JOULUKALENTERI 1.LUUKKU

torstai 1. joulukuuta 2011

JOULUSIIVOUS


27 kommenttia

 1. Tää oli ihan mahtava!!! Nauroin tolle Pinjan väliohjelmalle :D Odotan jo innolla huomisen luukkua! :) Kuinka kauan teillä muutes meni tuossa siivouksessa?

  VastaaPoista
 2. Täysin samaa mieltä Ellun kanssa, tää oli ihan huippu ja seuraavaa luukkua odottelen ihan malttamattomana!!

  VastaaPoista
 3. Ai vitsit kun tekis mieli siivota oman ponin talli kans, muttei kehtaa kun se on vuokralla :D Jospa vaikka sen karsinan edes pesisin ja putsaisin sen juoma- ja ruokakupit oikein kunnolla + omat kaapit järkkäisin ^^

  VastaaPoista
 4. Ellu - meillä meni joku 5h? Pidettiin välillä ruokatauko niin en oo ihan varma (:

  ja kiitos muillekkin kommenteista !

  VastaaPoista
 5. Huippu! Seuraavaa luukkua odotellessa.. ;)

  VastaaPoista
 6. Hihii!! Voisinpa mäkin tehä noin. Sitten kun on pari(kyt) vuotta menny ja rahaa niin pitääkin tehä talli takapihalle ja siivota se aina talvisin ja kesäisin.
  Pidin todellakin tästä postauksesta! I love it!

  VastaaPoista
 7. Hah ihan superhyvä! :D ja tosiaaanki seuraavaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
 8. voi ei miten kiva video! ja tosi ihana talli teillä! (:

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä video =)
  Ja olette kyllä reippaita!! Vaikka tuntuu, et nykyään nuoret haluaa vain ratsastaa, niin te olette kyllä poikkeus!! Vaikka onhan se niinkin, että kun talli on oma, niin sen haluaa pitää siistissä kunnossa!!

  Viitsitkö vielä kertoa tuosta kottikärryjen purulaidasta? Onko se mitä materiaalia? Vois näyttää miehelle, että tekis mullekin tuollaisen! Meillä kun purut pitää hakea 300 metrin päästä =/

  VastaaPoista
 10. Luin tässä jotain blogia, jonka usimmassa postauksessa sanottiin että hän oli tilannut bannerin, kun hevostalli.netissä oli ollu joku ilmoitus ilmaisten bannerien tekijästä tai jtn.
  Sitten sen blogin banmnerintekijäksi oli merkitty voiceoffortuna ja siinä oli linkki tänne, eli teetkö siis bannereita tilauksesta tällä hetkellä? Yritin etsiä ilmoitusta vielä ht:neistä mutten löytänyt. Jos teet, voisitko mahdollissti tehdä minulle jos lähetän kuvia vaikka sähköpostilla? Vastaisitko sähköpostiini (ilona.puranen@gmail.com)

  Teillä on muuten ihanat hevoset :)

  VastaaPoista
 11. Ihana video! Ootte kyllä onnekkaita, kun oma talli pihas (: Siistiä tuli, ja seuraavaa luukkuu ootellessa :D

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kommenteista (:

  Outi - kai tuommosta tummaa vaneria ja sitten yhdistetty semmosilla millä laitetaan esim. hyllyjä seinille :D en osaa oikein tarmepia ohjeita nyt antaa, kun iskä se on on tehnyt meille :D

  Ilona - Juu minä se olen, mutta valitettavasti en enenpää ota kun tilauksia lähes parikymmentä jonossa.. Liekö edes saan kaikkia tehtyä.

  VastaaPoista
 13. me kans imurilla vedeltiin syyssiivouksessa kaikki ylimääräset pölyt ja purut :D onneks meillä on liukaspintasesta vanerista osa seinistä karsinassa, nii helppo puhistaa ne ettei tartte liotella kauaa! :D nyt vaa ois aika tehä uus seinien puhdistus. tosi kiva tää video, varmasti joka päivän luukun aukasen :D

  VastaaPoista
 14. Hyvä toi 1 luukku:)Mä toivoisin esim.huomiselle teidän heppojen päivä ohjelmaa esim jossakerrotte miten te tarhaatta,ruokitte,siivootte karsinan yms:)

  VastaaPoista
 15. tää oli ihan paras!!! ootan jo innolla muita luukkuja :DD

  VastaaPoista
 16. Mielettömän hyvä siivousvideo! =)

  VastaaPoista
 17. Pakko tunnustaa, että tää sun blogis + Pinjan blogi on mun ehdottomia suosikkeja! :----)

  Ja videot on parhaita!

  VastaaPoista
 18. aivan ihana, innolla odottaen huomista (:

  VastaaPoista
 19. Näitä teiän videoita on kyllä aina hauska katsoa (: Odotan innolla seuraavaa luukkua!

  VastaaPoista
 20. Kiitos kaikille kommenteista (: Toteuttelen varmaan nuo teidän toiveet aikanaan tässä joulukalenterissa ;)

  VastaaPoista
 21. ihana tää joulukalenterivideo <3 näitä lisää!!?:) nauroin kans tolle pinjan välikohtaukselle:DD mut tää on paras!

  VastaaPoista
 22. Ok, ei ihme että olet suosittu, kun teet niin hienoja bannereita (:

  VastaaPoista
 23. OOOI tää oli ihan huippu!!!!! Kylläpä mä ootan, että itekki pääsen siivoomaan kunnolla sitten tallia, kunhan valmistuu ja pääsee poni muuttamaan siihen! (=

  VastaaPoista
 24. mitä tuol voiton beaty roomin narus oli :D? siis siel kulmas ku vetäsit sormes äkkii pois sieltä:)? muuten tosi hieno blogi!

  VastaaPoista
 25. Oona - Lillin (siskoni ponin) beaty roomissa ja vidolla oli vielä siskoni enkä minä :D joomutta siis jotakin hämähäkin seittii tai semmosta (:

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.