#130 Ilman suitsia ratsastusta

maanantai 18. heinäkuuta 2011
Moi! Tänään mentiin sitten pelkillä päitsillä alipapaan innoittamana (: Pinja meni ilman satulaa, koska ollaan Lillilläkin menty pelkillä päitsillä ja minä sitten laitoin satulankin, lopussa kyllä menin ilmankin.

En oikeastaan tiedä paljoo mitään päitsillä ratsastuksesta, hevosen kuulemma voisi saada kulkemaan peräänannossakin, mutta ei hajuakaan miten. Kokeilin kuitenkin samoja konsteja mitä ihan kuolaimellakin ja sehän toimi sekä Voitolla että Lillillä. Molemmat kulki jonkin asteisessa peräänannossa välillä, mitä nyt vähän matalana ja etupainoisena. Kuitenkin oon hirmu tyytyväinen kuvittelen, että Voitto vaan kulkee pää pilvissä ja ei kuuntele mun apuja. Unohdin välillä täysin, ettei mulla ollutkaan kuolaimia.

Lopuksi sitten heitin satulan pois ja menin vähän ravia ja laukkaa ilman satulaa. Sekin sujui ihan jees.. Lilli sillä välin oli vapaana kentällä ja söi aidan alta heinää :D Muutenkin touhuiltiin aika paljon maastakäsin, yritin saada Voitonkin piehtaroimaan näyttämällä sille edeltä mallia. Ei se kyllä tajunnu :D  Täytyy rueta menemään useammin ilman kuolaimia, koska tuo onnistu ihan super hyvin, avut meni yhtä hyvin läpi kun kuolaimellakin. En kyllä olisi uskonut, jos en olisi itse ratsastanut :D5 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Ja kivat videot! Seuraan sun blogia, tykkään tosipaljon:)

  Mee tsekkaa mun blogijos viitsit:)

  www.albonblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tosiaanko piehtaroit edellä?

  VastaaPoista
 3. Mistä otat musiikit noihin videoihin? Siinä parane pian lilli -videossa oli aivan ihana musiikki! <3 Mikä se kappale oli?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.