Turpaan tuli..

tiistai 12. helmikuuta 2013

.. ei nyt sentään oikeasti, vaikka moni niin pelästyi lisättyäni facebookkiin ja instagramiin kuvan. Hepat taika Voittokaan ei liity asiaan mitenkään. 
Yritän kirjoittaa nyt teille lyhyesti mitä kävi jne, vaikka vähän vaikeeaa tämä on kun toinen silmä turvonnut umpeen. Eilen siis mulla vaan pimeni silmissä kun olin ottamassa jääkaapilla ruokaa. Seuraava muistikuva onkin metrien päässä portaiden alapuolella kun herään. Olin siis pyörtynyt ja rymissyt meidän talossa olevat kolme porrasta alas. Päästä vuosi verta ja silmä turposi. 

Kysissä (Kuopion Yliopistollinen Sairaala) sitten tutkittiin ja tikattiin haava. Minun piti vielä jäädä yöksi tarkkailuun ja juuri äsken saavuin kotiin. Syytä ei oikein tiedetä, mutta epäillään, että minä sairastin tuolla tavalla Pinjalla olleen oksennustaudin. 

 Kunhan tästä voimistun ja näen jotain, niin pääsen kyllä ratsastamaan Voitolla. Ja postauksia tulee ihan normaalisti, kunhan turvotus laskee ja näen jotain toisellakkin silmällä.

Iskä toi mulle kroisantteja, puhelimen laturin ja kolme levyä suklaata sairaalaan! Niillä pärjäsi yön yli.

178 kommenttia

 1. Voi pientä! :--D Parane pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varman mutten satu mutt PARANEMISIA

   Poista
  2. Miksi se on niin vaarallista jos Voitto pääsis karkuun??

   Poista
  3. ^ Musta tuntuu että tiiät ihan itsekkin :V mm. Vois juosta auto tielle, yms! :( Säikähin ihan kamalasti tätä kuvaa :()!

   Poista
  4. Tiia on kertonut AIKA monesti..

   Poista
 2. hyi kauheeta o__o kauheen näkönen toi sun silmä kyllä o;

  pikaisia paranemisia !

  VastaaPoista
 3. Ei kamala :o !! Voimii sulle :) Aluks olin ei kamala .... Kai niil suklail pärjää ? :DD Mut mä jo pelkäsin et Vote on tehny jtn kamalaa, mut sehä on kiltti poika eikä tee mtn ? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän vote nyt tollasi, tietty voi vahinko sattua:)

   Poista
  2. Pikaista paraemista!! Ja toivottavasti ei kovasti sattunu;(

   Poista
  3. Mulla kävi saman lailla XD Sama silmäkin viä :D

   Poista
 4. pikaisia paranemisia sulle tiia :)!

  VastaaPoista
 5. Paranemisia tiia:) <3

  VastaaPoista
 6. Kuheta ja pelotavaa onneksi ei käyny pahasti parane pian :)

  VastaaPoista
 7. No aika hirvee tapahtuma. Ymmärrän sua hirveen hyvin oon kokenu saman tai en oo pyörtyny tai sillei mut no jos jaksat lukee niin tässä sit kirjoitan: Olin menossa ratsastustunnille mulla oli ratsuna 141cm suokki tamma joka oli TOSI tammamainen ja JYKEVÄ. Se piti varustaa aina pesupaikalla ja tallilla oli 2 teini-ikäistä tyttöä jotka tuli sanomaan meille, että hakekaa Venla (kyseinen hevonen) pesupaikalle menin sen karsinaan se vähän luimuili joten epäröin mut kumminkin kurkotin sinne riimuun kunnes se tapahtui, hevonen nousi takajaloilleen karsinassa ja iski täysillä voimilla mua oikeaan silmäkulmaan johon tuli välittömästi ahohaava ja samalla takaraivoni osui takana olevaan tiiliseinään. Ainoat mitä muistan (tai näin), niin olivat, että kurkotin riimuun ja tulin päätä pidelle kyykyssä pois karsinasta. Jos hevosen etu-hampaat olisivat osuneet 1 sentin alemmas, niin olisi osunut silmä-munaan ja jos 1 sentin ylemmäs niin olisin tullut kokonaan sokeaksi. Olin kuukauden pois koulusta. Ja silmä justiin samanlainen kun sulla mut hivenen isompi. Ratsastan edelleen tällä tallilla, mutta minulle jäi hirveät pelkotilat. Halusin silti tavoittaa 2 vuotiaasta asti olevan unelman joka oli oma poni. Tämä juttu tapahtui loka-marraskuussa 2011. vuosi eteenpäin Sain oman ponin. Joka on parantanut puolet fobiastani. Paranemista sulle Tiia. Luen blogiasi jatkuvasti, hyvä blogi Tiia. Kiitos jos luit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua en kestäis tota

   Poista
  2. Oon ton anon, joka ton kirjotti, kamu, ja olin silloin paikalla ja näin koko tapahtuman. Olin menossa katsomaan tämän kaverin ratsastustuntia. Hän meni siis Venlan karsinaan, Venla nousi takajaloilleen ja osui tohon silmään. Se oli IHAN HIRVEÄN näköinen!!! Kamu oli siis kauan pois koulusta, ja kaikki kyselivät missä se on.. Kun toi sattu, mäkin oli ihan shokissa ja hoin koko ajan "Toi on hirveen näkönen, Laura(nimi muutettu), toi on hirvee!!" Eipä se paljon kaveria auttanut, mutta pelkäsin niin paljon..

   Poista
 8. Ai nii ja vielä se mun haava vaati 7 tikkiä. (Ylempään).

  VastaaPoista
 9. hyvin tähdätty kulmakarvaan! ite kaaduin joskus luistelessa ja mut tikannut lääkäri sanoi että kulmakarvat kasvaa nopeasti takaisin. Nyt ärsyttää 6 vuoden jälkeen kun puolet kulmakarvoista puuttuu ja siihen ei voi edes piirtää.. Toivottavasti paranee pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toi on onneks ihan kulmakarvan yläpuolella, niin ei pitäis olla tota ongelmaa:) onneks..

   Poista
  2. Auts!!!! Onneks meijän talossa ei oo rappusii ... pikasii paranemisii

   Poista
 10. Kauheeta :( Ite olin just solisluumurtuman & -leikkauksen takia to-su sairaalassa, noi ruuat on niin sitä itteään et onneks sun dädi toi sulle herkkuja :D

  VastaaPoista
 11. Itteenikin sattuu! Parane pian Tiia!:)

  VastaaPoista
 12. Aijai :( Pikaista paranemista sulle! :)

  VastaaPoista
 13. Hui D: kauheeta.. :/ sattuks sua sitte ku heräsit? Parane pian♥ :)

  VastaaPoista
 14. :O!hui...aika "paha" :( parane pian <3 :)

  VastaaPoista
 15. Hui.. onneks ei käyny pahemmin. Itsekkin pääsin eilen kyssis kun sinne jouduin sunnuntaina kisoissa tiputtuani ja aivotäräyksen saaneena..

  VastaaPoista
 16. Paranemisia! T.Janica

  VastaaPoista
 17. Voi että! Toi on niin ällö... melkein kuin pinkki tuo luomi....

  Mut sulla on tosi hyvä blogi ja luen tätä jatkuvasti :) paranemisia :)

  VastaaPoista
 18. Moikka! Kun näin tuon kuvan facessa niin arvaa vaihdoinko sivua ja äkkiä, pelästyin ihan hirveesti!! Toivottavasti pääset pian ratsastamaan Voitolla, paranemisia♥!

  VastaaPoista
 19. kauheeta...:( pikaisia paranemisia ! <3

  VastaaPoista
 20. Ittelläni joskus pienenä aukes silmäkulma, mut ei tikkattu tai mitää ni jäi pien arpi. Paranemisia sulle! Ja hieno tää ulkka, tykkään :)

  VastaaPoista
 21. Paranemisia sulle! Toivottavasti toinen silmä aukeaa pian :)

  VastaaPoista
 22. Herranen aika. Olisiko verensokerit ollu alhaalla, tai sitten ihan tuohon ikään liittyvä. Mua ainakin teininä pyörrytti ja oksetti usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verensokerit mitattiin sairaalassa heti ja olivat ihan normaalit, että en tiedä mistä johtui :/

   Poista
  2. Kaverini koulussa oli kaatunut yhtäkkiä pöytään ja se sanoi että se ei nähnyt mitään muuta kun mustaa. Tasapaino oli lähtenyt siltä ja se sanoi että e näe minua ja sitten se näki taas ja tasapaino tuli takaisin. Sanoin että kannattaa mennä lääkäriin ja se meni ja ne kerto että kaverini pitää syödä ja juoda paljon kuumina päivinä.
   Paranemista sulle

   Poista
 23. Tulin heti kattomaan blogiin ku facessa luki että tiia suomalainen on paikassa kuopion yliopistollinen sairaala. onneksi ei mitään pahempaa.

  VastaaPoista
 24. VOITTO JA LILLI FANI12. helmikuuta 2013 klo 15.03

  parane pian tiia!se haava oli tosi kauhean näköinen!

  VastaaPoista
 25. Onneks mulle ei oo sattunu noi. Paranemisia sinulle Tiia. Sinulle se sattuu kaikenlaista;)

  VastaaPoista
 26. Nyt täsmäs kyllä blogin nimi :D noei.

  VastaaPoista
 27. Paranemisia sulleee!!!!

  VastaaPoista
 28. taitaa jäähä pikku arpi!

  VastaaPoista
 29. Outch, tuossa olis ollut mahdollisuus paljon pahempaankin onnettomuuteen. Onneksi ei kuitenkaan sattunut tuon pahempaa, vaikkei se varmaan kivaa olekaan saada tuollaista vekkiä otsaan.. Itse oon saanut pari isompaa tajuttomuus/kouristus kohtausta epilepsian yhteydessä + sitten pienempiä useammin. Aina mua se mietityttää, jos aivoissa on jotain hämminkiä..

  Mut lohduttaudun sillä, että Suomessa saa kyllä huipputason hoitoa, itsekin olen ollut mm. KYSsin asiakas ja nuo pöperöt näyttääkin tuttavallisilta.. :D

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 30. huiiiii! koita parantua! ;ooo
  itsellä oli pari kuukautta sitten samanlainen - vähän pienempi ja vähän vielä lähemmäs silmää oleva haava kun luistinta otin jalasta niin vedin sitten viksuna tyttönä itseäni luistimen terällä kulmaan. ja vieläkin on arpi mutta onneksi sitä ei näy kun se jää kulmakarvojen alle piiloon.

  VastaaPoista
 31. Auts! Minua on viime yöstä asti pyörryttänyt ja aamulla tuntui että täytyy aamupala jättää väliin, kun tulee muuten ylös. Pahaa oloa ja huimausta kestänyt koko päivän, mutta selvisin tuossa 7 tuntia koulussakin:D En tiedä mistä johtuu, mutta toivottavasti minä selviän hieman lievemmällä kuin sinä:p Kuinka kauan joudut tikkejä pitemään? Minulla elämäni aikana kaksi kertaa tikattuna kulma:D Ensimmäisellä kerralla kissa raapaisi (olin konttausikäinen lapsi) ja toisella kerralla koira puri (olin noin 4-5 vuotias) ja vain koiran puremasta jäi jälki. Kulmakarvoista siis puuttuu pieni osa:D Näyttää vähän siltä kuin olisin kulmakarvojani nyppinyt:D Sinun kulmakarvasi taitavat säilyä ehjinä:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sinä et pyörtynyt! Kymmenen päivää joudun pitämään.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 32. Otsikosta päätellen luulin että Pinja olis lyöny sua turpiin mutta ei kait se väkivaltanen ole? :-D mutta hirveen näkönen! Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen olis sisko, jos ihan sairaalakuntoon hakkais :D

   Paranemisia sulle Tiia!

   Liikuttaako Pinja muuten Voittoa nyt ? (:

   Poista
 33. Huh! :D Aika hurjan näköinen on kyllä :) Mulle kävi suhteellisen samalla tavalla vuosi takaperin kun olin Lapissa riparilla. Lähdin yöllä ottamaan särkylääkettä kun en untakaan saanut vatsakivut vuoksi niin ilmeisesti olin rymissyt raput alas, jatkanut keittiöön ja kaatunut keittiössä vesilasini kanssa, jolloin kaverit heräsivät ja tulin itekin vasta 'tajuihini' :D
  Mutta eipähän ainakaan tarvitse huolehtia silmämeikistä vähään aikaan ;D Paranemisia!

  VastaaPoista
 34. Hui kamala :o Eka aattelin että oli tippunu hepan selästä jotenkin, kun näin facebookissa tilapäivityksen, että oot siellä kuopion sairaalassa :D Mut paranemisia! (:

  VastaaPoista
 35. hurjan näkönen, toivottavasti paranet pian :)

  VastaaPoista
 36. Pikkuveljeni 2v istu sylissä, kun luin tätä postausta ja kun näki kuvat haavasta sanoi : "ooo...pipi" ja sitten puhalsi näyttöön ... ♥
  Paranemisia, meiltä molemmilta !

  VastaaPoista
 37. Paranemisia! Muuten ostin saman värisen heben ja nyt päällä ai että pn ihana;)

  VastaaPoista
 38. auts :D aattelin että voitto on jotenki potkassu sua ekan kerran ku ton kuvan näin, onneks ei hepat ryhtyny väkivaltasiks, etkä taittanu niskaas ku putosit noi portaat !

  VastaaPoista
 39. Auts, ilkeän näköinen :D Nyt tarviit vaan t-paidan jossa lukee: "Näkisitpä sen toisen" :D

  VastaaPoista
 40. Kauheesti paranemisia sulle. Toi on kauheen näköne! Onko Pinja jo parantunu? Toi oli varmaa aika kivulias.

  VastaaPoista
 41. Auttsss, ilkeen näkönen tuo silmä!:/ PIKAISTA PARANEMISTA ja terkkuja Votelle!:)

  VastaaPoista
 42. Voi ei, kaikkea sitä nykymaailmassa tapahtuu! D: Toipumisia!

  VastaaPoista
 43. Ouuu :( Paraneppa pian Tiiuska ♥

  VastaaPoista
 44. Parane pian Tiia:) Votelle terveisii:)

  VastaaPoista
 45. ihanku olisit laittanu luomiväriä toho silmäluomee! mut joo, parane pian! :) ♥

  VastaaPoista
 46. auts! paranemisia Tiia! :)

  VastaaPoista
 47. Huui:o katoin fb:ssä et oot meikannu itteäs mutta kauheeta!;O
  Ittelläni käynny tollee kans...(: PARANEMISII!;)

  VastaaPoista
 48. Tiia auta mua bloginkaa ku entiiä miten saa noi ylös nuo Etusivi Info Minä jne. AUTAA PLIIS TARVIIN APUU. Ps parane pian:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäät sivut gadgetin sieltä ulkoasu asetuksista:)

   Poista
 49. Jos tää olis käyny sulle pari vuotta myöhemmin samana päivänä ois tullu mielenkiintoset wanhojentanssit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep en ees aatellu:D Toivotaa että ei käy noin sitten!

   Poista
 50. Hui kamala ;o kattelinki jo facebookista et mitä ihmettä sulle on tapahtunu, mut paranemisia :)

  VastaaPoista
 51. Hui kauheeta. Tuli mieleen, ku olin naapurin poikien kaa muutama vuos sitte, ni kattosin, ku ne pelas jääkiekkomailoil jotai ja pienempi pelotteli mua et se heittäis sen mailan mua päi. No mä tietty väistyin koko ajan ja koskaan se ei heittäny, mut vikal kerral, ku se koitti heittää, ni en väistänykkää ja tietty sen piti sillo irrottaa se maila D: Se osu just toho kulmakarvojen yläpuolelle..

  VastaaPoista
 52. Hui, parane pian. ♥♥♥ Sun blogis on niin ihana. ♥ ;D

  VastaaPoista
 53. oijjoi parane pian havaa näytti hurjalta

  VastaaPoista
 54. Hui! Aik hurjalta näyttää! Mutta paranemisia <3

  VastaaPoista
 55. Hui! Onneksi ei pahemmin käynyt!

  VastaaPoista
 56. Ohhoh :o no mut hei paranemisia! :)
  Muuten kun ootte sinne heppamessuille tulossa(?) niin jos nään teidät siellä niin voinko tulla juttelemaan? :D

  VastaaPoista
 57. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 58. Kamalaa! Onneksi ei käynyt pahemmin! Paranemisia! Pinja on vissiin jo terve? Kuka sinut löysi pyörtyneenä? Itse kaaduin laakettulu rinteessä, kun hyppäsin hyppyristä. Osuin jää kimpaleeseen ja silmä kulma aukesi. Mulla murtui kyllä jalka ja ranne mutta nii... (sua kiinnosti varamaa paljon!) Olen ratsatanut kohta 2 vuotta enkä ole tippunut kertaakaan. Monet sanovat että olen ihmeellinen. Mutta PARANE PIAN!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On terve. Äiti näki sen kun minä kaaduin, joten äiti :)

   Poista
 59. Voi ei! Itsellä ollut kanssa silmä mustana kun tulin hevosenselästä pää edellä alas. Sain sitten aivotärähdyksen ja komean mustansilmän oli lähellä ettei joku poskipään luu murtunut:D mutta paranemisia sinulle Tiia:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käyny kanssa tolleen kun tipuin ekan kerran...😐

   Poista
 60. Auts! Paranemisia Tiia!:)

  VastaaPoista
 61. hirveetä parane pian

  VastaaPoista
 62. Mut siis mitä? :D onks teil jääkaappi portaiden vieres vai ymmärsinkö väärin :D?
  Mut hyi näin ton instas ja ajattelin ensin et vähän toi meikkaa hyvin! xd mut parane, näyttää kauheelta! ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun siitä on joku 5-10m portaisiin, mutta viimeinen oma muistikuva on sieltä jääkaapilta ja sitten herään portaiden alapäässä:D

   Poista
 63. Hui kauhee ;0 sattuks toi :0?? Paranemiszii (::!

  VastaaPoista
 64. Voi ei, uskompa että on sattunut ja vieläkin sattuu tuohon silmään ja sen yläpuolelle. Parane pian!
  Mä ekana säikähdin että oot pudonnut selästä tai oot saanut kaviosta yms... Olitko tuolloin yksin kotona kun tuo tapahtui? Jouduitko ambulanssilla vai kuskasko sun vanhemmat? Mihin tuo silmän yläosa osui kun tuli tikit , portaan laitaan kai ?Voimia sulle ja jaksamisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli äiti, Pinja ja Sinkin kotona. Tilattiin ambulanssi, kun äiti oli niin heikossa kunnossa vielä oksennustaudin jälkeen ettei voinut lähteä viemään minua. Ambulanssissa kesti kumminkin reilu tunti, joten iskä tuli sitten hakemaan minut töistä.

   Ja osuivat vissiin siihen askelmiin kun niiden reunassa on sellainen rauta meillä. Kiitti:)

   Poista
 65. Karun näköinen, itse olisin kyllä oman oksennustutini halunnut mielummin parilla tikillä, oli sen verran tuju tauti nimim oksensin klo 7-15, 15min välein... Toivottavasti mustelma laskettuu nopeasti ja jää siisti arpi :)

  VastaaPoista
 66. Auts.. Aika jännä toi, että vaan silmissä pimenee. Parane pian! c:

  VastaaPoista
 67. Autts! Vähänkö säikähin ku näin ton kuvan! Parane pian!:)

  VastaaPoista
 68. ai... paranemisia! ku näin noi kuvat ni meinasin itsekkin pyörtyä!:)

  VastaaPoista
 69. Auts ! On kyl hurjan näköinen ! Onneks ei kuitenkaan pahemmin käynyt, vaikka toikin tais sattua aika paljon ;s mutta paranemisia !:)

  http://starshipintheuniverse.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
 70. ai, toivottavasti silmä paranee pian(:!

  VastaaPoista
 71. Vo voi sua raukkaa.. Parane pian, ei millään pahalla,toi silmä on kauheen näkönen:O

  VastaaPoista
 72. voi ei minkä näkönen!!!!
  parane pian!

  ps.minkä ikäne oot?

  VastaaPoista
 73. pikaista paranemista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pahan näkönen silmä ja mä luulin et Voitto oli tehny sulle jotainmutta eihän nyt Voitto tekis sulle mitään pahaa.

   Poista
 74. Pikaista paranemista!
  Näytti aika ikävältä...

  VastaaPoista
 75. Minä olen kokenut aika saman kaltaiset tuskat mutta minulla osui keskelle naamaa. Tiedän ettet jaksa lukea mutta ei ole pakko. Eli siis: Kesällä kun tulin tallille tuntilistassa minulla oli kaksi vaihtoehtoa joko vanha hevonen tai 114 cm korkea poni.
  Minä tyhmä menin valitsemaan sen ponin.
  Tallissa harjaten kaikki meni hyvin mutta ratsastaessa se painajainen alkoi.
  Heti kun meidän piti nostaa ravi poni pukitti minut alas takaisin satulaan kyllä nousin mutta kun piti nostaa laukka se tapahtui. Poni teki pukkeja kunnes putosin kun yritin nousta ylös samalla hetkellä poni teki toisen pukin ponin kavio osui koko taka jalan voimalla mun naamaan.
  Lähdettiin kesken tunnin terveyskeskukseen ei mitään pahenpaa käynyt kun kaksi hammasta poikki.
  Meikä sai syödä koko viikon jätskii eikä tarvinnu mennä kouluun.

  VastaaPoista
 76. Auts :o Ei oo kovin kivaa olla saikulla ratsastuksesta :< Itsellä tossa viime keväänä murtui käsi aika pahasti ku olin lähdössä hyppimään ponillani, ja olin varustamassa sitä, niin se oli riimun-narulla kiinni karsinassa ja sit se rynni karsinasta ulos, ja jäin ponin ja karsinan sellasen jännän kulman väliin tai oikeastaan käteni jäi... Poni rikkoi riimun-narun lukonkin.... Vasemman käteni kyynärluu murtui parista kohtaa, ja värttinäluu meni kokonaan poikki vain luukalvo oli ehjä.. Siinä sitä oltiin saikulla 1-2kk ja käsi oltais kipsattu aivan olkapäähän asti mutta en antanut periksi joten niin ei kipsattu.. Siinä sitä sitten rampattiin röntgenissä ym.. vähän väliä.. Ja tämä samainen poni sitten vähän kipsin poiston jälkeen pukitti esteellä ja lensin aika kauas ponista ja suoraan toisen käteni päälle (mikä onni etten lentänyt sen käden päälle mikä oli murtunut!) ja sitten pidin sen illan kylmää siinä kädessä ja en pystynyt tekemään sillä yhtään mitään ja se oli tosi kipeä ja sormetkaan ei toiminu. Käsi turpos oikein kivasti siis tästä ranteesta ylöspäin sormetkin.. Ja seuraavana päivänä taas röntgeniin ja lääkäriin ym. Näkyvää murtumaa ei ollut mutta oli kuulemma mahdollista että jossain voisi olla pieni hiusmurtuma.. Mutta ne ihme luut tossa kämmenen toisella puolella.. niin siinä oli ne palleroluut mennä vähä päällekkäin.. Sain lastan käteen ja taas saikkua.. Kesti muutaman kuukauden kunnes kaikki kivut kädestä lähti.. Kiva jos jaksoit lukea! Parane pian jos et vielä ole parantunut!

  VastaaPoista
 77. Parane pian Tiia!
  ♥ Kamalan näkönen kyllä toi sun silmä. :(
  Paranemisia, jos et ole vielä parantunut!! :D

  Minäkin harrastan ratsastusta, olen itse alle 12 vuotias. Olen silti todella monta kertaa meinannut tippua hevosen selästä. Voi sua raukkaa :(

  VastaaPoista
 78. Yritähän parantua! Postauksia odottelen :-)

  VastaaPoista
 79. Voi toista... Kauheeta luulin eka että Voitto oli tehny ton mutta olisihan se vahinkokin voinut olla...Mutta paranemisia!

  VastaaPoista
 80. miulle ei oo käynyt mitään noin pahaa mutta on miullekin jotain sattunut.....no siis minä ratsastin pienellä ponilla mikä on "hieman" tuhma :(kun ratsastin ponilla hän säikähti ja sitten rupesi pukittelemaan ja tipuin poni tallasi mahani päälle ja lähti tallin eteen juosten (ratsastin siis kentällä)......sitten minä olin kisoissa ponilla Sisse :)no sitten kun menin maneesiin kun oli mun vuoro niin kun näytin merkin että olen valmis niin pilli soi ja minun ohja lähti kädestäni ja yritin ottaa mahollisen nopeasti ohjan takaisin ja sitten lähdin laukkaamaan ja hyppäämään esteitä ja alussa Sisse hyppäsi todella hyvin ja sitten kun menin 4:los esteelle Sisse kielsi ja menin uudestaan sitten hypätiin loputkin esteet ja melkein maali viivan eteen minä tipuin ja Sisse potkaisi minua selkään ja siihen loppu minun esterata sillä kertaa :( ja on minulla paljon muutakin

  VastaaPoista
 81. Ekana kun näin noi kuvat olin silleen "Mitä sulle on käyny"
  Luin tekstin ja olin,että autshh..
  Huomasin eka kerran ton sun silmän kun teit YouTubeen ne postivideot.
  Luin ne blogis uudet tekstit.Siinä kuvisa se ilmä oli ihan parantunu hyvin.
  Ihana,että toi sun silmä on jo parantunu. Va onko se kunnolla parantunu.

  VastaaPoista
 82. Auts! D: aika karseen näkönen toi haava.. PARANE (: !

  VastaaPoista
 83. Ratsastin eilen hevosella joka on saman näköinen kun voitto, mutta sillä hevosella ei ole tähteä!

  VastaaPoista
 84. Pikaista paranemista. Itselleni kävi yhden shettiksen kanssa pieni yhteen törmäys 2012 kesällä kun olin sen kanssa kentällä ja juoksutin sitä mun kaverin kanssa niin tuli päälle ja puri mua oikeeseen rintaan vieläkin arpi ja se on pysyvä. Sitten sen jälkeen menasi tulla samallainen törmäys mutta pääsin tarhaan pakoon :) Pikaista paranemista ! Tää tuli vähän myöhään mutta mutta kuitenkin

  VastaaPoista
 85. Pikaista paranemista! Kauheen näkönentoi silmä!!!

  VastaaPoista
 86. :( Voi hami!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 87. Kappas, mulla on saman kokoinen tikattu arpi samassa ohtaa :D

  VastaaPoista
 88. Mä kun luulin, että sait oikeesti turpaan :D

  VastaaPoista
 89. Hyyyii meinasin oikeesti pyörtyy kun näin ton kuvan!

  VastaaPoista
 90. Hui! Paranemisia. Mulle kävi melkeen samalla lailla. Söin kolussa ja terkka oli mun vieressä. Sitten silmissä pimeni ja seuraava muistikuva oli et olin koulun ruokalan lattialla ja terkka oli mun yläpuolella...

  VastaaPoista
 91. Hyi minkä näkönen! Onneks oot jo parantunut:)!

  VastaaPoista
 92. Voihan! Onneks ei käyny pahemmin. :)

  VastaaPoista
 93. voikkotehä kenkä postauksen

  VastaaPoista
 94. voi sua parane pian <3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 95. oi voi Kullä sitä sattuu jatapahtuu mutta itelle on vaan 2vuoden aika yks tippuminen jaloillee kaks viikkoa jalka sökönä mutta nytten onneksi kunnossa, ja tipahin isoimalta hevoselta kun tulin esteeltä :) onneksi kunnossa :) se oli pelottavaa

  VastaaPoista
 96. Voi ei:( paranemisiiii!<3

  VastaaPoista
 97. Hyi kauhee!
  Mulla on ollut kole tikkiä leuassa kun hypäsin mun ponilla ja se kielsi lensin kaulan kautta sen eteen ja tipuin ja mun poni (Aramis) juoksi mun yli ja en tajunut mitään ja hokki leuasta :D

  VastaaPoista
 98. Au! Voin kuvitella että sattui. Mitä sulle kävi?

  VastaaPoista
 99. Aloin lukemaan näitä vanhempia postauksia niin täytyy myöntää että nauratti kun täällä jotkut vieläkin on toivottellu pikaisia paranemisia - n. 8 kk tapahtuman jälkeen :D

  VastaaPoista
 100. APUAAAA!!!!! Kauheeta!! Ite varmaa kuolisin kauhusta nähdessäni ton "haavan"!!!!D: D: :/ DDDDD::::::::

  VastaaPoista
 101. Mä pyörryin joskus tallillilla hevosen selkään joka näytti Lilliltä mutta se oli Ronja

  VastaaPoista
 102. Mulla oli viime kesänä että kun aamulla heräsin omasta sängystä niin ihmettelin miks kun silmän luomi tuntuu niin raskaalta. Se oli turvonnu ja ihan punanen. Mitä lie silmään menny.

  VastaaPoista
 103. Kerran ko olin tallilla nii menin yhdellä tosi kiltillä hevosella ja olin tosi innoissaan koska se oli mun lemppari. Menin karsinaan varustamaan sen olin laittamassa satulaa kun silmissä sumeni. Seuraavat muistot on karsinassa makaamassa ja tunnin ohjaaja herättelemässä mua. Ovi oli kiinni koska hevosella oli tapana mennä heinille (jotka oli käyävällä) jos ovi oli auki. Olin siis pyörtynyt ja kukaan ei ollut tallissa (koska muiden tuntialisien hepat oli edellisellä tunnilla ja ne ratsastajat siä maneesissa) ope oli siis tullut katsomaan mikä kestää ja mäki minut maassa pyörtyneenä. Olin kolauttanut pääni seinään ja siitä oli tullut verta ja siihen sain sitten tikit. Kivasti hiuksussa yksi kalju kohta ja siinä tikit. Kyllä ne ihmetteli. En siis päässyt tunnille vaan menin sairaalaan päivystykseen ja pyörtymisen syytä ei teidetä. Pyörryin kerran koulussa mutta onneksi kamu oli mukana ja otti musta kiinni ennen ko kaaduin ja vei mut terkkarille. Ja siitä sit jälleen kerran sairaalaan :/ Mulla on aina äti mukana tallilla jos satun esim pyörtymään kun ratsastan. Sori kun ommentoin tän vuoden myöhässä mutta en ollu nähny tätä postausta viä

  VastaaPoista
 104. Joo, ehkä vähä sattu toi<3♥

  VastaaPoista
 105. paranemisia<3 oot paras!!!! <3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 106. Onko teidän jääkaappi heti siinä portaitten yläpäässä, vai miten olet voinut sitten tippua niitä? :D

  VastaaPoista
 107. auts parane pian Tiia!!:)

  VastaaPoista
 108. Aika kamalaa! sattuu varmasti. paranemisia Tiia:)

  VastaaPoista
 109. Oi voi D8 No juu onha mun siskolla ollu palovammakii viime vuonna,arpi näkyy vieläkii.
  Oot kyl parantunu luulisin c8

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.