#200 Suunitelmia ja unelmia tulevasta sekä muistellaan kulunutta kautta

lauantai 31. joulukuuta 2011

Moi! Päätin nyt kertoa teille vähän tulevasta vuodesta, suunitelmat ovat toistaiseksi aika auki, sillä pitää katsoa kuntoutuuko Lilli ja milloin Voitolla pääsee kunnolla treenaamaan ja lähtevätkö treenit sujumaan hyvin.


Palataan nyt kumminkin vielä vuoteen 2011. Olen itse edistynyt mielestäni todella paljon, saanut korjattua virheitä sekä opinut monen monta uutta asiaa. Voiton kanssa yhteistyö on parantunut ja Voittokin on oppinut pelastelemaan minun virheitä. Sileellä työskentely on parantunut huimasti, osittain varmaan oman kentänkin ansiota. Esteilläkin päästiin lähinnä henkisestä erikoiseste kammosta :)
Harvoin nähty virhe minulla nuo kantapäät, mutta näköjään onistuttu ikuistamaan tähän kuvaan :D


 Kilpailtiin 80-90cm tasolla ja joka kisoissa päästiin ainakin se toinen rata ilman hylkäystä. Sorsasalo on ollut meille Voiton ensimmäisistä kisoista asti epäonnen paikka ja jos oikein muistan niin missään muualla meitä ei kuluneena kautena ole edes hylätty, ei kun tulinhan minä Siilissä 90cm alas eli siitä hyl. Ensimmäinen metrikin päästiin aloittamaan sujuvasti ja hyvin, mutta sitten menin onneton tipahtamaan kun Voitto kielsi.. Muutamia ruusukkeitakin ollaan saatu, mutta ne ovat usein tulleet siitä "huonommasta" radasta. Eli ratsastuksellisesti olen ollut enemmän tyytyväinen siihen hitaaseen 0vp tai 4vp rataan. Voiton myötä olen myös ruennut arvostamaan siistejä ja hyvin onnistuneita ratoja, vaikka se yksi puomi olisi tullut alas tai sijoitus jäänyt saamatta.
Vuoteen mahtui myös muutoksia. Kuten estevalmentajan vaihtuminen. Uuden valmentajan kanssa on löytynyt yhteinen sävel ja paljon on taas tullut opittua välillä onnistumisien ja välillä epäonnistumisien kautta. Sitten vähän pienenpinä muutoksina mm. estekuolaimen vaihto.

Muutama valmennus jäi väliin impparin ja vähän pahemman haavan takia, sitten tietysti tämä leikkaus. Mutta muuten ei ole isompia takapakkeja ole ollut :)

Kiitos kaikille taustajoukoille ja lukijoille vuodesta 2011!

Sitten suunnataan katse tulevaisuuteen. Tarkoituksena olisi varmaan pikkuhiljaa siirtyä metrin luokkiin ja saada ennen kaikkea hyviä ja tasaisia ratoja. Muutama kilpailu vähän kauempana olisi suunnitteilla, jos Lilli on kunnossa niin mahdollisesti ypäjän kisaviikko. Sitten myöskin Lillin kunnosta riippuu se haetaanko poni- ja juniormeetingiin ypäjällä. Sen tarkempia suunitelmia ei tulevalle vuodelle ole :)

9 kommenttia

 1. koputa nyt äkkiä puuta että voitto pysyykin terveenä ! ;)

  puhun ihan kokemuksella, oma hevone ollu saikulla nyt 6kk putkeen (plus keväällä oli kuukauden), kun on selässä aika paha vamma... ja hevonen ollu mulla vasta vuoden :D

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti hepat pysyy terveinä :)

  http://team-n-l.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mä näin sun radan sorsasalon syyskisoissa!!!!!

  VastaaPoista
 4. Ootte kehittyny voiton kanssa ihan huimasti,kun oon kattellu vanhoja postauksia niin eron huomaa selvästi :)
  Ittekin oon ajatellut hakea juniorimeetingiin,mutta en kyllä usko että pääsisin sinne :D

  VastaaPoista
 5. hei ja tulkaa vaikka kattoon kalajoelle venetsialaisia, vähäniiku kesälomalle :D ois tosi kivaa nähä teitä :D

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa uutta vuotta teille ja hepoille! Toivottavasti molemmat tulis kuntoon täksi vuodeksi (:

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti kaikki suunnitelmat toteutuu (:

  Sulla on tosi kiva blogi! :) Aina ekaks tuun kattoo ootko postannu, ennen ku alan lukee muiden postauksia :D

  VastaaPoista
 8. mitkä koulaimet vaihdoit?:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ja tietysti itsestään selvänä toivon että heppa sekä kuski pysyvät terveinä :)

  Ja Voitolle vaihdettiin kumiolivii, ennen siis hyppäsin ihan perusnivelellä, mutta nyt vähän pehmeempi sitten suussa:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.