Arvonta!

maanantai 26. toukokuuta 2014Arvonta suoritettu! Kaksi lippua klinikkaan sisältävän paketin voitti jennakoivisto@hotmail.com ja itselleen lipun klinikkaan voitti oona.loimulahti@gmail.com Voittajiin ollaan yhteydessä pian!

 Kuten olen jo aikaisemmin kertonut lähdemme Voiton kanssa ensi viikonloppuna Hippolan esteratsastusklinikkaan Kauniaisiin, siitä voit tarkemmin lukea tästä postauksesta. Klinikka pidetään Peikin tallilla Kauniaisissa 1.6. klo 11-15. Muista varmistaa, että pääset paikalle ennen osallistumista.

Vuorossa olisi siis Hippolan kanssa yhteistyössä järjestetty arvonta, jossa palkintona on yksi  lippupaketti, joka sisältää kaksi lippua ja yksi yhden hengen lippu. Voittajia valitaan siis kaksi ja valinta tapahtuu arpomalla.

OSALLISTU NÄIN
1. Kerro kommentissa miksi juuri sinun pitäisi voittaa liput ja päästä katsomaan klinikkaa.
2. Muista kertoa myös sähköpostiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden.
3. Toivottavaa olisi, että osallistujat tykkäisivät blogin sekä Hippolan facebookista 
tai seuraisivat minua sekä Hippolaa Instagramissa


Osallistua voi nyt heti ja arvonta päättyy tiistaina 27.5 klo 20
Arpaonnea!
                                                                 

58 kommenttia

 1. Heippa! Minusta olisi todella kiva päästä edes johonkin klinikkaan tai messuille, sillä tällä hetkellä ei ole varaa ostaa lippuja eikä mitään muutakaan ylimääräistä, Olisi kiva nähdä sinua ja muita bloggaajia siellä sekä ostaa jotain mihin rahat riittävät! :)

  En ole koskaan voittanut mitään arvontaa, mutta toivottavasti edes joskus voittaisin.
  Kiitos sinulle jos luet tämän :)

  Sähköpostini: sarakukkonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan käynyt ratsastus klinikoissa ja Se olisi varmasti upea! Kokemus!<3
  tykkään molemmista Facebookissa ja seurailen innolla mitä tuleman pitää.
  sähköpostini on : taralyydia@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olisi mielenkiintoista päästä katsomaan klinikkaa, kun en koskaa ole pääsyt katsomaan.

  Sussu.vesterinen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Moi! Osallistun arvotaan.
  -Miksi? Koska olen vain tallirotta, en tee muuta kun pidän hevosille rentoja maastopäiviä, treenejä ja kisaan, enkä pääse koskaan katsomaan minnekkään koska olen aina mukana jossain jos ei mukana kilpailemassa niin kuvaajana/toiminhenkilönä. Olisi ihan unelma päästä jonnekkin ihan vain istua katsomossa päästä kuvaamaan ja tsiigaa muita esteratsukkoja sekä suosittuja bloggaajia ''livenä'' muuta kuin netissä, facebookissa ja hippolan sivuilla.

  fahlertia@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Heippa! En ole päässyt mihinkään klinikkaan tai vastaavan ja intoa kyllä riittäisi. Olisi hienoa nähdä sinut ja Voitto siellä ja muita bloggaajia kanssa. Ja ostaa jtn mihin rahat ehkä riittäisi. :) Kiitos sinulle jos lukaset tämän. :)

  VastaaPoista
 6. Ylempään siis sähköpostiini vielä:
  olivia.kanerva@suomi24.fi.olen siis sama anonyymi. :)

  VastaaPoista
 7. Olisi mukava päästä katsomaan klinikkaa, vaikkei esteratsastus olekaan päälajini. Haluaisin kuitenkin oppia lisää katsomalla, koska esteet ovat harrastuksessa mukana yhtälailla. Olisi myös muutenkin kiva päästä katsomaan tuollaista klinikkaa, koska ikinä sellaiseen ei ole tullut päästyä ja rahatilanne valitettavasti ei anna myöden. Olen seurannut noita kaikkia jo pidemmän aikaa, joten uudestaan on vaikea ruveta tykkäilemään ;)

  eyrhas@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kaikki ratsastusjutut ovat erittäin kiinnostavia, ja oppimisen kannalta tuo olisi hyvä ja hyödyllinen kokemus. Teitä bliggaajia olisi kiva nähdä, ja valmentajia myös!
  Myös jonnekin klinikkaan tai messuille olisi ihana päästä!:)

  Seurailen molempia Instagramissa :)

  eerika.bonken@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on kauan jo pitänyt käydä katsomassa jotain klinikkaa, ja esteratsastus olisi unelma! Itse en ole niissä vielä käynyt, koska rahatilanne ei oikein suostu yhteistyöhön oikeen. Olisiaivan unelma nähdä teidät suositut hevosbloggaajat-ja vieläpä livenä. Ihan oikea unelmien täyttymys olisi nähdä Tiia hyppäämässä ihanalla Voitolla. Esteratsastus on mun lempilaji ratsastamisessa!

   ansapajatie@gmail.com

   Poista
 9. Kaikki esteratsastus jutut on kivoja ja niistä oppii itsekin. Se on hyödyllinen ja on yosi kiva nähdä teitä bloggaajia livenä. Ja valmentajat on kivoja. En oo instagramissa joten en voi seurata, mutta kattelen tosi paljon hippolan blogeja ja sun!

  lollupop@outlook.com

  VastaaPoista
 10. Mitä meinaa kaksi lippua sekä yksi yhden hengen lippu? Eli siis kolme lippua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis palkintoja on kaksi, eli yksi voittajista saa kahden hengen lippupaketin ja joku toinen voittajista yhden lipun. Sanoinko ton jotenkin epäselvästi tossa, koitan muotoilla sen selvemmäksi jos osaan..:)

   Poista
 11. Ei liity postaukseen, mutta katoin teidän molempien room tour videon niin mietin että onko sulla ollenkaan mattoa huoneessas ja että oliko se Pinjan videon loppuosa suunniteltu vai tiesikö Pinja ett oot siellä kaapissa? ;) Ne videot oli mahtavia! :D

  VastaaPoista
 12. Hippolan klinikkaan olisi tosi mukava päästä vaikkapa parhaan kaverin kanssa. Tykkään älyttömästi käydä tapahtumissa ynnä muissa hevosiin liittyvissä. Esteratsastus on kiinnostavaa, enkä ole koskaan vastaavassa tapahtumassa käynyt. En myöskään kovin usein heppatapahtumiin pääse, joten tämmöinen piristäisi kummasti arkea. :)

  Oon tykännyt sun blogin fb sivusta sekä Hippolan fb sivusta ja seuraan sua instagramissa.

  pinskuh99@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Veisin kaverini pitkästä aikaa katsomaan hevosia. Hänellä on välilevyn pullistuma, eikä itse tuskin pääse enää koskaan hevosen selkään. Olisi kiva päästä viemään tähän tapahtumaan, kun muut ovat muuten aika kalliita. Kaikkia muita seuraan, mutta en hippolan instagramia.

  chenatah@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Olisi todella kiva ja varmasti opettavainen kokemus päästä edes katsomaan ratsastus klinikkaa! En ole aikaisemmin käynyt tälläisissä tapahtumissa ja kerta Se on ensimmäinenkin!:)
  elli.hagstrom123@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Olisi mahtava päästä seuraamaan klinikkaa ja näkemään sinut ja voitot livenä. En oo ikinä olly missään klinikoissa jne joten haluaisin.. :)

  Camilla.Rasanen02@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Olisi kiva päästä näkemään teitä bloggaajia livenä ja näkemään voitto ;) ja en ole ikinä ollut millään klinikalla tai hevosmessuilla yms joten olisi mahtava juttu päästä tuonne klinikalle :) ja lisäksi rakastan esteratsastusta ja haluaisin oppia siitä lisää.

  Seuraan sinua ja hippolaa instagramissa :)

  S.posti : venla0001@gmail.com

  VastaaPoista
 17. moi. minäkin toivoisin pääseväni tonne kun olisi kiva tutustua Tiiaan,ja kun en ole koskaan ollut missään messuilla, joten toivon pääseväni edes joskus jonnekkin tommosiin

  sähköposti: helmihertta03@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Olisi suuri apu jos esim klinikalla opetetaan hevosjuttuja, sillä olen vasta saanut ekan hevosen niin voi saada hyviä vinkkejä. Kun on vielä nuori hevonen mulla.
  Klinikasta voisi olla siis vinkkejä minun hevosarkeen

  jemina.yrttiaho@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Moi!
  olisi kiva päästä esteklinikkaa seuraamaan koska en ole, koskaan ollut missään messuilla ,ja olisi kiva tutustua Tiiaan(: joten olisi kiva päästä sinneXD

  sähköposti: helmihertta03@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Olisi ihan superihanaa nähdä sinut ja Voitot livenä! Olen teidän fani! En ole aikaisemmin käynyt klinikoilla, ja haluaisin saada kokemuksia tällaisista erinlaisista valkuista, klinikoista, tms.
  Blogisi on mahtava, ja osaat kertoa siitä juuri oikealla tavalla.

  @: olga_odessa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. Minä käyn vain harvoin tunnilla joten haluasin käydä klinikalla ja oppia lisää. :)
  roosa.hirsimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Seuraan blogiasi aina innolla, ja olet esikuva minulle ratsastajana. Kun mahdollisuutta ei ole päästä tuollaisiin tapahtumiin matkan ja rahan puolesta, olisi minulle paljon saada tuollainen lippupaketti perheelleni :)

  mette.maaria@hotmail.fi

  VastaaPoista
 23. En oo koskaa käyny, mutta haluisin saada neuvoja erinlaisiin hyppytekniikoihin ja esteen lähestymiseen oikein.
  tykkään molemmista facebookis ja seuraan molempia instassa :)

  Marikatoi92@gmail.com

  VastaaPoista
 24. aino.iituli@gmail.com

  Pääsen harvoin tälläisiin tapahtumiin, sillä asun Pohjois-Suomessa, missä niitä ei juurikaan järjestetä :/ Toivoisin lisää hevosen luontaiseen käsittelyyn liittyviä tapahtumia :)

  VastaaPoista
 25. Ikinä millään klinikalla en ole ollut niin kokemushan Se olisi! Itsellä on ollut pientä este pelkoa joskus (kun kouluratsastaja olen) niin olisi aivan mahtavaa nähdä kun ammattilaiset hyppää ja ehkä pelko jopa vähän lievittyisikin:)

  seuraan jo kaikissa noissa!

  jennipor@live.com

  VastaaPoista
 26. Olen ollut jo kouluratsastus klinikassa, mutta olisi todella mukavaa päästä nyt seuraamaan hyppäämistä! Kuten sinun ja Heidin, ja muiden. Olisi huikeaa päästä näkemään ammattilaisten hyppyjä sekä oppimaan jotain uutta, sillä itse en ole kovin korkeaa hypännyt.

  Seuraan kaikissa! :)

  thepassofani1@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Moikka!

  Olisi kiva päästä osallistumaan klinikkasäätiö koska en ole ikinä ollut edes katsomassa klinikkaa tai estevalmennusta. Sekä myös olisi kiva nähdä teidät muuten kuin vaan videolta ja heposet myös!

  ria.susanna@kolumbus.fi

  En omista fb tai instaa, mutta kattelen sun insta kuvia sun toisen blogin linkistä ja tykkään kuvista!

  VastaaPoista
 28. Hei! En ole ollut ikinä missään tuollaisessa ja ratsastelutkin ovat vähemmällä. Olis mahtavaa päästä kattomaan sua ja muita bloggaajia :)
  roosajh@gmail.com

  VastaaPoista
 29. En ole koskaan ollut seuraamassa klinikkaa, koska matkakin on jo niin pitkä, että sillekkin tulisi hintaa jo jonkin verran. Joten en ole malttanut maksaa lipun hintaa & matkaa, vaikka se ei nyt mikään ihan älytön hinta olisikaan.

  milja.husu@gmail.com

  Olen tykännyt molemmista Facebookissa ja seuraan sinua instagramissa. :-)

  VastaaPoista
 30. Seuraan kaikkia hippola blogeja ja tykkään katsoa ratsastusta kun joku oikeasti kokenut valmentaja antaa neuvoja ja poimia samalla itsellekkin vinkkejä omaan ratsastukseen. On kiva nähdä bloggaajat muutenkin :)

  heikkinenanu@hotmail.com
  Olen tykännyt sivuista ja seuraan ig!

  VastaaPoista
 31. Moikka. Olen todella innostonut klinikasta, olisi todella kiva päästä katsomaan kun joku ammattilainen antaisi vinkkejä omaankin ratsastukseen. Jos pääsisin katsomaan klinikkaa niin voisin oppia uusia asioita ja olen siitä todella innostunut.
  Sähköpösti: aada_ahonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 32. Moi!
  Olen todella kiinnostunut kuulemaan näiden "korkeampien" tahojen valmennustyylejä sun muita. Rakastan kuvaamista, joten kamera pääsisi klinikalla kovaan käyttöön! En ole ikinä ollut eteratsastusklinikalla, joten se olisi hieno kokea! :)
  juliana.hakkila@gmail.com
  Olen tykännyt molemmista Facebookissa ja seuraan sinua instagramissa.

  VastaaPoista
 33. Hei, olen kiinnostunut esteratsastuksesta, vaikka en paljon ole hypännyt, ja tuossa olisi loistava mahdollisuus siihen tutustua!
  Antsupony200@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Moi! Olisi kiva päästä katsomaan sua ja Voittoa radalla. Ei ole koskaan arpaonni suosinut minua, joten nyt olisi taas mahdollisuus:) Itselläni on pitkittynyt hirveä astma joka tuo kuumetta, päänsärkyä ja yskää, joten en hirveästi reissaile minnekkään jos tämä tapahtuu! Seuraan sua ja hippolaa instagramissa:) Harrastan itse ratsastusta ja haluaisin itse oppia lisää ja päästä katsomaan livenä esteratsastusta!

  S.POSTI: ennile@suomi24.fi

  VastaaPoista
 35. Minun pitäisi päästä siksi, että en koskaan ole käynyt hevostapahtumissa mm. Horse showssa, apassionatassa, hevosmessuilla ym ym ym... Ja en myöskään tule koskaan pääsemään sellaisiin koska yksinkertaisesti liian kallista meidän budjettiin :/ joten olisi tosi mukava päästä edes esteklinikkaan! Lisäksi esteklinikasta myös oppisi itsekin jotain ym.. :) Lisäksi arpaonni ei koskaan suosi minua, joten päätimpä taas kokeilla :)

  Tykkään, ja seuraan kumpaakin!

  Saana.paakkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Olisin todella hienoa päästä katsomaan klinikalle monia upeita parivaljakoita, varsinkin teitä Voiton kanssa. Tarvitsisin myös paaljon neuvoja oman hevoseni kanssa, josta yritän saada parhaani mukaan jonkun sortin esteratsua.

  areeenax@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Tällä hetkellä ei oikein olisi varaa ostaa lippua sinne klinikkaan vaikka haluaisinkin paljon nähdä bloggaajat sekä saada uusia ideoita ratsastukseen. Tykkään molemmista facebookissa ja seuraan molempia instagramissa.
  oona.loimulahti@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 39. Haluan päästä näkemään erilaisia estetehtäviä ja haluan kuulla vinkkejä jotka voin toteuttaa omassa ratsastuksessani. Haluaisin myös nähdä erilaisia bloggaajia, muita ratsastajia, estetehtäviä ja miten valmistella hevonen esteille. Sekä osa ratsastajista tulee kaukaa ja haluan myös kunnioittaa sitä tulemalla klinikkaan!

  VastaaPoista
 40. Pitkästä aikaa, olisi ihanaa päästä katsomaan esteklinikkaa, myös tuttuja naamoja onkin siellä klinikassa mukana, mm. Aada ja Champ jotka haluaisin ehdottomasti nähdä. Kumminkin esteratsastus on minunkin pääharrastuksena, joten pääsisin varmasti saaman hyviä vinkkejä oman tasoisista ratsastajista ja ratsukoista heitä seuraamalla. Tykkään Hippolasta facebookissa ja seuraan sinua kanssa siellä.

  tiia97@windowslive.com

  VastaaPoista
 41. Ainiin ja sähköpostiini on Tiia siihen Liisa nimimerkin kommenttiin liisa.hamalainen@live.com

  VastaaPoista
 42. Hei! Olen kiinnostunut esteratsastuksesta ja tämä tapahtuma olisi täydellinen tilaisuus tutustua siihen. Olisi uskomatonta nähdä sut ja Voiton radalla livenä. :) Itse ratsastusta olen harrastanut n. 4 vuotta, mutta en vielä kunnolla ole kiinnostuksen kohdettani esteratsastusta päässyt paikan päälle sitä näkemään. Tämä esteratsastusklinikka ja sen valmentajat olisi opettavaa ja mahtavaa nähtävää! :))

  Sähköposti: emmi.ervasti@hotmail.fi

  VastaaPoista
 43. Siskoni haluaisi nähdä kaikki bloggaajat (taino sut enimmäkseen) ja ratsastamme peikillä juuri klinikan jälkeen :)

  ninahakkarainen00@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Olis kiva päästä paikan päälle kattoo ja oppimaan uutta esteistä!
  Sekä nähä teijät ja vote :) Lipun voittaminen ois sika magee juttu ku ei oo tällä hetkellä omaa rahaa lippujen hankintaan.

  jenni.olsbo@tgmail.com

  VastaaPoista
 45. Anteeksi jos rupean mainostamaan mutta
  Riia sinut on haastettu!
  Iida Mustonen26. toukokuuta 2014 22.32
  Hei olen haastanut sinut
  Lisää haasteesta löydät minun blogistani
  www.IidaMasa.blogspot.fi
  P.s. Ihana postaus

  VastaaPoista
 46. Haluaisin nähdä miten te bloggaajat ratsastatte, kun on postauksista lukenut! Ja itsehän siinä oppisi ratsastajien virheiden kautta!
  amilda.pajula@hptmail.com

  VastaaPoista
 47. Haluan nähdä tavallisten ratsukoiden tavallisimpia ongelmia ja niiden selvittelyjä =)
  Nea - nea.rinnetmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Olisi kiva saada uutta tietoa esteratsastuksesta, sillä ensikaudella olisi tarkoitus tähdätä isompiin esteluokkiin. En ole ollut ennen klinikalla, joten olisi kiva nähdä millaisia ne ovat ja ratsukoita olisi myös kiva nähdä. Olisi myös kiva päästä kuvailemaan :)

  sevilla.leppanen@outlook.com

  Tykkään blogista ja hippolasta facebookissa ja seuraan blogia instagramissa :)

  VastaaPoista
 49. Olisi upeaa päästä näkemään kaikki hevosbloggaajat klinikassa ja tällaiset tapahtumat ovat aina hyödyksi myös omalle ratsastukselle!

  jennakoivisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Olisi hyödyllistä ja hienoa päästä katsomaan klinikkaa! Varsinkin nyt, kun hyppäätte.
  alisa.kalliokoski@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Juma! Näänkö mä sutkin siellä!? :D

  VastaaPoista
 52. Haluaisin todella paljon tulla klinikalle, mutta minua harmittaa todella paljon koska se on sinänsä aika kallis vaikka kyllä ymmärrän sen että mitä kaikkea niillä rahoilla teidän pitää maksaa.. Haluaisin päästä seuraamaan teitä eri bloggaajia sinne ja olisi myös kehittävää katsoa sitä. Harmittää kun et ollut viime hippolassa, mutta nytten kun olet niin olisin tulossa enenmän kuin mielelläni! saaruska16@gmail.comseuraan sinua noissa sosiaalisissa medioissa!

  VastaaPoista
 53. haluisin päästä seuraamaan esteratsastusta oikein kunnolla ja teitä bloggaajiakin ois kiva nähdä, muutenkin klinikka kiinnostaa mua, mutta on vaan aika kallis.

  julle.mujunen@hotmail.com

  +seuraan noita!

  VastaaPoista
 54. koska en ole koskaan päässyt seuraamaan kunnolla esteratsastusta
  kirtsu.irri@gmail.com
  tykkäsin facebookissa

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.