Uudet ja erikoiset suitset!

perjantai 9. toukokuuta 2014

TARJOUS: 10% alennus PS of Swedenin nettikaupasta alekoodilla Tiia. Voimassa 22.6.2014 saakka!


Uusi yhteistyökumppanini on ruotsalainen Perfect Sit of Sweden. Yritys valmistaa kauniisti ja hevosia ajatellen muotoiltuja suitsia ja muita nahkavarusteita, joiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös mm. apuvälineitä istunnan korjaamiseen. Yhteistyön tiimoilta Voitto sai aivan upeat uudet suitset. Vanhat suitset olivatkin  jo niin epäsiistit ja todella vanhat, Lillin mukana aikoinaan meille tulleet.

Voiton saamat suitset ovat malliltaan Jump Off Revolution ja tilasin ne koossa cob, joka oli just sopiva koko Voitolle. Joudun usein arpomaan Voiton päitsien ja suitsien koon kanssa, sillä sen pään koko on ihan cobin ja fullin välillä. Kaikista suitsista löytyy kuitenkin tarkka mittataulukko nettisivuilta, joten koon valitsemisen ei pitäisi mennä pieleen kellään. Suitsien mukana tulee vakiovarusteena ihan tavallinen otsapanta, hieno suitsipussi ja ohjat. Ohjat olivat muuten oikeasti tosi hyvät, kapeat ja tahmeat!

Almost the same text in English below!

Suitset eivät tosiaan ole ihan tavallisen näköiset, sillä niiden muotoilussa on ajateltu erityisesti hevosta. Turpahihnan suunnittelussa on otettu huomioon poskien herkät hermot ja uskokaa tai älkää, siinä on oikeasti onnistuttu ainakin Voiton käytöksen perusteella. Normaalisti vanhat suitset riisuttuani Voitto ryntäsi heti kutittelemaan päätään, mutta tätä ei tapahtunutkaan näiden uusien suitsien kanssa! Niskaosa on myös muotoiltu vähentämään painetta ja se onkin melko massiivinen, jos vertaa normaaleihin suitsiin.

Näitä suitsia nyt muutaman päivän käytettyäni olen miettinyt, miksei näin hyvin suuniteltuja ja käytännöllisiä suitsi ole enempää markkinoilla. Kaupat ovat edelleen pullollaan niitä samoja jo kymmeniä vuosia vanhoja malleja. Pikalukko turparemmissä, pehmusteet, pehmeä nahka ja pikakiinnityksellä vaihtuvat otsapannat ovat melko luksusta. Varsinkin tuo otsapantojen kiinnitys on mielestäni todella hyvä keksintö. Nyt tulee ehkä sitten vaihdeltua sitä otsapantaakin päivän outfitin mukaan..;) Suitset on muuten valmistettu 100% orgaanisesta nahasta Intiassa. Sivuilla kerrottiin, että tehtaalla on hyvät työolot eikä siellä käytetä lapsityövoimaa.


Jännityksellä odotan alkaako tuo otsapannan kiinnityksen uloin kohta törröttämään käytön aikana. Suitsiin voi muuten vaihtaa myös ihan perinteisen otsapannan ja PS of Swedenin otsapannat sopivat ainakin meidän kaikkiin suitsiin oikein hyvin. Kumamsta otsapannasta sä pidät enemmän?

Olen ratsastanut vasta pari kertaa näillä suitsilla, joten en voi vielä sanoa pitkällä kokemuksella miten Voitto näillä toimii. Se on kuitenkin ollut todella paljon herkempi ja rennonpi näiden kanssa, en sitten tiedä johtuiko tämä hyväntuulisuus Voiton hyvästä päivästä vai tuntuivatko suitset oikeasti Voitosta niin paljon paremmille. Tulen infoamaan teille vähän pitemmän käytön jälkeen, miltä Voitto on tuntunut näiden kanssa ja tuntuivatko suitset erilaisille hypätessä.

Ensituntuma suitsiin on siis loistava! Kuulette myöhemmin millaisiksi fiilikset muuttuvat pidemmän käytön jälkeen. Mitä sinä pidit suitsista? Onko sinulla aikaisempia kokemuskai PS of Swedenin tai muiden merkkien erikoisemmin muotoilluista suitsista?


Hi! My new sponsor Perfect Sit of Sweden posted new bridles for Voitto. The Bridles name is Jump Off Revolution and we totally love it! The bridle came with bag and leather reins. Reins are so good and grip! PS of Sweden also sended two new lovely brown band with useful Click It desing. Voitto has been a good ride and I believe the reason why is the new bridle

"The design of the noseband leaves the cheekbones and sensitive nerves completely free. The headpiece design neutralizes the pressure behind the sensitive ears and neck, and extra padding gives the ears more free space."

"The Revolution series products are manufactured in Kanpur city in northeastern India, in a factory with good working conditions and where management has actively taken stand against child labour. The bridle is made of the finest leather and is 100% organic"

What you like bridle and design?

                                                            

163 kommenttia

  1. Ihan sika hienot suitset! Vaikea kuvitella miten nuo pysyy hevosen päässä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseäkin mietitytti se, mutta kun nuo laitto hepalle päähän niin tuntu et tavan suitset tippuu helpommin, kun niissä on niin ohut ja rimpula tuo niskaosa :D

      Poista
    2. Mul on hoitoponi, nii ainaku otan silti suitsii pois niin alkaa pokkiin mua. Mut jos lähen pois nii sit se rappaa sitä päätään sen ruokakuppiin :D ps luin tän postauksen vasta nyt...

      Poista
  2. Ihanat suitset, söpö Voitto! Toivottavasti suitset pysyvät ehjinä pitkään. :) Hyvä postaus!

    VastaaPoista
  3. Ihanat suitset!!!:) hintakin on sen mukainen...:D

    VastaaPoista
  4. Miks nuissa ei oo leukahihnaa? Ihanat suitset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leukahihnahan on periaatteessa turha, pitää suitsia vaan paikoillaan :) En sitten tiedä miksi muissa suitsissa on se miksi näissä ei.

      Poista
    2. Ei mekään käytetä sitä yleensä

      Poista
  5. Se liila tinanttinen on kivempi ja tosi hyvä postaus

    VastaaPoista
  6. tosi kivan näköiset suitset! voisitko tehdä varustepostauksen sun ja voiton kamoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin jossain vaiheessa kuvata uuden varustepostauksen, tässä kuitenkin tää vanha: http://www.lillivoitto.fi/2013/07/varustepostaus-videolla.html

      Poista
  7. Eikö nuissa ole laukaremmia? :o tosi hienot suitset ja voittokin näyttää aivan eri hevoselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole :) Jep suitset muuttaa ihmeen paljon hepan ulkonäköä!

      Poista
  8. Jännä toi turpahihnan ja alaturpiksen "liittymä". Näytti hieman hassulle mielestäni Voitolla,ei siis millään pahalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vaatii vähän tottumista kun nuo ei ole ihan normaalin näköset. Mutta tuo "liittymä" on juuri se suitsien juju :)

      Poista
  9. Kivat suitset ja söpö Vote!

    VastaaPoista
  10. Hienot. Tuntuu että nykyään suitsissa on kauheasti remmejä. Tulee väkisin olo että ovatko ne hevoselle mukavat. Mutta näissä suitsissa hevosta on ajateltu. Minkä hintaiset nämä suitset ovat? Vaikuttaako hinta siis siihen, että näitä ei paljoa vielä näe.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Hintaa näillä oli melko suolaiset reilu 200e, se on varmasti yksi syy miksei varsinkaan Suomessa näitä näy paljoo. Tosin kyllähän tavalliset, laadukasta nahkaa olevat merkkisuitset maksavat helpostikkin saman verran.

      Poista
  11. Kivan oloiset suitset :) Voitto näyttää oudolta kun sillei oo meksikolaista turpista :D

    VastaaPoista
  12. aika jännät mutta kivasti istuu Voiton päähän! ulkonäköön ehkä kestää tottua mutta tärkeintä kuitenkin on se että ne on hyvät päässä:) minkä hitaiset noi oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niihin vanhoihin suitsiin oli niin tottunut, että nää näyttää nyt alkuun jännälle Voiton päässä :D Hintaa oli reilu 200e

      Poista
  13. PS of Swedenin Instagramissa on kuvia mm. juuri tuolta Intian tehtaalta. Olen seuraillut tuotekehitystä jo pidemmän aikaa ja aika innovatiiviselta vaikuttaa toiminta! Tykkään varsinkin yksinkertaisemmista otsapannoista, kauniita. Kiva yhteistyö. :)

    VastaaPoista
  14. Kiva postaus :)
    Hyvä että Voitto sait juuri sille sopivat suitset :)

    VastaaPoista
  15. Näyttääpä hienoilta! Söpö vote :) jännät kiinnitykset.. :D

    VastaaPoista
  16. Kannattaisiko minun hankkia tuollaiset ponilleni koska hän rupeaa aina hinkkaamaan itseään minuun ja seiniin kun otan suitset pois tai suitset on päässä. :)

    VastaaPoista
  17. Upeet suitset! :o Otsapannoista se missä oli vähän pinkkiä oli suloisempi! Vaikka en tiedä sopiiko se väri Voitolle ;) Kuinka ohuet ohjat suunnilleen ovat ja saammeko pian ratsastuskuvia kun käytät uusia suitsia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ;) Kuvat ehkä vääristää, sillä väri on oikeasti violetti, joka ei onneksi ole ihan niin tyttömäinen mitä vaaleanpunainen olisi. Juu tietysti! Käytän näitä joka päivä, niin ensi kerran kun jonkun saan vaan kuvaamaan.

      Poista
  18. Hohhoijaa taas sait monen sadan edestä sponsori kamaa. Mihin edes tarvitset niitä kun et altiivisesti kilpaile?!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko se sinulta pois ja miten tuo kilpaileminen tähän liittyy? Tarvitseehan hevonen silti suitset.

      Poista
    2. Pakko kommentoida tätä vähän. Jos hevosella ei kisata aktiivisesti niin sitten ei sais olla laadukkaampia ja samalla ehkä turvallisempiakin varusteita vaan pitäis olla mahdollisimman halvat (ja yleensä myös vähemmän laadukkaat) varusteet? Mun mielestä vaikka vaan pyöris kentällä eikä poistuis kotoa ikinä minnekkään edes valmennukseen, niin laadukkaat kamat on aina vaan parempi juttu, turvallisuudenkin kannalta. En väitä etteikö halvemmat Hööksin/Horzen kamatkin ajais asiaansa, onhan nekin useimmat vähintään ok laatuisia. Sitäpaitsi Tiiahan on nyt käynyt ainakin mun mielestä kuitenkin melko usein valmennuksissa ja kesällä varmasti myös enemmän kilpailuissa. Ja kuten tekstissäkin sanottiin, niin Voitolla oli jotkut vanhat suitset niin eiköhän uusille ollut jo ihan tarvettakin..Ei tosiaan millään pahalla, tää oli vaan mun mielipide asiaan, kyllä kaikilla on ihan yhtäläinen oikeus käyttää laadukkaita varusteita kisasi sitten vaikka millä tasolla tai ei ollenkaan.

      Poista
    3. Voi ano ano, kateus on rumaa. Ja vain kilpailevilla hevosillako muka olisi etuoikeus laadukkaisiin kamoihin? Anna kun vähän nauran :D

      Poista
    4. Ja voisihan tuollaiset suitset hankkia vaikka puskahevoselle, hevosen hyvinvointiahan se vaan parantaa. :)

      Poista
  19. Tosi hienot suitset ja ihania nuo kuvat Voitosta!:)

    VastaaPoista
  20. Vau noi vaikuttaa melkeimpä täydellisiltä! Upeen näköset ja hevosta on aateltu monessa asiassa:) toi pikalukko ja helposti vaihdettava otsapanta on superkäteviä!

    VastaaPoista
  21. Tosi kauniit suitset ja sopii tosi hyvin Voitolle! Omakin poni tarvis uudet suitset, kun vanhat on liioittelematta jo melkein puhki kuluneet... Tollaset ois kyllä ihanat, mutta ehkä vähän turhan hinnakkaat meille. :)

    VastaaPoista
  22. Nuohan on ryökäleen kalliit suitset! :o Itselläni ei ikinä olisi varaa tuollaisiin. No mutta on ne kuitenkin laadukkaat ja mun mielestä sopii Votelle hyvin. Ihmetytti kyllä kun ei leukaremmiä ole. :D

    VastaaPoista
  23. Minusta noi näyttää just ikävämmiltä mitä "tavalliset" suitset, tossa toi turparemmin kiinnityslukko näyttää uppoovan tonne, et se painaa poskee, enkä ostais suitsia mistä ei tarpeen tullen saa alaturpista pois ja kolmanneks mitenkähän paljon shaibaa tonne otsapannan neppareihin ajan mittaa mahtaa kerääntyä, melkolailla epäkäytännölliset. Oha se mukavata ku suapi suitset ilmatteeks, mut ihan rehellisesti sanoen minä en ottais ku ehkä väliaikasesti tommoset kammotukset, enkä välttämättä sillonkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voitosta ne ainaki tuntui tuntuvan paljon paremmille, kun tosiaan ei sitä päätä hingannut ratsastuksen jälkeen kuten vanhoilla. En ole tainut koskaan tulla tilanteeseen, jossa alaturpis pitäisi saada pois. Eihän sitä meksikolaisissakaan saa? Jos joskus tulee tarve sellaiselle niin sitten laitan jotkut vanhat suitset kaapin perältä hepalle. En usko, että se otsapannan kiinnitys kerää sen enempää kun ihan tavalliset soljetkaan likaa. Tai riippuu tietysti miten harvoin on tapana puhdistaa suitset;) Tämä kuitenkin selviää käytössä ja kuten lupasin infoan myöhemmin miten nää on toimineet.

      Mutta jokaisella oma mielipide siitä mikä on hevoselle parasta ja mikä näyttää kammotukselle.

      Poista
    2. Meksikolaisissahan eikös turparemmin vaikutus oo ylempänä mitä tavallisissa ja alaturpis on yleensä tarpeeton jos hevonen ei auto suutaan ja yritä paeta kuolaimen vaikutusta. No toinen kyseenalainen otsapantaan liittyen, miten kauan kestää nepparit? Nehän ajan kanssa löystyy, tuleeko eteen tilanne, että aukee helposti, tämä selvinnee myöhemmin.

      Näinhän se on, mut enhän minä nuista ratsujen varusteista niin perusta, kerroin vua mielipiteen siitä miltä ne näyttää ja vaikuttaa (:

      Poista
    3. Jep nuo on kyllä ihme rahkileet. karmean näköiset. :D itse en kyllä käyttäisi!

      Poista
    4. No mutta mitä se haittaa vaikka otsapannan nepparit kuinka löystyisivät? Tiiahan itse sanoi että näihin käy myös normaali otsapanta, en siis usko että noista neppareista on haittaa.

      Poista
    5. Eiväthän nuo ehkä kaikkien mielestä ole yhtä kauniit kun tavalliset suitset, mutta eiköhän ensisijainen kriteeri suitsien valitsemiseen ole hevosen mukavuus:)

      Poista
    6. Miks alaturpis muka pitäis saada pois? Jos hevonen ei alaturpista tarvitse niin sen voi jättää löysemmälle:) Ja eihän alaturpistakaan oo tarkotus kiristää kireälle (kuten valitettavan moni ihminen tekee.. :/ )

      Poista
    7. Mitä väliä on sillä, miltä suitset näyttää, jos ne on hyvät hevoselle ja ratsastajalle?

      Poista
  24. Yks parhaimmista yhteistyö postauksista ja huippua että sait näin hyvältä kuulostavan yhteistyökumppanin! Kivat tuollaset vähän massiivisemmat ja aivan unelmalta tuo muotoilu :) Käy mielettömän hyvin Votelle :)

    VastaaPoista
  25. Tiedätkö muuten, että onkohan nuo ps of swedenin suitset sallitut koulukisoissa (tuo Shine Dressage Revolution malli kiinnostaisi), kun säännöissä oli kuva kyllä micklemeistä, muttei suoraan näistä ps of swedenin suitsista...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa varmaksi sanoa, mutta uskon ainakin just ton Shine Dressage mallin olevan sillä nehän ovat tavallisesti muotoillut leukaremmin puuttumista ja niskaosan muotoilua lukuunottamatta. Koulukisoissakaan ei varmaan ole mitään sääntöä, että pitäisi leukaremmiö käyttää?

      Poista
  26. Voitto on tosi söpön näköinen noissa kuvissa :3 Ihan kun se olis joku yks-tai kaks vuotias vasta :3333

    VastaaPoista
  27. Oon seuraillut PS of Swedenin juttuja jo parisen vuotta Dressyrmuppeneiden kautta (dressyrmupparna.se) ja oon ihan rakastunut! Jos ois oma hevonen niin olis meikäläisellä kaapit täynnä kamaa sieltä haha.. Tosiaan toi DM:n Ingrid oli mukana reissussa kun PS of Swedenin tyypit kävi kattomassa sitä tehdasta ja työntekijöitä ja DM:n blogista löytyykin postauksia sieltä jos vaan jaksaa etsiä (muistaakseni olivat huhtikuussa 2013). Jos siis kiinnostaa (ja on ymmärrystä tai jaksamista lukea google translaten kautta) niin sieltä löytyy kuviakin sieltä Intian tehtaalta :)

    Kauhea seliselikommentti taas kun ei osaa tiivistää ajatuksia fiksusti... *facepalm* No, kiva kuitenkin nähdä noi suitset Voiton päässä, ne on tosi hienot! Ja niinkun moni on todennut niin näyttää ihan eri hevoselta kun on tottunut näkemään sen aina niillä meksikolaisilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin tähän ekaa kertaa törmäsin varmaan just tuon saman blogin kautta ja noita kuvia tehtailta olen nähnyt PS of swedenin instagramissa myös :)

      Poista
  28. Upeat! Kummasti myös paistaa joidenkin kommentoijien kommenteista kateus läpi. ;)

    VastaaPoista
  29. Muistathan maksaa näistäkin verot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietty, maksan kaikista saamistani sponsorituotteista veroa, kuten uusi ohjeistus sanoo.

      Poista
  30. Tosi kivan näköset suitset! Pitäs omalle hepalle hankkii tollest! Näyttää niin kivasti muotoutuan voiton päähään. Ja huomaa että on ajateltu hevosen mukavuutta :))

    VastaaPoista
  31. Ihan kivalta näyttää, tosin häiritsee se minunkin silmääni, voin kuvitella että on vaikea tottua uusiin suitsiin! Mutta turpaahihnan kiinnitys vaikuttaa aika vaikealta, ja hevonenhan suitsitaan vasemmalta, miksi kiinnitys on oikealla? Mutta hyvä jos Voitto pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin sitä et miksi se on tolla puolen! Oikealla puolella on tavallinen kiinnitys:)

      Poista
    2. Asianhan vois ajatella niinkin, että on hyvä kun se kiinnitys on oikealla puolella, koska hevosta käsitellään niin paljon enemmän vasemmalta puolelta, on hyvä että heppa tottuu myös oikean puolen käsittelyyn. Myös satulaan pitäisi nousta ja laskeutua toisinaan oikealta puolelta. :) En usko että uuri tämän takia se on oikealla puolella, mutta näin sen voisi kääntää positiiviseksi! (mikäli se tuntui omituiselta/epäkätevältä) ;)

      Poista
  32. Meille tän merkin suitset oli pelastus sillä hevoseni ei hyväksy leukaemmiä millään lailla suitsissa tai päitsissä. Itselläni on vaatimus aina suitsia ostaessa hevoselle kuin hevoselle että ne pitää olla anatomisesti muotoillut niskasta. Itse tykkän juuri tämän merkin ja dyónin suitset ja nahkavarusteet, vaikka hinta on tosissaan suolainen niin maksan mieluummin kerralla hyvistä suitsista paljon kuin saman verran monista huonoista jotka ei ole mukavia hevoselle. Saman tapaisia niska osia odottelen suuresti ravi puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkoa miulla tähän viellä oli että olisiko mahdollista että Voiton ratsastavuus vois parantua koska suitsissa ei ole leukaremmiä? Omalla kohdalla näin on käynnyt.

      Poista
    2. Se voi kyllä johtua myös leukaremmin puuttumisesta, mutta uskon myös tuon muotoilun olevan syy parempaan ratsastettavuuteen:)

      Poista
  33. Ei vitsi miten kivat! Haluan omalle tammallekkin tuollaiset.. :) Tosi fiksusti keksitty tuo otsapannan kiinnitys, ärsyttävää kun pitää availla niitä lukkoja aina ja pujotella niitä.. Ihastuin!

    VastaaPoista
  34. Meillä on muuten samat ollut jo viime vuodesta lähtien! Kestävät ihan suoerhyvin, ja ennenkaikkea hevoseni ratsastettavuus on muuttunut täysin! Hyvään suuntaan siis :D käytetään myös noita Kankisuitsiakin!

    VastaaPoista
  35. Ei voi muuta sanoa, kuin Hienot!

    VastaaPoista
  36. eikö sanna b ollut suositellut voitolle meksikolaisia ja noita kuolaimia. miksi vaihdoit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuolaimia en vaihtanut, koska niitä se mulle suositteli. Suitsista ei oo kuitenkaa ollu mitää puhetta.

      Poista
    2. Ja eihän sillä ole mitään väliä minkälaiset suitset hevosen päässä on kuhan ottaa hevosen hyvinvoinnin huomioon! Ja meksikolaiset on muuten samanlakset, ainut vaan se "parempi" hengitysmahdollisuus, vaikkakin omasta mielestäni hankaa vaan turvan ja posket..

      Poista
  37. Onkyl tosi makeet suitset! Sopii voitolle hyvin... paljonko tuollaset sitten maksavat? :)

    VastaaPoista
  38. nätit suitset votelle sopi! ite oon ostanu omalle hepalle kans ja on tosi nätit eikä tuu enää hepan päähä hankaumia tai haavoja kun normaaleista ''halvemmista'' tuli :)!

    VastaaPoista
  39. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  40. Wau, mitkä suitset! :) Ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
  41. Tosi ihanat suitset, meinasinkin jo kohta kysyä että miksi käytätte Voitolla vain niitä meksikolaisia :) Ja kun noista suitsista puuttu laukahihna niin kiva jos hevonen kieltäytyy esteellä ja ratsastaja kiskaisee suitste lennossa hepan päästä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon monesti nähny, että ne suitset lähtee sieltä päästä vaikka leukaremmi olisikin paikoillaan. Näissä on kuitenkin melko massiivinen tuo niskaosa, että sitä ei ihan niin helposti saa vetäistyä mukaan kun tavallista:D

      Poista
  42. Hyi että vihaan noiden ulkonäköä :D hyi hyi :D Mutta muuten kivat hevoselle, ulkonäkö mun makuun kamala. Ja naurettavat kouluratsastuksessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi me ei olla mitään vakavasti otettavia kouluratsastajia, eikä noilla saa varmaan edes kilpailla koulua ;)

      Poista
  43. Kyllä Voiton nyt taas kelpaa ;) Millaiset ohjat suitsien mukana tuli, sellaiset kun sulla ennenkin oli vai? Olisipa suomessakin tollaisia myynnissä! Kyllä nyt Voitolla on varmaan totuteltava uusiin ja hienorakenteisiin suitsiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suitsien mukana tuli sellaiset tahmeat näppyläohjat. Tuolta sivuilta voi kyllä tilata Suomeen, että ei se mikään ongelma ole ja PS of Sweden on tulossa tänä vuonna Horse Showhun :)

      Poista
  44. Nuo ovat kylä melkeen kun suorat kopiot rambo micklemeistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä samaa ideaa, mutta mun mielestä ovat kyllä aivan eri näköiset..:)

      Poista
  45. Wow!! Ihanat suitset! Luulin eka, että vain issikoille on suunniteltu noita leukaremmittömiä suitsia! Ihanat otsapannat ja kaunis toi niskahihna :) ! Super ihanat ja Voitto näyttää söpömmältä ja sirommalta noiden kanssa :) !

    VastaaPoista
  46. Noi uudet suitset näyttää tosi ihanilta Voiton päällä. :)Jos kerkeät niin voitko tehdä varuste postauksen?

    VastaaPoista
  47. Siis aivan mahtavat! Tosi ihanat oikeesti. Sopii mainiosti Voitolle, ihan kun ne ois tehty sille;)

    VastaaPoista
  48. Noi suitset sopii voitolle hyvin :)

    VastaaPoista
  49. Aluksi katsoin että mitäköhän miljoonan suitsia nyt on ja eivät sovi voitolle yhtään mutta kun luin postauksen tarkemmin ja katoin kuvia vähän aikaa niin nuohan ovat hienot !! :)

    VastaaPoista
  50. Ihanat suitset! Sopii Voitolle mielestäni PALJON paremmin kuin meksikolaiset! Vanhoissa vudeopistauksissa olevat kaksoisturparemmilliset suitset ovat Votelle kivemman näköiset ;D

    VastaaPoista
  51. Mulla on omalla hevosella just noi samat suitset! ostin Valentinan noin kolme vuotta sitten ja Valentina heilutti päätään jatkuvasti ratsastaessa , oltiin kokeilu martingaaleja ja vaikka mitä , sitten lopuks päädyttiin siihen että ostetaan uudet suitset ja tilattiin Ps of Swedenin jump off revolutionit. Nyt on pään heiluttaminen kadonnut melkein kokonaa ja hevonenkin näyttää nauttivan uusista suitsista! Noi otsapannat ei oo mulla ainakaan hirveesti törröttäny ratsastuksen aikana , paitsi ihan alussa ennenkuin nahka ehti kulua jonkin verran. Itse pidän juuri siitä ominaisuudesta että tuo leukahihna on jätetty pois.

    VastaaPoista
  52. Vau! tosi hienot ja sopii Voitolle hyvin, ja mitä kuulosti niin hevosellekkin mukavammat!

    VastaaPoista
  53. Hienot suitset ja musta mukavuus hepalle on se tärkein ominaisuus. Hintakaan ei ole paha, jos ajattelee et hyvin hoidettuina noi kestää vuosia niin kustannus per vuosi oikeesti pieni. Kiva yhteistyö ja kiva kun tällaiset hevosen hyvinvointia edistävät jutut pääsee esille, kun tosiaan useimmiten näkee vasn niitä perinteisiä suitsia ja näistä ei välttämättä oo koskaan kuullutkaan.

    VastaaPoista
  54. Käytätkö silti noita vanhoja vielä?
    Koska mun mielestä vanhat oli paremmat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä, jossei jostain syystä nämä osottaudukkin Voitolle huonommin sopiviksi kun nuo vanhat :)

      Poista
    2. Anteeks vaan ano mutta mistä voit tietää mitkä suitset on voitolle paremmat?

      Poista
  55. Ihanat suitset:3 Mun on ihan pakko saada tollaset omalle hevoselle,mutta toi hinta vähän kirpasee:/ Tietty hyvästä kannattaa maksaa ja kestävästä,mutta me pääasiassa vaan ratsastellaan kotona ni en tiä oisko noi kotikäyttöön turhan hienot ja kalliit. Pitäis kyllä ostaa uudet suitset koska vanhat alkaa sanomaan itseään irti,nyt kolmisen vuotta meillä on ollut käytössä jotku B vertigon Georgia suitset ja ovat olleet hyvät. Voi olla että tollaset tulee ostoslistalle!;)

    VastaaPoista
  56. Mulla on nuo ps youngster revolution ja sitten iceberry otsapanta. Ihan mahtavat on, herkkä heppa tykkää erityisesti siitä levästä niskaremmistä.. ihmettelen miksi ei aikasemmin tällasia ole keksitty. näkee näitä "muotoiltuja" suitsia esim hööks tai horzessa niin ei ne mitkään muotoiltu ole vaan ehkä joku ekstra pehmuste jossain. Ja tuo niskaremmi mahdollistaa sen korvien liikkumisen ja on sillä tavalla mukavemi kuin normi suitset kun lukitsee liikkumisen.. ja nahka <3 erityisesti ohjat!! ihan hintansa arvoiset!! Kun lukee noita palautteita ps:in instagramissa ja fb:ssä niin siellä on ihan mielettömiä kertomuksia miten ovata autteneet erii ongelmiin ja perusratsastukseen :):) ihan huumas näihin kun huomaat :D

    kun joku ylempi kommentti sanoi niin jos ihan kunnolla ottaa kiinni suitsiin kun tippuu niin kyllä ne suitset lähtee ihan jos siinä on se leukahihnakin, ei kyllä paljon auta eikä siitä ole mitään hyötyä.

    VastaaPoista
  57. Pakko sanoa että ps of swedenin suitset ovat maailman parhaita! Minulla ei ainakaan tuo otsapannan kiinike aljanut lerpattamaan, ja suitsia käytetty melkein päivittäin kuukauden aikana. Hyvä ostos-tyytyväinen hevonen sekä omistaja :)

    VastaaPoista
  58. Mahtavaa, että suitsissa ollaan alettu ajattelemaan hevosen herkkää hermostoa. Ylläpitohevosellani on nykyisten suitsien kanssa ongelmaa, kun sitä päätä pitää alkaa hakkaamaan kesken ratsastuksen, eikä suitsista saa edes turpista pois. Pitää laittaa nuo tai Micklemit ostoslistalle!

    VastaaPoista
  59. Vau kylläpä on kauniit! Söpö voitto. Mieti jos ne lähtis voten päästä kun ridaat, normit kiinitykset on vain varmuutta ja sitä varten että ne pysyis kiinni! Mutta kyllä mä noihin tyytyisin normien sijaan,ja vanhalle hevoselle olis varmaan tosi mukavat. Itse tykkäsinitse Votelle tuosta jossa on hopeita blingejä! :)

    VastaaPoista
  60. Ihanat suitset ja on tosi hyvät Voitolle ja voitko tehdä 10parasta kommenttia koska ne on NIIN hyviä

    VastaaPoista
  61. Nuo suitset on musta ihan sika upeat! Ja otsa pannoista hienoin oli tuo timanttinen😊

    VastaaPoista
  62. On muuten hienot suitset! Varsinki toi turparemmi oli kivan näkönen ja tykkäsin enemmän siitä valkosesta otsapannasta. Kokemuksesta on suitset hyvät vaikka ei nyt olekkaan leukaremmiä. Sillä käyn tallilla jossa on vain yhdellä hevosella leukaremmi ja on hackamoret. Paitsi sillä hevosella jolla on leukaremmi, niin se aina vetää suitset pois päästä:D Kerran kisoissaki se veti... Ja muuten, kaverini
    väittää että leukaremmi on se joka on siinä suun alla, ja minä väitän että se on sielä lähempänä kaulaa. Kummin se on? Haluaisin kinalle lopun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin sanon sitä mikä näiostä suitsista puuttuu leukaremmiksi, sitten on turpahihna ja alaturpahihna. Tietysti voi olla monia eri "oppeja" tästä asiasta:)

      Poista
  63. Noi on ihan älyttömän nätit ja sopivat hyvin voitolle :) tekis mieli itsekin tilata, mutta Champilla tuollaisia ei voi käyttää, kun toi turpahihnan taaimmainen osa tulee just siihen kohdalle, jossa sillä on niitä haavaumia suussa ja siksi mennään remppaturpiksella. Ne micklemit olis ostettava, kunhan saan rahaa.. :D

    VastaaPoista
  64. Tiia mikä otsapanta tulee mukaan kun tilaa heidän sivuilta suitset?Esim. Samanlaiset kun sulla jos tiedät?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukaan tulee se ihan tavallinen näissä suitsissa eli ei mitään blingejä. Se mukaan tuleva otsapanta näkyy niissä tuotekuvissa. Mulle olivat laittaneet yllätykseksi kaksi muutakin mukaan :)

      Poista
  65. Ompas kivan näköiset nuo suitset!! :)

    VastaaPoista
  66. Ihanat nuo suitset!Varmasti tosi kivat!Itekki haluisin:)

    VastaaPoista
  67. Tosi kauniit suitset! Milloin teet taas videopostausta?:))

    VastaaPoista
  68. Tosi hienot ja laadukkaan näköiset suitset. Sopivat hyvin Voitolle! En ole vielä kellään muulla nähnyt tuollaisia. Ehkä tulevaisuudessa tuollaisia suitsia näkyy enemmän hepoilla. Onhan noissa sentään ajateltu hevosten parasta. :)

    Ps.Kiva postaus! . :D

    VastaaPoista
  69. Ite en tykkää oikeen nuista hirveen paksuista turparemmeistä ja tosta niskapannasta.
    Mut noi otsapannat on hienoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eihän ne ole ehkä yhtä kauniita kun sirot ja ohuet remmit, mutta näissä on ensisijaisesti ajateltu hevosta :)

      Poista
  70. Leukahihnan puute näyttää ensisilmäyksellä todella erikoiselta, mutta kokonaisuudessaan suitset ovat oikein kivan näköiset! :)

    VastaaPoista
  71. Wow those are really nice looking bridles! They must be very comfortable. And great pictures I loved them! :)

    VastaaPoista
  72. Aivan ihanat suitset! :) Tiiätkö, maksaako nuo enemmän, kun 'tavalliset'?

    VastaaPoista
  73. tiia miks sä et kiitä ikinä kommenteista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kaikista kommenteista kiitollinen, mutta mulla ei valitettavasti ole aikaa vastata yleensä yli 100 kommenttiin. Siihen kun kuluu helposti jopa tunti :/

      Poista
  74. Mun mielestä noi timanttiset sopii voitolle paremmin mut tykkään kyl enemmän noista joissa on violettia:) noi tekee voitosta vähän hassun näkösen edestä päin:D

    VastaaPoista
  75. Olipa ihana huomata että niillä on myös issikoille (peräti kaksi eri mallia) suitsia! Issikoille on yleensä todella vaikeaa löytää kunnollisia laadukkaita suitsia. Nyt alkoivat kyllä kovasti nuo suitset houkutelemaan :)

    VastaaPoista
  76. Ihanat suitset <3 ! Mitä tapahtuu, kun Voitto tulee eläke ikään ja lilli kuolee? ostatteko uudet pollet? Kun lilli ja vote pääsee hevosten taivaaseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka haluaa miettiä tuollasia:D

      Poista
    2. Niinpä xd Tuskin kukaan ekana aattelee oman hevosen menettämistä!

      Poista
    3. Onko sitä 7000 lukijan spesiaalia tulossa?
      Tykkäsin enemmän tuosta liilasta otsapannasta, joka olikin Voitolla kuvissa :) Muutenkin erittäin tyylikkäät suitset!

      Poista
    4. En ole halunnut edes miettiä tollasia:D!

      Poista
    5. kyllähän se oman hevosen menettäminen kuiteskin tulee, kannattaa miettii ajoissa..

      Poista
  77. Ettäkun on upeet!!!! Menin just ostaan omalle hepalle 350€ maksavat suitset (lähinnä kisakäyttöön) ,niin voi,että kun ois tollaset pitäny hankkia!!! Ihanat!! Molemmat otsapannat on upeita :3

    VastaaPoista
  78. Mun shetlanninponi täyttää tänä vuonna 16.v ja sen liikutusta on kevennetty iän takia ;)

    VastaaPoista
  79. Onnea uudesta sponssisopimuksesta! Ihan iivan näköiset on. Markkinoilla on kyllä esim. Rambo Micklemit, jotka ovat suuniteltu hevosen pään mukaan ehkä vielä paremmin kun nämä, ainakin niin uskon, omilla ne on niin pidän kyllä. Noitakin kyllä mietin mutta Micklmit olivat vaan mielestäni kivemmat.

    VastaaPoista
  80. kai ootte tulos kuninkuusraveihi ja horse showhu? :-)

    VastaaPoista
  81. Ostettiin hevosmessuilta ponille uudet Horzen suitset, joissa on myös vähän leveempi ja muotoiltu niskahihna:D Hepalla on muutenkin aika herkkä pää, niin on hyvä, että on sellanen niskahihna:) Omasta mielestäni tosiaan painetta ei tuu korviin, nii hyvä vaihtoehto halvemmista suitsista..? Alennuksella oli 40€, mutta norm. hinta oli 81€:D Voiko muuten tavallisista suitsista ottaa ihan ton leukaremmin pois? Hyvän näköiset suitset, ja voisin ehkä ostaakin, kun sitten joskus saan rahaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä ei voi ottaa leukaremmiä pois, meidä suitsista ei ainakaa saa :)

      Poista
  82. Tosi upeet suitset! Sopii Voitolle hyvin :)

    VastaaPoista
  83. vautsi tosi hienot suitset! tuli muute yks päivä mieleen ku postasit kerran semmosesta jostain ohjelmasta tai sivustosta tms joka kertoo tarkalleen blogin tilastot toisin ku toi bloggerin oma nii mikähä se mahto olla? yritin eri hauilla sun blogista jo, mutten löytäny sitä...

    VastaaPoista
  84. Miten sait tohon ton tietoja minusta laatikon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan normaali gadgettina, jota sit vähän muotoilin html-koodeilla:)

      Poista
  85. Mistä löysitte lillin ja voiton myynti ilmoitukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mistään. Lilli kuulutettiin kisoissa myytäväksi voitettuaan luokan ja Voitto löytyi soittamalla Sanna Backlundille :)

      Poista
  86. Vähänkö ihanat!:)
    Tarvitsisin omalle hepalle paremmat kuolaimet kun nykyiset mitä käytän ovat aika huonot (eli siis jos vaikka kiihtyy maastossa niin vaikka vetää kovaa ihan niin kuin hevonen ei tuntisi suussaanmitään) joten aattelin kysästä voisitko suositella millaset kuolaimet kannattas ostaa?:) kenties ns."kumikuolaimet"?
    Nuo suitset sopii tosi hyvin Voitolle!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kysyä ammattilaiselta jos oot vaihtamassa kovempaan kuolaimeen. Kumikuolain on yleensä pehmeämpi eli sopii herkkäsuisille hevosille :)

      Poista
  87. noi suitset....... Aawwww..... Tosi ihienot.

    VastaaPoista
  88. on noi suitset kyl hienot ja kummatki otsapannat on hienoja ja voittokin taitaa tykätä noista suitsista itellä ei oo kokomusta tämän merkkisistä suitsista(: ootko ikänä kuulut sen nimisistä suitsista ku dualit itteni mielestä ovat aika kätevät näyttävät ihan päitsiltä mutta ovat suitset ja hyvät sellaiset

    VastaaPoista
  89. Anteeks en oo nyt vähän aikaan ehtinyt/pystynyt lukemaan blogiasi, mutta miksi Suitsisoppi ei enään sponsoroi sua/blogia, kun siitä ei ole enään "kuvaa" ja miten sait ps of sweedenin ja top equestranin sponsoroimaan sinua? :D Ja muuten tosi hienot suitset, sopii tosi hyvin voitolle, js eikö se ole niin että pystyy tilamaan erikseen erillaisia otsapantoja? :) ja voisisitko tehdä postauksen jossa kerrot enemmän sponssoreista jne. ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole siihen mitään syytä blogissa infonnutkaan eli ei ole mikään mennyt ohi :) Aada esitteli mut Top Equestrianin tiimille hevosmessuilla ja PS of Swedenin puoleen käännyin itse sähköpostilla

      Voi tilata pelkkiä otsapantoja sieltä Brown Band sivulta:)

      Poista
  90. Tosi hienot!! Ja tykkään erityisesti tosta pikalukosta turparemmissä!

    VastaaPoista
  91. Mikä toi fontti postauksen otsikossa on? :)

    VastaaPoista
  92. näihinhän suitsiin saa myös leukahihnan, kun se joitain näyttää niin paljon häiritsevän;)

    VastaaPoista
  93. Ihanat suitset! Muuten ostaisin omalle, mutta hinta kyllä ylittä vähän budjetin. ..:)

    VastaaPoista
  94. tykkäsin otsapannoista :)
    Kummalla on kivempi mennä ilman satulaa lillillä vai voitolla?

    VastaaPoista
  95. noi on hyvät suitset! sopii hyvin voitolle! mulla on nimittäin noi samat vaan että ruskeena nii suosittelen kaikille!:)

    VastaaPoista
  96. Tosi hienot nuo suitset vois suositella mun ratsastus ohjaajalle samoja sen yhelle hepalle koska se aina hieroo sen päätä mut kauniit ovat ja sattuu voitolle muuten oot tosi kaunis ja hyvää kesää teidän perheelle;)

    VastaaPoista
  97. oi nätitsuitset ja on varmaan tosi hyvät hevosellekkin se violetti otsapanta oli minusta hienompi:)

    VastaaPoista
  98. Kattelin tuolta noitten sivuilta näitä samoja suitsia ja niissä oli mielestäni vasemmalla puolella toi pikalukko

    VastaaPoista
  99. Nää on tosi hienot, Itte oon jo hetken katellu tuolta suitsia. Mut meillä on melkein uudet ja en oo sit viel raskinnu ostaa uusia. Seuraavat kyl on jotkut tuolta, luultavasti enemmän koulusuitset. Tollasen niskahihnan erityisesti haluan, koska heppa aika herkkä niskasta ja olishan se muutenkin kiva et olis mahdollisimman mukavat suitset hevosen päässä:) Voitolle sopi todella hyvin ja näytti istuvankin kivasti. Eikö tuota pikalukkoa saa vaihdettu toiselle puolelle jos haluaa. Ei sen puoleen yleensä itte laitan suitset oikealta ja otan sieltä poiskin:)

    VastaaPoista
  100. meijän vanhalla pv:llä, joka myytiin oli tommoset;) Kiv at;)

    VastaaPoista
  101. Mun puskahevosella on 200e suitset, 200e jalkasuojat, 200e kuolaimet, merkkikamaa muutenkin hienoista satulahuovista, korvahupuista ratsastusloimiin asti. Paitsi satula oli alle tonnin (käytettynä 500), kun ei sille löytynyt 2000e -> maksavista niin hyvin sopivaa ;) Loimina on Back On Trackia ja Bucasta. Ja aatelkaa anonyymit, lähinnä puskat ja hirvieläimet näkee meidän kamat! Mahtaa teitä nyt ottaa päähän. Jos mulla on rahaa ostaa parhaimmin hevoselleni sopivia kamoja eikä niiden kohdalla tarte kattoa hintalappua, niin se ei ole keltään pois. Paitsi tietty anonyymeiltä kitisijöiltä. ;D

    VastaaPoista
  102. Moi!
    Onko tuolla sivulla hinnat kruunuina vai euroina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molempina. Valuuttaa oi vaihtaa sieltä yläreunasta oikealta :)

      Poista
  103. onko vaikuttanut paremmilta suitsilta kuin edelliset? itse olen ostamassa PS of swedenin suitsia, joten ootko huomannu eroa ratsastuksessa että esim onko Vote tuntunu rennommalta näitten kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.lillivoitto.fi/2014/08/heinakuun-kootut.html

      Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.