Talli- ja arkimuotia sekaisin

keskiviikko 14. syyskuuta 2016


Moikka! Nyt olisi luvassa vähän erikoisempaa postausta, sillä tässä postauksessa käsitellään muotia - tallilla sekä ihan arjessa. Pitempään mun blogia seuranneet tietävät, että siirtelen usein ratsastusmerkeiltä kivoja vaatteita arkikäyttöön ja myös päinvastoin ei-ratsastusmerkeiltä juttuja tallille. Monesti näin säästää rahaa, löytää parempia tuotteita ja saa kivoja juttuja joita muilla ei paljoa päällä näy. Yllä olevissa asuissa mulla on yksi ja sama juttu päällä, huomaako joku mikä?

No kengät! Olen aikaisemminkin hehkuttanut Timberlandin kenkiä nimenomaan tallikäytössä talvisin. Ratsastukseen tarkoitetut talvikengät kun on lähes poikkeuksetta kylmiä kovilla pakkasilla ja järkyttävän rumia. Olenkin jo vuosien (Siis ihan oikeasti! Ekat Timberlandit ostin tallille jo ennen Lillin meille tuloa ja siitähän on aikaa jo about 7 vuotta) ajan käyttänyt tallilla Timberlandin kenkiä. Nyt niitä löytyy aikaisempien yksien sijaan kolmet ja ne eksyy jalkaan myös tallin ulkopuolella.

Timberlandit jonossa. Vasemmalta aloitettuna vanhimmasta uusimpaan.
Näissähän on huippua se, että näillä voi ihan huoletta myös ratsastaa ja suurimmat osat chapseistakin menevät tähän päälle! Toki ihan kaikilla kengillä voi ratsastaa, mutta on eri asia miten turvallisia ne ovat. Nämä pysyy napakasti jalassa, korkean varren ansiosta nilkka on hyvin tuettu ja kaikista tärkeimpänä juttuja näistä löytyy myös kantaa (vähemmän tai enemmän mallista riippuen), jolloin ne eivät mene jalustimesta kovin helposti läpi.

Nämä kuvissa näkyvät mustat yksilöt on saatu House of Brandonilta. Heillä on valikoimassa useampaa väriä aina valkoisesta, ruskean eri sävyihin ja tähän mustaan. Nämä valkoiset olisivat olleet ihan täydelliset... Mutta tallille ne eivät ehkä ihan sovellu ;) Itse en näitä uusimpia kenkiä vielä käytä tallilla, sillä teen yleensä tuotteiden, jotka soveltuu niin tallille kun arkeenkin, kanssa niin, että käytän niitä ensin arjessa ja vasta sitten myöhemmin siirrän tallikäyttöön. Niin tein myös näiden nykyisten tallitimssien (kuvassa vasemmalla) kanssa.


Ensimmäisenä vuorossa olisi talli outfit, johon nuo kengät sopii mun mielestä ihan täydellisesti!  Paljon tyylikkäämmän näköinen kun kuomat tai kumpparit ;) Nämä mun mustat on tosiaan pohjaa lukuunottamatta valmistettu nahkasta eli kestävät hyvin käytössä, ovat oikeasti lämpimät ja näyttävät  vielä kaiken lisäksi tyylikkäille.

Vitsi muuten oli kiva pistää parasta päälleen näitä kuvia varten tallivaatteidenkin osalta. On tullut selvästi puskailtua kotimetsissä liikaa... Mun tallivaatteet on pääsääntöisesti huomattavasti laadukkaampia ja arvokkaampia kun arkivaatteet, joten kiva välillä esiintyä näissäkin :D


Seuraavana olisi vuorossa arkisempaa outfittiä. Musta on aina varma valinta sielläkin, sopii oikeasti kaiken kanssa. Mustiin farkkuihin yhdistettynä hieman huomaamattomammat, mutta näiden vaaleiden farkkujen kanssa pääsevät oikeasti tosi kivasti esille! Mä pukeudun usein koulussa jumppahousuihin, sillä yleensä olen tulossa tai menossa salille. Voin sanoa, että niidenkin kanssa nämä menee oikein mallikkaasti. Hyvin siis mukautuvat tyyliin kun tyyliin.

Jos kiinnostuit enemmän voit nämä kyseiset kengät itsekin tilata täältä! House of Brandonilla on nopea toimitus ja usein paketti on odottamassa jo seuraavana päivänä tilauksesta. Kengät ovat suhteellisen arvokkaat (vaikka sijoitus kannattaa, nuo munkin ekat Timberlandit on kestäneet oikeasti vuosia joka päiväisessä tallikäyttössä talvisin), joten maksaminen onnistuu myös Klarnan pelkästään House of Brandonille luomalla "osta nyt, maksa vasta joulukuussa" -tarjouksella.

 Mitä piditte tällaisesta talli- ja arkimuodin yhdistelmästä samassa postauksessa? Onko muilla Timberlandeja talvikenkinä? Mitkä on teidän parhaat vinkit vaatteiden ja juttujen siirtämisessä tallilta arkeen tai päinvastoin?

ps. Uusi video youtubessa, tätä en julkaise ollenkaan blogissa, joten käykää katsomassa tämän linkin kautta.

*Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä ja (mustat) kengät saatu blogin kautta*

16 kommenttia

 1. Minusta tämä oli tosi hyvä postaus, vähän erilaista kun hevos / tallijutut!😊 Tämä oli tosi kiva tykkäsin.😇 Ja videossakaan ei ole valittamista!

  Hyvä Tiia!!💕😙 Olen ylpeä sinusta!🌚

  VastaaPoista
 2. Hyvä, postaus ja video myöss!😊😙🌚😇

  VastaaPoista
 3. Ei voi sanoa muuta kun <333333333333333333333

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus tiia.ja videokin on tosi hyvä.millo pitkää mydeit.

  VastaaPoista
 5. Erittäin kiva postaus ja ihanan luova idea!♥

  VastaaPoista
 6. Minkä kokoisena otit nuo timberlandit ja miten ne vertaa muihin kenkiin? Vastaako hyvin kokoaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 39puol eli vastaa tosi hyvin, toi on yleensä nimittäin just se mun koko :)

   Poista
 7. Hyvä postaus! Oot paras😊

  VastaaPoista
 8. Mikä kamera sulla on?

  VastaaPoista
 9. Hyvä postaus! :) Milloin uutta videota?

  VastaaPoista
 10. Näyttää tosi kivalta sekaisin asusteet☺

  VastaaPoista
 11. Mä rakastan jodhpurkenkiä, nimenomaan klassisia siroja nahkaisia, jossa päällä nauhat ja takana vetoketju. Nyt on kolmannet menossa, käytän ensin arjessa muutaman vuoden ja siirrän sen jälkeen tallikäyttöön (koska en jaksaisi putsata niitä aina tallikäynnin jälkeen). Yhdet tällaiset halvemmat jodhpurit kokivat loppunsa arkikäytössä eikä rikkinäisiä ja vuotavia kenkiä tullut koskaan "alennettua" tallille.
  Myös yksi MH:n syystakki on tällä hetkellä kokonaan arkikäytössä ja siirtyy jossain vaiheessa tallille.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.