Kingslandia

tiistai 13. toukokuuta 2014

Moi! Pitkään aikaan ei ole tullutkaan yhteistyöpostauksia, mutta jotenkin nämä kaikki nyt kasaantuu samalle viikolle.. Harmi, koska haluaisin kuitenkin pitää sopivaa tasapainoa yllä postailemalla myös meidän kuulumisia ihan kunnolla. Huomenna menen kuitenkin kouluvalkkuun, joten sieltä saatte toivottavasti jotain matskua!

Moni ihmetteli uusissa suitsissa olevaa pikalukkoa, joka oli mun suitsissa väärällä puolella siihen nähden, että heppa laitataan yleensä valmiiksi vasemmalta. Mä katselin tuotekuvia PS of Swedenin sivuilta ja kisakuvia heidän instagramista, joissa hepoilla oli nuo ihan samat suitset päässä ja niissä lukko oli vasemmalla puolella eli paljon loogisemmin. Tajusin, että mähän voin ottaa koko turparemmi alaosan irti ja vaihtaa tavallisen soljen oikealle puolelle ja pikalukon vasemmalle eli kääntää vaan koko homman toisinpäin. Täytyy nyt heti talliin mennessä kokeilla onnistuuko se, mutta kyllä sen pitäisi sillä miten kaikilla muilla olisi se lukko eri puolella kun mulla :D?


Kingslandilta tulee tyypillisesti aina Seoson update eli muutamia lisäjuttuja kauden mallistoon. En tiedä millon ne on julkistettu, mutta päätin nyt koota muutamasta lempparista teille kollaasin. Eksyin selailemaan Kingslandin sivuja, kun koitin tehdä ihan kaikkea muuta paitsi avata Ruotsin kirjaa ja alkaa suomentamaan portofoliota varten kappaleita... No, sain senkin homman onneksi tehtyä, joten nyt voin ihan hyvällä omatunnolla kirjoittaa tämän postauksen ennen tallille lähtöä.

Mitään superihanaa siellä ei ollut, mutta varsinkin tuo vyö tulisi tarpeeseen. Olen yrittänyt ettiä ihan tavan vaateliikkeistäkin simppeliä mustaa vyötä jossa olisi hopeinen solki. En ole löytänyt, vaikka etsin Espanjaa myöten. Ilmeisesti hopea ei ole nyt in, sillä kaikki pelkistetyt mustat vyöt on olleet kultaisilla soljilla. 

Esittelin jokin aika sitten Kingslandin varsinaista kesämallistoa ja silloin jo kuolasin yhtä hupparia, jonka olin nähnyt jo tosi kauan sitten ekaa kertaa, kun Suitsisopissa kävi Kingslandin edustaja esittelemässä tulevaa kesää. Suitsisopin kanssa yhteistyömme päättyi jokin aika sitten, mutta olen viimeistä sponsorituotetta odottanut jo melko kauan. Sillä halusin just tämän tietyn hupparin ja tänään ne sitten vihdoin saapui tänne Kuopioonkin. Hevosmessuilla noita bongailin jo vähän jokaisella myyjällä. Suitsisopin kanssa tuli tehtyä melko pitkään yhtäjaksoisesti yhteistyötä, kiitos siis Sannalle siitä mahdollisuudesta! Tarkempia syitä miksi yhteistyö päättyi en ala availemaan täällä blogissa. Blogi on kuitenkin saanut nyt muutaman uuden yhteistyökumppanin Suitsisopin tilalle, josta yhden melko yllättävän ja arvostetun esittelen lähipäivinä. Olisiko kellään heittää mitään arvausta?


Mitä te pidätte? Mä tykkään varsinkin tosta etuosasta, kun se ei ole ihan tavallinen. Selässä nyt on Kingslandille tyypillisesti melko isot logot, mutta ei ne mua kuitenkaan häiritse kun ovat ihan nätit ja luontevat. Väritkin on täydelliset; tummansinistä ja punaista. Toivottavasti toi tummansininen muuten natsaa niiden Animon housujen tummansinisen  kanssa, ettei ole eri sävyinen..

                                                                     

68 kommenttia

  1. Kiva postaus! :)
    ''Toivottavasti toi _tumman sininen_ muuten natsaa niiden Animon housujen kanssa, täytyypä heti kokeilla!'' ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummansininen kirjoitetaan yhteen ;) Vaikka en olekaan Tiia, mutta.. :D

      Poista
    2. Jep, korjasin sen kun toi toinen tummansininen oli aluksi erikseen mulla. En tajua miten ekalla kerralla kirjotin yhteen, mut toisella erikseen..:D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ei, vaikka sekin yhteistyökumppani uusi onkin, mutta siitä olen jo maininnut.. :)

      Poista
  3. Kingsland? Spooks? Hööks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei osunu oikeeseen arvaukset. Ei ole mikään varusteisiin liittyvä;)

      Poista
  4. Vähän siistejä kaikki

    VastaaPoista
  5. Etkö sanonut että ne suitset olivat yhteistyötä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sanoin siinä niistä kertovassa postauksessa?

      Poista
  6. Ihana toi kl huppari:)

    VastaaPoista
  7. Ihan sika kiva takki ja noi tennarit mitkä tos on nii mä tykkäsin niist ku tallil käyttelen aina jotaa tennareit nii noi vois olla hyvät :)

    VastaaPoista
  8. Ihmettelen suuresti että miten kehtaat käyttää KLää vaikka se on aika OUT. Ja olet niin tarkka muodin päälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enmä nyt noin tarkka oo muodin päälle..:D Ja käytän vaatteita, jotka näyttää kivalle.

      Poista
  9. Kiva postaus ja ihana toi huppari :)

    VastaaPoista
  10. Kiva
    postaus ;) ja miilloin tulee uusi banneri? En tarkoita että tuo on ruma vaan se on ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan saan lisää uusia kuvia ja jonku idean:)

      Poista
  11. Niin ja sori jos kysyn mutta eikö ne siis maksa mitään ne kuvat missä on se vesileima? Koska jos ei maksa niin saisinko niitä? Voit lähettää mulle s.postia siitä jos et tänne kirjoita ja sulla on varmaan se mun s.posti. Osoite tallella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maksa ja saat jos oot kuvassa itse. Laita sä mulle viestiä tiia.suomalainen@dnainternet.net kun en kyllä yhtään muista sun osotetya..:)

      Poista
  12. Ompa ihana tuo huppari! :')

    VastaaPoista
  13. Miten pitkään pidät votea ilman liikuntaa jalkojen piikityksen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläinlääkärin ohjeen mukaan 5pv vai oliko 7pv, jos ei ole ontunut ennen piikitystä. Sillon pari vuotta sitte ku ontu ja piikitettiin nii vähä eri ohjeet:)

      Poista
  14. Mistä kaupasta tilaat kingslandin ratsastus vaattees? Ja mistä oot ostannut nuo sun ihanat ratsastus saappaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä saa oikeastaan kaikkialta, mutta esim. juuri Suitsisopista.

      Poista
    2. Okei kiitos paljon :)

      Poista
  15. Moikka!
    Mä oon 10v tyttö ja mä rakastan tätä blogia!Tää on paras blogi mitä oon ikinä lukenu:)
    (Sori kun ei kuulu aiheeseen)

    VastaaPoista
  16. Canon tmv. suurempi firma? :)

    VastaaPoista
  17. Kannattaa käydä kattomassa vyötä joltain suutarilta. Itse löysin juuri suutarilta kivan ja tyylikkään yksinkertaisen, hopeasolkisen vyön ja kaiken lisäksi vielä tosi laadukas ja on kestäny tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  18. "tehdä ihan kaikkea muuta paitsi avata Ruotsin kirjaa" kielten nimet kirjoitetaan suomen kielessä pienellä.

    VastaaPoista
  19. Hmm... Aika villi arvaus mutta ehkäpä Samsung? ;) No ei tosiaankaa XD

    VastaaPoista
  20. Ihana postaus ! Näit on nii kiva lukee ku ne piristää päivää aina :) ja toi huppari on ihana ja sopii sulle :)

    VastaaPoista
  21. chia de gracia ? Hankala arvata jos kerran ei liity varusteisiin niin kuin yhteistyöt yleensä hevosblogeissa :D

    VastaaPoista
  22. Jospa yhteistyö ei liitykään materialismiin? Ois aika magee, jos saisit valmennuksia tmv :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoinkin ylhäällä, ettei liity;) Mutta ei ollut sunkaan veikkaus oikein, vaikka hyvä olikin.

      Poista
  23. Kiva toi huppari! Ja hyvä hyvä ;)

    VastaaPoista
  24. Sori kun Tää kysymys ei liity tähän mitenkään... mutta oletko instagramissa jos olet niin mikä on sun
    käyttäjä nimi? (omani on poni fani junior)

    VastaaPoista
  25. Itse en vain pidä kingslandista :)

    VastaaPoista
  26. Toi huppari on sikakiva, testasin ite kans Reunoksella joskus reilu kk sitten, mutta jäi kuitenki kauppaan. Oli tosiaan kivan erilainen, ja muutenkin mulle hyvän mallinen!

    VastaaPoista
  27. On kyllä nätti tuo vyö, vaikken muuten pidäkkään kingslandista. Mäkin olen ettinyt jotain kivaa ja simppeliä vyötä, mutta kaikki vaatekaupoissa olevat on jotain ihan hirveitä härpellyksiä ja kaikista siisteimmissäkin on jotain kuviota ym. :D

    VastaaPoista
  28. Toi huppari oli tosi kiva ja sopii sulle:) Olisi kiva jos voisit tehdä uuden varuste-postauksen missä voisit esitellä noita uusia suitsia paremmin koska ne on tosi hianot ja sopii voitolle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän esittelin ne siinä postauksessa ihan perusteellisesti, mitä haluisit niistä vielä tietää?

      Poista
  29. Kannattaa katsoa sitä vyötä myös miesten osastoilta, saattaisi löytyä ihan tavallisia hopeisia ilman mitään krumeluureja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitettu jo! Mutta ne tahtoo olla
      melko paksuja, haluaisin sellasen melko siron kuitenkin :/

      Poista
  30. Musta kivoimmat noi hupparit! Tiia osaisitko auttaa yhdessä ongelmassa blogini/konneni kanssa?
    Kun lisään videot kamerastani (canon eos 700d) koneelle ja kone ei suostu avaamaan niitä en tiedä ovatko ne liian isoja tai jotain mutta en osaa korjata tilanentta. JA kun yritän editoida niitä moviemakerissa niin sekään ei avaa niitä ollenkaan?! Osaatko neuvoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää muuttaa videotiedostomuotoa joksikin muunsi. Googlella varmaan läytyy ohjeita, sillä mulla oli sama ongelma Olymouksen kansaa ja sit vaan kokeilemalla selvisi mikä videotiedostomuoto aukesi movie makerissakin.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  31. On tuo ihan kiva mut en tykkää tosta hupussa ja selässä olevasta merkistä ku ne on niin isoja. Miks kingslandilla on aina noin isoja ja noin paljon merkkejä samaan vaatteeseen laitettuna? Ne liiaksi laitettuna tekee vaatteesta ruman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on heidän "tavaramerkkinsä" ja onhan vaatteen käyttäjä sitten tavallaan heille kävelevä mainos ;D Yleensähän heidän kaikissa vaatteissa todella isolla logot.

      Poista
  32. Kävin kans eilen Suitsisopissa, ylläri pylläri. Kokeilin kyseistä hupparia ja voin suositella lämpimästi kaikille! Aivan uskomaton päällä! Kans tennarit tuli jalkaa laitettua ja näytin aivan muulta, kun tallille menijältä. Tennarit oli niin kivat töppösissä, että ihan pitää pohtia raaskisiko itselleen hankkia vanhojen tilalle (: Voin kyllä myöntää, että taashan Sannalta mulle lähti pieni pussukka ihania juttuja mukaan ! (:

    VastaaPoista
  33. Hyvä postaus!!! Yhteistyöpostauksiasi on tosi kiva lukea!! :) pakko vielä mainita, vaikkei ehkä olekkaan vielä kovin ajankohtainen asia että sitten kun uudistat ulkoasun blogissa tee taas tälläinen vaalea, jotenkin iloisempaa lukea blogiasi kun ulkoasu on vaalea :) vaikkakin tummatkin teemat ovat olleet kivoja blogissa :)Tsemppiä viimeisii kouluviikkoihin!!!!

    VastaaPoista
  34. toi oli hyvä postaus ja toi huppari sopi sulle:) Olisi kiva jos voisit vaikka tehdä uuden varuste pstauksen niin voisit esitellä niitä uusia suitsia vähän paremmin. Ja voitto näyttää ihan eri hevoselta mutta silti se on niin sulonen:)

    VastaaPoista
  35. Aivan ihana tuo huppari :) Kaikkee hyvää muutenkin jatkossa sulle ja Voitolle! Tässä pari kysymystä:

    Miten saat hevoset muotoon?
    Miten vaihdat laukan?
    Miten laitat hevosen menemään askeleenpidennystä?

    VastaaPoista
  36. Kiva toi huppari, vaikka en ite pitänyt tosta hupusta erityisesti.. :)

    VastaaPoista
  37. Tämä ei liity hevosiin, mutta voisitteko joskus kuvata videota missä koiranne hyppäävät? :D Vaikka tämä onkin heppablogi niin se olisi kivaa vauhtelua :D

    VastaaPoista
  38. Hei, saako noita Kingsland Gillian huppareita enään mistään koossa xs tai s? Olen tuota takkia/hupparia koittanut metsästää jo pidemmän aikaa mutta ilman tulosta. :c
    Ihana blogi muuten sulla ja mielenkiintoisia postauksia c:

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.