#199 takajalat jumissa

torstai 29. joulukuuta 2011Moi! Toissapäivänä en päässyt postaamaan koska meilläkin oli ihanaakin ihananpi sähkökatko! Suurin ongelmahan hevosten kannalta on se että, meillä on oma kaivo, joten ei tuu vettä sähkökatkojen aikana. Onneksi oltiin varauduttu hyvin ja laskettu 5 ämpäriä vettä valmiiksi ;) Voin kertoa että oli erittäin mielenkiintoista tehdä ilta- ja aamutalli taskulampun valossa.. Karsinoidenkin siivous oli todella helppo kun oli vain yksi taskulamppu apuna, nytpä opitaan ettei pidä viivyttää karsinoiden siivousta iltaan asti :Dd

Mutta  nyt eiliseen. Taluteltiin aamula muutama kiekka kentällä ennen kun laitettin tarhoihin. Illalla sitten liikutettiin toisen kerran kunnolla. Laitoin ihan satulan selkään ja tällä kertaa turparemminkin, kun meinannut mennä ihan vallattomaksi Voiton suun aukominen kun ei sitä turpista ole ollut. Tekisi hirveesti mieli mennä ilman satulaa, mutta Voitto yleensä sen verran virkee ollu ja ottanu jos jonkinmoisia spurtteja. Ja sitten jos tipahdan ja Voitto pääsee irti ja alkaa juoksemaan, niin ei tee hyvää sen jalalle.


Kenttä oli aika huonossa kunnossa ja uran ympäristö oli jäinen, joten piti mennä joko pienemmällä kentällä uran sisäpuolella tai sitten ns. uran ulkopuolella. Kävelin pitkin ohjin ja huomasin heti et Voitto on toosi jäykkä takaa. Pinja sitten katto ettei onnu tai mitään, mutta töpötti ihan takajaloilla. Paikannettiin molemmat jäykkyys lonkkiin, mutta katsotaan nyt kun pyydetään hieroja käymään. Voitto verty hyvin jo siinä kun kävelin. Käveltiin joku 20min ja menin siitä ehkä 5min ihan ohjat tuntumalla ja "kunnolla".


4 kommenttia

 1. Moikka, laittelin youtubessa sulle viestiä tosta Sony Vegasin asennuksesta niin jos ehdit jossain vaiheessa vilkasta? :)
  (aattelin, että täältä sut tavottaa paremmin)

  -eevasd

  VastaaPoista
 2. Mikä on isoin este minkä oot hypänny voitolla ja jollain muulla?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - ää oon unohtanu vastata. Katoin vaan jostain youtube videoista ohjeet miten ladattiin :D

  Anonyymi - Voitolla 125cm on isoin mitä oon hypänny ja siitäkin jo aikaa melkeen vuosi :)

  VastaaPoista
 4. oot täydellinen. Sä ja voitto sovitti hyvin yhteen onkos sulla ig oot kaunis ja oot toisi hyvä ratstamaan tee joskus postivideo

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.