#134 Pienemmille ohjeeksi kantapäät alas ja vähän isommille kyynärpäät kylkiin.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Sini ja Voitto

Emmi ja Lilli
 Pinja ja Lilli

Sini otti kuvat niin välillä puuttuu vähän päitä yms :D


Moi! Eilen sitten Emmi tuli taas meille ja nyt sitten onkin henk. kohtanen kuvaaja, jee! Kenttä on nyt romahtanut kolmen päivän aikana joka päivä, en kohta enään kestä sitä... On yritetty kaivaa ojia ja tehdä pengerryksiä ja onhan se vähän helpottanut. Mutta edelleen kovalla sateella lähtee hiekat valumaan ulos kentältä.. Eilen sitten ennen ratsastusta korjattiin sitä jokunen tunti ja ihan jees siitä tuli, aika notkolla osasta kohtaa, kun ei ole enään hiekkaa mitä sinne sulloa.. Pitäisi varmaan tilata lisää.

Emmi ratsasti siis aluksi Lillillä ja Pinja opetti. Pikkusiskoni Sini (7v) ratsasti Voitolla. Kävelin Sinin ja Voiton vierellä, mutten varsinaisesti taluttanut. Sini saa jo käynnissä hallittua Voiton aika hyvin, joten keskityttiin tosi paljon istuntaan. Mainitsin koko ajan kantapäistä, jotka eivät oikein tahdo pysyä alhaalla. Kyllähän sitä tulostakin jo tuli kun huomautin koko ajan niistä :D Ravissa sitten taluttelin ja Sini keventeli ja piti mielikuvitus ohjista kiinni. Näin pystyy harjoittelemaan tasapainoa, repimättä vahingossa Voittoa suusta. Lopuksi tehtiin vielä kaikenlaisia tasapaino harjoituksia. Minusta on ihana opettaa pikkusia ratsastamaan (:

Emmikin se vaan menee kerta kerralta paremmin. Nytkin onnistu laukassa istuminen hyvin ja hallitsee Lillin käynnissä+ravissa tosi hyvin ja laukassakin jo aika hyvin.

Sitten hypätiinn Pinjan kanssa ratsujemme selkään ja tuuppailtiin vähän. En jaksanut hakea tallista saappaita ja jalassa oli reinot, joten menin sitten ilman jalkkareita. Voitto kulki heti alussa tosi kivasti ja hakeutu itestäänkin kulkemaan peräänannossa. Tein sitten ravissa vaan ympyröitä ja muutamia temmonlisäyksiä. Laukassa sitten vaan samaa  + muutama vaihto. Emmillä ja mun äitillä on lupa korjata aina mun kyynärpäät oikeaan paikkaan tai siis ne aina huutaa kyynärpäät kun ne ei ole kyljissä kiinni. Tänään varmaan sidon ne jollain pintelillä kylkiin, kun ne ei pysy _millään_ mun kyljissä kiinni. Kuten entinen ratsastuksen ope sanoi, niin mulla on enkelinsiipi kyynärpäät.

Pinjalla sitten korjataan istunnassa nyrkkejä, kun ne tahtoo mennä lappeelleen. Lillikin meni ihan kivasti ja Pinjakin meni välillä ilman jalkkareita. Lillin kanssa on nyt teho treenissä laukanvaihdot. Se nimittäin osasi ne ihan jees, mutta unohti ne  jotenki viime kesälomana, kun oli sillon ihan oikeesti tosi kevyellä. Se vaihtaa aika hyvin esteradalla, mutta sileellä tulee aina takapää jäljessä tai pukin kautta tai sitten ei vaihda ollenkaan.

Huomenna sitten estevalkku ja minäkin pääsen sinne (TOIVOTTAVASTI...)

2 kommenttia

  1. Mun kyynerpäät on jouduttu sitomaan kerran jesarilla kylkiin, kun ei muuten oikeilla paikoilla suostunut pysymään :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin sen joudun vielä tekemään :DD

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.