Iltarutiinivideo ja maastovideopostaus

sunnuntai 25. syyskuuta 2016


Moikka! Kuvattiin viime viikolla monta videota ja ajattelin jakaa nämä pari nyt täällä bloginkin puolella. Olette kyselleet paljon näiden perään, vaikka toinen onkin jo julkaistu youtubessa ja toinen Pinjan blogissa. Ilmeisesti siis ihan hyvä käytäntö julkaista videot aina myös youtuben lisäksi täällä blogissa? 

Kuten olette ehkä huomanneet uusien videoiden julkaisutahdista, videoiden kuvaamiseen on löytynyt nyt ihan uudenlainen into. Etteköhän saa nauttia videoista nyt ainakin hetken vähän useammin kun viime aikoina on totuttu! Toinen video on iltarutiinivideo, jossa on kiva arvontakin. Arvontaan voi osallistua vaan youtuben puolella eli ei tässä blogin kommenttikentässä! Linkki arvontaan. Aikaisemmin tein myös aamurutiinivideon, jonka voit katsoa tästä. Tosin nykyisin kun ei koulua enää ole voisi melkein jo kuvata uudet vastaavat..:DSitten hevosaiheiseen videoon, vaikka se ei varsinaisesti käsittele minua tai Voittoa. Ajattelin kuitenkin sen teille jakaa, sillä mielestäni tästä tuli kivan erilainen. Olin nimittäin Bellan ja Lillin mukana maastossa  ja kuvasin siitä Pinjan blogiin videopostauksen. Vähän erilaista matskua ja maisemia mitä yleensä siis! Linkki maastovideopostaukseen.

Viime postauksessa syntyi muuten tosi mielenkiintoista keskustelua lihansyönnistä. Oli tosi kiva pitkästä aikaa käydä kunnon keskustelua (asiallisesti!) kommenttiboksin puolella :)!

32 kommenttia

 1. Ihanat videot!Kiva kun näitä videoita tulee aika tiuhaa tahtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon samaa mieltä!😊😌

   Poista
  2. Lisää tämmösiiiiii maasto-videoitaaaa!!!!!!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

   Poista
 2. Oli tosi hyvät videot! Sellanen video olis kiva, jossa näytät miten huolehdit Voiton varusteista(satula, suitset, suojat yms) ja kerrot mitä tuotteita niihin käytät :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä video!!😊❤ Lisää tämmösiii!💕😊👋😌

  VastaaPoista
 4. Todella hyvä video!😊 Se kyllä olisi voinut olla vähän pidempi kuin tuo 7min esim: 12min.😮😁😧 Mutta eii tässäkään ole todellakaan mitään vikaa.❤❤😈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkee kattoo videoita missä bella ku rakas heppani lopetettiin just samanlainen ja sama rotu mutta ilahdun aina näistä

   Poista
 5. Haluan ehdottomasti lisää tämmösii maasto-videoita😊 Ne voisi olla esim jopa 15min pitkiä, mitä pitempi sen parempi video.💩😂

  VastaaPoista
 6. Menikö Bellan omistaja ihan itse Bellalla maastossa?😳🙈🙊 Ja onko Bellan omistaja antanut teille luvan, että Bella saa näkyö teidän videoilla yms yms..😊🌚

  VastaaPoista
 7. Onko tuo hymiöitä kylvävä anonyymi yksi ja sama henkilö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se sinulle joku ongelma?O__o Ja mitä välii jos se vaikka olisikin? Ei me sillä tiedolla tehdä mitään, antaa sen kommentoida.🙈 Ja voi se vaikka olla tai sitten että välttämättä ei ole.

   Poista
  2. Todennäköisesti on kirjoitustyylistä ja lähetysajasta päätellen :) Mutta tiedä sitten.

   Poista
  3. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa ;)

   Poista
 8. Ei nyt liity aiheeseen, mut oon ruennu miettii heposeni jalkojen kylmäämisen ja lämpöhoidon alottamista mut muutama juttu mietityttää. Hevosen jalkoja ei siis koskaan ole kylmätty eikä mitään ongelmia ole ollut. Issikka asuu siis pihatossa, joten pääsee kokoajan vapaasti liikkumaan, joten vaikuttaisiko tämä jotenkin siihen, että kylmäys tai lämpöhoito ei olisi niin välttämätöntä? Sitten mietin sitä että kun ihmiset puhuu, että ne kylmää esim. lumella ja kylmäpusseilla, niin laitetaanko ne suoraan hevosen jalkaa vasten ilman että jalan ja pussin väliin laitettaisiin kangasta yms.? Ja mites tuo lämpöhoito olisiko se tarpeellista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kylmäisin ehdottomasti sun tilanteessa! Vielä kun mitään vikaa ei ole niin sehän auttaa parhaiten. Me ei laiteta lumen tai kylmäpussien väliin mitään, ihan makuasia. Mun mielestä teho ei ole tarpeeksi hyvä jos siinä välissä on jotain, karvat siinä kuitenkin on jo.

   Ja lämpöhoidon toteuttaminen pihatossa voi olla melkein mahdotonta, joten ehkä se ei ole tarpeellista. Pihatossa heppa pääsee myöskin liikkumaan 24/7 joten nesteitä ei edes keräänny jalkoihin kuten karsinoissa seisovilla hepoilla.

   Poista
 9. Kivoja videoita jälleen! :) Mielestäni on mukavaa, kun videoita on tullut nyt vähän tiheämpään tahtiin. Ootte kyllä kehittyneet videoiden editoimisessa ja kuvaamisessa paljon. Suuri ilo katsella videoitanne, kiitos! Nämä uusimmat videot (jotka olette editoinneet siis iMoviella) ovat mielestäni paremmin editoituja. Tykkään kovasti taustalla soivista musiikeista. :) Jatkakaa samaan malliin ja tsemppiä niin videoiden kuvaamiseen kuin hevostenkin kanssa puuhailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo iMoviella kyllä niin kiva edioita, että varmasti näkee laadussa :)

   Poista
 10. Ohhoh ! Vähään aikaan kun en täällä blogin puolella vieraillut, niin hirveä määrä uusia postauksia! :Dd Mutta se on vain pelkkää plussaa, älä käsitä väärin! (:

  VastaaPoista
 11. Kiva tuo iltarutiinivideo! Tee illalla tupla-annos smoothieta ja laita puolet jääkaappiin jossakin sopivassa pullossa niin siinä on aamulle smoothie valmiina kans jos haluisit aamulla myös juoda semmoisen mutta aika ei oikein riitä :) Banaani saattaa yön aikana mennä vähän turhan makeaksi ja avocadokaan ei välttämättä oo yön yli pidettynä ihan parasta jos ei laita jotain sitruksista mukaan, mutta muuten toimii kyllä ihan yhtä lailla yön yli seisoneena mun mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se on vähän tunkkaista maultaan aina kun yön yli seisottaa, mutta toki hätätapauksessa menee yön ylikin :)

   Poista
 12. Uusi varusteiden esittelyvideo olisi kiva? :) Sekä sinun että voiton varusteet, Pinjalle voisit myös ehdottaa että tekisi Lillin varusteista ja omistaan videon?

  VastaaPoista
 13. Ihania videoita! Voitko tehdä "My week" videon? Oot paras, Voitolle ja Lillille terkkuja ja herkkuja! :D♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksa juuri nyt kuvata, ehkä joskus vielä :)

   Poista
 14. Aivan ihana täydellinen postaus mun mielestä!:D Molemmat videot on niin kivasti toteutettu

  VastaaPoista
 15. Kiva ku tulee paljon videoita :)) Kakka haasteen jatkoa?

  VastaaPoista
 16. Hyvä video! Mistä ootte ostaneet tiedän pienen pakastimen?🙂

  VastaaPoista
 17. Heips! Tekisitkö joskus postauksen bloggaamisesta? Vinkkejä ja neuvoja aloitteleville bloggaajille? Miten blogia kannattaa mainostaa ja missä, mitä itse tekisit toisin ym?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vaikka kuinka monta aiheeseen liittyvää juttua: http://www.lillivoitto.fi/search/label/bloggaus

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.