#79 Lapsilaumojen pakenemista ja muuta mukavaa maastossa.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Hei! Oltiin eilen Pinjan+Lillin kaa maastossa. Hevoset veti jotku ihme alkuhepulit meidän tiellä jo, kumpikaan ei suostunu etenemään ja Lillikin vaan nousi pystyyn. Hetken tappelun jälkeen sitten päästiin etenemään. Lähdettiin siis pururadalle, joka menee kylämme ala-asteen ohi. Ja kivakiva, siellähän oli vanhenpain ilta ja lapsia piha täynnä. Osa porukasta sitten juokseen aidalle keikkumaan ja katsomaan. MM. tälläisiä huudahduksia sieltä kuului: "Kattokaa valkea hevonen" "MOI PINJA!!!!" "HEVOSIAAA!!!"

Jatkettiin sit hyvin nopeasti koulun ohi ja pururadalle. Nimeltä mainitsemattomat lapset ja heidän äitinsä olivat sitten kaikessa viisaudessa juossut metsän kautta pururadan reunalle katsomaan meitä. huoh.. Onneksi hevoset käyttäityvät mallikkaasti, vaikka ne ihmiset siellä metsässä kökkikin.

Muuten matka sujui hyvin, vaikka pururata olikin täynnä vesilätäkköjä, jotka Voitto hyppelehti yllättävän kiltisti.


ah, pokkarilaatu kuvia :D

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.