JOULUKALENTERI 23.LUUKKU

perjantai 23. joulukuuta 2011


Haluan kiittää näin joulun kunniaksi kaikkia ihania lukijoitani:) Olen ihan älyttömän tyytyväinen koko ajan kasvavaan lukijamäärään ja ihaniin kommentteihin. Negatiivisiä kommentteja ei ole oikeasti tullut kuin reilusti alle kymmenen ja ihmetteln sitä suuresti, mutta parempi tietysti niin!!

Nykyään on tosi ihanaa kun tulee monia kommentteja jokaiseen postaukseen ja se inspiroi bloggaamaan, joskus kun ei tee mieli päivitellä aattelen vaan että pakko se on teidän takia:D

 
Kommentteja on kiva saada, joten päätin nyt haastaa itseni kuten Riinakin, vaikkei tätä vuotta enään montaa päivää olekkaan. Aino ongelma on se, että blogger-tililläni ei voi kommentoida jossei kommenttikenttä ole ponnahdusikkunana tai sallittu nimimerkeille ja anonyymeill. Joten muuttakaahan kaikki bloginne, myös niin että voin kommentoida kirjautumatta sisään. Sen voi siis muuten muuttaa asetukset -> kommentit -> Ketkä voivat kommentoida? -> Kuka tahansa

"haastoin itseni kommentoimaan kaikkia lukemiani blogeja! Ainakin tämän vuoden loppuun pyrin kommentoimaan lähes jokaista postausta jonka luen - vaikkei mitään fiksua kommentoitavaa olisikaan, niin minulle ainakin tulee hyvä mieli kun vaan saan kommentteja :) Haastankin nyt kaikki muutkin kommentoimaan, vaikkei mitään asiaa olisikaan!"

ps. Olin muuten seuramme Kuor-Cupissa 11, joka oli suuri yllätys:)

13 kommenttia

 1. Vois haastaa ite itteni kommentoimaan kans kaikkiin blogeihin mitä luen, koska jää kovin vähäiseksi:D

  VastaaPoista
 2. Mäkin voisin haastaa ite itteni: D. Ja no onnee tosta sijasta, jos niin voi sanoo, mua se ei tosin yllättänyt yhtää vaikka oisitte ylempänäki ollu;)

  VastaaPoista
 3. ooo kiva toi kommentti juttu, itekki voisin haastaa itteni :D on aina niin kiva saada kommenttia!

  VastaaPoista
 4. Tiia - Ku olin ihan et wuuut?! ku näin sen. luulin etten ees oo koko listalla, ku en jotenki tajunnu ees et oon ollu nois Kuor Cup osakilpailuissa:D!

  VastaaPoista
 5. ihana blogi!! =) JATKA SAMAAN MALLiin!
  Hyvää Joulua & uuttavuotta! <3

  VastaaPoista
 6. Haastoin itsenikin, hieno haaste muuten! :) Tuntuu aina niin mukavalta saada kommentti!

  VastaaPoista
 7. Kiva blogi =)
  Hyvää joulua ja uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Moi!!! Millä ohjelmalle teet noi sun bannerit ja miten? :)

  VastaaPoista
 9. Onnea sijoituksesta! 11. on kuitenkii ihan älyttömän hyvä kaikista 53:sta!:)Hyvää joulua ja uuttavuotta sinne teille!

  VastaaPoista
 10. Mäkään en ennen voinu kommentoida muuta kuin näihin aukeaviin ikkunoihin, mut eilen muuttu niin, et onnistuu mihin vaan!

  VastaaPoista
 11. vielä siitä sun heppakakku jutusta !Voi ihana toi kakku :) Kertoisitko mitä aineksia tohon tarvittiin ihan tällee kirjallisesti ? :DD
  ja käviskö joku muuki ton pellavamössön tilalle ? :D
  toivon et vastaat :DD

  VastaaPoista
 12. suisse - Gimpillä ja nyt sitten harjottelun alla on photoshop. Gimp on ilmainen, että sen voi ladata suomen kielisenä netistä:)

  Erika - No siis omenoita, porkkanoita, kauraa ja sitte sen pellavan tilalle voi käydä prixit turvotettuna (en tiedä saako niit ees turvottaa mut tuli vaan mieleen :D) ja sitte joku lese. En oikeen muita siihen tilalle keksi..

  VastaaPoista
 13. hyvää joulua teillekin, kiitos ihanasta "joulukortista"! :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.