Väistöjä, vastalaukkaa ja uudet päitset

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ihanaa koeviikko on vihdoin ohi ja kesäloma voi alkaa! Mutta eipäs se kyllä mun osalta alakkaan... Käyn ensi vuodelta yhden enkun kurssin pois kesälukiossa eli kaksi ensimmäistä kesälomaviikkoa vietän nenä kiinni enkun kirjassa. Tiistaina eli eilen mulla oli vain kuviksen koe eli siis tehtiin keskeneräiset työt loppuun, joten päästiin hyvissä ajoin lähtemään kouluvalmennukseen, joka alkoikin jo kahdelta.

Oltiin Pinjan kanssa tunnilla kahdestaan, joten tehtiin just eikä melkeen meille sopivia tehtäviä. Aika väistöpainoitteinen tunti olikin ja hyvä niin, sillä nyt sain vähän taas fiilistä miltä niiden väistöjen pitää oikeasti tuntua ja voin kotona hakea sitten itsenäisesti samaa fiilistä. Tehtiin myös vastalaukkaa ja voin tunnustaa, että oon kotona tehnyt sitä ihan päin honkia. Nyt on sitten oikeat avaimet siihen miten vastalaukastakin saa kaiken hyödyn irti eli tosi hyvä juttu, että sitäkin tunnilla työstettiin.
Videolta näette melko hyvin meidän menoa. Alkuun oli melko epätasaista ja tuntui, ettei mikään onnistuisi tällä kertaa. Loppua kohti kuitenkin parani ja vikoista väistöistä saatiin paljon kehuja, jei! Ongelma kohtia olivat jälleen mun apujenkäytön hitaus ja se, että mä en vaan tajua/uskalla vaatia tarpeeksi joka tilanteessa. Ollaan Voiton kanssa ehkä hieman liian mukavuudenhaluisia ja jäätäisi mielellään vaan löllymään sellasta kivaa vauhtia, ettei kumpikaan joudu tekemään duunia.Mun ryhti meinaa edelleen lösähtää, mutta kuten videollakin Ellu taitaa sanoa on se jo hieman parempi. Loppupalautteeksi sain paljon tsemppaavia sanoja, kuinka ongelmista vielä selvitään treenaamalla. Ei pidä jäädä voivottelemaan kun ei onnistu ja lyllertää siellä mukavuusalueella. Mun pitää nyt kotona tehdä vaikka samoja tehtäviä mitä valmennuksissa, jotten keksi liian helppoja ja meidän mukavuusalueella olevia juttuja joka päivälle..

Hippolan klinikka lähestyy, oottehan tulossa? Mua jännittää ihana sikana, mutta samalla oon tosi onnellinen, että oon ollu täällä blogissa rehellinen kaikkien epäonnistumisienkin suhteen. Ois melko noloa, jos en olisi laittanut esille videoita, joissa meillä menee huonosti tai saatikka jos en olisi edes kertonut teille. Tiedän siis että te tiedätte, ettei meillä todellakaan ole varsinkaan viime aikoina mennyt estetreenit putkeen. Näin ollen epäonnistuminenkaan klinikassa ei pelota niin paljoo, ainakaan vielä.. Jäiks! Olisi kiva tietää onko paikalle tulossa ketään kuvaajia, laittakaa vaikka linkkiä teidän kuvasivustolle tms. Ja vinkkinä, bloggaajat haluavat kuvat mahd. nopeasti, jotta voivat tehdä tapahtumasta postausken reaaliajassa ;)

Sain eilen muuten puhelun Antti Jurvaselta, joka siis pitää mun ryhmälle tunnin klinikassa. Oli tosi kiva kun valmentaja haluasi etukäten jutella meidän kanssa. Klinikkaa varten sain myös vihdoin aikaiseksi ostaa Voitolle edustuskelpoiset nahkapäitset. Vanhat ovat jo ihan kamalan nuhjuisen näköiset, mutta silti käyttökelpoiset täällä kotona. Miettikää ostin ne melkein 4 vuotta sitten 16 eurolla Hööksistä ja siis ne makso normaalihintasina sen 16e. Ne on kestäneet ihan sika kauan hintaansa nähden ja paremmalla hoidolla, eikä joka päiväisellä käytöllä olisivat varmaan ihan nätitkin vielä. Vanhat päitset jää nyt kotipäitsiksi ja näitä uusia käytän sitten kuljetuksessa ja muutenkin parempina päitsinä. Niissä on melko makeeta kiiltonahkaa, jossa on vähän käärmeennahkakuviota ;) Ootteko te muuten joskus löytäneet jotain tosi halpaa, mutta kuitenkin laadukasta?

 

52 kommenttia

  1. En oo tulossa klinikkaan :(

    VastaaPoista
  2. tosi kiva postaus ja kirjoitat ihan mahtavasti! ja wou nuo päittet on kyllä aivan yyberihanat!

    VastaaPoista
  3. Kivan näkönen toi uus riimu! :)

    VastaaPoista
  4. siirrä paino pohkeenväistössä meno suuntaan, ei sinne mistä olet tulossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä vasta vinkki -hehe ;) anonyymille onnea väistöihin!

      Poista
  5. kun sulla on toi 'tulossa' juttu tossa 'tervetuloa' jutun alla, niin miten sait noihin reinoihin noi teipit?:DD

    VastaaPoista
  6. Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta tiiäkkö mistä voi tilata kingslandin vaatteita? Mistä sä olet tilannut?
    Etsin pääosin kolitsi housuja ja huppareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan ratsastustarvikeliikkeistä, en tilaa mistään :)

      Poista
    2. Ylemmälle anonyymille mä katon ainakin viljar shopista kun siellä myydään kingslandin vaatteita. :)

      Poista
  7. Tosi kivan näkönen riimu! Ois kiva saada siitä kokonaiskuva joko Voiton päässä tai ihan muutenvaan:)

    VastaaPoista
  8. Hyvin meette! :) Sait uuden lukijan. :)

    VastaaPoista
  9. Hahaa, mä oon tulossa klinikkaan! Voitin just 1 blogista liput mulle ja kaverille, muuten en ois tullu :)
    Yksi kysymys muuten, ratsastetaanko klinikka ulkona vai maneesissa?

    Tsempit teille klinikkaan! :)

    VastaaPoista
  10. Mitä sun vanhemmat sano ko sanoit että haluat tonne klinikkaan? Teillä on kuitenki vissiin aika pitkä matka sinne ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan puhuttu jo asiasta melko pitkään, että ei ne heti suostunu, mutta sitten asiaststa keskusteltuamme päädyttiin, että lähetään vaan :)

      Poista
  11. Onko päitset siis riimu? tyhmä kysyy:D
    itselläni yhä 5vuoden käytön jälkeen hööksin 10e maksaneet ruutu housut aivan tuli terät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riimu on päitset :D Et oo yhtään tyhmä ku kysyt. Jos ei tiiä jotain asiaa, niin parempi kysyä ku esittää että tietää vastauksen :3

      Poista
    2. Ja tämä kun on enemmän tälainen murrekysymys. Meillä päin sanotaan päitset ja itselleni oli hieman outoa, kun kuulin jonkun joskus kutsuvan päitsiä riimuksi:D

      Poista
  12. Monta kertaa viikossa sulla on normaalisti valmennuksia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritetään 2 vk, eloi yksi koulu ja yksi este. Yleensä ei kumminkaan ihan noin paljoo ole, kun ei saada aikatauluja yms. sopimaan :)

      Poista
  13. Loppua kohden näytti ihan täydelliseltä noi väistöt! :o Toivottavasti saatte edistystä esteratsastukseenkin! Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  14. Hieno riimu! Harmittaa, etten pääse klinikkaan, kun on niin kaukana...

    VastaaPoista
  15. Mm... Laitan sulle ne kuvat klinikasta! Oon tulossa sinne. :) Mukavaa nähdä teidätkin ja kuvata livenä! :))) Ja mun blogin linkki on www.liisaslife1.blogspot.fi ja saanko laittaa ne klinikkakuvat susta ja Voitosta mun blogiin?

    VastaaPoista
  16. Vau! Tosi hieno riemu, en oo tulossa klinikalle:(

    VastaaPoista
  17. Kiva postaus :)
    Kiva tuo uusi riimu :)

    VastaaPoista
  18. Vähän hassu kysymys, eikä edes liity mitenkään postaukseen.. Mutta siis kun tehän ootte tehny ton tallin ite, niin tuliko niihin oviin kalterit valmiiksi, vai pitikö ne jotenkin ostaa erikseen ja laittaa sitten itse? Vai, häh..? Okei toi nyt oli pikkusen hassu kysymys, mutta vastaatko mahdollisimman pian, kiitos?
    Ja toosi hienot noi päitset/riimu(mä ainakin sanon riimu)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli mukana valmiiksi kalterit, mutta siis ne piti koota että tuli kalteripaloja ja yksittäisiä lautoja :)

      Poista
    2. Okei! Kiitos kun vastasit! Ja oot tosi hyvä bloggaaja, mun mielestä paras!! Ja Voittoki on tosi hyvä poseeraamaan, ainakin välillä :)

      Poista
  19. Ihana riimu! Ja tulen klinikalle ja tottakai kuvaan siellä! http://ellijarasmus.blogspot.fi/2014/05/laaksolla-kuvaamassa.html?m=1 Siinä linkki mun blogin postaukseen, jossa olen itse kuvannut kaikki kisakuvat. :)

    VastaaPoista
  20. Äänittääkö valvontakamerat äänenkin? :D
    Vai ottaako se vaan videota vai onko olemassa pelkkiä videon ottajia vai myös semmosii mitkä ottaa äänen???::::()

    VastaaPoista
  21. Toi riimu on kyllä aika magee :D ite haluisin sellasen ruskeen, missä on timantteja turpaosassa.. Champ saattaisi olla vähän eri mieltä!

    VastaaPoista
  22. Ratsastatko joka päivä?

    VastaaPoista
  23. Ootte musta kehittynyt taas monta harppausta Voiton kans etiäpäin! Tosi kivan näköistä ravia :) Pystyn kyllä niin samaistumaan tuohon että itse ei vaan tajua pyytää hepalta tarpeeksi ja avut ihan auttamattoman hitaita.. Tää kostautuu mulla varsinkin oman ponin kans kun se jää muutenkin helposti pohkeen taakse ja just sinne mukavuusalueelle (vaikka tosi taitava poni onkin), niin välillä meinaan hermostua itelleni ihan täysin kun en uskalla vaatia siltä tarpeeksi! :D mutta reeniä reeniä, ei auta :p
    Olispa muuten kiva tulla kattoo klinikkaa, just tuollon satun tulee espooseen täältä pohjosesta mutta harmi vaan juna vasta iltapvällä perillä! Mutta tsemppiä teille sinne ja kaikkeen muuhunkin treenaamiseen :)

    VastaaPoista
  24. Vau mitä väistöjä! Mahtavaa!:) Voitto kulki tasaista ja tahdikasta ravia ja näytit oikeen kouluratsastajalle:) Voitto on todella hyvä rakenteinen ja kaunis hevonen:)

    VastaaPoista
  25. Kiva postaus! Ja miten sä saat bannereissa noita kuvia ns. Läpinäkyviksi? :)

    VastaaPoista
  26. Kumpi teidän kamera on susta parempi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niitä oikein voi edes vertailla, niin erilaiset, mutta tulevassa postauksessa vähän juttua meidän kameroista:)

      Poista
  27. Tosi hienosti menee raviväistöt :) !

    VastaaPoista
  28. Oon ehkä tulossa kattomaan klinikkaa, mutta en todellakaan ota kameraa mukaan vaikka tykkäänkin käydä kisoissa ja valmennuksissa kuvaamassa. Kuka ihme maksaa 17 euroa siitä että istuu nenä kiinni kamerassa eikä opi klinikasta mitään? En mä ainakaan pysty keskittymään samaan aikaan sekä kuvaamiseen että kaikkiin valmentajan antamiin neuvoihin. Maksullisissa tapahtumisissa en siis kuvaa, enkä ymmärrä kuka tuhlaa rahansa sellaiseen. Vai pitäiskö sitä maksaa 17 e että saa kuvansa tiian tai jonkun muun bloggaajan blogiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet tulossa! Toi on kyllä muuten totta, en tullut edes ajatelleeksi kun itse aina kuvaan, kun se on niin kivaa ja oon kyllä oppinu samalla keskittymään siihen tuntiinkin paremmin :)

      Poista
  29. Oon tulossa silleen että ehdin siihen ekaan luokkaan. En välttämättä mitään huippuluokan kuvia saa, mutta täältä ne kuitenkin löytyvät:
    http://hullunapolleihin.blogspot.fi/
    Jos siis käy että julkaisen ne?

    VastaaPoista
  30. Tosi kiva toi riimu. Toi kuvio sopii mun mielestä ehkä jonkun verran paremmin tohon riimuun mitä saappaisiin mut on ne saappaatkin kivat tolla kuviolla. Ois kiva tulla sinne klinikkaan mut asutaan noin 1h kauempana mitä te niin meill kestää viel kauemmin....

    VastaaPoista
  31. Mun hevosen satulat makso yhteensä 70euroa koulu+yleissatula ja on kyllä kestäneet jo meidän käytössä kauan mutta ne olivat jo käytettyjä ja olivat kestäneet jo aiemmin 6 vuotta ilman yhtäkään repeämää tai kulumma! :D

    VastaaPoista
  32. Itse en pääse klinikkaan, mutta tosi hyvä ja puhtaasti kirjoitettu postaus:) aika ihanat päitset<3

    VastaaPoista
  33. Hei! Tämä ei kylläkään liity mitenkään tähän postaukseen, mutta päätin tulla kysynään silti. Minulla on wembley turvaliivi (ei pala) niin uskaltaako sitä lyhentää itse kotona?? Kiitos jos saan vastauksen!

    VastaaPoista
  34. Kiva postaus. Koska julkaiset sen viikonblogihaasteen :)?

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.