#119 Kenttä valmistuu

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011


Moi! Ei olla ratsastettu nyt kahteen päivään ( siis to ja pe ). Torstaina olikin hepoilla kengittäjä ja huomattiin sit illalla, että Lillihän könkkää käynnissäkin tarhassa. Oltiin kaikki silleen et, voi ei!! Soitettiin kengittäjälle, joka käski käydä naputtelemassa niitä nauloja, jotta nähään onko lyöny naulan huonosti. Ei regoinu mitenkään.. Päätettiin vaan ootella muutama päivä ja poni oli jo perjantaina parempi ja eilen (eli lauantaina) ei ontunu enään yhtään. Onneksi päästiin säikähdyksellä, mutta se vähän ihmetyttää, että mikä siellä jaloissa oli?

Kenttä on nyt hiekkaa vaille valmis ja siinä kivituhkalla voi jo ratsastaa! Joten mentiinkin Pinjan kanssa siinä eilen vähän. Kenttä pälysi ihan kivasti, joten ravailtiin siinä vähän, jonka jälkeen lähdettiin käveleen maastoon.

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.