Salaiset sivustoni...

perjantai 3. tammikuuta 2014

Minulta kysytään usein, miten saan tehtyä sen ja sen jutun blogiini. Monet jutuista luonnistuu jo ulkomuistista perus html-koodeilla, jotka opin jo virtuaalitalli aikoina sekä koulussa. Kaikki ei kuitenkaan mene bloggerissa ihan yhtä simppelisti kuin virtuaalitallien jutuissa, joten paljon olen saanut apua koodiblogeista, joita löytyy oikeilla hakusanoilla netistä pilvin pimein. Varsinkin ulkomaalaisita löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia ja hienompia juttuja.
 Olen ollut melko huono jakamaan näitä vinkkejä teille, sillä olen sen verran itsekäs, etten mielelläni paljasta juttuja jotka olen itse isolla vaivalla etsinyt ja sitemmin toteuttanut. Tässä nyt olisi kuitenkin kaksi ulkomaalaista sivustoa blogin muokkaukseen ja viimeisenä suomalainen blogi, joka käsittelee bloggausta ja jakaa hyviä vinkkejä.

Simppeleitä ohjeita blogin muokkaukseen, sekä valmiita blogger-ulkoasuja.Linkki blogiin

HTML, CSS, JavaScript, PHP jnejne. Täältä löytyy aivan kaikkea perusasioista vaikeampiin juttuihin! Näitä on helppo soveltaa myös blogissa. Linkki sivustoon.

Ja viimeisenä blogi myös niille, jotka eivät pidä omaa blogia. Blogi käsittelee bloggausta, bloggaajia ja blogeja todella kivalla tyylilä. Linkki blogiin.


Above are a fewthe blog tips. Blogger codes and blogging tips etc. You will want to check out!

54 kommenttia

 1. tää oli hyvä ! :) itekkin aina etsiskelen netistä apuja blogin muokkaamiseen yms. täytyypä kurkata noi :D ja mun mielestä ei ole itsekästä jossei kerro millä mikäkin on muokattu, varsinkin jos on vaivalla etsinyt, itse en varmaan koskaan kertoisi :D

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta oon kolams kommentoia! Mut sit et kiva kun tämän tyylisiä postauksia tulee.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviä vinkkejä! Tuon Pink bubblen tiesinkin jo, mutta muut näyttävät vierailta. Täytyypäs käydä katsomassa!

  Kaninpäiviä

  VastaaPoista
 4. myös koodikielellä- blogista löytyy kaikenlaisia html-koodeja! :)

  VastaaPoista
 5. voisitko laittaa linkit nii et ne menee uudelle välilehelle?

  VastaaPoista
 6. Oikeesti! Kuinka alas voi vajota! Uutiskirje WTF!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä sä selität? ��✋

   Poista
 7. Tää oli tosi kiva postaus kun sai vinkkiä omaankin blogiin! :)

  VastaaPoista
 8. Pitää tsekata noi enkun kieliset.. jos oppis vähä samalla enkkua, tai ainakin luetun ymmärtäminen paranis!

  VastaaPoista
 9. Hyödyllinen postaus, jotenkin musta vain tuntuu, että tässä ei ollut ne kaikki....;) mutta oletko törmännyt kenties semmoiseen koodiapu blogiin kuin koodikielellä? Todella hyödyllinen ja suomenkielinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö postauksessakin mainita, että tässä pari? Ymmärrän Tiia, en itsekään välttämättä paljastaisi kaikkia, sillä hetken päästä törmäät taatusti samantapaiseen bblogin, kun joku haluaa matkia.

   Tuo koodikielellä on hyvä sivu.

   Poista
  2. Ei ollutkaan kaikki, mulla on näitä koneellani laskujeni mukaan 34..:) Olen häneltä saanut paljon apua ongelmiin sekä hän on antanut parantekuvinkkejä blogiini.

   Poista
 10. Tämä oli hyvä aiheinen postaus vaikkei minulla blogia ole mutta kuitenkin! Ja olen itse samanlainen että kun löydän jotain uutta hienoa en tykkää paljastaa sitä muille vaan pidän sen omana tietonani ;)

  VastaaPoista
 11. Tämä oli hyvä aiheinen postaus vaikkei minulla blogia ole mutta kuitenkin! Ja olen itse samanlainen että kun löydän jotain uutta hienoa en tykkää paljastaa sitä muille vaan pidän sen omana tietonani ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos tiedoista !!

  VastaaPoista
 13. Osaisitko auttaa eräässä asiassa? Kun kirjaudun blogiini, siihen tulle "error" ja sitten kun klikkaan "ok" tai rastista, niin pääsen blogiin. Mutta esimerkiksi ulkoasua en pysty muokaamaan. Siihen tulee "virhe". Ei ole pakko auttaa mutta toivoisin sitä koska en osaa tehdä asialle yhtään mitään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa kyllä auttaa, ikävältä kuulostaa:/

   Poista
 14. minkä nimistä virtuaalitallia oot pitänyt? ihan mielenkiinnosta :D

  VastaaPoista
 15. Kiva postaus!:) Paljon sä annat Votelle yleesä heinää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti mittaa meillä
   heinät joten en valitettavasti tiedä:)

   Poista
  2. Anteeks?? Sä liikutat voiton muttet tiedä paljonko se saa heinää??

   Poista
  3. Miten se vaikuttaa asiaan, että liikutan sen? Äiti on heinämäärät päättänyt ammattilaisten kanssa Voiton liikutuksen määrää ajatellen:)

   Poista
 16. Mistä lataat Iphoneen taustakuvat?:D Pakko kysyä, kun en oikein vastausta löytänyt.

  VastaaPoista
 17. Mikä malli sulla on nyt tässä käytössä? Onko sulla joku valmis, vai?

  VastaaPoista
 18. Kiitti vinkeistä ja tosi kiva postaus

  VastaaPoista
 19. Must ei oo yhtään itsekästä olla kertomatta miten saa näitä blogiin! Kaikki kumminkin löytyy netistä jos jaksaa nähdä vaivaa niiden eteen. :) Mut tosi kiva postaus ja oli aika hyödyllinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se mun mielestä itsekästä, jos monet (!) kysyy, että "mistä?!", mutta sitten on vaa "en kerro:):)".... kypsää!!

   Ja naurahdinpa, ettei Tiia linkittänyt KOODIKIELELLÄ -blogia, hän kun on jopa sieltä käyny kysymässä kritiikkiä bloginsa ulkoasusta.:)) Huomaan myös, että monet elementit, mitä tässä blogissa esiintyy, on hyvin todennäkösesti otettu sieltä blogista ;)

   Poista
  2. Sen blogin lisäksi en maininnut niitä 30muutakaan, mitkä löytyy kansioista ;)

   Poista
  3. + oletin aika monen tietän sen, suosittu ja suomenkielinen. Halusin linkittää näitä vähän erikoisempia:)

   Poista
  4. Oon ihan samaa mieltä anonyymin kanssa:-D hahah vittu oot säälittävä tiia

   Poista
  5. mulle ainakin myös tuo koodikielellä oli ihan vieras, vaikka oon blogannut 2vuotta

   Poista
  6. Mitä ihmeellistä on jos en juuri kyseistä blogia julkaissut? Enhän mä niitä kymmeniä muitakaan julkaissut ja isoimman avun olen näistä julkaisemistani saanut, vaikka koodikielellä bloggaaja on mua henkilökohtaisestikkin auttanut:)

   Poista
  7. Jokainen osannee sen verran nähdä bloginsa eteen duunia että etsii apubloginsa itse. Tiia helpotti asiaa jonkun verran, ei kukaan halua kaikkia niksejään paljastaa. Eikä siinä olisi mitään järkeäkään.

   Poista
  8. Oon samaa mieltä tiian kaa! ;)

   Poista
 20. Hyvät vinkit ja kiva idea postaukseen:D

  VastaaPoista
 21. Kivoja vinkkejä :)

  VastaaPoista
 22. Kiva postaus ja koska Pinja päivittää sen blogia? ;)

  VastaaPoista
 23. Ömm, tuota ensimmäistä ei ole päivitetty melkein kolmeen vuoteen :D vähän vanhentunutta tietoa siellä.. taisit antaa sellaiset jämät pohjalta :D :D ku oli pakko jotai sanoa :Ddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haittaako se jotain ettei ole päivitetty kolmeen vuoteen? Monet jutut tuolla toimii edelleen! Kuka mua on pakottanut näitä vinkkejä antamaan? Jos haluat itse etsiä "parempia" niin eikun etsimään ;)

   Poista
 24. Tämä ei liity postaukseen, mutta kysyn tätä nyt sinulta koska luen aktiivisesti blogiasi. Onko Lillillä terveydessä jotakin vikaa tai tehty jokin löydös, vai miksi se ei ole enää niin aktiivisessa käytössä? Eihän se ole edes vanha vielä. Tätä on kyllä varmaan kysytty jo useaan otteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varsinaista vikaa sillä ei ole, todennäköisesti vain paljon hupänneellä ponilla tullut kilometrit täyteen eikä enää huvita:)

   Poista
 25. Tästä postauksesta oli minulle paljon hyötyä, koska en ole itse löytänyt blogilleni mitään sivustoa, missä olisi neuvoja :)

  VastaaPoista
 26. Itse oon monesti käynyt pink Bubblessa mutta noita muita en oo aikasemmin nähny...

  VastaaPoista
 27. Okei, en tiennyt noista mitään;) kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.