Lokakuun kootut

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Keksin uuden kategorian tähän kuukauden suosikit postaus-sarjaan, jonka johdosta päätin hieman muuttaa nimeäkin. Nykyään nämä tulevat olemaan kuukauden koottuja ja koitan parhaani mukaan keksiä lisää kaegorioita, tuleeko kellekkään mieleen mitään kivaa ja mitä muutenkin pidätte näistä postauksista?

Uusi kategoria olisi tässä, lähes joka kuukausi tulee jokin aihe  pinnalle kommenttiboksissa tai keskustelufoorumeilla. Viime kussa aihe tulikin sitten ihan kunnolla pinnalle, onneksi blogissani on harvoin tälläistä älämölöä. Tässä linkki kalenterista kertovaan postaukseen, jos joku on sen ohittanut. Ensimmäistä kertaa elämässäni sensuroin blogin kommentteja ja päätin poistaa kyseisestä postauksesta kaikki kommentit, sekä hyvät että pahat. Postaus pongahti melko nopeasti blogihistorian toisiksi luetuimmaksi ja sen on lukenut seitsemän tuhatta ihmistä.

Olen etsinyt jo jonkun aikaa kivaa tummansinistä hupparia. HIHSistä sen sitten pongasin ja ahkerasti on tullut käytettyä. Oon muutenkin onnistunut hamstraamaan nyt melko paljon Spooksin vaatteita. Mitä kokemuksia teillä on kyseisestä merkistä?


Kesällä tämä paksu Eskadronin huppa on lähinnä lojunut muiden huopien alla, muta nyt kun kelit on viilentyneet eikä tunnu enää sille että Voitto läkähtyy tuon alle on yksi mun lempparihuovista päässyt taas käytöön. Tämä on vielä niin helppokäyttöinen, kun ei ole mitään tarranauhoja tai muita kiinikkeitä, sen kuin sujauttaa satulan alle.


Voitteko uskoa, että mun tämän kuun blogilöytö on täysin kouluratsastuspainotteinen blogi. Itsekkin ihan hämmästelin kun eräänä iltana luin pitkän aikaa postauksia ja huomasin, että täähän on ihan mielenkiintosta. Sophia päivittelee blogiaan todella ahkerasti ja on kiva kuulla miten hän treenaa ja kilpailee kahdella hienolla kouluhevosellaan. Käykääpä kurkkaamsaa, blogiin pääset tästä.





69 kommenttia

  1. tosi kiva postaus! tee näitä jokaisesta kuusta?:-)

    VastaaPoista
  2. Sophian on blogi on ihan huikeen kiva, ja ihmisenäkin se on oikein miellyttävä, kun joskus olivat yötä meidän tallilla:) Siitä blogista saa ihan uudenlaista inspistä treenaamiseen!

    Ja toi Spooks <3

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus vaikka vähän liian lyhyt.

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus mutta niin tosin vähän vaan lyhyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elina bongasin sut taas jälleen kerran täältä ;)

      Poista
  5. Kivoja nää kuukauden kootut- postaukset;)

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus, ja toi huopa vaan on niin ihana <3

    VastaaPoista
  7. asdfghjklöä Spoooks on iha huippu :) oon niin rakastunu sen vaatteisiin ja tekis vaan mieli hamstrata enemmän ja enemmän! D: Vaikka se vähän kallis merkki onkin, niin ei kuitenkaan sieltä kalleimmasta päästä, mikä on kiva. :)

    VastaaPoista
  8. Onko toi Spooksin vaatteet kalliita? :) ja tätä mun on aina pitänyt kysyä, mutta unohdan aina ! Niin, että ootteko miettinyt sitä, että ostaisitte Votelle koulupenkin? :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään halpoja, mutta halvempia kun esim. Kingslandin vaatteet :) Ei olla mietitty, kun ei ole oikein tarpeellinen,

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Vähän kiva tällänen hieman erilainen postaus. Ja tuo Sophian blogi on kyllä sairaan hyvä!
    http://edistysaskeleita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Eiks se oo bongasin eikä pongasin vai? Ei kyl välii!tosi kiva tällane ja lisää vaa!!:)

    VastaaPoista
  12. Et viitsisi muokata noita linkkejä normaaleiksi? Vaikea yrittää tunnisteiden perusteella lukea postauksia, kun ei "osu" linkkiin (se hyppää pois) ja tässäkin postauksessa tuo blogiteksti-linkki meinaa vähän hyppiä...

    Onhan se tyylikäs joo tuossa esim. "kommentit" -linkkinä, mutta muuten ei toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole mitään tollaista ongelmaa, mutta muutan sen kun kaikilla ei toimi näköjään samoin kun minulla seuraavaan ulkoasuun :)

      Poista
  13. Voisiks tehä sellasen estepostauksen, jossa esittelet sun lempiesteitä, mitkä on vaikeita ja mitkä hyödyllisiä? Tiiän et on jo toi estekalusto, mut sellane missä ois vinkkejä itelleki kotitreeneihi, kun hyviä ideoita aina kaivattais :) toivon tosiaan et voisit tehä sen kuhan vaan kerkiät!!

    VastaaPoista
  14. Ois kiva jos Sinilläkin ois blogi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä noin nuorella ei vielä kuulu olla blogia, ehkä siten vanhempana :)

      Poista
  15. Musta on huvittavaa, että jotkut voi sanoo sun postauksia lyhyiksi :D Ehkä on vaan totuttu että Tiia kirjoittaa pitkiä postauksia.. muiden blogeissa oltas sanottu ihan normiksi/pitkäksi :D videoissa vähän sama! :DD

    VastaaPoista
  16. Onko toi Sophia Sannan sisko? :) Jotenki vaan tuli mieleen kun alkaa s:kirjaimella kummatkin ja sama sukunimi :D Nää on oikeesti tosi kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät ole mitään sukua toisillensa. Aika yleinen sukunimi dudes hei... Onko iina peltonen sukua jukka peltoselle? No ei. Vähän typerä kysymys. Niin joo ja ps. Voisitte vaikka kysuä bloggaajalta itseltään..

      Poista
    2. Ei ole ainakaan sisko, koska Sannan tyttönimi ei ole Backlund. Muuten en osaa sanoa yhtään ovatko minkäännäköistä sukua:D

      Poista
    3. Sophia ei ole mitään sukua Sannalle:) Tässä muutama päivä naurettiinkin Sophian kanssa, kun senkin blogissa on kysytty sama kysymys monen monta kertaa:D
      Oli tosi kiva postaus:) Tämmöset hieman lyhyemmät postaukset on kans tosi kivoja:)

      Poista
  17. Voisittko vastata kommentteihin vähän enemmän? en tarkoita pahalla :)9

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä tarkotat vähän enemmän? Valitettavasti mulla ei oikein aika riitä kaikkiin kommentteihin vastaamiseen, jostakin on revittävä aikaa koulunkäyntiin ja hevosten hoitoon :)

      Poista
  18. Omg seison täss tiia suomalaisen vieres! Ootteks kateellisiii?:)

    VastaaPoista
  19. Voisko kuukauden suosikit- postaus sarjaan tulla semmone juttu, että joka kuukausi esittelisit jonkun uuden tai vanhan Voiton varusteen, ihan sillee tyylii: nää suitset tuli Lillin mukana ja on ollu tosi hyvät. Ja kerrot vähä enemmän :)

    VastaaPoista
  20. Tykkään hirveesti näistä suosikit-postauksista, varsinkin toi kuukauden kohu kategoria on tosi kivaa vaihtelua!(:
    Sä kun käyt paljon kisoissa ja mun käsityksen mukaan käytät usein turvaliiviä, osaisitko vastata; saako beta 2000 level 3 merkittyä turvaliiviä käyttää seura- tai alueluokissa, tai ylipäätään missään ulkopuolisissa?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa kyllä ulkoa vastata, liiton sivuilla varmaan lukee :)

      Poista
  21. Meidänkin hepalla on tollane huopa mutta vaan valko harmaa. Ja hyvä on!

    VastaaPoista
  22. et varmaan yhdessä postauksessa huomannut kommenttiani joten ajattelin laittaa sen tähän uudestaan:
    Onks sulla voitolle sellasta liikutuskalenteria? jos on voitko laittaa kuvan seuraavaan postaukseen :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On liikutuskalenteri, johon kirjoitan lyhyesti mitä tein esim. koulua, estevalmennus. Se on netissä google kalentereissa, voin joskus esitellä sitä tarkemmin :)

      Poista
  23. Toivon että voit vastata tähän... edes en kerro tai ymsyms tai linkki tai jotain..
    Miten saat tän sillain että tuolla ylhäällä on kulmat.. koskaa yleensä niinku simplessä on ympärillä ne mutta sulla ei.. vastaa ny hei :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on mallina simple, olen tehnyt nuo html-koodien avulla tai siis poistanut ne reunat :)

      Poista
  24. Tiedän ettei sinulle enää voi lähettää postia yms. mutta mistä sait sen osoitteen (oliko se nyt joku poste restante tai joku...)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen saa postsita pyytämällä sellaisen kaavakkeen:)

      Poista
  25. Kiva postaus ja voisitko tehä päiväni kuvina tai ihan norm videopostauksen tallipäivästä:)?

    VastaaPoista
  26. Postaus oli mielestäni hyvä, ehkä olisi voinut vaikka aavistuksen pidempikin olla ;) Mulle tuli sellainen idea, että kun sullekkin tulee kokoajan paljon esim. uusia lukijoita, niin tekisit sellaisen esim. "50 yllättävää faktaa minusta" -postauksen. En tiedä, tällainen idea mulle vain tuli, mitähän sinä tästä ideasta pitäisit? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiva idea, mutten ole varma keksinkö mitään kivaa siihen. Voin tietysti koitta:)

      Poista
  27. Vielä sitä, että kun en osaa yhtään käyttää tällasia sivustoja, miten liityn lukijaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla sivupalkissa on kohta Lukijat ja sen alapuolella sininen liity tähän sivustoon -painike. Siiä voi iittyä ja luoda google-tilin jossei jo omista:)

      Poista
  28. mitä ajattelit tehdä kun menet opiskelemaan ammattiasi, siis että minne Voitto menee ja kun muutat omaan kotiin tuleeko Voitto mukanasi, myytkö sen vai jätätkö vanhemmillesi?
    ja miten teillä riittää aika ja raha kahen hevosen hoitoon kun kuitenkin tulet vasta aika myöhään koulusta? :D

    VastaaPoista
  29. Ihana toi huppari! :) ja mäkin bongasin tuon saman blogin tässä pari viikkoo sitten, ja on vaikuttanut tosi kivalta :)

    VastaaPoista
  30. miksei Voitolla oo koulusatulaa, helpottaisi varmasti kouluratsastusta ja oma asento paranisi ja sen ylläpitäminen helpottuisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö että satulat ei ole ilmaisia ja kaiken lisäksi tykkään itse istua estepenkissä, joten en käyttäisi sitä kun kouluvalmennuksessa :)

      Poista
  31. saataisko käyttää yhtä samaa musiikkia mkä sulla oli yhdessä videossa? tarvittaisiin sitä kansainvälisyysprojektiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa ei voi kysyä lupia vaan musiikin tekijältä, osa mun vanhojen videoiden musiikeista tosin on luvattomia kuten vähän kaikilla:D

      Poista
  32. Ihana toi sun huppari! :) Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  33. Ihana toi huppari sekä muut "tuotteet"! :)

    Ja muuten olen miettinyt tätä jo pitkään, kun olen ajatellut tilata Sheinseidiltä ja Cubukselta jotain, että ajattelin kysyä että minkälaisia vaatteet ovat...? Ja, että minkä kokonen se one size on eli minkä kokonen suunnilleen suomen vaatteissa se on?

    Ja vielä, että Mukavaa loppu syksyä/alku talvea sinnekkin! ♥

    Terveisin. www.elukoitaaaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cubuksella on ihan normi varmaan mitä nyt oon niiden liikkeestä ostanut, Sheinsidellä melko pienet koot:)

      Poista
  34. Äää<33 taas ihana postaus ja ihana voitto ja tiia<33

    VastaaPoista
  35. ootte kyl niin söpöt yhes :)!

    VastaaPoista
  36. hyvä postaus! :) mistä ot ostanu ton eskadronin raidallisen huovan? se on ihana :o haluun samalnlaisen! :)

    VastaaPoista
  37. Ihana postaus! Zemppii!!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.