Videopostaus, esteitä, jee!

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Alotin tän videon tekemisen aamulla klo 9. Teknisten ongelmien vuoksi latasin sen kolme kertaa youtubeen ja vihdoin reilun 12 tunnin päästä tämä on täällä.. Meinasi kyllä mennä hermot niin totaalisesti!

46 kommenttia

 1. Aamulla näky et olit tehny tän mut se näytti van et sivu poistttu ym... Mut nyt näkyy jee!!! :D

  VastaaPoista
 2. Onko teillä muita hevosia tallissa ko Lilli ja Voitto ? :)

  VastaaPoista
 3. Videon nimessä on pieni virhe, siinä lukee "estetö". Kuuluis olla varmaa "esteitä" ? (:

  VastaaPoista
 4. kiva video :-):-):-) ihmettelinki aamul miks näytti et sivusto ei näy mutta johtuikin siitä ettei sitä oltu saatu ladattua.

  VastaaPoista
 5. Ois kiva jos tekisitte pinjan kanssa sellasen _pitkän_ videopostauksen niinku silloin yks kerta, kun se kesti kai joku 20 min, nii sellasii lisää! (:: Mutta kiva tämäkin. :-)

  VastaaPoista
 6. Taas tosi kiva video !:)
  Oon lukenu sun blogi oppejas, ja nyt olen viimein vaihtamassa blogin kamalaa nimeä. Vaihtoehdot ovat Lobo-Lo (vuokrahevoseni nimi), Edistysaskeleita tai Voittajiksi maalatut (tulee toisen "vuokraamani" hevosen nimestä Winnetou painted) Voisitko itse sanoa mielipiteesi mikä näistä olisi paras nimi blogille?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään eniten tosta hepan nimestä tai Voittajiksi maalattu :)

   Poista
 7. Voitto meni tosi kivasti, vaikka on ollut pieni tauko(?)

  VastaaPoista
 8. ootko teidän perheen vanhin lapsi? :) vai miten se oikein pitää kysyy

  VastaaPoista
 9. Kiva että jaksoit ladata tämän :) itsekkin olen huomannut että on tuo videoiden lataaminen youtubeen joskus tosi hidasta!

  VastaaPoista
 10. Milloin kysymyspostauksen vastaukset tulevat? :)

  VastaaPoista
 11. Mistä nuo sinun ja Pinjan housut ovat kun etsisin juuri tuollaisia mutta en ole löytänyt ja nuo olisivat sellaiset mitä olen yrittänyt etsiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on Suitsisopista, tässä linkki mun housujen esittelypostaukseen: http://lillivoitto.blogspot.fi/2012/10/389-sponsorituote-ratsastushousut.html

   Poista
 12. Kiva video:) tänään oli muistaakseni helsingin sanomissa tai iltalehdessä iso otsikko: VOITTO KOTIIN! ja se kertoi jostain tyypistä, tuli heti tämä blogi mieleen :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuu mäki näin ton otsikon olikohan se iltasanomissa:DD!!!

   Poista
 13. Hei Tiia !

  Olen jo ehkä vähän liian vanha seurailemaan blogiasi, mutta päätin nyt kuitenkin laittaa kommentin asiasta, joka jäi vähän kalvamaan. Mistä tämä "hyi, läski (jalka) yök" on oikein lähtöisin ? Itse ainakin olisin mielissäni jos näinkin suositussa blogissa jäisi tuollaiset pois kokonaan. Olen varma, että osa sinun blogin lukijoista on ylipainoisia, ja jos astut heidän saappaisiinsa, ei tuollaiset kommentit tunnu mukavilta. Toiset pystyvät kaveriporukassa hyvällä hengellä kiusoitella toisiaan, mutta ylipainoisia haukutaan, alistetaan ja nöyryytetään tuollaisella. Tiia ja Pinja, toivon todella, että tuollaiset jäävät nyt pois videoista ja yleisesti. Meitä ihmisiä on kuitenkin erilaisia- ja kroppaisia.

  Todella mukava, jos otit tämän vastaan positiivisena kritiikkinä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on lähtöisin siitä kun blogissani anonyymit miettivät sitä miten lihonnut ja läski olen kun saappaat eivät jalkaan enään mene. Ei tosiaankaan ole siis mitään läskien dissaamista:)

   En tullutkaan ajatteelleeksi tuota tuolta kannalta, en tosiaan ota kritiikkinä!

   Poista
  2. Täytyy myös muistaa sinä "hieman liian vanha blogin lukija", että moni Tiian ja Pinjan blogin lukijoista on nuorempia ja asiaa ei tule ajateltua ihan tuolta kantilta. Miksi siis ei välillä saisi pitää hauskaa? Blogin kuuluu olla mukava harrastus. :) Minun mielestäni ainakin tuo vitsailu "läskistä jalasta" videolla oli ihan hauska, koska tiedän, mistä se oli peräisin. Tiia ja Pinja ovat muutenkin äärettömän kypsiä, viisaita ja asiallisia bloggaajia, joten niin kuin aikasemmin sanoin, kyllä välillä pitäisi saada pitää hauskaa. ;)

   Mutta toki kaikki saa esittää oman mielipiteensä. Ja minä tahdoin nyt esittää sen myöskin.

   Tiialle haluan vielä sanoa, että olit kyllä todella asiallisesti vastannut tuon kyseisen Anonyymin kommenttiin. :)

   Poista
  3. Mun mielestä tää sanni puhu ihan asiaa:) mun mielestä teinit osaa kyllä olla aika vmäisiä ylipainoste kans. tiia ei edes ole läski :DD muodokas, ei läski.

   Poista
  4. Itse olen Tiian ikäinen tyttö, minulla ei ole mitenkään hurjasti ylipainoa mutta kyllä olen hieman pyöreä. Ja kuulen usein rumia kommentteja :( ja itse tykkään että Sanni puhuu asiaa! Minun mielestäni Tiia ja Pinja voisivat jättää nuo pelleilyt pois! Koska kukaan heistä ei ole ollenkaan ylipainoinen! Kauniita ja hyvännäköisiä molemmat! (:

   Poista
 14. En tiedä olenko oikeassa, voin hyvin olla väärässäkin, mutta teillä taitaa hevoset osata tehdö sellaisen ilkeän tempun, että kun pääsee puhtaaseen karsinaan niin heti piehtaroidaan itsensä purujen peittoon:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaan, että piehtaroivat! Hevoselle parasta lihashuoltoa mitä voi olla;) Tosin kuva sitten harjata:D

   Poista
 15. Minkä merkkinen ja mallinen tuo sinun toppaliivisi on? Ja jos usostut hitaa keroo nii ois plussaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Euro-Star ja malliltaan Damen Alba, hintaa 125e ainakin sillon kun ostin ja Suitsisopista ostettu:)

   Poista
 16. Ootte parhaita! Mäkin haluisin sellasta teijän yhteistä pitkää videoo. Ja Voitto on ihana! Olisi kiva liittyä lukijaksi mutten tiedä miten... Ja varmaan pinjankin blogissa kysyttiin samaa asiaa ja olen kanssa ihmetelly sitä??:-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tehdä googletili, voisin tehdä tästä joskus postausta:)

   Poista
  2. Voi hitsi :| no sopii varmaan että luen tätä vaan anona :)

   Poista
 17. Ihanaa kun pääsitte hyppäämään<333 Toivottavasti Vote nautti:)

  VastaaPoista
 18. mistä olet ostanu tuon kännykän kuoren? (itelläni on samanlainen)

  VastaaPoista
 19. Laitoitteko sinne mistä katoitte elokuvaa en nyt muista sitä paikkaa nii kummiski nii laitoitek teijän tili numeron tai mitä siinä oli nyt maksu tapoja?:D

  VastaaPoista
 20. Onko tää ilmanen tää blogi?

  VastaaPoista
 21. Oli ihan älyttömän kiva video :)
  Hitsit, että oon kateellinen tosta teidän tallista ! Olis vaan niin paljon helpompaa jos sais pitää hevoset kotona, mutta sitten taas toisaalta hommaakin olis enemmän, mutta välttyis noilta ainaisilta tallimatkoilta :P

  VastaaPoista
 22. Oon ihmetelly ett miks Lillillä on erikseen hoitokarsina? Sun ja Pinjan blogit on ihan parhaita! + tosikiv video!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun meillä on yksi tyhjä karsina niin siitä on tommonen sitte tehty:)

   Poista
 23. tää oli kiva.Minäkin toivoisin sitä pitkää videopostausta...
  :D

  VastaaPoista
 24. tykkään näistä videopostauksista kyllä paljon, mutta jos laittaisit nuiden nopeutetuiden videoiden kohdalle jotain mukavaa musiikkia, niin olisi tosi kiva! :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.