Kuvakuulumisia viikonlopulta

tiistai 26. marraskuuta 2013


Moi! Edelliseen postaukseen tuli hirveästi kommentteja. Oli kiva lukea miksi jotkut eivät juuri koskaan kommentoi Syyt olivat kyllä ihan järkeviä ja melkeimpä samoista syistä jää itselläkin kommentointi muiden blogeihin melko vähäiseksi. Kommentointi jää usein siis laiskuuden, puhelimella lukemisen tai yksinkertaisesti sen takia, ettei vain keksi sanottavaa. Jonkin verran tuli teidän puolelta kritiikkiä siitä, etten vastaa kommentteihin. Valitettavasti minulla ei vain ole aikaa. Kesällä kun olin lomalla vastasin jokaiseen kommenttiin, välillä tuntui kuitenkin turhalta kirjoittaa repeatilla kiitosta. Aikaahan kyllä saisi järjestettyä, mutta se on eri asia mistä. Koulu- tai hevosjutuista en sitä voi ottaa, se on varmaan jokaiselle selvä. Ainot mahdollisuus olisi vastata kaikkiin kommentteihin, mutta postata harvemmin. Postauksen tekemiseen kun menee kuvaunmuokkauksineen noin tunti, kuten kommenttien vastaamiseenkin. Itse haluan kuitenkin postailla aktiivisesti, joten mielummin vastaan vain kommentteihin jotka vastausta vaativat. Elkää kuitenkaan unohtako, että luen kyllä ihan kaikki kommentit!

Vähän lisää vielä infoa, ennen kuin mennään varsinaisiin kuulumisiin. Hotelli ja junaliput on nyt varattu Helsinkiin. Olen siis äidin kanssa menossa Hippolan järjestämälle klinikalle,jossa oikeestaan kaikki mun lempparibloggajaat ratsastaa (Aada, Susanna, Sophia ja Oona). Niille jotka on tulossa pieni muistutus: Lippu klinikalle pitää ostaa ennakkoon. Lippuja voi ostaa Erika Hanhisuannolta osoitteesta erika.hanhisuanto@hippola.net. Ilmoita viestissä haluamasi lippumäärä. Jos ostat useampia lippuja, ilmoitathan kaikkien tapahtumaan tulevien nimet viestissä. Yhden lipun hinta on 13 €. Maksu suoritetaan pankkitilille, jonka numeron saa lippujen tilauksen yhteydessä.


Viikonloppuna oli taas niin mukavaa heppailla. Kaikessa rauhassa mentiin valoisan aikaan talliin. Siivoiltiin rauhassa, kuvailtiin ja vietettiin muutenkin aikaa hevosten kanssa. Ensimmäisenä otettiin Pinjasta ja Lillistä kuvia. Voitto seurasi sillä välin tarhassa iskän ja äidin sähkönviritystä. Silloin kun aidoissa ei ole sähköä Voitto nojailee ja syö lankoja. Heti kun napsautin sähkön päälle, pysysi se kaukana aidasta. Pinja heitti Lillin takaisin tarhaan ja seuraavaksi vuorossa oli Voiton ja minun kuvailua. Laitoin Voiton puolivalmiiksi tarhassa, jonka jälkeen mentiin pellolle ottamaan muutama kuva. Kuvat onnistuivat yllättävän hyvin, sillä Voitto poseerasi lähes koko ajan tosi nätisti.


 Pinja otti rakenne kuvankin, vaikka oletinkin sen  kuvaavan tässä mua ja Voittoa vähän lähempää. Karva on kyllä tosi sottasen näköinen. Kunhan klippaajan saikku loppuu niin sitten Voittokin pääsee eroon karvoista, jei! Huomasin, että arsinkin Voiton kaula on hirmu luikku. Ratsastuspohjien tullessa taas kuntoon pitää treenata nyt vähän isommalla vaihteella ja rankemmin. Kohta tulee hangetkin niin pääsee sinne revittelemään.

 "Mamiii en uskalla kertakaikkiaan hypätä tuon ojan yli."

 "Wihii uskalsin!"

 "Oujee täähän on siistiä, voitasko juosta ja hyppiä vähän lisääkin?!"

 "Hei mitä ihmettä, eikö me lähettykkä juoksee? Ja mitä sä siinä maassa kyykit?"


 Kentälle oli jäänyt melko paljon vettä ennen sen jäätymistä. Nyt se sitten muistutti melko paljon luistinrataa... Peltokin oli vielä viikonloppuna sen verran vetinen, että märkä lumi sai jalkoihin isot tilsat. Seuraavassa kengityksessä hepat saa onneksi tilsakumit. Menin ( tai siis jouduin menemään) tiellä, kun se oli oikeastaan ainot paikka missä pystyi ratsastamaan. Laukkailin ja ravailin edestakaisin meidän lähtiteitä. Kuvia ei valitettavasti ole enempää. Lilli nimittäin sai kohtauksen jäädessään yksin tarhaan ja riehui ihan urakalla.  Pinjan oli pakko ottaa se sisälle ja puuhastella sen kanssa, jotta se pysyisi rauhallisena. 

Olin jo lopettelemassa, kun Pinja oli päättänyt  Lillin kanssa tulla tielle mua vastaan. Lilli sitten päätti villiintyä, eikä siinä ollut tietenkään mitään Pinjalla tehtävissä. Poni laukkasi Voiton ohi, josta Voitto sitten villiintyi ja alkoi hyppimään  Lilli laukkaili hetken tiellä ja jäi sitten odottamaan, että Pinja tulisi sen hakemaan. Onneksi ei kulkenut autoja juuri silloin ja oli onneksi valoisaa, että autoilija olisi varmaan huomannut karanneen karvapallon..



138 kommenttia

  1. Voi vitsi ku Voitto on kaunis noissa kuvissa! Jään aina vahtaamaan noita yksinkertasia kuvia! :) Noi teidän yhteiskuvat on hirmu kauniita! Ja Tiia voi että oon kateellinen, oot niiin kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Yksinkertaisesti ihania kuvia! Repesin noille missä voitto pomppi ;D Kauanko olit ratsastanut, kun sait Voiton? Ja onko estesuitsilla ja meksikolaisilla mitään eroa? Mikä satula teillä on? Miksi hevosia klipataan? :) Oon lukenu tätä blogia kaks vuotta anona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole olemassa estesuitsia :D

      Poista
    2. Kiitos:) Olin ratsastanut n.7 vuotta, jos oikein laskin. En tiedä mitkä on estesuitset, joten en osaa sanoa:D Meillä on Prestigen Meredith -estepenkki. Klipataan, jotta kuivuisivat nopeammin ja jaksaisivat tehdä töitä paremmin kun ei ole kauhea karva hiostamassa.

      Poista
    3. Kiitos Tiia :) En tiedä mutta en viittiny laittaa tavalliset, laitoin estesuitset sitten xD Me ei klipata mun heppaa.

      Poista
  3. Oot taitava, mut olisi kiva jos olisi jännittävämpiä postauksia!

    VastaaPoista
  4. tosi nätti pari ootte voiton kanssa, kaikkea hyvää teille! :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia :D kiva postaus!

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus (:! Tippuks Pinja siis? :D

    VastaaPoista
  7. Täydelline postaus kuvien ja teksin puolesta!:)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja kuvia! Mikä sua inspiroi kirjoittamaan tänne blogiin näin usein? Koko blogisi on tosi kiva ja hyvin tehty! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Lukijoiden kivat kommentit ja onhan tää semmonen rutiini ja harrastus, jota tekee koska tää on kivaa.

      Poista
  9. Voitto on kyl tosi kaunis hevonen,varsinkin sen tumma väri korostuu kivasti lunta vasten! :)

    VastaaPoista
  10. Kannattaa korjata tuo virhe tuosta Hippola (isolla) -linkistä, Ruskeasuo on paikannimi ja tulee myös isolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippolaa ei kirjoteta isolla tuossa tapauksessa, koska heidän logossa Hippola on pienellä ja tuo on heidän logo. Mutta tosiaan toi Ruskeasuo isolla, muokkasin ton mainoksen vaan oikeaan kokoon en tajunnut ollenkaan lukea mitä siinä lukee..:D

      Poista
  11. Ihania kuvia! :)

    Muuten tein kesällä tän postauksen: http://lillivoitto.blogspot.fi/2013/07/paljonko-bloggaamiseni-vie-aikaa.html

    Ja sanoit silloin, että voisit tehdä samanlaisen, sitten kun koulut alkaa, et siitä näkis paljon se rajottaa sun bloggaamista, onko sitä tulossa, vai ootko unohtanut sen kokonaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tulossa, ajattelin toteuttaa kunhan normaali kouluarki taas alkaa. Tosin joulukalenterin aikaan en postaile normaalisti, joten menee ehkä ensi vuoden puolelle.

      Poista
  12. kiva postaus, mukava lukea näitä normikuulumispostauksiakin :)

    VastaaPoista
  13. Ihaia kuvia! Kaikkia tekstejä en kyllä jaksanut lukea.

    VastaaPoista
  14. Tosi ihania kuvia! :) joulukalenteriin vielä [jos puuttuu jtn], niin postaus Voiton näkökulmasta ois jees! :)

    VastaaPoista
  15. Himo hyvä postaus :)

    VastaaPoista
  16. Tiia oikeesti tää blogi❤❤❤ aloitin blogisi lukemisen ja videoiden tasan 11 kuukautta sitten :) enkä kyllä varmasti lopettakkaan lukemista! Ihan tosi Tiia sinä ja pinja... Te ootte ihan parhaita! Jatkakaa niin kauan kuin mahdollista ja niin vielä se piti kysyä et voiko kirjeitä lähettää vielä jos ei kaipaa vastausta?

    VastaaPoista
  17. ratsastatko siis itse klinikalla vai menetkö vain katsomaan? oon ihan pihalla näistä asioista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaisemmin infosin, että menen vain katsomaan kun niin pitkä matka kuljettaa Vote..:/

      Poista
  18. Sun postaukset on aina yhtä kivoja ! Ja on varsinkin kiva lukea kun om hyviä kuvia mukana! Tästä blogista tuskin löytyy hirveästi miinusta ! :) bannerikin on super hieno! Millä teet sun bannerit?

    VastaaPoista
  19. Äh harmi etten itte pääse kliniikalle :( !
    Mut näit postauksii jaksaa lukee aina :)

    VastaaPoista
  20. Votella tais olla hauskaa :D Ihania kuvia ♥

    VastaaPoista
  21. Tosi kiva postaus! Ainoa mikä häiritsee on se että hevosen tulisi olla rakenne kuvassa kuvaajan puolella olevat jalat auki ja taaempien kuuluisi näkyä sieltä välistä :) toivottavasti tajusit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tiiän, mutta ku en tienny et Pinja ottaa rakenne kuvaa niin en osannu asetella sitä:D

      Poista
  22. Ihana postaus :3 Nuo tilannekuvien kuvatekstit veivät juuri mielestäni voiton :D Ihania kuvia kumminkin! Ja siellä onkin jo paljon lunta! Täällä on vain hieman valkoista nurmikolla, mutta ruoho näkyy :O :D

    VastaaPoista
  23. Kentälle oli jäätynyt melko paljon vettä ennen sen jäätymistä.

    --> täh

    VastaaPoista
  24. Siis niiiin ihanaa postaus! Noi tilanne kuvat om ihan älytömän hyvin onnistuneita niinkuin muutkin! :O :)
    Millä muokkaat videos ja kuvas? :) kiitos jos vastaat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Muokkaan videot movie makerilla tai sony vegasilla. Kuvat muokkaan photoshopilla.

      Poista
  25. tänään esitin kipeää että voisin jäädä kotiin katsomaan sun videoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D eiköhän koulu kannata hoitaa ensin ja katsoa videot kun siihen on aikaa. :)

      Poista
  26. Kivoja kuvia! :) Etenkin noi "tilanne" kuvat oli tosi kivoja! :DD <3

    VastaaPoista
  27. Tosi kivoja kuvia. Ja muutenkin hyvä postaus. Tollaset kuvat on just hyviä :3

    VastaaPoista
  28. JES, 50 kommentoija, saanko keksin?

    VastaaPoista
  29. Te ootte kyllä Voiton kanssa tosi kaunis parivaljakko! :) ❤

    VastaaPoista
  30. Aivan upeita kuvia! :3 Nää kuvat on nyt ihania, ku niis on noi 'varjostukset' ! :) miten sait ne? :o

    VastaaPoista
  31. En ollut edellisessä postauksessa kommaamassa, mutta eihän se kivaa oo kun ei saa vastausta kovinkaan usein. Toisaalta ymmärrettävää kun on niin paljon kommentoijia, vielä hepat ja lukiokin.

    VastaaPoista
  32. Ihanat kuvat ja hyvä postaus! Hyvin kirjoitettu ja mahtava kokonaisuus! Tykkäsin paljon!

    VastaaPoista
  33. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  34. Kiva postaus ja kivoja kuvia, varsinkin noi Voiton riehumiskuvat :D

    VastaaPoista
  35. toi oli kyl hauska "sarjakuva" voitosta:-D

    VastaaPoista
  36. Ajattelin tulla kysyy tähän uusimman postauksen kommenttejen sekaan, koska täältä varmaankin huomaat tän nopeiten. Mutta siis, jos sulta tilaa bannerin, miten maksu tapahtuu ? :)

    Mutta tosi kiva kun tässäkin postauksessa oli paljon kuvia, näkee että oot käyttänyt vaivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksu tapahtuu tilisiirtona:) Hyvä jos vaivannäön huomaa!

      Poista
  37. Ooii <3 vähä voitto on söpöö <3 Hienot kuvat :D

    VastaaPoista
  38. Susta ja votesta saa niin hyviä kuvia, vieläpä kun on järkkäri ja hyvä kuvaaja siinä. Oma ylläpitoponi vaan nukkuu yhteiskuvissa :D

    VastaaPoista
  39. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  40. En jaksa yksinkertasesti kommentoida tänne enkä keksi sanottavaaa :p mut vote on ihanan näkönen noisss kuvissa ja onnistutte noissa kuvissa tosi hyvin! ja sit ku oon yleensä tälläsel pikku koneel eikä tää oo mun niin en osaa kirjaituu it omal käyttäjäl

    VastaaPoista
  41. Toi 10kuva on pelottava,näyttää että voitto tulee sun päälle! Ihania kuvia:) voitto on söpö ja sä kaunis:) harmi kun en pääse sinne hippolatapahtumaan mutta ei se paljoo haittaa mua kun sä et ratsasta siellä.

    VastaaPoista
  42. Ihania kuvia! :3

    Ootko muuten menossa Pinjan kanssa niille Hevoset-messuille Tampereelle 5.-6.4.14? Ehkä vähän aikaista kysyä, mutta toivottavasti ei haittaa. :D

    VastaaPoista
  43. Kiva postaus ja kivoja kuvia! (:

    VastaaPoista
  44. Ihania kuvia! Ja Vote on niiiiin huippusöpö ♥ Teettekö te nyt siis joulukalenteriin jonkun elokuvan? Ne aikasemmat on ollu tosi hyviä.

    VastaaPoista
  45. kiva postaus :)
    voitko tehdä joulukalenteriin tai muuten vaan sellasen videon missä on kaikkia erilaisia klippejä mis vaik peset satulan, teet ruoat, miten teet esim jonku "herkkuleivän" ja kaikkee tällasta mitä ei normaaleissa videopostauksissa usein tuu :)

    VastaaPoista
  46. Kiva postaus jälleen! (: jos päivä on menny huonosti niin päivän pelastaa sun ja pinjan blogin lukeminen(:

    VastaaPoista
  47. Tätä on varmasti kysytty teiltä usein mutta kysyn nyt vielä, että käytättekö talvella aina loimia?
    Ja mitä loimia missäkin tilanteessa? Sori oli pakko kysyä ihan vain mielen kiinnosta. :)
    Sitten vielä, onko Lilli tai Voitto karannut koskaan minnekkään kauemmas kuten vaikka lähtenyt kipittämään tietä pitkin? Sori tyhmät kysymykset, mutta toivottavasti jaksaisit vastata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytetään oikeastaan aina. Lilli on joskus ilman loimea ja Voittokin saattaa hetken oleskella ilman loimea ulkona. Sisällä ei käytetä, paisti sitten kun Voitto on klipattu. Nyt niillä on ihan ohuimmat toppikset eli n.150g täytteellä olevat :) Eivät ole koskaan meidän tontilta karattuaan onneksi poistuneet!

      Poista
  48. Kommentoin nytkin sitten, vaikka olenkin puhelimella :D en lukenut nyt noita kaikkia tekstejä, mutta kivat nuo voten temppuilu kuvat! :D taisit kaatua..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luen bloglovinin kautta ja siinä kun ei ole valmiin kommentointi mahdollisuutta, niin tuntuu usein hankalalle mennä kommentoimaan. Joo kaaduin:D

      Poista
  49. eikä, ihania kuvia sullakin täällä! wau! :)

    VastaaPoista
  50. Ihania kuvia ja siellä on jo lunta! :D

    VastaaPoista
  51. http://www.bloglovin.com/frame?post=1953908031&group=0&frame_type=fb&blog=3743865&link=aHR0cDovL3d3dy5vbGl2aWFsZWh0aS5maS9zdHJpY3RseS1zdHlsZS8yMDEzLzExL2hhdXNraW4tc2V1cmFwZWxpLw&frame=1&click=0&user=0 ootteko pelaneet tota toosi hauska peli kertookaa jos pelasitte :DDD

    VastaaPoista
  52. Haha! Hauskoja nuo Voten riehumiskuvat :D
    ja Tiia kiva asukokonaisuus, sopii ihan super hyvin noihin maisemiin ;)

    VastaaPoista
  53. Voisitko tehdä joskus mydayn kuvina niin että et muookkaisi kuvia yhtään? Minua ei siis haitta mitenkään vaikka muokkaatkin kuviasi, mutta ihan mielenkiinnon vuoksi haluaisin nähdä joskus sellaisen mydayn kuvina missä et muokkaa kuvia lainkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää haluun muokata kuvat:( Mut ehkä mä joku päivä teen jotain sen tapasta.

      Poista
  54. Haha repesin noille Voten hyppy kuville! :'D Tosi hyvä postaus! (:

    VastaaPoista
  55. Ihania kuvia<3 Voitto on super söpö noissa riehumis kuvissa:D

    VastaaPoista
  56. Muo naurattaa aina noi Voiton "sanomiset" :D

    VastaaPoista
  57. Haha vähä hyvä toi kuva missä voitto pomppaa :D Tee joskus postaus, ettet muokkaa ollenkaa kuvia, kato näkee et huomaaks kukaa xD ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä idea, mut en tykkää kuvista yhtää jos niitä ei oo mukattu ees vähän:(

      Poista
  58. Voisitko joskus vaikka ihan normi kuulumispostaukseen tai mihin vain kun laitat kuvan niin siihen viereen eka muokkaamaton kuva ja sitten se muokattu?:) olisi kiva nähä kuinka paljon muokkaat kuvia ku on niin hieboja ja hyviä :) toivottavasti ymmärsit mun selitykset :D

    VastaaPoista
  59. Tosi kiva postaus! En välillä vaan jaksa kommentoida yleensä en vain ehdi :/ Ja puhelimella on hankala kun niin kauheen paljon näit kommentteja täällä ni ei jaksa pyörittää :(

    VastaaPoista
  60. Vote ja Champpi on molemmat loistavii riehupellejä! En toi kuva on just loistava missä sä oot maassa ja Voitto kattoo sua silleen öö mitä :D

    VastaaPoista
  61. Eih unohdin kommentoida edellispostaukseen koska luin sen puhelimella ja puhelin on mullaki usein se syy miks kommentointi jää :D Sen kaa vaa on nii ärsyttävä näpyttää, eikä sit aina koneelle tullessaan muista koko kommentointia enää...

    Ihania kuvia tässä postauksessa, etenkii noi missä Voitto kiskasee sut mukaansa hahaa voi ei XD Votella on muute vähä semmone ponimainen pää ! ... tai no ainaki nois kahes kuvas, tossa mis se ei haluu hyppää ojan yli ja sit siin missä se hyppää :D Söpö !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on true ponipää ku se käyttää yleebsä cob-suitsia.. Samaa kokoa ku Lilli :DD

      Poista
  62. Meinasin kommentoida jo viimepostaukseen, mutta blogger heitti ulos, joten kommentti jäi lähettämättä..:/ Mutta siis itse en kommentoi juuri koskaan tähän blogiin sen takia, että sulle tulee hirveesti kommentteja ja kysymyksiä, joten jotku perus 'kiva postaus' kommentit tuntuu tosi turhilta. Vaikka vastaatkin lähes kaikkiin, niin laittamaansa kysymykseen on vaikea löytää vastaus muitten joukosta. Lisäks kommenttien määrää on saattanut vähentää ask, kun siellä on helpompi kysyä jotain yksittäistä asiaa:)
    Ja mäkin kannatan vaikka kalenteriin semmosta muokattu-muokkaamaton kuva juttua, ja vaikka ohjevideota (samanlaista mitä oot tehny gimpistä ja photarista) joko vegasin käytöstä, tai perus css koodien asentamisesta:)

    VastaaPoista
  63. Hyviä kuvia;) Ja ihana Voitto<3 Noi kuvat oli kivoja kun niitten alla luki mitä voitto Ajattelee. Voisit laittaa jatkossakin:);):) Tajusitko?

    VastaaPoista
  64. Vote on ihana ja kiva postaus!! :)

    VastaaPoista
  65. Ihania kuvia<33333333Mistä Voten satula on?

    VastaaPoista
  66. IHANA VOITTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3:):):)

    VastaaPoista
  67. Ihania kuvia ja kiva postaus;)♥

    VastaaPoista
  68. Hirmu kivoja ja ihanan yksinkertaisia kuvia! :)

    heh, edelliseen postaukseen viitaten niin pitäisi ehkä oikeasti kommentoida vähän useammin. Oon maailman huonoin kommentoija, vaikka tiedän, että kommentit merkkaa bloggaajille aika paljon. En tosin jaksaisi joka kerta kommentoida vaan sitä perus "kiva postaus, ootte parhaita!" - kommenttia. Mielummin kommentoin jotain sitten ihan ns. "asiaa". :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sä oot kyl just reipas kommentoimaa, tyylii joka postaukseen kommentoit:D!

      Poista
  69. Kuvista tykkäsin ihan kauheasti ja muutenkin mukava postaus. Oikeastihan mun piti kyllä sanoa jotain muutakin, mutta unohtui aika nopeasti ; D

    VastaaPoista
  70. Tosi kiva postaus! Nauratti kyllä aika lailla toi "Hei mitä ihmettä, eikö me lähettykkä juoksee? Ja mitä sä siinä maassa kyykit?" :D

    VastaaPoista
  71. Tosi kiva postaus ja nauroin noille kuvateksteille ja itsestään kuville :D Laittakaa sinne kentälle suolaa, sen pitäis auttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se auttaa pikku pakkaseen, muttei kyllä enään tälläiseen kun on jo luntakin:D

      Poista
  72. Ihania kuvia :) <3 Tää ei nyt mitenkää liity tähä postaukseen, mut kuin usein te käytte valmennuksissa? :) ja paljo ne suurin piirtein maksaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Käydään riippuen vähän viikosa niin 0-2kertaa. Ja raha-asiat ei kuulu tänne blogiin.

      Poista
    2. Voitto on niin hurmaava noissa kaikissa kuvissa

      Poista
  73. Tosi ihana postaus!♥ ja söpö Vote!♥ onko siellä jo paljonkin lunta? Täällä missä asun ei ole vielä yhtään! :( Ja meinaatteko hankkia joskus kolmannen hevosen vaikka Sinille? :) Shettis tois ihanaa vaihteluu teiän hevostalliin! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Sen verran kun kuvissakin näkyy eli ei tosiaan paljoo. Ei olla kolmatta suuniteltu.

      Poista
  74. Tosi kiva postaus. Ihanat noi Voten hyppelyt :D

    http://yhessataydellisia.blogspot.fi/

    ^ Uusi blogini

    VastaaPoista
  75. Ihania kuvia, tosi onnistuneita!

    VastaaPoista
  76. Tosi kiva postaus!♡:) ihania kuvia susta ja voitosta! Voitto on tosi kauniin värinen!<3:) Nauroin noille kuville varsinkin kun Vote pomppi =D Ite harrastan ratsastusta, ja oon vaan jotenki oppinu hevosista ja ratsastuksesta tosi paljon teiltä :D:) Ja rakastan tätä blogii !:)<3

    VastaaPoista
  77. Oi, ihania kuvia! Piti useaan kertaan katsoa, Voitto on tosi kauniin värinen!

    VastaaPoista
  78. Ihana postaus :) Ihana voitto <3

    VastaaPoista
  79. Pinja on aika vahva kun se jaks heittää lillin tarhaa XDDDDDDDD

    VastaaPoista
  80. Kiva postaus ja oot tosi kaunis!<3 :)

    VastaaPoista
  81. Aah! Toi Voitto on niin ihana hevonen ;) Käy kateeks, hehhe :D

    VastaaPoista
  82. ps. Millaista on olla hevoshoitajana? ;D

    VastaaPoista
  83. siin kuvas mis voitto nous pystyy sun takana, nii osuko sua selkää vai ei?

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.