Haastevideo: Hampun kuljetus

perjantai 30. syyskuuta 2016


Tätä haastetta on toivottu paljon ja vihdoin se on täällä! Ensimmäinen haaste kulki nimellä Kakkahaaste ja sen voit katsoa täältä. Pinja vei silloin Voiton, joten nyt olisi mun aika tasoittaa... Videolta näette miten kävi! Haasteen ideanahan on kerätä kolmen haasteen aikana mahdollisimman paljon pisteitä, sillä vähemmän pisteitä kerännyt joutuu siivoamaan toisen karsinan viikon ajan! Panokset on kovat ;)


Kolmannen haasteen päätätte te! Olette tehneet jo aikaisemmin ehdotuksia, mutta nyt pistäkääpä samat ehdotukset uudestaan sähköpostiosoitteen kera, sillä paras ehdotus palkitaan hamppupaaleilla! Eli ehdotus joka me toteutetaan palkitaan Hamppukaupan lahjoittamalla palkinnolla! 

*Yhteistyössä Hamppukauppa.fi*

33 kommenttia

 1. Jes toka osa<3 tehkää seuraavaksi niin että kumpi jaksaa pidellä tollasta hamppupaalia tai mikä onkaa :D nii kauemmin.

  VastaaPoista
 2. Paalien pinoaminen siistiin! pinoon, esim 10 paalia :)
  Tai jos hevoset voi ottaa mukaan, tehtävärata paaleista kentälle käynnissä taluttaen tai ratsastaen. Pujottelua, kapea kuja, väistätys paalilta paalille, peruutus paalin mitan jne :D
  nomparell@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Kilpailu 3/3: kumpi avaa nopeammin hamppupaaleja jonkun tietyn määrän? :)

  s.blogijutut@gmail.com
  loksare.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Haaste 3/3 yrittäkää mahdollisimman nopeasti viedä hamppu paalit laitumelle ( saatte päättää kohdan ) siistiin pinoon ja aika ratkaisee

  VastaaPoista
 5. Tehkää tehtävärata hamppupaaleista (esim. Sokkelo, pujottelu ,hamppupaalin ylitys) ja suorittakaa ne taluttaen hevosia aika ratkaisee, mutta paaliin osumisesta 3virhesekunttii

  VastaaPoista
 6. Hih, kivoja nää hamppu-haastevideot :D Edellinen postaus oli kans kiva, ruokavalio ja kuntoilu -jutut kiinnostaa mua kyllä! :)

  Ehdotus: piilottakaa pieni esine hamppupaaliin vuorotellen (tai pyytäkää joku ulkopuolinen piilottamaan se), ja nopeammin esineen löytävä voittaa! En laita sähköpostiosoitetta, koska en tarvi paaleja itse (mulla ei ole omaa hevosta).

  VastaaPoista
 7. Mielestäni olisi parempi idea, että viimeisen haasteen voittaja saisi kahden pisteen sijasta kolme pistettä, koska tasapelitilanne olisi koko haasteen idean kannalta aika hölmö kun häviäjä ei joutuisi kärsimään (ellette sitten suorita jotain extrakierrosta tasapelin sattuessa).

  Viimeiseen haasteeseen voisi toteuttaa vaikka jonkinlaisen kuntopiirin hamppupaalien avulla, kun taidatte molemmat olla Pinjan kanssa kuntoiluhulluja. Jos paali painaa sen 15kg, niin esimerkiksi pystypunnerrus hamppupaalilla (tai maasta rinnalleveto ja siitä pystypunnerrus), paalin heitto edestakaisin niin, että ottaa aina nopean sprintin paalin luo, askel- tai jalkakyykky paalin kanssa, vatsarutistuksia jalat paalin päällä ja nopeatempoiset tasajalkahypyt paalin yli voisivat olla hyviä liikkeitä. Näitä vaikka haasteen nimissä yksi kierros 10-15 toistoa per liike. Nopeampi voittaa. Voisitte myös mitata sykettä ja palauttamista tämän jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostiosoite on johannaml.tuominen@gmail.com!

   Poista
 8. Kiva idea, harmi kun ne Tiian pätkät ei näkyny :/

  VastaaPoista
 9. Pinoamishaaste! Molempien täytyy mahdollisimman nopeasti koota X määrä hamppupaaleja pinosta/ autosta/ trailerista varastoon.

  VastaaPoista
 10. Teette molemmat hamppupaaleista niin ison tornin kuin se vaan kestää. Se kumpi saa nopeammin ja koekeamman tornin voittaa. Hamppupaalit siis laitetaan pystysuuntaan.

  Toinen olis et teette kentälle jonkun pujotteluradan. Laitatte penkille kaks hamppupaalia ja sitten esim sä meet eka Lillillä ja lähet kentän toisesta päästä ravaamaan tietyn radan läpi ja sit otat matkaan hamppupaalin ja meet radan takaspäi samanlailla ja sit haet taas uuden jne. Sit sama Pinja Lillillä ja se kumoi on saanu tuotuu ne nopeemmi voittaa.

  Ideoitani voi soveltaa!

  saralukkarinen18@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kumpi pinoaa hamppupaaleista korkeemman pinon silmät sidottuna.

  VastaaPoista
 12. miten teillä riittää rahat kahden hevosen pitämiseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi sinua kiinnostaa kenenkään toisen raha-asiat? Miten ne vaikuttaa sun elämään?

   Poista
 13. Tehkää hamppupaaleista esteitä ja hypätkää ne Lillillä? Kumpi hyppää nopeemmin ilman virheitä niin voittaa? :D Ois nimittäin hauska nähdä kun hyppäisitte Lillillä, jos sillä nyt voi enää kunnolla hyppiä?

  helmisusannna@gmail.com

  VastaaPoista
 14. ((HUOM!! EI LIITY TÄHÄN POSTAUKSEEN))😈 Huomasin just sun snäpin, niin mitä Voitolle on tapahtunut?🙊🙈😑😁😬 Miks se on joutunut leikkaukseen?😳😳 Ja milloin julkaiset sen videon?😇😌😊

  VastaaPoista
 15. Toi olisi tosi hyvä just toi joku hamppupääli rata juosten, tai sitten että laitatte hamppupaaleja päällekkäin.😌😊 Että niiku kumpi tekee isomman tornin niin voittaa, ilman että se siis kaatuu/sortuu.😊

  VastaaPoista
 16. Ei nyt tähän postaukseen liity, mutta tämä on uusin niin kysyn täällä. Oletko ikinä lentänyt/ajatellut lentää Kuopiosta Helsinkiin Finnairin koneella, se olisi paljon nopeampi kuin auto.

  VastaaPoista
 17. Tehkää hamppupaaleista linnat tms., otatte kuvat ja ig äänestys kertomatta kumpi on kumman. Aika esim 5-10min. Koska minulle ei tulisi käyttöä hamppupaaleilla, voisit antaa ne jollekkin muulle MIKÄLI ehdotukseni voittaa:D

  VastaaPoista
 18. Teette esteradan (itellenne) ja hamppupaalia kantaen joudutte suorittaa sen. Esteet/tehtävärata on myös tehtävä hampuista!
  Kumpi nopeampi, voittaa :D
  Silkkiniityn@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Ehdotus: Kumpi saa nopeammin pystytettyä 3 hamppupaalia pystysuunnassa päällekkäin. Pystytetyn "paalitornin" pitää pysyä 2 (?) sekuntia pystyssä ennenkuin tehtävän voi lopettaa. Mikäli torni sortuu tms. pitää yrittää kasata sitä niin kauan, kunnes torni on kasattu ja pysyy pystyssä vähintään 2 sekuntia. Se kumpi sai nopeamman ajan pystytettyään tornin, voittaa.

  Toinen ehdotus: Rakentakaa kolmesta hamppupaalista kolmen "paaliesteen" linja ja juoskaa linja itse läpi hypäten niiden kaikkien kolmen paalin yli. Voitte päättää itse kuinka monta metriä paalien välissä on? Se kumpi juoksee/hyppää paalilinjan nopeammin, voittaa.

  janinavoutilainen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tehkää hamppupaaleista pieni agilityrata, eli taluttaen meette hepan kanssa (esim.pujottelu,pieni este,kuja, peruutuksia radalla yms.)Ja kummalla on parempi aika voittaa :-) emma.ii@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Nämä haasteet ja sarjat ovat kyllä tosi kivoja! Tuli vaan ohimennen mieleen, että oletko menossa tämän vuoden porsche horse show:n?:)

  VastaaPoista
 22. Millon selvii voittaja? Eli millon tulee kolmas osa?

  VastaaPoista
 23. Lisää tämmösiä

  VastaaPoista
 24. Tehtää itsellenne hamppupaali esterata jonka suoritatte "laukkaamalla". Esteiksi yksittäisiä, sarjaa, kaksi hamppupaali päällekkäin, oksereita jossa kaksi hamppupaalia peräkkäin... Virhepisteet (kosketuksista) ja aika ratkaisee ;)

  jenna.huotari2@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Joku lihaskuntojuttu esim kyykyt hamppupaalin kanssa :D

  VastaaPoista
 26. Kilpailu kumpi purkaa hamppupaalikuljetuksen nopeammin.
  Toinen ehdotus on että otatte hamppua ja koitatte siitä kuivikkeesta muotoilla jonkun asian, esim hevosen (siis kun avaa hamppupaketin niin siitä lähtee isompia paloja ensin niin niiden avulla)

  VastaaPoista
 27. Tähän haasteeseen voitte ottaa lillin mukaan.
  Eli hevosen viereen pinoatte hamppupaaleja, varmaan yks riittää, että selkään pääsee (ilman satulaa). Sit teette jonkun pujotteluradan esim, koska hamppupaalin ylihyppääminen voi olla vaarallista :D, niin joku tehtävärata turvallisempi ja lopuksi hevonen pitää pysäyttää sen hamppupaalin viereen, mistä selkään noustiin. Ja ratsastajan pitää laskeutua siihen paalin päälle! Jos menee ohi, tulee lisää sekunteja aikaan :)

  Miiamkoskinen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kumpi saa leviteltyä nopeammin jonkun tietyn määrän hamppupaaleja karsinaan. Nopeampi voittaa.

  unnanien@gmail.com

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.