Uusi ulkoasu

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Vihdoin mä sain sen valmiiksi! Olin jo lähellä turvautua ulkopuoliseen apuun, mutta onneksi sain pidettyä pään kylmänä. Pidin vanhan linjan ja jatkoin täysin omalla kädenjäljellä myös ulkoasun suhteen. Vaikka tuntui että ideat on lopussa, taidot ruosteessa eikä uusi Photoshop Elements vieläkään hallussa niin itse olen yllättävän tyytyväinen tähän ulkoasuun!
Vielä pitää hienosäätää muutamia juttuja, joten jos tulee mieleen jotain häiritsevää niin pistäkää kommenttia tulemaan. Joku päivä kunhan ehdin, olisi tarkoitus myös uudistaa noita välilehtiä ja kirjoittaa kunnon esittelyt niin Voitolle, mulle kun blogillekin.

Mitä tykkäätte? 

27 kommenttia

 1. Uu, onpas hienon näköinen! Mobiililla selatessa arkisto näkyy huonosti, kun teksti ja taustakuva ovat samanväriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vähän vaikee nähä kunnolla arkistoa. Muuten ihana:)

   Poista
  2. Oho empä edes muistanut muokata tota mobiiliversiota, pitää korjata :)

   Poista
 2. Toooooosi kiva👌❤😊

  VastaaPoista
 3. Hieno ja kivan erilainen ulkoasu! :) Kuitenkin omaan silmään hieman sekava, esim. kun sivupalkki on niin pitkä tähän postausosioon verrattuna (sehän riippuu toki ihan postauksen pituudesta ja kommenttimäärästä), eikä alaosassa olevien tunnisteiden tekstiä erota muuta kuin viemällä hiiren tekstin päälle. Pikkujuttuja, mutta kuten sanoit, pientä hienosäätöä vain, muuten tää on oikein kiva! :)

  VastaaPoista
 4. Hmm oon aina tykänny superpaljon sun ulkoasuista ja kekseliäisyydestä, ja tääkin ulkoasu on jälleen kerran kiva. Itse en vain hirveästi tykkää bannerista, fontti on mun makuun jotenkin liian iso ja laatikkomainen, itse olisin valinnut jonkun siromman :) Mut ihana et keksit aina kokeilla jotai uutta ja erilaista.

  VastaaPoista
 5. Ihan superkiva! Oon aina tykänny näistä sun ulkoasuista kun nää on niin omanlaisia eikä sellasia massassa olevia joita on melkee joka toisella :D

  VastaaPoista
 6. Muistan tän kuvan, joka on taustalla :D

  VastaaPoista
 7. Miten saat nuo välilehdet blogiin? Olen yrittänyt monta kertaa eri "keinoja" mutta ei ole koskaan onnistunut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeileppa vaikka ekana googlata välilehdet blogiin.. Ja sama enkuksi sitten jossei suomeksi löydy :)

   Poista
 8. Tosiaan niin kuin joku jo sanoikin, arkisto uppoaa taustaan ja näin ollen todella vaikea selata puhelimella. Vähän yksin kertainen myös ja tuo fontti on vähän liian paksu. Ei suosikkejani sinun tekemistä ulkoasuista, mutta ihan ok (:

  VastaaPoista
 9. Mua häiritsee, että tuo taustakuva ei toistu enää alhaalla, eikä tuo "tyhjä" taustaväri ole samanvärinen, kuin tuon karvakuvan tummat kohdat, vaan mulla siihen kohti tulee selkeä raja. Näyttää hieman keskeneräiseltä näin :)Eli siis tän taustan värin voisi muuttaa niin, että kuva ikäänkuin sulautuisi siihen. Muuten oikein kivan yksinkertainen ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saa siitä millään saman väristä.. Huoh.. Se oli tosiaan yksi itseä häiritsevä hienosäädettävä asia :)

   Poista
 10. Mua ehkä koneella selatessa häiritsee että itse blogiteksti tulee enemmän oikeaan reunaan eikä keskelle. Mutta en tiedä voisiko tuota muuttaa jostain asetuksista itsekin.

  VastaaPoista
 11. Millä koodilla sait sivupalkin erilleen :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En millään tietyllä. Poistin ensin taustavärin kokonaan content-inneristä muistaakseni ja sen jälkeen lisäsin muistaakseni sidebar-left-1seen background:white;

   Poista
 12. Tosi hieno ja omaperäinen!

  VastaaPoista
 13. Tosiaankin ihanan näköinen:D Mun makuun ainakin tosi kivan näkönen ja nuo vehnät (mitkä onkaan ;D) on tosi ihanat. Vielä nuo instagram yms palkit ovat tosi kivoja. Ja kun tuolla sivussa heti näkyy voiton ja sinun kuva ja tälleen:) Sun blogi on mun oma suosikki♡ No enhän mä kauheasti muita luekkaan ku tää on niin ihana;) Ja tää sininen väri on erityisen ihana♡ Joten sun kaltasia bloggaajia sais olla enemmän:) En väitä etteikö muut olis tosi kivoja mut tää dun blogi on niin aurinkoien ja kaikkee♡♡♡ Mun oma blogi ei kyllä näin aktiivinen oo:( Mutta sä kirjotat sopivin välein postauksia ja tälleen:) Enköhän mä jo tarpeeks oo puhunu vaiks tekis viel mieli sanoo vaikka ja mitä:D Pidätkö muuten M&G jossain turussa tai jotain joskus?

  VastaaPoista
 14. P.S Toi kuukauden luetuimmat on kans ihan sika kiva juttu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ollu siinä varmaan viimeset kolme vuotta..:D

   Poista
 15. TÄÄ ON IHAN SAIRAAN HIENO!!! TYKKÄÄN! <33

  VastaaPoista
 16. Tosi kiva ulkoasu! Oot kyllä taitava :)

  VastaaPoista
 17. Teetkö vielä bannereita ja ulkoasuja muille?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.