsi eka kerran onnettomuuden jälkeen, Lillikään ei ollu hypänny ollenkaan sinä aikana, koska aateltiin säästää vähän ponia.´

Mentiin sit rataa ekana palasissa ja sit matalampi roundi ja sit korkeempana [paitsi Pinja+Lilli ei menny korkeempaa]. Valitettavasti ette nyt saa Johnin ihania kuvia, koska hän ei ollut kuvaamassa. Saatte tyytyä vanhoihin kuviin..

Tossa sivussa on nyt tuo rata, en jaksanut hienosti numeroida vaan tein ihme viiva hökötyksen, mutta toivottavasti tajuatte. Tässä vielä:

1. pysty, jossa oranssit laatikot alla
2. normipysty
3. okseri
4ab. pysty-askel-pysty sarja, yksiväriset puomit
5. normipysty [sama kun 2. mutta toisesta suunnasta]
6. normi okseri
7. pysty, jossa alla tötsiä
8. pysty, jossa alla semmonen iso mökki/talo.Molemmat hepat oli melko virkeitä ja Lilli oli ihan onnessaan, kun pääsi hyppäämään. Otettiin ekana muutama verkka hyppy yksitäiselle esteelle ja sen jälkeen alotettiin eka radan pätkä, joka oli 1-2-3. Meni ihan hyvin, lähestymiset tuli välillä vähän pohjaan. Lillikin päätti jättää vikalta okserilta yhden askeleen laukkaamatta ja lähti hyppään hirmu kaukaa, mutta teitty se selvisi :)

Sit mentiin 1-2-3-4ab-5. Tässäkään ei mitään erikoista, Voitto lähti vähän sarjan jälkeen tykittään vitoselle, muuten menivät molemmat hyvin. Vika pätkä oli 6-7-8, Pinja ei mennyt tota mökkiä, koska este oli sen verran iso -> koska mökki sen alla on niin iso. Voitto hyppäsi hienosti sen mökinkin, vaikka vähän jännitti sitä.Tuomaksen valmennuksesta joskus viime talvelta, koska minä selässä.Tässä kuvassa on nuo oranssit laatikot joista puhuin,mutta kuva siis vanha.

Pikku rata meni ihan hyvin, kunnes tultiin mökille. Voitto päätti kieltää, koska askel ei käynny, mutta sitten päättikin hypätä. No, lopputulos oli 4vp, mökin katto vähän rikki.. Onneksi ei sattunut hevoselle mitään. Lilli meni puhtaasti koko radan ja tulikin samankokoisena uudestaan, koska ei vielä kehdattu nostaa, kun justiinsa vasta palasi tauolta.

Seuraava rata olikin sitten n.100cm. Tuli ihan ok etäisyyksiä sarjan b tippui ja sitten vitonen, joka oli kyllä kuulemma vähän Voiton laiskojen jalkojen vika, yleensä kyllä varoo ettei kolistele. Kutoselle sitten näin, että tulee huono etäisyys lähin tuuppaamaan, mutta liian myöhään. Voitto ei ehtiny reagoida ja kielsi. Toisella kerralla meni kyllä yli ja suoritti radan puhtaasti loppuun.

Toivottavasti tajusitte, jotain tästä sönkkäämis postauksesta.

5 kommenttia

 1. Moi! Ootte ihan parhaita<33 Itellä mulla on shettis mut sit ku jää pieneks meinaan ostaa iha kunnon kilpaponin :D Luen teijä blogii melkee joka päivä =) Ja mietin et monta vuotta ootte? Ja viel et monta vuotta Voitto ja Lilli on? T.Milachu


  Ps.Ootte parhait!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä rotune toi voitto on?

   Poista
  2. Hollantilainen puoliverinen
   Ps. Sori kun vastaan Tiian puolesta

   Poista
  3. Vastaan Tiian puolesta: Tiia on 17v, ja Pinja16v. Lilli on Pinjan ja Voitto Tiian. Voitto on 12v ja Lillistä en tiiä. :) Sori Tiia kun vastasin sun puolesta!
   T Aino

   Poista
 2. Tässä vaiheessa(vuonna 2011) tosin Tiia oli 14, pinja 13, Lilli 12 ja Voitto 9.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.