JOULUKALENTERI 22.LUUKKU

torstai 22. joulukuuta 2011


VOITON LOIMET

Hansbon ulkoloimi jossa n.100g täyte ja liukas sisävuori. Ostettiin tämä välikausi loimeksi ja käytetään kesällä huonoilla ilmoilla ja sitten syksystä + alkutalvesta ja sitten taas lopputalvesta + keväällä. En oikein osaa sanoa tarkasti millon laitetaan tämä loimi, mutta johonkin vajaaseen kymmeneen pakkasasteeseen asti, riippu sitten jos tuulee tai sataa kovasti ja niin laitetaan paksumpi. Tää pitää hyvin sadetta ja muutenkin istuu Voitolle hyvin (: Kuvassa vähän märkä kun just tulivat hepat ulkoa..

Hööksin toppaulkoloimi, joka ei sovi Voitolle yhtään malliltaan. Valuu taakse ja kuristaa kaulasta.. Muuten ollut hyvä, pitää sadetta hyvin ja on aika lämpimän oloinen. Tässäkin sileä vuori sisällä ja joku 400g täyte. Tämä on sitten muuten myynnissä, kun ei tarvita mihinkään ;)

Bucasin kuivatusloimi joka oli kyllä ihan myyjän mainospuheiden veroinen! Sanoi, ettemme tarvitse montaa fleeceä mukaan valmennukseen jos ostetaan tämä loimi. Ja totta on, tää hengittää niin hyvin ja siirtää hien pois loimesta niin pysyy pitkään kuivana, eikä tarvi olla vaihtamassa koko ajan uutta loimea. Tässä on myös tosi hyvä tuo etuosa on siinä on toppaus solkien kohdalla, niin ei paina valuessaan taakse päin. Tämä on kuulemma lämpimämpikin kun normaali fleece ja sileä pinja on helppo puhdistaa (: Käytetään tätä lähinnä valmennusten jälkeen, ulkoloimen alla, kuljetuksessa yms.

Kävelytysloimi joka on oikeasti Lillin. Tämä tuli itseasissa Lillin mukana kun ostettiin sen, mutta Pinja lahjoitti tämän Voitolle ja mulle (: Merkkiä en tiedä, eikä olla paljoo edes käytetty. Mutta kivan värinen ja näkönen.

Eurohunterin fleece joka tilattiin jostakin. Tilasin sitten harmaan, mutta ei se oikeen harmaa oo.. Ihmeellisen punertava. Tämä ostettiin siis vaan sen takia, että tässä on kaulakappale. Ihan kiva perusloimi ja tulee käytettyä eniten kuivatusloimena. Ei hengitä hirveen hyvin ja kaulakappale on liian löysä Voitolle, eikä sen takia oikeen meinaa pysyä ylhäällä.

Bucasin ulkotoppaloimi jossa 300g täyte. Kaulakappaleessa ei ostettaessa täytettä ollut, mutta äiti laittoi sinne sitten myös n. 300g täytteen. Tämäkin istuu Voitolle hyvin, kuten Buasin loimet yleensä. Kaulakappale on Voitolle vähän pitkä, mutta muuten tää on lähes täydellinen loimi(: Käytetään tätä sitten kun tuo Hansbon vihreä loimi on liian ohut.

Eskadronin kävelytysfleece joka ostettiin viime jouluna alennusrekistä. Lähinnä käytetään valmennuksissa alku- ja loppukäyntien kävelyssä. Kuivatusloimenakin tosi hyvä, mutta maharemmejä kun ei ole niin ei ole niin kätevä. Eskadronin loimet ollaan todettu jo moneen kertaan heti Bucasin kuivatusloimien jälkeen parhaimmiksi:)

14 kommenttia

 1. Minkä kokoinen on tuo myytävä loimi? :)

  VastaaPoista
 2. Tuo kävelytysoimi on samanlainen kuin meillä, me ollaan ostettu se Hööksiltä joskus pari vuotta sitten (:

  VastaaPoista
 3. mmmkey - 155 olisiko ollut :) Voin tarkistaa jos olet kiinostunut :)

  riikka - okeij :)

  VastaaPoista
 4. paljonkos olisi pyynti tuosta myytävästä loimesta?=)

  VastaaPoista
 5. "sileä pinja on helppo puhdistaa" xD

  VastaaPoista
 6. minkä kokonen ja paljon maksais toi yks loimi: )?

  VastaaPoista
 7. sileä pinja on helppo puhdistaa -mäkin nauroin tolle:D:D:D:D:D ja toi loimi nii jos se on 155 kokonen nii voisin olla kiinnostunu;)

  VastaaPoista
 8. 45e ja koko 155cm. Laittakaa säpöä, myydään ensisijaisesto niin, ettei tarvite postitella :)
  säpö: tiia.suomalainen@dnainternet.net

  VastaaPoista
 9. pääsenkö joskus ratsastamaan lillillä tai voitolla?

  VastaaPoista
 10. Toi kävelytysloimi on siisti .

  VastaaPoista
 11. Olisitko tota kävelytysloimea jiskus myymässä??

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.